Dodaj do ulubionych

monty python i wodociagi wałbrzyskie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 16:53
czytam w 30 minut"Patryk Wild zarzuca wodociągomniedbalstwo, którego efektem jest
utrata 60 procent wyprodukowanejwody, wyciekającej przez nieszczelne
rury. - Obarczanie tą gigantycznąniegospodarnością mieszkańców,
którzy nie mogą zrezygnować z usługwodociągów, jest karygodne – mówi Patryk Wild."
A co odpowiada rzecznik wodociągów ? otóż"
Z zarzutami tymi nie zgadza się Tomasz Pluta, rzecznik Wałbrzyskiego
Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji.Zapewnia, że nasza woda
jest smaczna i zdrowa, " ha ha ha ha
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 18:12
      Bo jest smaczna ośle, możesz ją śmiało pić z kranu i nic ci nie będzie
      • ladygitmajonez Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie 17.09.10, 19:53
        Nie wiem czy smaczna ale na pewno za droga.
      • Gość: slepajula Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:46
        Dlaczego mi ubliżasz?
        Czytaj ze zrozumieniem ,nie mam nic przeciwko jakości wody ale rzecznik odpowiedział nie na temat .Chodzi o cenę !!!
        • zxc33 Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie 18.09.10, 04:27
          Daj jej spokój nie widzisz,że kretynka.Zawodówka w 6 lat to wszystko co ma
    • Gość: Karolak Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.10, 08:40
      60?
      czemu nie 80?
      albo 120%! A co?
      Demagogiczna retoryka. Będzie się teraz wymyślać podobne nonsensy sypiąc liczbami z sufitu.
      Nie znam Wilda ale widzę, że już Lepper był 100x subtelniejszy.
      Krętacz i tyle.

• Gość: Nauczyciel Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:02
        Nie wiem dlaczego Wild mysli, ze "Woda" zacheci mieszkancow do glosowania na niego.

Nie pochodzi z naszego miasta..."Wielki" WARSZAWIAK, a po drugie w sejmiku byl przeciwko nam, wiec teraz niby chce pomagac?

Za kase widac, ze wszystko zrobi...FALSZYWOSCI W NIM TYLE, ILE TLUSZCZU NA 1 DM3 CIALA!
    • Gość: wild? Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.chello.pl 19.09.10, 11:42
      wild? dooppa nie kandydat. na spotkaniu stwierdzil,ze dziewlnica Pogórze.... nie potrafil nawet porzadnie sprawdzic nazw dzielnic naszego miasta. Niech spada. A woda,no coz jest droga,ale mozna wytrzymac,place (myjac sie,kapiac, gotujac) miesiecznie ok 15 zlotych. Widzialem,ze ida inwestycje,wiec jakos pewnie musza to finansowac. Jeszcze raz mowie : Wildom kategoryczne NIE
      • Gość: ??? Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.10, 17:31
        A to ciekawe, sam abonament jest wyższy a gdzie zużycie wody? Twój wodomierz chodzi chyba do tyłu.
        • Gość: ja Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.chello.pl 19.09.10, 19:10
          nie chodzi do tylu,nie mam domku jednorodzinnego,mieszkam w familoku i wiem co mowie
    • Gość: obywatel Re: monty python i wodociagi wałbrzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 20:32
      Gdzieś mam obu, ale trzeba wam wiedziec, że płacąc za wodę placicie za niedouczonego szefa PO w radzie miejskiej, przewodnicząca RM, tegoż Plute z PiS, Innych polpleczników Kruka. Płacicie równiez haracz za mieszkańców Głuszycy, walimia, Świebodzic,B-G bo spłacając Ispę - płacicie za głupote wyżej wzmiankowatych. Kruk bierze z wieku źródeł 3 x więcej niż wy mu płacicie :) Głosujcie znów na tę bandę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka