Gość: ZiBi IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.12.09, 18:56 Hej Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza. Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne zamknięcie i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireneusz.lubienicki Re: Otwarcie Andersa 23.12.09, 21:54 Gość portalu: ZiBi napisał(a): > Hej > > Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza. > Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne zamknięcie > i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie? Czyżby pseudonim Pana Zibrowa? A przy okazji. Czy już nic nie może odbyć się bez ironii? Cóż za czujność w działaniach wyprzedzających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 22:29 Tak a na wysokości kościoła straszy kanał niższy o kilka cm od asfaltu plus inne niedoróbki i pofałdowania... poza tym przypominam o zmianie organizacji ruchu na ulicach Dąbrowskiego i Wańkowicza, czyt. jest po staremu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymatoł Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 22:50 Skrzyżowanie Wańkowicza z Komuny Paryskiej: jadąc od strony Żeromskiego mamy znak "uwaga na drogę z pierwszeństwem przejazdu" a na Komuny Paryskiej znak "stop" przed wjazdem na Wańkowicza. Kogos chyba pojeb..ło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Otwarcie Andersa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 10:47 Było już o tym. Nie błysnąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziopiwosz Re: Otwarcie Andersa 24.12.09, 15:27 Pozwolę sobie zauważyć, iż w przypadku większości "inwestycji" drogowych mających miejsce w Wałbrzychu, a będących jednocześnie remontami (które nota bene powinny być wykonywane jako normalne zadania miasta czy też innego tworu administracyjnego), ironii niestety nie da się uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 10:42 Hej > > Andersa otwarta w dwie strony i taaka cisza. > Czy omineły mnie wstążki, nozyczki itp czy będzie ponowne zamknięcie > i znowu otwarcie z panami w czerni i fiolecie? -------------- ja napisałbym "przejezdna w obie strony" - wyglada na to, ze w tym roku tylko ten odcinek ( Mijanka - Ratuszowa)będzie "zakończony". Reszta na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 11:58 To jest otwarta droga nie znaczy , że sie skonczył remont . Nie było wstazek ani nic bo to nie było oficjalne zakonczenia remotu , który nomem omen powinnien juz byc dawno zakonczony , teraz za kazdy kolejny dzien zwłoki firma otrzyma karę finansowa. Pozatym , jesli ta droga przejdzie odbiór bez poprawek to bedzie kpina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Otwarcie Andersa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.09, 22:29 Takie otwarcie że osobiście wpadłem w rów ( nie zabezpieczony chodnik ) na mijance po stronie dawnej pralni chemicznej. Rów o długości 20 m i głębokości 1,2 m! Po zmroku ciemno jak w d..., porozwalane palety, puzzle, brud, syf, stopniały śnieg, kupy psie, porozwalane krawężniki. Oto obraz ul. Andersa - Boże Narodzenie 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 23:05 Ludzie remont jeszcze trwa !! On sie nie skonczyl ! czego wy wymagacie ? ze jak otwarta droga to juz wszytsko zrobione ? Zamowienie dot. tez chodników i wymiany lamp - to tez trzeba zrobić , dopiero poźniej bedzie oficjalne otwarcie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Otwarcie Andersa IP: *.146.153.150.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.09, 10:52 Czego wymagamy?? Prace miały się zakończyć listopadzie! O czym zapewniał czarny Piotruś na stronie internetowej z serii 100 pytań do, odpowiadając na zarzut ślimaczenia się wykonawcy. Powszechnie wiadomo, że asfaltu nie kładzie się poniżej pewnego poziomu temperatury bo potem taki asfalt jest mniej trwały. Na mój gust prace powinny były zostać wstrzymane i dokończone w przyszłym roku, ale przecież Pierwszemu spieszy się by razem z klechami dać występ przed społeczeństwem. Wszakże wybory za pasem. Ot co. Ja się nie mogę doczekać tych wyborów bo mam wrażenie, że większość myślących wałbrzyszan opowie się przeciwko temu pokrętnemu politykierowi jawnie plującemu społeczeństwu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrh Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 14:04 cytuje za pewną osobę "Doprecyzuje na terenie budowy pracuje "mobilny rozgrzewacz gazowy" - nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa, ale cos takiego jest." Dlatego wylewali asfalt w nizszej temperaturze . Mnie tez denerwuje ze ulica miala być już dawno gotowa ale ludzie , opanujcie się - remont sie nie skonczyl a wy juz narzekacie - nie robili drogi - narzelilscie ze nie robią - robią za długa - narzekacie ze robią dalej - Polska mentalnosc Ku woli ścisłoci - za kazdy dzien zwłoki firma płąci kare 25 tys złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIISJS Re: Otwarcie Andersa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.09, 23:50 BAŁAGAN NA CHODNIKACH. GROZI KATASTROFĄ BUDOWLANĄ. GROZI ŚMIERCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 12:16 Coś się dzieje z naszymi ulicami - to już jest dobra wiadomość. Niedawno uszkodziłem samochód na 11-go listopada - może za kilka lat i tą ulicę wyremontują. To będzie kolejny cud naszego wspaniałego Rezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan pikus Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 11:29 www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Otwarcie Andersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 16:54 Spokojnie, asfalt wylewaja w zimie wiec za 2 lata beda robic to znowu. Najgorsze w polskich drogach jest nie to, ze sa dziurawe, tylko, ze jak juz je robia to robia 8h dziennie i do tego specjalnie spartola Odpowiedz Link Zgłoś