Dodaj do ulubionych

Otwarcie Andersa

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.12.09, 18:56
Hej

Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza.
Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne zamknięcie
i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie?
Obserwuj wątek
    • ireneusz.lubienicki Re: Otwarcie Andersa 23.12.09, 21:54
      Gość portalu: ZiBi napisał(a):

> Hej
      >
      > Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza.
      > Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne zamknięcie
      > i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie?
      Czyżby pseudonim Pana Zibrowa?

A przy okazji. Czy już nic nie może odbyć się bez ironii?
      Cóż za czujność w działaniach wyprzedzających.
      • Gość: Lukas Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 22:29
        Tak a na wysokości kościoła straszy kanał niższy o kilka cm od asfaltu plus inne
        niedoróbki i pofałdowania... poza tym przypominam o zmianie organizacji ruchu na
        ulicach Dąbrowskiego i Wańkowicza, czyt. jest po staremu :)
        • Gość: antymatoł Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 22:50
          Skrzyżowanie Wańkowicza z Komuny Paryskiej: jadąc od strony
          Żeromskiego mamy znak "uwaga na drogę z pierwszeństwem przejazdu" a
          na Komuny Paryskiej znak "stop" przed wjazdem na Wańkowicza. Kogos
          chyba pojeb..ło!
          • Gość: spostrzegawczy Re: Otwarcie Andersa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 10:47
            Było już o tym. Nie błysnąłeś.
      • kaziopiwosz Re: Otwarcie Andersa 24.12.09, 15:27
        Pozwolę sobie zauważyć, iż w przypadku większości "inwestycji" drogowych
        mających miejsce w Wałbrzychu, a będących jednocześnie remontami (które nota
        bene powinny być wykonywane jako normalne zadania miasta czy też innego tworu
        administracyjnego), ironii niestety nie da się uniknąć.
    • Gość: scooby Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 10:42
      Hej
      >
      > Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza.
      > Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne
      zamknięcie
      > i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie?
      --------------
      ja napisałbym "przejezdna w obie strony" - wyglada na to, ze w tym
      roku tylko ten odcinek ( Mijanka - Ratuszowa)będzie "zakończony".
      Reszta na przyszły rok.
      • Gość: kibic Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 11:58
        To jest otwarta droga nie znaczy , że sie skonczył remont . Nie było wstazek ani
        nic bo to nie było oficjalne zakonczenia remotu , który nomem omen powinnien juz
        byc dawno zakonczony , teraz za kazdy kolejny dzien zwłoki firma otrzyma karę
        finansowa. Pozatym , jesli ta droga przejdzie odbiór bez poprawek to bedzie
        kpina....
    • Gość: Piotrek Re: Otwarcie Andersa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.09, 22:29
      Takie otwarcie że osobiście wpadłem w rów ( nie zabezpieczony
      chodnik ) na mijance po stronie dawnej pralni chemicznej. Rów o
      długości 20 m i głębokości 1,2 m! Po zmroku ciemno jak w d...,
      porozwalane palety, puzzle, brud, syf, stopniały śnieg, kupy psie,
      porozwalane krawężniki. Oto obraz ul. Andersa - Boże Narodzenie 2009.
      • Gość: kibic Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 23:05
        Ludzie remont jeszcze trwa !! On sie nie skonczyl ! czego wy wymagacie ? ze jak
        otwarta droga to juz wszytsko zrobione ? Zamowienie dot. tez chodników i wymiany
        lamp - to tez trzeba zrobić , dopiero poźniej bedzie oficjalne otwarcie drogi
        • Gość: mnm Re: Otwarcie Andersa IP: *.146.153.150.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.09, 10:52
          Czego wymagamy?? Prace miały się zakończyć listopadzie! O czym zapewniał czarny
          Piotruś na stronie internetowej z serii 100 pytań do, odpowiadając na zarzut
          ślimaczenia się wykonawcy. Powszechnie wiadomo, że asfaltu nie kładzie się
          poniżej pewnego poziomu temperatury bo potem taki asfalt jest mniej trwały.
          Na mój gust prace powinny były zostać wstrzymane i dokończone w przyszłym roku,
          ale przecież Pierwszemu spieszy się by razem z klechami dać występ przed
          społeczeństwem. Wszakże wybory za pasem.
          Ot co.
          Ja się nie mogę doczekać tych wyborów bo mam wrażenie, że większość myślących
          wałbrzyszan opowie się przeciwko temu pokrętnemu politykierowi jawnie plującemu
          społeczeństwu w twarz.
          • Gość: hrh Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 14:04
            cytuje za pewną osobę
            "Doprecyzuje na terenie budowy pracuje "mobilny rozgrzewacz gazowy" - nie wiem
            jak to się profesjonalnie nazywa, ale cos takiego jest."
            Dlatego wylewali asfalt w nizszej temperaturze .

Mnie tez denerwuje ze ulica miala być już dawno gotowa ale ludzie , opanujcie
            się - remont sie nie skonczyl a wy juz narzekacie - nie robili drogi -
            narzelilscie ze nie robią - robią za długa - narzekacie ze robią dalej - Polska
            mentalnosc

Ku woli ścisłoci - za kazdy dzien zwłoki firma płąci kare 25 tys złotych
            • Gość: IIISJS Re: Otwarcie Andersa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.09, 23:50
              BAŁAGAN NA CHODNIKACH.
              GROZI KATASTROFĄ BUDOWLANĄ.
              GROZI ŚMIERCIĄ.
    • Gość: Emil Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:16
      Coś się dzieje z naszymi ulicami - to już jest dobra wiadomość.
      Niedawno uszkodziłem samochód na 11-go listopada - może za kilka lat
      i tą ulicę wyremontują. To będzie kolejny cud naszego wspaniałego
      Rezydenta!
    • Gość: pan pikus Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 11:29
      www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU
    • Gość: e Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 16:54
      Spokojnie, asfalt wylewaja w zimie wiec za 2 lata beda robic to znowu.
      Najgorsze w polskich drogach jest nie to, ze sa dziurawe, tylko, ze jak juz je
      robia to robia 8h dziennie i do tego specjalnie spartola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka