Dodaj do ulubionych

Znaleziono psa

IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 14:29
Proszę Was o pomoc w odnalezieniu właściciela lub znalezienia nowego domu dla psa.Biegał przerażony w Sylwestra po skrzyżowaniu koło OSiR-u, wbiegał pod auta stojące na światłach. Jest zadbany, z czerwoną obróżką na szyi, więc na pewno miał właściciela. Zabraliśmy go, ponieważ za chwilę ktoś by go przejechał, nawet nie wiedząc, że siedzi pod kołami. Chcieliśmy go oddać do schroniska jednak było nieczynne. Przez Nowy Rok przesiedział u naszej koleżanki, która go wykąpała i nakarmiła, ale ma już jednego pieska, więc nie może go zatrzymać. Może odnajdzie się właściciel (mógł się zerwać ze smyczy na wystrzały petard), albo znajdzie się nowy. Piesek jest bardzo miły i przyjazny.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Znaleziono psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 15:26
      być może chodzi o pieska z mojego wątku, też miał czerwoną obrożę, dziś został zabrany do Schroniska
      • Gość: znalazca Re: Znaleziono psa IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 21:20
        Dzisiaj właściciele odebrali pieska, cieszymy się ogromnie, że tak to się skończyło.
        • Gość: facet Re: Znaleziono psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 21:47
          no to super, po tego którego dziś znalazłem na Gaju, też może zgłosi się właściciel, szkoda byłoby psiaka w Schronisku, bo widać że pies jest zadbany i dobrze ułożony, tylko bardzo wystraszony; niestety ja już mam psa i nie mogłem sobie pozwolić na drugiego
          • Gość: Mikołaj Re: Znaleziono psa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 21:55
            Spłakałem sie jak bóbr z tego pasjonujacego wątku. Najbardziej ubawił mnie "facet" piszący iż: "NIESTETY już mam psa"
            • Gość: do Mikołaja Re: Znaleziono psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 08:06
              nie ma to jak wypowiedz na temat, a gdybyś Ty miał psa, wiedziałbyś, że prawie nigdy nie dokłada się do "kojca" drugiego, bo potem znalazłby się trzeci i kolejny; gdyby FACET robił jak Violetta Villas też byłoby nie tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka