Gość: jedziem
IP: *.ssp.dialog.net.pl
29.06.12, 16:11
Oczywiście zadałem pytanie pseudoobrońcom Wałbrzycha, wypowiedział się niejaki boa-666 twórca tych filmów o Mo Bruku
Cała oryginalna wypowiedz jest tu
Wypowiedz
Gościu z koksem, uważaj na skaleczenia brzytwą, której się rozpaczliwie trzymasz.
Ja > Znowu się zaczęło Pseudoobrońcy Wałbrzycha atakują i nękają ludzi na forum i na You Tube i znowu zachwalają Wilda, czy to przypadek ?
boa-666 Nie, to nie jest przypadek. To ma pokazać, dlaczego Wild nie mógł wygrać wyborów, nawet gdyby wygrał. Rozumiemy się, prawda?
Ja > Dlaczego nie idą z tym do sądu , trybunału i Strasburga ?
boa-666 Może mają mściwą satysfakcję, że rozwijacze Wałbrzycha wiją się jak robaki na szpilce?
Ja> Dlaczego mówi się tylko o Kruczkowskim i Szelemeju , dlaczego się nie mówi o za
stępcach kruczkowskiego z PiSu ?
boa-666 Bo PiS nie jest z PO, chyba logiczne? .
Teraz mój komentarz jak to rozumieć Bo PiS nie jest z PO, czyli co PiS może robić machloje bo jest PiSem i boa-666 się nie przyczepi do nich. Tak to ja rozumie, nie wiem jak wy .
Jeżeli Mirosław Bartolik z PiSu był i zastępcą prezydenta Kruczkowskiego, czy on nic nie wiedział o Mo Bruku ? to co on tam robił jako zastępca Kruczkowskiego ?
boa- 666 twierdzi że to tylko wina PO i Kruczkowskiego ( po części ma rację ) a co z resztą bandom zastępcami czyżby faktycznie nic nie wiedzieli o Mo Bruku ?
A może jest to celowa nagonka na PO bo najpierw był Kruczkowski atakowany a teraz atakuje się Szełemeja , no i ta wypowiedz boa- 666 wyżej przedstawiona, mówi sama za siebie.
Tutaj nie ma żadnego usprawiedliwienia autor boa-666 sam przyznał że to nie przypadek że umieszcza na filmach o Mo bruku Wilda który jest promowany na bohatera Wałbrzycha i eksperta i nie ma lepszych od niego. Jeszcze dopisując "To ma pokazać, dlaczego Wild nie mógł wygrać wyborów"
Idąc dalej oni uważają że jak porobią propagandowe filmy i umieszczą w nich Wilda jako bohatera Wałbrzycha to Wild wygra wybory ?
To o co jest ta walka o Mo Bruk czy o Wybory Wilda ?
Także zostawiam wam to do waszej opinii, sami zobaczcie o co jest walka, tylko nie wiem po co w tak prymitywny sposób.