Dodaj do ulubionych

Praca za granica

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 12:09
Witam serdecznie zna ktoś z was jakieś konkretne firmy pośredniczące w pracy za granica a mianowicie chodzi mi tutaj o UK lub NL . Może ktoś z was przez jakaś wyjechał i sobie chwali, albo ma zamiar wyjechać.. proszę o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Ali Basza Re: Praca za granica IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 25.06.11, 12:20
      Podobno tureckie kluby rozrywki w Niemczech poszukują młodych i ładnych wałbrzyszanek jako hostessy.
      • d3monil Re: Praca za granica 25.06.11, 12:47
        normalnie żeś zabłysnął ta odpowiedzią
        • Gość: Ali Basza Re: Praca za granica IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 25.06.11, 12:49
          Też tak uważam.
        • Gość: Do d3monil Re: Praca za granica IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.11, 13:23
          POwinienes go totalnie olac i zignorowac ! Toc to jelop wystepujacy POd kilkoma nickami i POdajacy sie glownie za agenta PZU. Taki zwyczajny mobrukowski psychol ! POzdrawiam :-))
          • Gość: Ali Basza Re: Praca za granica IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 25.06.11, 13:36
            Ja się ciebie nie czepiam za ksywkę - prokurator.
            • Gość: whatever Re: Praca za granica IP: *.range86-184.btcentralplus.com 25.06.11, 15:41
              Wracajac po wyzwiskach przedmowcow do watku, to jezeli chodzi o szukanie pracy to job centre plus uk, albo wpisz w wyszukiwarke google dany zawod po angielsku i regiona w ktorym chcesz pracowac. Owocnych poszukiwan.
              • Gość: mmm Re: Praca za granica IP: 62.140.137.* 26.06.11, 19:44
                Jeśli chodzi o UK to mogę polecić firmę "Flame", w NL Van Koppen, Axell, AB, E&A. Zależy co chcesz robić, pracować na magazynie, produkcji, czy na szklarni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka