Dodaj do ulubionych

Tristone opinie praca

IP: *.146.214.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 15:37
Witam prosze o opinie o tym zalkadzie jaka atmosfera zarobki mam propozycje tam pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Tristone opinie praca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.02.11, 15:41
      Tylko Ty wiesz czy masz tam propozycje pracy oraz osoba, która Ci złożyła te oferty... Nikt inny.

Nauczcie się ludzie poprawnie formułować zdania! To wcale nie jest rudne.
      • b.bujak Re: Tristone opinie praca 27.02.11, 15:47
        Gość portalu: asd napisał(a):
        > Nauczcie się ludzie poprawnie formułować zdania! To wcale nie jest rudne.

he, he, racja! moim zdaniem tu chodzi o interpunkcję, bo gdyby było parę przecinków i ten znak zapytania w innym miejscu to i sens by się znalazł :)
    • Gość: ktoś Re:do gościa IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 17:38
      cyt:"Witam prosze o opinie o tym zalkadzie jaka atmosfera zarobki mam propozycje tam pracy?"
      A pewnie miało być tak:<Witam.Proszę o opinię o tym zakładzie.Jaka atmosfera,zarobki?Mam tam propozycję pracy.>
      • Gość: ppp Re:do gościa IP: *.147.129.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.11, 19:54
        ten zaklad to bagno jakiego nie ma w walbrzychu ,a kadra nadaje sie nawet do zamiatania ulic !!!
        • Gość: GG Opinia o Tristone IP: *.cz 08.04.11, 20:48
          Przepracowałem w tym zakładzie ponad 2 lata.

Bagno - jak napisał wcześniej jeden z kolegów to mało powiedziane. Życzę temu zakładowi jak najszybszego upadku i krachu, a pracownikom (biurowym oczywiście - zwłaszcza menadżerom) - długiego bezrobocia!! Niech poznają co znaczy nieszczęście ludzkie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka