Dodaj do ulubionych

Najlepszy weterynarz dr Czerska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 22:58
Od lat wiem, że najmilszą i najcieplejszą dla zwierząt postawą charakteryzuje się Pani Doktor Kasia. Z maluszkami - tylko do niej. Mój piesek szczególnie lubi jej niski, miły głos.
Nie zapominajmy oczywiście o końskiej pasji pni Doktor. Polecam!!!

Ten post dedykuję kretynom posługującym się nazwiskami weterynarzy dla pseudoreklamowych celów.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Najlepszy weterynarz dr Czerska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.04.10, 23:25
      Słyszałem, że ta Pani jest technikiem weterynaryjnym a nie weterynarzem, a osoba
      taka nie ma prawa prowadzić gabinetu weterynaryjnego, nie ma również prawa
      wypisywać recepty ... może się mylę?
      • Gość: SS Re: Najlepszy weterynarz dr Czerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 23:47
        Mylisz się, oj tak!
        • Gość: ss Re: Najlepszy weterynarz dr Czerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 23:51
          I oni też w większości:
          forum.gazeta.pl/forum/w,168,90351632,103728628,Re_Naprawde_dobry_weterynarz_w_Walbrzychu.html
        • Gość: Konik Re: Najlepszy weterynarz dr Czerska IP: 156.17.73.* 23.04.10, 09:36
          Masz racje technik weterynaryjny nie ma prawa ani wypisywać recept ani nie ma
          prawa leczyć zwierząt bo to nie jest pełnoprawny weterynarz. To tak jak u
          dentysty. Jest Stomatolog i asystent (też jakiś tam technik ale nie pamiętam
          dokładnie jak się nazywa). I niestety wiele gabinetów tak robi że nie
          zatrudniają prawdziwych weterynarzy tylko techników bo są...tańsi.
          • Gość: Sylwiia Skwira Re: Najlepszy weterynarz dr Czerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:15
            Ależ kochani dr Czerska jest świetnym lekarzem - weterynarzem!
            netsprint.pl/serwis/card?id=4867045&catid=430&q=Weterynaryjne%20lecznice
            • Gość: TSC Czerska, nie ubliżaj nasze inteligencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 00:23
              Czerska, nie ośmieszaj się.
              Jeśli już tak bardzo chcesz się wypromować na cudzym nazwisku, to
              zamiast Skwira podpisuj się Jan Paweł II – cudotwórca.
              • Gość: omg Re: Czerska, nie ubliżaj nasze inteligencji IP: 156.17.73.* 26.04.10, 14:02
                Jedno jest pewne. Czeska i Skwira są siebie warci. Po jednych pieniądzach.
                • Gość: beerman Re: Czerska, nie ubliżaj nasze inteligencji IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 15:13
                  Głupiej i wrednej kaczki nie uleczy nawet Czerska
                  • Gość: omg Re: Czerska, nie ubliżaj nasze inteligencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 22:49
                    Ale Sylwia Skwira uleczy kaczkę! nawet pieczoną. Moja kaczka bardzo
                    jest zdrowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka