Dodaj do ulubionych

chiński market

IP: 195.20.110.* 30.03.11, 09:22
witam, był ktoś już w nowo otwartym chińskim markecie koło castoramy?? da się kupić cos ciekawego? w jakich godzinach market jest czynny?
Obserwuj wątek
    • iksylon Re: chiński market 30.03.11, 10:33
      www.polskatimes.pl/stronaglowna/49261,chinskie-zabawki-zawieraja-substancje-trujace-nasze-dzieci,id,t.html
      • Gość: mała Re: chiński market IP: 195.20.110.* 30.03.11, 11:05
        hmmm pytanie było inne...
        • Gość: edi Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 13:17
          Tu masz
          • Gość: aska Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:21
            W dziale DLA DZIECKA polecamy.
    • Gość: ... Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 13:31
      MARKET JEST CHYBA CZYNNY CODZIENNIE DO GODZ.20 CZY COŚ CIEKAWEGO...SAMA SPRAWDZ,A CENY WCALE NIE NISKIE...
    • Gość: NIKT pieprzyc IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 15:03
      wyzdychamy to będą mieli spokój... Nie widziałam jeszcze zabawki Fishera zrobionej poza Chinami. Sorry - oświećcie mnie - coś się jeszcze produkuje poza Chinami oprócz telewizorów LG? :/
      Ostatnio jak kupiłam skarpetki i było napisane made in Germany to mało z krzesła nie spadłam.
      Czasem warto zajrzeć do źródeł - jakość produktów zwykle b. dobra - www.dealextreme.com/
    • Gość: .... Re: chiński market IP: *.108.83.2.dolnet.pl 31.03.11, 06:52
      Po 5 min wyszłam.
      Tam okropnie śmierdzi.
    • Gość: edi Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:05
      nie bój, nie bój. Chińczyk nie jest głupi, w komorze gazowej mieszkał nie będzie. Prezydent to wyczai i sprowadził mobruka żeby dać odpór żółtej zarazie.
      • Gość: . Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 23:21
        bylam i polecam kazdy znajdzie cos dla siebie bardzo duzy wybor od firan butow i ciuchow poczawszy na kosmetykach sztucznych kwiatach i zabawkach skonczywszy warto isc napewno cos sie kupi!
        • iksylon Re: chiński market 01.04.11, 23:42
          Zastanówcie się dwa razy zanim coś kupicie w takim chińskim markecie
          Szczególnie o odzież i zabawki dla dzieci mi chodzi
          Ja wiem że fajne i tanie ale bardzo szkodliwe ( zapewne nie wszystkie , ale czy warto ryzykować zdrowiem dzieci?)
          Mi też brakuje kasy , ale wolę nie kupić niż podtruwać dziecko tym badziewiem .
          Ja wiem że wszystko jest teraz Made in China lub na nową modę CHRL , jednak kupując znaną markę z wiarygodnymi certyfikatami minimalizujemy ryzyko nacięcia się na bubla .
          Pozdrawiam
          • Gość: ? Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 00:23
            Tak ci powiedzieli w TVN'nie czy sam(a) na to wpadłe(a)ś ?
    • Gość: sat Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.11, 22:40
      ceny są bardzo niskie, nie wiem szczerze mówiąc czy za taką małą kasę da się kupić coś przyzwoitego. Wizualnie nie są najgorsze, ale jakość na pewno pozostawia wiele do życzenia.
      • Gość: -ł Re: chiński market IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.04.11, 23:09
        nie wiem czy cena za spodnie 70zl to niska cena
        • Gość: klient Re: chiński market IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.11, 23:50
          biżuteria zajebista dostępna dla każdego od 3 zł
        • Gość: sat Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.11, 16:59
          Prawdziwe, dobrej jakości i trwałe jeansy są w znacznie wyższych cenach. Chyba nie sądzisz że "jeansy" za 70zł to jeansy....
          • Gość: hihi Re: chiński market IP: *.152.158.230.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 20:06
            Sklep adekwatny dla was Głupków z Wałbrzycha!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka