Dodaj do ulubionych

Restauracje w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:13
Hej,
Najlepiej chyba szukać opinii i pomocy na forum. Mam nadzieje, że znajdę cenne, ale rzeczowe rady. Do rzeczy. Tak się złożyło, że będę musiał zjeść kolację biznesową w Wałbrzychu. Mam tu jedno ważne spotkanie wkrótce. 4 osoby. Potem z pewnością będzie to obiad w gronie rodzinnym tej grupy osób. Czy są jakieś restauracje godne polecenia, na poziomie? Nie miałem czasu zbytnio sie przyjrzeć ofercie w Waszym mieście. Znalazłem kilka pozycji, ale blado jeśli chodzi o strony www i wrażenia. Czy macie jakieś doświadczenia? Za wszelkie opinie, które mi pomogą, dziękuje
Pozdrawiam,Marcin z Trzebnicy
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:19
      Witam. Odpowiem szczerze, że ja bym polecił w 100 % jeżeli chodzi o takie spotkanie restauracje ,,Mikawa,, na terenie hotelu Maria a już na pewno wynajmij tam osobne pomieszczenie w stylu japońskim to chyba nic nie kosztuje. Ja tam bywam regularnie i jedzenie super obsługa też i samo miejsce które wymieniłem ten pokoik super cos innego i nowego warte polecenia. Pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:29
        Zapomniałem wstawić link www.hotelmaria.sirbud.pl/index.php?p=restauracja_jap
        co do jedzenia z góry mogę polecić karrage curry :) i katsu curry. Na gościach zrobi ta restauracja wrażenie na pewno bo w końcu coś innego a cenowo tez jest przyzwoicie. Pozdrawiam
    • Gość: Eolo Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: 87.105.201.* 17.11.11, 11:20
      Błądzisz gościu.
      My ludzie tego forum nie jadamy kolacji biznesowych, są one dla nas obrzydliwe i kojarzą się z korupcją i sexem.
      Pozdrowienia Eolo z Wałbrzycha
    • radcom Re: Restauracje w Wałbrzychu 17.11.11, 11:22
      Hotel i Restauracja Maria w Wałbrzychu. Spokojnie mogę polecić. Przed Wałbrzychem, Zamek Książ, restauracja, hotel itp. Za Wałbrzychem (Boguszów Gorce) Restauracja Magdalenka. Miejsca na poziomie, korzystałem z satysfakcją...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: edi Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 12:54
        No i nazwa 'Magdalenka' jest bardzo adekwatna do kolacji biznesowych, a to też duży +.
    • Gość: fff Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.11, 13:52
      Nie wiem czy klimat Restauracji Kryształowa jest odpowiedni do takiego spotkania, ale jedzenie mają świetne oraz piwo czeskie (Primator). Jadam tam regularnie i mogę z czystym sumieniem polecić.

www.krysztalowa.com
      • Gość: robert Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:06
        Jeżeli miałbym zapraszać gości nakolację to raczej wybrałbym Szczawno. Ostatnio miałem gości i kilka takich kolacji musiałem odbyć i Szczawno wypada o wiele lepiej niż wałbrzyskie restauracje poza tym samo miejsce moim klientom bardzo się spodobało. Masz tam też duży wybór. wygoogluj restauracje szczawno zdrój i będziesz miał pogląd.Magdalenkę odradzam lokalizacja fatalna goście mogą mieć wrażenie ,że gdzieś ich wywozisz, kryształowa to też raczej miejsce na spotkanie z kumplami niż biznesowe. Wałbrzych ogólnie jest mało atrakcyjny więc zmierzaj raczej do Szczawna.
        • Gość: klient Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 16:41
          polecam Legendę i Marię Helena- obie w Szczawnie
        • Gość: klient Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 16:59
          zdecydowanie szczawno polecam marię, lwy , i bohemę
          • Gość: gosc Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 18:34
            lwy i bohema na spotkanie biznesowe?nie bardzo mi pasują...
    • Gość: gstrnom Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 19:26
      polecam pobyt w Zamku Ksiaz, miejsce zachwyca, restauracje na najwyższym poziomie.
      • Gość: 2widelce Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:35
        Zachęcamy do opiniowania wałbrzyskich i okolicznych restauracji, serwis 2widelcepl, z opiniami o restauracjach
      • Gość: !@! Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.12, 18:09
        tylko jedzenia do dupy!!
    • Gość: Z Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.11, 08:43
      Jeżeli coś z klasą to Maria w Szczawnie a i ceny są normalne
      • Gość: Marcin dzieki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 10:07
        Sporo podpowiedzi. Bardzo dziękuje! Może trochę przesadziłem z tym "biznesowym" charakterem. Niemniej jednak będzie to kolacja-obiad o nieformalnym charakterze, który zawsze ułatwia nawiązanie i podtrzymanie współpracy z klientem. Ale ja nie o tym tutaj...
        Tak,zamek Książ kojarzę. Byłem lata temu z wycieczką szkolną wczesną jesienią:) Urokliwe miejsce. Szkoda, że nie wpadłem na to, że może być tam restauracja. Szczawno, w googlach wychodzi na to, że niedaleko. Dzięki za wskazówki. Pozdrawiam serdecznie,Marcin
        • haba.baba Re: dzieki! 18.11.11, 15:22
          Maria-Helena w Szczawnie zdroju,to też jest pani Barańskiej
      • Gość: do Marcina Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.ip.netia.com.pl 25.11.11, 11:24
        jeżeli chodzi o full exclusive i prestiż ... oczywiście zamek Książ 3 restauracje do wyboru - hotel Qubus - Maria Helena w Szczawnie i Hotel Maria szczawienko polecam wszystkie według gustu wystroju i kuchni
    • kaziopiwosz Re: Restauracje w Wałbrzychu 18.11.11, 11:02
      ja tam lubię Mini-Max na Fortecznej... Ale to raczej dla koneserów...
      • Gość: dobra rada Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.11.11, 10:41
        polecam restauracje apropos
      • Gość: dd Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 10:55
        biesiadna muzyka , telewizor 21 cali, hot dog i piwko i do domu ;)
    • Gość: ruda Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.11.11, 00:00
      Jest nowa mala restauracja na Podzamczu.Kameralnie milo jedzenie smaczne (kuchnia wloska . bogate menu).Polecam.Nazywa sie Casa Patio .Na ul Blankowej
      • Gość: jadacz Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 09:07
        szczeże polecam restałracje Makdonalda , smacznie, ekskluzywnie,elegansko i światowo. duży wybur meni i wszystko bardzo smaczne
    • Gość: stary dureń Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:31
      El Kurczakos- centrum, prestiż, wykwintna kuchnia i wyselekcjonowana klientela.
    • Gość: Heniu Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.01.12, 15:07
      Zdecydowanie odradzam casa patio jedzenie straszne pizze surowe a sala śmierdzi olejem także wyjdziecie głodni i z przesiąkniętymi ciuchami ceny kosmiczne w porównaniu z innymi
    • Gość: Pirkesz Re: Restauracje w Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 16:19
      Plac grunwaldzki ( SZYBKI ) heheh bez wczuwania się na Świerzym powietrzu .

a tak poważnie w Pasażu i Marii jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka