Gość: Chochlik IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.10, 11:42 Temat ma służyć pozytywnemu zdystasowaniu się do problemu t.z.w Wałbrzyskich artystów ze sceny klubowej i innych gatunków muzycznych. Pośmiejmy się wszyscy ze wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gid-kiep Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.10, 12:02 autor takich audycji radyjkowych jak betomania i brw na maxa- przypominam max wino polskiej produkcji za 3.50 które po wypiciu może przyje..ć każdego do płyty chodnikowej-polecam ma transowe brzmienie, jestem też autorem największego Wałbrzysko-Swidnickiego i okolic wiejskich Eventu MASKARADA [ nazwa własna zastrzeżona pisownia drukowanymi literami] klienci mile widziani w maskach gazowych ale wczasie kryzysu tolerancja do maseczek chirurgicznych m,oże być czepek w chłodniejsze dni ale nie musi,a tertaz muszę się odlać dlategoo ciąg dalszy nastąpijeśli jesteś techomaniakiem czekaj a się nie za wiedziesz twój Gid-kiep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saranaja XYZ Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.10, 12:39 joł coś z experymentanego podziemia, pewnie jak coś to tylko MASKARA może obudzić umysły zaciemnionych wałbrzyszan i skoncetrować ich umysły eloctronic - technatronik,tu polecam najwięklsze przeboje wałbrzyskiej dzieciarnio-wylengarni PIter PeNyS www.youtube.com/watch?v=8E9Wu1rhalo,to były czasy oczywiście poszedłem do pszodu zagram to w nowocześniejszej wersji www.youtube.com/watch? v=92e0JnS7wLg&feature=related ,www.youtube.com/watch? v=YZ4sKjf01qs&feature=related dożuce dla osób w srednim wieku pamniejatających mój wyjtkowy start,chce dodać że jestem autorem programu kabaretowego StreFa Kitu z którym jeżdziłem po imprezach w całej polsce -ale niewiedząc dlaczego ten ciemny zacofany naród mnie niechwycił powróciłemj do nas mekki polskiego życia podziemnego,na wspomnienie tego trzesie mnie musze iść sie przebiec po podwórku na max'a wkur....m się,jutro niedziela to mnie uspokaja dozobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.10, 12:42 Wyluzuj sie, wez do reki slownik ortograficzny i z nim spedz reszte sobotniego popoludnia. NIE dla analfabetyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saranaja XYZ Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.10, 12:49 polecam słownik na www . infobot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostr Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 12:44 OSTR - zazdrość . impreza pozytywna. Ważne ze WOK stara się rozruszać tą młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evan!HacK Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 12:48 dla mnie żul czy osoba bezdomna może podróżować autobusem ale wiadomo z kulturą!! Musi od niej walić 98 zapachami wszystkich win moczu czy kału. To samo tyczy się młodzieży - wystarczy trochę kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evan!HacK Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 12:52 wybaczcie to nie to miejsce - pomyliło mi sie :-) Jeszcze raz przepraszam! :-) i piszćie na temat :-) bo wszedzie są smieci i dlatego mi się pomyliło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: Maskarada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.10, 16:49 prosze tu sie nie podesmiewac z moich kolegow co to ma znaczyc protesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Maskarada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.10, 21:21 gratuluje pomysłu,dobry wątek na tych oszolomów co wszystkie rozumy pozjadały,sam cos do rzuce gratis wesolego w wolnej chwili,a mam co pisać na temat Dj's mądrali i cwaniaczków undergruond'owych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Leee Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 22:04 dorzuć czekamy!! Dowal co pieca!! bo zima przyszła!! Ja jestem Panem i królem Electro House i Kanikułów!! Kocham 14 latki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYCZY-RADAR Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 14:33 szłyszałemm że ktoś tu się o mnie pytał ,to zawiadamiam nie przeszkkadzać bo robie remole dla naszych klientów z pobliskiego kurortu www.youtube.com/watch?v=MtLb- _yT4tQ,http:/,/www.youtube.com/watch?v=vfbKMnALCrs no i moja ulobiona piosenka którą postanowiłem z remolować www.youtube.com/watch?v=2fTwsVBLa6c ten utwór wzrusz mnie do łez i myśle że trafi do większej publiki która zna moje zacięcie artystyczne wasz Bycz- Radarowy DJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYCZY-RADZIK Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 14:37 www.youtube.com/watch?v=MtLb-_yT4tQ www.youtube.com/watch?v=vfbKMnALCrs, moje remole będą gotowe na 16 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYCZY -RADZIK Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 14:44 i tu chce stanowcz zaznaczyć że będą lepsze niż Byczego- Radara,dożucam na bis mój najnowszy remix- www.youtube.com/watch?v=Wm85oxmr8U0&feature=related, pozdrawianm wszystich znających się na muzyce klubowej mającej tradycje w fajklach klubowych o których opowiadali mi moi starsi koledzy z podziemnia klubowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 16:22 witam w klubie iternetowym techno -wariatów,oczywiście jak mówią dj,e pozytywnie nakręconych-jak taśma magnetofonu szpulowego, coś wesołego teks usłyszny w k10 Ye.YE.uto,uto,wole,wole,YE, alegro,YE tempo techno tak że każdy bez problemowo może sobie to zaśpiewać i wczuć jak jest po przepłynieciu głębszej wody lub posłuchać lokalik.tv/#Scene_1,dj,e tego klubu to na bank techno maniacy- szok, a ten john stary techno-wariat to by mógł dać trochE miejca młodym dj,s którym rzeczywiście zostaje śpiewać tylko piosenke santorki -dlaczego ty a nie ja,chlip.chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hit's top DJ'e Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 17:58 nasz ekipa elektro dj,s w TUR-ne w składzie Azbescik,De MOja jedyna Melina,Fri w Nosie,a także ekscentryczny elektro wykonawca- Mogę ale nie Muse,zapowiadamy zaprezentowanie własnych produkcji na imprezie Maskarada,oto nasze wstępne próbki dla zainteresowanych naszą niepowtarzalą twórczością,kawałek electro De,de! DE,De<DE>De,umca,umca,up trzy zwrotki i 6 minut pełnego elektro/wersja radiowa 3 min. 66 sekund jeszcze niedostępna ale jesteśmy w poważych układach z radiem eska [z programem stacji/piosenka nocą], drugi utwór elektro-techno tył- Da da albo nie da- jest bardziej melodyczny z większą kwestią wokalową dlatego chcielibyśmy tekst zaprezentować na naszej najlepszej imprezie w mieście i oklicznych wioskach ,nie wiem czy wam zdradzić nasz hit na zimwe wieczory ale co mi tam= Brzękło,pierdykło aż na kolanach rykło.łup>łup>łup,gut,gut,gut,lut,lut,lut, więcej dla ciekawych w rozmowach w tłoku,pozdrawiamy z naszego piwnicznego studie"tra-ta tra-ta"jak przystało na podziemnych/ziemniaków w pełnym kwartecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 18:04 ostr-zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:00 czego mażna zazdroscić organizatorą takich ipmrez/młócek- przypominających pisk zatrzymującego się pociągu,może słuchu? bo zeby to wytrzymać to trzeba się położyć pod słońskie kopyto, nie życze powodzewnia - żegnaj gienia świat się zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
promilwch Re: Maskarada 10.01.10, 19:13 Widać ze masz małe pojecie o tej imprezie wiec sie nie wypowiadaj jesli nie wiesz co tam będzie. Widzę ze nie znasz się na muzyce a udajesz że jeteś Dj. Wiec Ci powiem że wystarczy wejsc na strone tej imprezy i przeczytać ja przeczytałem i wiem ze tam będzie House, Trance i Breakbeat House: www.youtube.com/watch?v=TD2qTUAyQV0 Trance: www.youtube.com/watch?v=IUavFeOgnYw Breakbeat: www.youtube.com/watch?v=xI0vxEJqBmY czy ma muzyka przypomina Ci pisk zatrzymującego pociagu?? to gratuluje dalej żyj w komunie i wierz w to co ludzie mówią. Kocham Cię!! i twoje slowa!! dzieki twoim wypowiedzią wiem że (ale to pozostawię sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renegat Re: Maskarada IP: *.as.kn.pl 10.01.10, 19:22 Co to za jeden zazdrosny pajac wypisuje takie glupoty na temat tej imprezy i ich grajkow ? i co chce tym osiagnac ? przyjdz pajacu na impreze to posluchasz.. narazie zachowujesz sie chlopie jakbys cos mial do nich i tej imprezy... Ja osobiscie pojde i pozniej napisze jakim byles glabem wypisujac te brednie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:32 to samo wariactwo co john puszcza w techno k10,teraz rozumie skąd w as ten jad do niego-bo gra w lepszym klubie,ale suma sumarum to jest zacofanie ludzkości jeśli muzycznie cofamy się do kolebki afrykańskiej,bez obrazy jeśli jestęś dj,em nigdzie konkretnie nie grasz na stałe lub po festiwalach tej waszej elekroniczej fanaberii to jesteś =Cienki Bolek=któremu zopstało wypisywanie po forach,gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:18 ach ! może tego że kilka zagubionych dzieciaków zrobi łapki w góre i da ci się poczuć kimś,no to nie gratuluje sukcesu- bo to jest zbyt płytkie żeby uznać to za coś warte ukoronowania w życiu,pa dzieciaku od rżnięcia piłą elektryczną, pa,pa,pa,umcy=umcy,pa,pa,pa,dumcy,dumcy -patrzcie ja jestem didżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Maskarada IP: 188.72.215.* 10.01.10, 19:26 gratuluje niskiego IQ . jak dorośniesz to zapraszam jeszcze raz na forum gazeta.pl bo widzę ze nie dorosłeś aby wypowiadać sie z sensem i na temat. Takich jak ty powinno zamykać się w klatkach i topić w Pełczyńscy bo niszczą te forum. żal mi Ciebie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:42 rzypominasz mi Białostockiego kandydata na prezydenta =który krzyczał wszystko zlikwidować,widać że mały hitlerek w tobie siedzi dać ci władze a wszystkich co inne zdanie mają potopił bys szybko,a że jest to wątek na wesoło zapraszam- www.youtube.com/watch? v=v7kIOkSTpeQ, www.youtube.com/watch? v=RGwF75r52oc&feature=related -www.youtube.com/watch? v=yyXF54rjU_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKIETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:45 www.youtube.com/watch?v=2C8l0_Q8BQY&feature=related, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Atom Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 20:08 zachowujesz się jak www.youtube.com/watch?v=3AxX_4DgHZQ i pewnie chodzisz na takie imprezy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Maskarada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.10, 23:42 zachodzi duże prawdopodbieństwo że osoba[dialog] która wkreca ten wątek i bierze udział w inych wątkach czynny udział nie była napewno w klubie k10,dała tu jeden przykład w którym się myli-bo napewno tego nie grał Johny z czego on/ona się śmieje,powinniscie wziąc pod uwagę że ktoś albo robi to z konkurencji albo się postanowił naigrywac z was DJ,s,A wy nestety to łykacie i zaczynacie nowe watki k10 lub wdajecie się w niepotrzebne dyskusje które was niestety pognebiają,bo jak rozsądny to czyta to zle wypadacie dając się wciągac w tą głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
radzikddch Re: Maskarada 11.01.10, 11:57 Jakoś sporadycznie tutaj wchodzę ponieważ brak czasu zmusił mnie do tego. Jak zawsze na forum znajdą się spinacze którzy chcą się być fajni ale olewam to. Ogólnie dużo zapytań idzie na masquerade.com.pl w dziale "contact". Odpisuje zawszę wiec jeśli ktoś ma jakieś pytania zapraszam z przyjemnością odpiszę. Chciałbym jeszcze zaprzeczyć doniesieniom na temat, że ktoś z nas daje się w pyskówki z panem który ma hosting w Dialogu i nadaje z 83.105.*.* reszty nr nie mogę zdradzić dla dobra forumowicza . Ale łatwo było sprawdzić ze forumowicz nadaje z jednego ip i wiadomo kim jest ta owa osoba :-)można?! Dla zainteresowanych dzisiaj pojawi się line-up na masquerade.com.pl Koniec przekazu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 12:34 a mi się zdaje że ta osoba jest kobietą nie lubiąca techno dj,i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freenoise Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 14:03 a mi się zdaje, że Ci Dj's mocno wbijają w to co tu się pisze hehe :) oj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.T Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 16:57 To po co to czytasz gagadku? Odpowiedz Link Zgłoś
radzikddch Re: Maskarada 11.01.10, 17:02 dlatego aby pośmiać się. Ponieważ te forum jest lepsze niż demotywatory a Ty jesteś liderem zajmujesz w moim top-10 pierwsze miejsce. Pozdrawiam papatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freenoise Re: Maskarada IP: *.dialog.net.pl 11.01.10, 17:25 ponieważ po to jest forum ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raiden AP Re: Maskarada IP: 85.17.146.* 11.01.10, 17:44 @Radzik pie...tego pajaca jak kazdy tutaj to robi Koleśia zgwałcił muflon w lesie i dlatego się tak odgrywa na każdym Koleś chce być FAJNY ale mu to nie wychodzi Radzik mam nadzieje że się napijemy i pogadamy bo mam sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 09:40 widzę że chłopcy w krótkich porciętach nie mogą beze mnie żyć ,prawdziwa Maskarada obserwacja trwa,nawet nerwy puszczają i wulgaryzmów się zaczynacie dopuszczać z powrotem jak jest to w waszej tradycji-forum.gazeta.pl/forum/03,168,105421328.html? t=1&a=105535172&rep=1 ale potrafie zrozumieć trudności umysłowe ziemniaków-www.youtube.com/watch? v=ns6QtsjmYKU&feature=related,podziemne didżeiki to cudowny materiał na współczesną parodie-www.youtube.com/watch?v=nYkp74v0cww, a tego najbardziej wam-didżeiki ża nie macię takiej szafy a tak pragniecie ją zdobyć to jest bół-www.youtube.com/watch? v=DhecpGGOP40,wasz idol/ protoplasta-www.youtube.com/watch? v=9EfdiKz-z8U&feature=related,odbicie waszych poglądów- www.youtube.com/watch?v=ykxt8sxeI5A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DI RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 09:43 jak jest w waszej tradycji-www.youtube.com/watch? v=ykxt8sxeI5A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 09:46 www.youtube.com/watch?v=YT8kswpk2pQ&NR=1- wasza tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 09:58 ulobiona piosenka naszych podziemnych elktro didżeików- www.youtube.com/watch?v=YT8kswpk2pQ&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik S. Re: Maskarada IP: *.204.50.40.188.clients.your-server.de 12.01.10, 10:35 Yeah! Pośmiałem się pośmiałem się ale teraz na poważnie DJ Rakieta widzę że strasznie nie lubisz The Masquerade ale daj sobie siana do mordy i pogryź. Widzę że reprezentujesz K10 style i widocznie zaniżasz poziom inteligencji tego klubu. Na co Ci to? Mnie ta impreza i k10 mnie nie interesuje K10 to techno a ja wole wybrać się do 9 fali na KULT i posłuchać prawdziwej muzyki niż wasze techno. Jeszcze powiem ci jedno za monitorem jesteś kozakiem który zakłada maskę a jak byś się napotkał na kogoś to byś srał w gacie ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 15:12 to napewno się spotkamy na koncercie,nie jestem osobą silną fizycznie ale uważam że niepotrzebuje tego gdyż mam siłe psychiczną zdolną góry przenosić dlatego ciekaw jestem czy będziesz miał odwagę mnie uderzyć,przyda mi się taka satysfakcja by zobaczyć twoją /kilerze bezradność i mine z nocnika,opisz swój ubiór,wygląd i zareaguj na słowa -no i co maszkaro,podpisałeś się imieniem i pierwszą literą nazwiska to weż dokumet abym mógł sprawdzić że to ty malinowy/króliczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 15:20 www.youtube.com/watch?v=TKwYxyhNujc&feature=related mam nadzieje że nie będziesz się zasłaniał mamusią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik S. Re: Maskarada IP: 87.105.201.* 12.01.10, 15:25 Widać że masz słabą psychikę ponieważ nic nie wnosisz do tematu a innym zaśmiecasz. Jeśli Cię ten wątek nie interesuje to nie zaśmiecaj innym. Zapewne robisz tak bo żal Ci dupę ściska że ktoś coś organizuje. A jeśli idziesz na Kult to zobaczymy się tam i sprawdzimy kto ma mocniejszą psychikę. Bo raczej twoja jest na pograniczu płaczu i nerwicy. Masz niskie IQ niższe od dzieci w 2 tyg. Mówisz ze góry przenosisz?? raczej przenosisz kupy z kibla na talerz aby je zjeść bo myślisz że w nich jest moc. Dla mnie jesteś nikim na kulcie w pogo Cie by moi znajomi zjadali jak dropsika . Wiec zamknij mordę i wypier*** z tego miasta! lapsie Odpowiedz Link Zgłoś
promilwch Re: Maskarada 12.01.10, 16:06 ja się zarejestrowałem na underground.walbrzych.pl i mam w dupie tego daremnego kolesia co lubi być anonimowy AKIE BLASKI JAKIE CIENIE O CZYM JEST TA MOWA CHCWD ZA NIEPRZEMYŚLANE SŁOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 16:36 nie jesteście w stanie mnie obrazi gdyż przypominacie mi moje pieski tresowone kiedy karze to szczekacie.Kultura i intelekt człowieka wyraża się w jego emocjach-a jakie sa wasze emocje może każdy przeczytać.www.youtube.com/watch?v=555FwDuncsc ci ludzie to geniusze przy wobec was, bo wam bliżej do nich www.youtube.com/watch?v=wzV-ouF4y8M&feature=related. Kochani pamiętajcie organizując swoje imprezki z elektro eski że klient w krawacie jest mniej awanturny www.youtube.com/watch? v=7sLiAebWM7U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ RAKETA Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 16:45 www.youtube.com/watch? v=7sLiAebWM7U&feature=related,www.youtube.com/watch? v=7sLiAebWM7U&feature=related,jak już tak was pociąga ten wątek to powtórze jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
promilwch Re: Maskarada 12.01.10, 16:56 bay bay maszkaro!!!! anonimowa maszkaro. Wole wypowiadać się na underground.walbrzych.pl z normalnymi ludzi bo ja pisze na temat a Ty pedale mówisz: dupa kupa sraka. I jak mam gadać z takim gamelakiem CHCWD za nie przemyślane słowa. Koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandon Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:30 ChciaLem poczytać o imprezie i nie mogę bo jakiś Dj rakieta się mądrzy gdzie są administratorzy????????? Baba mu!!!!! Co za tupet poszczekac to możesz jak Cię stary będzie ruchal w dupę pacanie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Maskarada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.10, 19:35 widac że dj raketa znalazł na was dj's 100 procentowy sposób by pokazac wasze rozumowaniei słabości,wszystko wskazuje że ma nad wami dużą przawage psychologiczną ponieważ nie daje sie sprowokowac mimo wyzwisk ,to faktycznie moze byc ona,kobiety potrafia byc tak kąsliwe że aż boli do bólu,dlatego dajcie sobie z nią spokój i powychodżcie z domu na spacer do ludzi na łyk świeżego powietrza,róbcie swoje bo pisząc z nią osłabiacie swoje umysły,miłego tygodnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.10, 21:18 pozwól że dla ciebie lokalny Sherlock Holmes'ie będe Teklą,ciekawa jestem czy doszedłeś do tego sam czy z Watson'em? ale nie o tym chcę pisąć.Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe że niektórzy wychodzą z domu od kompa za potrzebą -typu proszek ixi lub coś co czuć specyficzym smrodek na kilometr jak jest zajarane przez geniusza wirtualnych imprez .Więc nie oczekuj rozsądnego spaceru od kogoś kto lata jak nakręcony-BĄK,zrozum że nie wszzystkim służy świeże powietrze aniektórym elektro wirtuozom z naszego forum są bliższe takie zachowania przy kompie w ich pgardliwym gronie osób o wyjątkowej wrażliwości-iwww.youtube.com/watch?v=Xt9jay6xkUk Odpowiedz Link Zgłoś
radzikddch Re: Maskarada 12.01.10, 21:53 Na początku chciałbym zdementować zdementować kolejne plotki nikt od nas nie wypowiada się tutaj na forum pod jakimiś głupimi pseudonimami jesli chcemy się wypowiadać mamy oficjalny wątek na forum undergroud.walbrzych.pl a jeśli ktoś ma jakieś pytania albo sugestie to pisze na contact na stronie masquerade.com.pl . Tam dostajemy sporo zapytań wiec odpowiadamy. dla zainteresowanych powstał Time Table dostępny na oficjalnym wątku underground.walbrzych.pl Pozdrawiam serdecznie Hallaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
radzikddch Re: Maskarada 12.01.10, 22:00 "Nie po to robię, by mnie wielbiły tłumy, znam setki innych powodów do dumy, kształcę umysł, dla mnie HipHop to szczerość i czysty przekaz. Najmniej groźny jest ten, co najgłośniej szczeka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piutrox Re: Maskarada IP: 216.245.202.* 12.01.10, 22:15 ci co kreca sie w klimatach trance house breakbeat napewno pojda bez wzgledu co jest napisane na forum czy too bzdety czy jakies innde pierdziuu ja jak znadje czas to naprwno zawita z czystej ciekawosci poniewaz k10 mam zawsze pod nosem i jak raz niepojde to k10 nie zbiednieje ps strona imprezowa robi wrazenie zobaczymy jak na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chochlik Re: Maskarada IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.10, 14:24 Cholik rozpoczął ten temat nie ze względu wiecznych dyrdymał o k10 na tym forum.Chochlika interesują postawy ludzkie oraz moralność internałtów której tutaj całkowicie brak w temacie dj's[do celu po trupach].Dlatego Chochlik po przeanalizowaniu kilku letnich wątków tego typu postanowił prowokacyjnie pośmiać się z osób które w kółko wypisują rożne kwestie na obranych przez siebie cel johnylee i kejten,można łatwo zauważyć upośledzenie emocjonalne tych osób które wkręciły sobie że gdyby nie k10 i dj john to on były by kimś- coś w rodzaju wyroczni muzyki klubowej i związanych z tym sprawami.Reasumując co pokazuje ich postawa;Ci dj's i osoby zwiazane z nimi które roztrząsają nieprawdopodobna ilości negatywnych tematów nie mają dystansu do siebie,są bardzo zakompleksieni,zawistni,wyjatkowo zazdrośni,nienaturalnie agresywni co ogranicza intelekt,żyjący w swiecie negatywnych wyobrażeń czyli jeśli komuś dowale będe górą, niezdolni do dalekosiężnego konstruktywnego myślenia co powoduje koncentrowanie swoich sił na tym forum,no i oczywiście świetość codzienna to ta modlitwa www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4 ,itd.Chochlik mógł by dać dużo przykładów; paskudnych postaw tych osób,ale tu jest potrzebny dobry psycholog który by wytłumaczył jak żyć w harmonii ze sobą i społeczeństwem dla dobra wszystkich.Jadę pojeżdić kilka dni na nartach więć do zobaczenia w następnym tygodniu didżejaki, tutaj coś na dla zaspokojenia waszych pragnień www.youtube.com/watch?v=Nh9Y3dD0JxE&feature=related no i piosenka na roztanie www.youtube.com/watch?v=QqqVVhdPUiQ, możecie ją przerobić w elktro na pamiątke naszych pogaduszek bo jak zatęsknicie zawsze możecie ją zagrać i powspominać DJ RAKETA kiedy będziecie siedzieć przymontowani przy komputerach jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszek Re: Maskarada IP: 87.105.201.* 13.01.10, 15:55 "Mamy dla naszych czytelników dwie wejściówki na tę imprezę. Wystarczy wysłać email na adres: redakcja@walbrzyszek.com Należy pamiętać , że wysyłając email należy podać swoje imię i nazwisko oraz numer telefonu. Z osobami, które wygrają wejściówki, skontaktujemy się telefonicznie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEGA Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 16:53 chochlik lepiej tego nie mogłaś/eś ująć,ci ludzie po prostu chorzy na punkcie k10,zobaz ile wątków zaczęli wszystko żeby niszczyć ten klub, i zaprzeczanie przez niektórych dj,s że to nie oni nic nie da bo w środowisku każdy wie kto bierze w tym udział, klub k10 nie musi tu z nikim rywalizować bo tylko w k10 występują konkretni przyjezdni DJ's/Producenci,dwie trzy takie imprezy i po nawiedzonych organizatorach niby największych imprez w mieście, wystarczy wejść do klubu by łatwo ocenić ze żadne inne miejsce obecnie miejsce nie ma takiego potencjału do imprez,a ci co jadem plują top niech pomyślą o ty że kiedyś się w jadzie własnym utopią bo to wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Maskarada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.10, 17:28 to fakt co pisze chochlik i vega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ear Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 17:21 Na wstępie powiem, że żaden z was nie ma świadomości o tym kto na tym forum pisze te posty. kolejna sprawa, że nie są to DJe ani grający w K10 ani inni grający na imprezach w Wałbrzychu tym bardziej na przyszłej a już tak objechanej Masquerade. DJe w K10 i Dje z Masquarade to ludzie myślący, nie zadufani w sobie i w wieku od 22-ponad 30 lat. Tacy nie mają czasu na przesiadywanie jak niektorzy tutaj i odpowiadac na kazdego posta i scierac sie...Bo O co co sie tutaj scierac o wasze poglady ? kogo one interesuja gdy nie znacie ludzi personalnie (dla ulatwienia - osobiscie). Kogo interesuja rozgrywki - jesli wedlug was są to tylko wedlug Was drodzy znudzeni i niedojrzali internauci. Mowie to do tych ktorzy oceniaja, najezdzaja i nie maja pojecia o kim i o czym mowia. Bo polowa z was nie ma poljecia czym jest K10 ani czym jest Masquerade i jaka jest roznica w klientach tej czy innej imprezy. Smialo moge powiedziec ze wiekszosc z was nie wie czym jest grana muzyka w rozroznieniu na gatunki zarowno w klubie K10 ani na imprezie ktora bedzie w WOK. Dokladnie wiem ze to co pisze bedzie zaraz bezmyslnie, bez zastanowienia i niedojrzale objechane, zbesztane tylko poto by nabijac posty. Przypominam bo wiem co mowie i znam srodowisko DJ walbrzyskich od srodka ze zaden z nich nie jest na tyle pusty zeby udzielac sie na marnym forum gdzie kazdy jest anonimowy. Cenia sobie oni wszyscy szacunek do tego co robia, organizuja i co niektorzy tworza w domowym zapleczu...Defakto dla was zebyscie mieli na co psioczyc koledzy i kolezanki...To dla was to robia i graja a wy tak im dziekujecie ? To tak sie odwdzieczacie tym ludziom ktorzy trenuja, kupuja wydaja swoje pieniadze na pliki mp3 platne , plyty vinylowe i CD abyscie Wy mogli sluchac nie tylko Eski czy innych hitow. To wlasnie na imprezach w WAlbrzychu w K10 i na Masquerade czy innych nie wazne od rodzaju muzyki Ci DJe spinaja sie zeby byc dla was najlepsi. Wiec przestancie juz rozgrzewac smiesznie te watki bo imprezy jeszcze nie bylo i ludzi tych kompletnie nie znacie a juz ich ocenilisci i pogrzebalisci...Cieke bogacze co bedzie jak przestana oni robic tutaj imprezy a K10 sie wysypie. Ilu was bedzie stac na imprezy we Wroclawiu, Katowicach czy w innych mekkach muzyki ?? Hmmm ?? Jestem ciekaw kto podejmie dojrzala dyskusje z ktorymkolwiek DJe..mądrale...ktore nic w swoim zyciu jeszcze nie zdazyly zrobic a po innych jada z tak wspaniala polska mentalnosci... Tendencje do objezdzania tutaj na forum widac i az smierdzi od tego dalej...Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajowy pan Re: Maskarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:32 DJ micha jest dobry ;) zawsze orzeszkami od hriszny rzuca Odpowiedz Link Zgłoś