Dodaj do ulubionych

Sylwester w Rynku

IP: 82.177.21.* 30.11.11, 20:57
Słyszałem, że miłościwie nam panujący planuje imprezę Sylwestrową w Rynku, ciekawe skąd weźmie na to kasę jak w skarbcu pusto?
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Sylwester w Rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.11, 23:11
      kurcze już te słowa dziś słyszałam:)
      • Gość: poki Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 07:48
        wśród atrakcji ma być pokaz psów ze schroniska oraz wytapianie smalczesonu z tychże psów.....
    • Gość: kabooka Re: Sylwester w Rynku IP: *.play-internet.pl 01.12.11, 08:16
      znowu menelstwo i pospólstwo z całej wsi będzie terroryzować mieszkańców?
    • Gość: ukas Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 17:04

skad weźmie kasę, ano zwolni jeszcze kilkanaście osób i zaciągnie kredyt - daje narodowi igrzyska aby dalej ogłópiać ludzi
      • Gość: ? Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 17:15
        ja Was ludzie kompletnie nie rozumiem, nic nie było organizowane było źle, jest organizowane też jest źle?!puknijcie się w głowę!!!
        • Gość: Qra_domowa Re: Sylwester w Rynku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.11, 18:47
          Ostatnio ciągle słyszę i widzę debilskie zdanie: nie robią-źle, robią-też źle. Można coś robić albo i nic nie robić. Podlega to ocenie ludzi, z których część zawsze będzie na tak, część na nie. NAJGORSZE JEST JEDNAK ROBIENIE CZEGOŚ ŹLE.. Już szczytem głupoty jest wychwalanie durnowatychi nieprzemyślanych działań. Napisałem to ad vocem - nie dotyczy to tematu tylko treści posta
          • Gość: Hmm Re: Sylwester w Rynku IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.11, 12:35
            > NAJGORSZE JEST JEDNAK ROBIENIE CZEGOŚ ŹLE..
            Czyli np krytykowanie imprezy zanim się odbyła.

> Napisałem to ad vocem...
            hi, hi mamy za sobą doświadczenie bycia wybranym?
            • Gość: jolek Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 16:34
              Obłuda obłuda wierze że Rosiakowa sprawdzi ile na ta impreze wyda . Albo mamy oszczedności albo igrzyska . dramaturg jeden pojkazał ludziom drame jak kononowicz niema już nic bieda a tu ...... impreza . Ludzie chca chleba żeby mioec siły na igrzyska
              • Gość: bubu Re: Sylwester w Rynku IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.11, 22:20
                Jak ludzie chcą chleba niech na zapracują.
                Dość mam rozdawania moich podatków na nalewkę meneli.
                A ty jolek z tą populisytczną gadką wyp...ad.
                • Gość: ramol Re: Sylwester w Rynku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.11, 12:29
                  Tu macie odpowiedź - zabrał niepełnosprawnym !!

www.dami.walbrzych.pl/artykuly/6/273/pozarzadowe_organizacje_bez_dotacji/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka