Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 19:05 WITAM WSZYSTKICH JUŻ NIEBAWEM OTWARCIE NOWEGO SALONU ODZIEŻY UŻYWANEJ SERDECZNIE ZAPRASZAM KOŁO 1-GO PAWILONU --SAVI- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 20:55 "salonu" he, he... Jaka arystokracja, takie salony :) Zapraszamy damy po używane peniuary :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niom Re: lumpex IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.11, 22:02 Salony odzieży uzywanej i Galerie wódek i win.Jak ktoś otwiera zwykły sklep to klapa murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoooo rany Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 22:24 znowu nastepny lumpex!? czy wyście juz powariowali z tymi lumpami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: lumpex IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 12:20 Powiedział Hrabia von Wypierdzioch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 23:54 Super, w lumpeksach mozna znaleść mnóstwo taniej odzieży nie z żadnymi syfami tylko z metkami i NOWYCH. Jak ktoś jest ą ę to niech idzie kupować szmaty do Viktorii, wystarczy się przejść po sklepach i pooglądać te tanią chińską bawełnę za stówki- jak ktoś lubi chińszczyznę to jazda, w lumpeksach mozna znaleść odzież wyższej jakości, wiem, bo mam kilka firmówek (zara, maxmara, saint laurent) z lumpeksu! Większość polaków ubiera się w lumpkach tylko robią to cichaczem i jeżdzą do innych miast, haha. Ja się nie wstydzę, to się nazywa gospodarność i ekologia! Proszę o namiar kiedy otwarcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 00:09 > Większość polaków ubiera się w lumpkach tylko robią to cichaczem i jeżdzą do innych miast, haha. Masz rację! Ja jeżdżę do Wrocławia, żebrać pod kościołem, bo wstyd mi tu - wśród ziomali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viv Re: lumpex IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 09:28 Ciekawe jaka będzie cena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 12:37 PLANUJEMY OTWARCIE BA 4 -MAJA CENY BĘDĄ JAK INDZIEJ NIE BĘDZIE DROŻEJ SERDECZNIE ZAPRASZAMY POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: lumpex IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 12:49 Z ostatniego salonu z odzieżą używaną obok Savi zrobiono salon z warzywami. Życzę wam powodzenia. Szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 13:20 co to był za salon chyba salonik 10 m2 tu będzie 150m2 tam gdzie był kiedyś Bank Zachodni i poczta pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podzamczanka Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 20:09 no panie Marcinie ja życze powodzenia ja też juz to przerabiałam mając tak duzy lokal. słabo opłacalny biznes no ale moze Panu sie poszczęsci POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: *.funetia.pl 27.04.11, 18:41 Taa już widzę te tłumy kupujących pierwsze dni będą ok póżniej tylko stała klientela z pytaniem " kiedy nowy towar ? " w polo markecie też był taki wiracha nie chciałbyś mieć tyle długów Staś jest za bardzo pazerny na czynsz nie wyrobisz 2 - 3 miesiące i spadasz chcesz się założyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 19:32 do gość święte słowa od początku do końca wypowiedzi- ja coś o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia15021 Re: lumpex 28.04.11, 08:54 przepraszam to gdzie dokładnie otwiera się ten nowy lumpex/jaka dzielnica piaskowa czy podzamcze/proszę o dokładny adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 15:50 PODZAMCZE ZAPRASZAM CO TO BYŁO W TYM POLO CENY JAK W SKLEPIE :))) A KTO TO JEST STASIU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: 91.203.17.* 30.04.11, 16:52 Staś to właściciel tego lokalu ( może jego żona nie wiem ) prowadzi biuro nieruchomości więc od kogo wynajmujesz to i tak jest Staś , myślisz że Ty pierwszy wpadłeś na pomysł że duży może więcej ? ale życzę powodzenia wpadnę w tygodniu zająć kolejkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 18:52 hihih to moje ihhhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: *.funetia.pl 30.04.11, 20:37 Twoje to są ale marzenia o dużej kasie a tu bankowa klapa pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:50 >CENY JAK W SKLEPIE :))) Ceny jak w sklepie? Ale ceny jak z Polo, Galerii czy Manhattanu? A zresztą.. I tam i tam szmaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:59 Panie Marcinie a fajne macie ciuszki ?? ale tak szczerze bo nie wiem czy się opłaca gnać przez cały Wałbrzych no chetnie bym wpadła...:)a z jakich krajów macie towar? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:44 Witam kama towar pochodzi SZKOCJA I ANGLII BARDZO ŁADNY TOWAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara lumpiara Re: lumpex IP: 91.203.17.* 01.05.11, 15:16 Oj Marcinku Marcinku tak sobie myślę że wszyscy z branży to sami debile Ty jeden wiesz najlepiej jak się robi biznes a reszta może już zamykać swoje sklepy bo i tak pójdą z torbami oczywiście inni sprzedają same śmieci Ty same najnowsze kolekcje Gucci, Dior, Versace Odpowiedz Link Zgłoś
kasia15021 Re: lumpex 05.05.11, 16:16 i co czy ktoś kupował już w nowym lumpeksie ? jaki maja towar,jakie ceny,i czy warto tam zajść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 17:29 Ładny towarek dobre ceny jak za taki towar nowe z metkami i bez metek polecam tam iść pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 18:09 jakim autobusem tam dojechać/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 19:04 3-4-9-A-C-D "|) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:15 WITAM SERDECZNIE --ZAPRASZAM NA NOWY TOWAR 16 MAJA W PONIEDZIAŁEK POZDRAWIAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:37 powiem szczerze, bylam tam dwa razy w dniu otwarcie i dzisiaj, i strasznie marny ten towar, ceny prawie sklepowe, porazka, moze sie rozkreci bo na razie to lipa straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:45 CENY JAK W SKLEPIE PROSZĘ JECHAĆ DO VICTORI TAM JEST JESZCZE TANIEJ DZISIAJ JAK PANI BYŁA TO JEST 50% WIEC NIECH PANI NIE NARZEKA WIEC NIECH PANI NIE CHODZI JAK SIĘ NIE PODOBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:48 Witam ja byłem dzisiaj w tym sklepiku i kopiłem sobie Elegancką skórę za 50 zł a w sklepie dał bym pewnie 600 zł wiec jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swierzb Re: lumpex IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.11, 00:03 Swierzb wszedzie czycha uwazajcie !!!!!!!po trupach nosic łachy po chorych ....ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: 91.203.17.* 12.05.11, 13:33 Marcinku potrzebuję trochę wyposażenia typu wieszaki manekiny itp kiedy zamykasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 19:50 ja mam do sprzedania posklepowe wieszaki odzieżowe i jeszcze mi zostało koło (wieszak) lukn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: lumpex IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 22:23 Jaki to magiczny zbieg okoliczności, że wszystkie pozytywy z "neoplus.adsl.tpnet.pl"... Byłem dzisiaj, asortyment bez rewelacji no i ceny też porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga Swierzb Re: lumpex IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.05.11, 11:53 CENY KOSMOS NO I SWIERZB MACIE MUROWANY JAK KUPOWAC GACIE POSZCZANE BLUZKI WYPOCONE LUDZIE I NIE MOWCIE MI ZE TOWAR JEST PRYSKANY SPECJALNYMI ODKARZACZAMI HAHA TYLKO CIEMNIAKOM MOZNA WCISKAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lumpex IP: 91.203.17.* 21.05.11, 18:01 Jak tam Marcinku w biznesach ? coś się nie odzywasz obraziłeś się na forumowiczów czy tylko foch ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 20:39 Foch z przytupem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: lumpex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 21:45 WITAM SERDECZNIE ZAPRASZAM NA NOWY TOWAR W PONIEDZIAŁEK :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś