IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.11, 13:56
Drodzy koledzy i koleżanki z PiS robią was w druta. Wam każą roznosić ulotki i płacić składki a co kierownictwo PiS robi aby realizować politykę Jarosława Kaczyńskiego?

1/Zapytajcie panią poseł Zalewską gdzie pracuje i na jakim stanowisku jej mąż a zrozumiecie dlaczego już nie krytykuje wodociągów.

2/Zapytajcie Bartolika czemu nie wystartował na prezydenta ? a może wyjaśni się sprawa jego bliskich reakcji z Romanem Ludwiczukiem i innych członków PO - zastanówcie się bo przecież Was reprezentuje.( ile Mireczek zarobił w Radach Nadzorczych przy okazji? )
A jeśli okaże się że to PO rządzi wałbrzyskim PiSem nie będzie wam głupio?

3/ czemu to bojowniczy Kamil Zieliński atakuje innych kandydatów na prezydenta a Lubińskiego- człowieka lewicy omija z daleka? A może dobre relacje z Longinem Rosiakiem sa dla niego ważniejsze niż PiS?

Zastanówcie się kiedy mówicie, że macie coś do powiedzenia w PiSe bo ja mam wrażenie, że jesteście tam robieni w osiołka. Ale to wasz wybór jeśli w to wierzycie, że jest tam jakaś ideologia i że pomagacie Kaczyńskiemu.

A jeśli tu chodzi tylko o kasę dla wąskiej grupy ludzi, którzy szyld PiS wykorzystują dla swoich celów to jak się będziecie z tym czuli?
Pamiętajcie o zapłaceniu składek ;)
Jeśli macie odwagę upomnijcie się o ludzi wyrzuconych z PiS w Kłodzku za trudne pytania do Zarządu
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: Do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 14:02
      Masz rację, cała prawda o układach jest tu
      www.youtube.com/watch?v=mqfQRfojyBs
      • Gość: Domino Re: Do PiS IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.11, 18:42
        A w tym PiSe jeszcze ktoś jest? bo ja myślałem, że tylko kolejkowicze po stołki
        • Gość: Agnieszka Re: Do PiS IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.11, 08:07
          Co się tak przyczepiliście do tego PiS? Zobaczcie co robi PO i tam skierujcie swoje żale. PiS jest jedyna organizacja patriotyczną która ma na względzie interesy prostych ludzi. Ale cóż jak wam doskwiera PiS to znaczy, że zaczęliście się bać utraty przywilejów władz.
          • Gość: piszpantu Re: Do PiS IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.11, 08:40
            kamil zielinski pani zalewska ! chyba z kapelusza
            • Gość: Vanad Re: Do PiS IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 10:57
              Zazwyczaj nie piszę na Forum ale....
              1. Jestem człowiekiem po 40 stce, z rodziną z dorosłymi już prawie dziećmi
              2. Jestem tzw. wykształciuchem, ukonczylem studia magisterskie na 2 fakultetachi studia podyplomowe,
              3. Pochodzę z rodziny, która w czasie wojny wycierpiała się zarówno ze strony Niemiec jak i Rosji,
              4. Miałem okazję pracować już w PRL-u ale nigdy nie miałem nic wspólnego z komunistycznymi elitami,
              5. Nie rozumiem dlaczego obowiązywać ma nas poprawność polityczna,
              6. Nie dałem się nabrać na utopijne hasła Unii Europejskiej,
              7. Nie słucham głupstw medialnych zarówno płynących z Radia Maryja jak i TVN i Gazety Wyborczej,
              8. Dzięki działaniom Platformy Obywatelskiej stałem się zwolennikiem PiS......
              Nie każdy sympatyk PiS to "mocherowy beret" uwierzcie mi...
              • Gość: ... Re: Do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 11:15
                I tu jest Twój problem.
                Już w Biblii napisano:
                Obj. 3:15
                15. Znam uczynki twoje, żeś ani zimny, ani gorący.
                Obyś był zimny albo gorący!
                (BW)

Krótko mówiąc: jak jechał tak zdybał.

• Gość: wójekdobrarada Re: Do PiS IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.11, 11:40
                  Do zwolennika PiS !
                  Dobrze wykształcony i jak rozumie myślący człowieku po czterdziestce, może działalność PO jest nie doskonała ale czy to oznacza że masz wpadać z deszczu pod rynnę?
                  Poświeć tylko troszeczkę swojego czasu i przyjrzyj się kto działa w PiS w naszym mieście , jakiem ma osiągnięcia programowe ?
                  Jak jest napisane w Bibli i dla jednego sprawiedliwego pan powstrzyma swój gniew i zniszczenie..
                  ...
                  W przypadku tych lokalnych struktur PiS niestety nie powstrzyma!
                  Po owocach ich poznacie ......
                  Wystarczy, że przyjrzysz się tylko tzw liderom PiS a gwarantuje Ci że szybko zrobisz znak krzyża świętego i uciekniesz.
                  Sprawdź kim są i co osiągnęli ( w pieszej kolejności oświadczenia majątkowe polecam ) np
                  pan Mirosław Bartolik, pani Anna Zalewska, pan Tomasz Pluta, itd ...

a tu znalazłem świetny link z materiałem który Cie otrzeźwi, posłuchaj tylko szczerej rozmowy Rosiaka i Ludwiczuka o roli wałbrzyskiego PiS

www.youtube.com/watch?v=mqfQRfojyBs
                  • Gość: ? Re: Do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 12:13
                    Erem, terem, tyti, rytki zgiń potworze boś ty brzydki.
                    A tak konkretnie , to co ty właściwie proponujesz ? Bo z tego twojego ględzenia nie wiele wynika.

• Gość: paweł Re: Do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:02
                      tylko czlowiek z poza tych francowatych ukladow - wide link wyzej , moze cokolwiek zmienic na lepsze w naszym miescie , jestem wprawdzie zwolennikiem PIS-u , ale ten walbrzyski to karykatura , wlos sie jeży !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka