Dodaj do ulubionych

zarobki walbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.12, 11:39
Czy ja mieszkam w jakiejś równoległej rzeczywistości?
www.sprawdz-zarobki.pl/Walbrzych/default.aspx
Obserwuj wątek
    • Gość: cz_p Re: zarobki walbrzych IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 12:46
      ja chyba też;/
      • Gość: . Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 13:20
        może w brutto miało być i ktoś się walnął ? :D
        • Gość: cz_p Re: zarobki walbrzych IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 13:27
          nawet jeśli to za 'obsługa klienta' to 2,6tys z kosmosu
          • chocholitan Re: zarobki walbrzych 28.02.12, 13:55
            Korzystając z własnej wiedzy mogę stwierdzić , że zarobki kadry zarządzającej są podane jako netto. :-)
            • Gość: brech Re: zarobki walbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 14:01
              chwalisz się czy żalisz?
            • Gość: cz_p Re: zarobki walbrzych IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 14:03
              to tak, z tym się zgodzę:)
              • Gość: Jan Re: zarobki walbrzych IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.12, 19:27
                Zacznijcie się szanować a nie jak na każdym kroku jako Wałbrzyszanie skaczecie se do gardeł o byle co te dziadostwo w ratuszu se to wykożystuje a to bardzo proste wystarczy was porużnić to tak jak z Rumunem w Niemczech bedzie tyrał nawet za 5 eu i brate sprzeda za 4,50
    • Gość: - Re: zarobki walbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.12, 14:02
      TO JAK SIĘ TO MA DO OFERT PRACY W "URZĘDZIE PRACY" GDZIE PŁACA MINIMALNA JEST REGUŁĄ ( a czasem nawet mniej1/2 1/4 1/8 etatu a praca normalnie 8h)
      PUP
      skąd ci od ankiety wzięli takie sumy ???
      • chocholitan Re: zarobki walbrzych 28.02.12, 14:09
        Koń to koń, ale widzisz są konie wyścigowe i konie pociągowe.
      • Gość: tusku Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 14:10
        GUS podał, że przeciętny Polak zarabia 4015,37 zł więc proszę mi tu nie ściemniać :)
        • Gość: yhy Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 14:24
          Dobre....ludzie by byli szczęśliwsi jakby tyle zarabiali ...:)
      • Gość: do - Re: zarobki walbrzych IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.12, 19:04
        a widziałeś kiedykolwiek na pośredniaku oferty za 3000 zł 4000 zł albo więcej... to fikcja fantastyka i kompletne bzdety !!!!
    • Gość: stefek Re: zarobki walbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.12, 15:47
      to jakieś jaja???????????????
      dwa razy mniej niż podają.
    • Gość: Igła Re: zarobki walbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.12, 16:22
      Dane z sufitu. Kto płaci za takie nierzetelne niusy? Wśród moich znajomych wielu zarabia 1200 netto i to z wyższym wykształceniem.
      • Gość: uuuu Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 16:56
        Widocznie twoi znajomi nie są "przeciętnymi Polakami" :(
        • Gość: cz_p Re: zarobki walbrzych IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 17:12
          to kto z nas jest "przeciętnym polakiem"? bo po tych zarobkach to raczej jesteśmy poniżej "przeciętnego polaka";/
          • Gość: historyk sztuki Re: zarobki walbrzych IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 17:48
            Za Hitlera propaganda też wrzeszczała "Deutschland siegt auf alle fronten" /niemcy zwyciężają na wszystkich frontach/ , nawet jak ruskie hordy z okrzykiem "uraaa" parły na Berlin przed linia Odry a Wrocław był już twierdzą.
            • Gość: ooo Re: zarobki walbrzych IP: *.static.korbank.pl 28.02.12, 18:13
              To chyba średnia z fabryk w strefie tylko.
    • Gość: ok Re: zarobki walbrzych IP: 78.133.213.* 28.02.12, 18:54
      super bzdura. Pracuje w handlu stanowisko kierownicze i mam 2 tyś na ręke . Zresztą to ile zarabiają wałbrzyszanie widać po sklepach ...... nic prawie sie nie sprzedaje ......
      • Gość: . Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 19:56
        Gość portalu: ok napisał(a):

> super bzdura. Pracuje w handlu stanowisko kierownicze i mam 2 tyś na ręke . Zre
        > sztą to ile zarabiają wałbrzyszanie widać po sklepach ...... nic prawie sie nie
        > sprzedaje ......

Sklepy jak sklepy bo kaszanka, ziemniaki, pieczywo i telewizory zawsze będą szły. Popatrz kolego w jakim stanie jest gastronomia ;) 10 lat temu wybrać się w piątek/sobotę wieczorem do knajpki to było pewne że nie znajdziesz wolnego miejsca.

Dzisiaj raz że nie ma już tyle knajpek a dwa że i tak w piątki potrafią być puste. Oczywiście zawsze się znajdą strzałowcy - młodzież na kieszonkowym która wpadnie między 19 a 21 ale raz że to klient marny - siedzi przy najtańszym trunku, dwa że po 21 - 21:30 lokale pustoszeją. A to i tak pod warunkiem dobrego punktu. Lokale w Śródmieściu itp w ogóle już nie istnieją.

Dobrym przykładem będzie pizzeria na ul. Gdańskiej przy samym rynku która ma dość dobre jedzenie, ciekawą atmosferę i podaje niezmiennie dobrą kawę od kilku/nastu lat. Bywałem tam regularnie z 7-8 lat temu i pamiętam że popołudniami ciężko było się dopchać żeby coś zjeść. W piątki w ogóle nie było mowy. A dzisiaj ? Wpadłem niepewny w piątek wieczorem nauczony dawnym doświadczeniem że będzie pełno a tu co ? Pustawo. Razem ze mną i żoną były w lokalu 4 osoby + obsługa. Jedzenie się nie zmieniło, kawa też więc to nie wina kuchni.

Takie smutne realia. Niektórych lokali szkoda - np. 12% z rynku które masa z Wałbrzycha kojarzy jako jeden z symboli młodości i dobrej atmosfery...

I gdzie takiej Warce czy nie daj boże pseudo lokalom w galerii i marketach do tamtych klimatów.

• Gość: do nikt Re: zarobki walbrzych IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.12, 18:58
      to są jakieś schizy co za pierdoły i brednie kto to sobie napisał ??? !!!! 1000 zł netto i to po znajomości tutaj płacą połowa ludzi w ogóle nie pracuje !!! takie brednie to rząd opowiada w sejmie i tvp !!!! jeżeli to prawda to łajzy z poza wałbrzycha z innych miast na stołkach ustawionych tyle zarabiają oczywiście po znajomości u wysokich urzędasów
    • Gość: ALEX Re: zarobki walbrzych IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.12, 19:22
      Oglądałem dzisiaj TV Wałbrzych i jak usłyszałem cwaniaka DOKTORA O KASIE UNIJNEJ OD PANI MINISTER Z DATĄ 2014-2020 ha ha ha ha hihihi TO JAK NA TO SIĘ DACIE NABRAĆ TO TYLKO WAM WSPUŁCZUĆ JAKO MIESZKAŃCOM I POLAKOM TE ICH WYIMAGINOWANE KŁAMSTWA TE OSZUKIWANIE WAS RZYGAĆ SIĘ CHCE A DLACZEGO ???? 1 CZYŻBY PAN SZEŁEMEI JUŻ ZAKŁADAŁ ŻE BĘDZIE DWIE KADENCJE MAMY 2012- 2020 HA HA HA CWANIAK ( 2 ) NIBY ROZMAWIAŁ Z PANIĄ MINISTER O KASIE UNIJNEJ NA OKRES 2014-2020 - KŁAMSTWO BO PLATFORMY OBYWATELSKIEJ --PO
      • Gość: O.o Re: zarobki walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 02:29
        Naucz się najpierw pisać debilu, a potem się wypowiadaj. Co za żenada...
        • Gość: NIKT Re: zarobki walbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 11:07
          Prosty chłop ortografii znać nie musi, ale to nie znaczy, że ma go jakiś parch dymać... PO realizuje swój program wyborczy. Trzeba było być jakąś łamagą umysłową, by nie skapować po co i dla kogo rządzą. Dlatego dochodzę do wniosku, że ten naród albo jest aż tak głupi, albo ma jakieś sadomasochistyczne skłonności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka