Dodaj do ulubionych

Pomysły na Wałbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 13:22
- przebudowa skrzyżowania Podwale/Wieniawskiego/De Gaulla/Gagarina,
- przebudowa skrzyżowania Broniewskiego/Sokołowskiego/Wyszyńskiego,
- pomysły na zminimalizowanie ruchu w Wałbrzychu do czasu budowy obwodnicy,
- problemy wałbrzyskich parków,
- pomysły na autobusy w Wałbrzychu,
- dział z nie kulturalnymi kierowcami w Wałbrzychu,
- pomysły na konkretne dzielnice w Wałbrzychu

To i jeszcze więcej informacji na naszym forum - forum.walbrzych.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: propozycja Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 13:36
      - Przeznaczyć całe miasto pod wysypisko odpadów niebezpiecznych Mo-Bruk i wszystkie problemy znikną na wieki wieków - amen.
    • Gość: brak Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 13:41
      Wszyscy wszystkim zarzucają tu, że narzekają na Wałbrzych. Może w końcu ktoś ma jakiś pomysł na to miasto, a nie tylko wywody jak to jest źle.
    • Gość: izka Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 14:08
      byłam przed chwilą i jest fajny dział z gastronomią - ulotki, menu, telefony. W końcu ktoś pomyślał!
    • Gość: somebody Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 14:10
      Każda zarejestrowana osoba nas niezmiernie cieszy. Rejestrując się pokazujecie nam, że jest sens tworzenia takiego miejsca, gdzie możemy wspólnie pokazywać problemy tego miasta i pomysły na ich rozwiązanie.
    • Gość: mistrzu Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:20
      design kuleje ale jest ok. bede obserwowal was. hehe
    • Gość: ;) Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:30
      1. Pachnie mi ciemną (niczym kruk) stroną mocy...
      2. Może czas pomyśleć o zmianie włodarzy skoro trzeba im takie gotowe pomysły pisać ?
      • Gość: gość Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 20:41
        jestem za :)
      • Gość: obiektywny Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.11, 10:04
        Tworząc takie miejsce i gromadząc coraz więcej osób, mamy miejsce do komunikacji i możemy wywierać coraz większy wpływ na rządzących. Idea dobra, aczkolwiek wymagająca dużo cierpliwości i czasu od tworzących to forum, bo więcej jest malkontentów i cwaniaków na forach, niż ludzi gotowych do kreatywnego myślenia.
        • Gość: zgadzam sie Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.11, 10:58
          zgadzam się z obiektywnym. życze powodzenia w pozyskiwaniu użytkowników. wszysczy lubią narzekać. nawet coś fajnego jest do dupy. zawsze tylko krytyka. taki mamy naród a co dopiero ludzi w walbrzychu.
      • Gość: wiki Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 11:09
        tu nie chodzi o dawanie pomysłów komukolwiek, ale o poddawanie konkretnych pomysłów ocenie Wałbrzyszan
    • Gość: XYZ chipy IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 17:33
      Ja mam pomysł:) Każdy kto ma władzę czy w naszym mieście czy też w każdym innym miejscu i kto ma wpływ na zycie innych ludzi powinien mieć wszczepionego chipa na czas kadencji. Powinny być zamieszczone kamery w gabinetach. Pełna inwigilacja. Ciekawa jestem ilu byłoby chętnych:)
      • Gość: chipwdupie Re: chipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 20:48
        chipa to se wsadz... hehehehe
    • Gość: somebody Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 09:47
      Część osób zarzucała, że trzeba rejestrować się na forum. Na dzień dzisiejszy, aby pisać wątki, czy zakładać nowe tematy nie trzeba się rejestrować. Dlatego zapraszamy wszystkich na wałbrzyskie forum.
      • Gość: ja Re: Pomysły na Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 10:32
        nie ma za dużego ruchu, lepiej tu wejsc popluc i wyjsc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka