Gość: gosc IP: *.146.214.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 15:37 Witam prosze o opinie o tym zalkadzie jaka atmosfera zarobki mam propozycje tam pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Tristone opinie praca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.02.11, 15:41 Tylko Ty wiesz czy masz tam propozycje pracy oraz osoba, która Ci złożyła te oferty... Nikt inny. Nauczcie się ludzie poprawnie formułować zdania! To wcale nie jest rudne. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Tristone opinie praca 27.02.11, 15:47 Gość portalu: asd napisał(a): > Nauczcie się ludzie poprawnie formułować zdania! To wcale nie jest rudne. he, he, racja! moim zdaniem tu chodzi o interpunkcję, bo gdyby było parę przecinków i ten znak zapytania w innym miejscu to i sens by się znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:do gościa IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 17:38 cyt:"Witam prosze o opinie o tym zalkadzie jaka atmosfera zarobki mam propozycje tam pracy?" A pewnie miało być tak:<Witam.Proszę o opinię o tym zakładzie.Jaka atmosfera,zarobki?Mam tam propozycję pracy.> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re:do gościa IP: *.147.129.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.11, 19:54 ten zaklad to bagno jakiego nie ma w walbrzychu ,a kadra nadaje sie nawet do zamiatania ulic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Opinia o Tristone IP: *.cz 08.04.11, 20:48 Przepracowałem w tym zakładzie ponad 2 lata. Bagno - jak napisał wcześniej jeden z kolegów to mało powiedziane. Życzę temu zakładowi jak najszybszego upadku i krachu, a pracownikom (biurowym oczywiście - zwłaszcza menadżerom) - długiego bezrobocia!! Niech poznają co znaczy nieszczęście ludzkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś