Dodaj do ulubionych

Prostowanie felg alu

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.10, 20:56
w Walbrzychu, jakieś namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec Re: Prostowanie felg alu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 05:32
      Na Gagarina i na Andersa.
      • Gość: Dariuch Re: Prostowanie felg alu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 10:41
        a prostuja u siebie czy wywoza do marcinowic ?
        • Gość: A Re: Prostowanie felg alu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 12:16
          na roboty wywożą. Do Niemców. Yyyy, do Niemczy, znaczy...
          • Gość: Gość Niedzielny Re: Prostowanie felg alu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 12:51
            Polecam na Gagarina na terenie dawnego Transmleczu.
            • Gość: gosc Re: Prostowanie felg alu IP: *.centertel.pl 25.03.10, 12:55
              Najblizej to w Marcinowicach. Tutaj w Walbrzychu to sami kowale.
              • Gość: vw Re: Prostowanie felg alu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.10, 17:58
                oddam za darmo 4 felgi z oponami zimowymi 12 do maluch tiko pasują
                moje gg 3180730
                • Gość: kolo Re: Prostowanie felg alu IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 18:58
                  Sobięcin na przeciw poczty
                  • Gość: Burza Re: Prostowanie felg alu IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:01
                    ceny mają dość wysokie, ale coś spuszczą zawsze - wysęp azot ;)
                    • Gość: xxx Re: Prostowanie felg alu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.10, 22:23
                      Na ostatnio właśnie robiłem alusa prostowanie rantu i mały spaw, na
                      Gagarina nie polecam, nie potrafił powiedzieć czy nie bedzie bicia
                      po naprawie i powiedział, że będzie widać. Ja zrobiłem na Sobięcinie
                      na Grottgera za 160zł, w Świdnicy jeszcze robi cena podoba i
                      Świebodzicach na Ofiar tylko tam nie spawa.
                      • Gość: Burza Re: Prostowanie felg alu IP: *.chello.pl 26.03.10, 09:47
                        aha, na gagarina gość mi powiedział że prostowanie trwa długo "ponieważ atomy
                        muszą się poukładać dobrze w feldze"...
                        • Gość: as Re: Prostowanie felg alu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 09:59
                          atomy hehe. Nie wiedzialem że aż tak do tego podchodzą..
                          • Gość: xxx Re: Prostowanie felg alu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.10, 19:38
                            To mówiłem, że debil on jest po co on się bierze za robote jak on
                            nawet nie zagwarantuje, że będzie lepiej niż jak jest skrzywiona.
                            Jedź na Sobięcin najbliżej jest i dobrze robi, jak trzeba to też
                            zamaluje tak jak u mnie.
                          • Gość: Burza Re: Prostowanie felg alu IP: *.chello.pl 26.03.10, 23:24
                            bo oni siedzą i je pęsetą wkładają...
    • Gość: Janek Re: Prostowanie felg alu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 16:00
      W Szczawnie
    • mix303 Re: Prostowanie felg alu 27.01.19, 09:39
      Ktoś prostował w ostatnim czasie felgi aluminiowe w Wałbrzychu?, gdzie najlepiej?, mogą być też sprawdzone zakłady poza Wałbrzychem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka