Dodaj do ulubionych

Wałbrzyszanie co sądzicie o tej wypowiedzi ???????

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 16:11
Oczywiście zadałem pytanie pseudoobrońcom Wałbrzycha, wypowiedział się niejaki boa-666 twórca tych filmów o Mo Bruku

Cała oryginalna wypowiedz jest tu

Wypowiedz

Gościu z koksem, uważaj na skaleczenia brzytwą, której się rozpaczliwie trzymasz.

Ja > Znowu się zaczęło Pseudoobrońcy Wałbrzycha atakują i nękają ludzi na forum i na You Tube i znowu zachwalają Wilda, czy to przypadek ?

boa-666 Nie, to nie jest przypadek. To ma pokazać, dlaczego Wild nie mógł wygrać wyborów, nawet gdyby wygrał. Rozumiemy się, prawda?

Ja > Dlaczego nie idą z tym do sądu , trybunału i Strasburga ?

boa-666 Może mają mściwą satysfakcję, że rozwijacze Wałbrzycha wiją się jak robaki na szpilce?

Ja> Dlaczego mówi się tylko o Kruczkowskim i Szelemeju , dlaczego się nie mówi o za
stępcach kruczkowskiego z PiSu ?

boa-666 Bo PiS nie jest z PO, chyba logiczne? .

Teraz mój komentarz jak to rozumieć Bo PiS nie jest z PO, czyli co PiS może robić machloje bo jest PiSem i boa-666 się nie przyczepi do nich. Tak to ja rozumie, nie wiem jak wy .

Jeżeli Mirosław Bartolik z PiSu był i zastępcą prezydenta Kruczkowskiego, czy on nic nie wiedział o Mo Bruku ? to co on tam robił jako zastępca Kruczkowskiego ?
boa- 666 twierdzi że to tylko wina PO i Kruczkowskiego ( po części ma rację ) a co z resztą bandom zastępcami czyżby faktycznie nic nie wiedzieli o Mo Bruku ?

A może jest to celowa nagonka na PO bo najpierw był Kruczkowski atakowany a teraz atakuje się Szełemeja , no i ta wypowiedz boa- 666 wyżej przedstawiona, mówi sama za siebie.
Tutaj nie ma żadnego usprawiedliwienia autor boa-666 sam przyznał że to nie przypadek że umieszcza na filmach o Mo bruku Wilda który jest promowany na bohatera Wałbrzycha i eksperta i nie ma lepszych od niego. Jeszcze dopisując "To ma pokazać, dlaczego Wild nie mógł wygrać wyborów"

Idąc dalej oni uważają że jak porobią propagandowe filmy i umieszczą w nich Wilda jako bohatera Wałbrzycha to Wild wygra wybory ?

To o co jest ta walka o Mo Bruk czy o Wybory Wilda ?

Także zostawiam wam to do waszej opinii, sami zobaczcie o co jest walka, tylko nie wiem po co w tak prymitywny sposób.
Obserwuj wątek
    • Gość: rtyhj Re: Wałbrzyszanie co sądzicie o tej wypowiedzi ?? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.06.12, 16:17
      Olewam to ciepłym sikiem, tak samo jak każde następne wybory i referenda, niezależnie kto będzie je popierał.
      Mam w dupie co się tu dzieje.
    • Gość: saser Re: Wałbrzyszanie co sądzicie o tej wypowiedzi ?? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.06.12, 16:30
      Lej na boę, nie masz innych zmartwien?
      • Gość: jedziem do sasera IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 16:51
        Wiesz jestem taką osobą że nie mogę stać z boku i patrzeć na niesprawiedliwość, nie mogę też się pogodzić z tym że w tak bezczelny sposób okłamuje się ludzi i miesza się im w głowach, ja wiem że PO i Kruczkowski nie są święci, ale jak się ocenia to ocenia się wszystko, jak się walczy o miasto to nie walczy się podstępnie o posadę dla Wilda. Co najgorsze oni po roku czasu już oceniają Szełemeja i wpajają za w czasu ludziom że on jest zły. Natomiast wpaja się też że Wild jest dobry i bohater miasta niczym Atomówka Wildwka. Ze szkołami było to samo jechał Wild po Szełemeju, a co Wild zrobił w Stoszowicach ? że na taczkach chcieli go wywieź i jajami obrzucać . Wild swoich błędów nie widzi a wypomina innym.

Wałbrzyszanie nie wybrali go na prezydenta to powinien sobie dać już spokój, i się ludziom nie narzucać ale jest takie przysłowie " kurw.. ie pluć w oczy kurw..a powie że deszcz pada " .
        • Gość: z Podgórza Re: do sasera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 17:28
          > Wałbrzyszanie nie wybrali go na prezydenta to powinien sobie dać już spokój, i
          > się ludziom nie narzucać ale jest takie przysłowie " kurw.. ie pluć w oczy kurw
          > ..a powie że deszcz pada " .

Dalszy ciąg konferencji prasowej Szełemeja?
          Wild nie narzuca się, on jest proszony przez nielicznych normalnych o pomoc w likwidacji śmieciowej mafii i ratowanie ludzkiego życia. Jest radnym wojewódzkim i nie owija w bawełnę, że bezpartyjny lekarz funduje nam śmierć w męczarniach.
          • Gość: prostota do z Podgórza IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 20:38
            Poczytaj co jest napisane a wtedy się wypowiadaj, poczytaj co twój idol boa-666 odpowiedział na pytanie, także nie rób z siebie naiwnego tu chodzi o dostanie się na stołki, a nie Mo bruk.
            • sol.77 Re: do z Podgórza 29.06.12, 21:11
              Gość portalu: prostota napisał(a):

> Poczytaj co jest napisane a wtedy się wypowiadaj, poczytaj co twój idol boa-666
              > odpowiedział na pytanie, także nie rób z siebie naiwnego tu chodzi o dostanie
              > się na stołki, a nie Mo bruk.

Załóżmy że to co tu insynuujesz to prawda /założenie hipotetyczne oczywiście/ to weź mi teraz wytłumacz dlaczego elyta z urzędu tak mało robi w sprawie składowiska /porównując "robotę boa 666 i Wilda/ ślepi,głusi czy może bez węchu?
              • edekzzedek Pani/Pan Sol77 29.06.12, 21:36
                Przede wszystkim jeżeli jakiś tam boa666, ma odpowiednie filmy które mogą stanowić, materiał dowodowy w sprawie powinien jak najszybciej przekazać je prokuraturze. Pan Patryk Wild powinien już dawno udać się do prokuratury i złożyć doniesienie na firmę Mo Bruk w Wałbrzychu.
                Tam jakiś użytkownik, zadał pytanie odnośnie roli Patryka Wilda w filmach ( promujących ) zakład, z odpowiedzi boa666 który jest podobno autorem tych filmów wynika, że umieszcza tam Patryka Wilda w celach promocji jego osoby i nie jest to przypadkiem a celowym działaniem.
                Więc ja bym tutaj rzekł że boa666 z Patrykiem Wildem żerują na ludzkiej tragedii, skoro składowisko jest toksyczne i mają na to dowody, to nie powinni z tego robić kampanii promującej Patryka Wilda, boa666 tutaj nie zaprzeczył wręcz przyznał rację że tak jest.

Pozdrawiam.
                • Gość: obywatel Re: Pani/Pan Sol77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 23:25
                  edekzzedek napisał:

> Przede wszystkim jeżeli jakiś tam boa666, ma odpowiednie filmy które mogą stano
                  > wić, materiał dowodowy w sprawie powinien jak najszybciej przekazać je prokurat
                  > urze.

Powtarzacie to jak mantrę i odmieniacie we wszystkich przypadkach aż rzygać się chce. A ja się pytam: czy Wałbrzych nie ma gospodarza, że mają go wyręczać społecznicy w podstawowych obowiązkach? Kto bierze wynagrodzenie za ochronę interesu mieszkańców, ich życia i zdrowia? Wild i Boa? Kto ma wszelkie narzędzia, dokumenty i możliwości aby zrobić porządek z trucicielem? Wild i Boa? Zakładam się, że blog boa czytali wszyscy, od obu prezydentów po inspektorów ochrony środowiska. I co? Nie ma sprawy: "co ja mogę? do czego mam się przyczepić?" Na filmach Boa widać wyraźnie jak płoną beczki z chemikaliami, wypowiadają się strażacy o płonących tworzywach. Pan prezydent dalej brnie w zaparte twierdząc: Wałbrzyszanie nic się nie stało, to tylko bawełna i para wodna!!!! Jednak stało się! Narażono osoby przebywające w strefie zadymienia na niebezpieczeństwo. Zwłaszcza te które feralnego dnia przebywały w pracy, dzieci i młodzież ze szkół oraz maluchy z przedszkoli. Tylko patrzeć jak na podstawie dokumentów straży pożarnej, ludzie zaczną składać pozwy o odszkodowanie za narażenie ich zdrowia przez brak zdecydowanej reakcji na niebezpieczny pożar. Mam wrażenie, że powolutku, kamyk po kamyku, rusza lawina ......... I nie zatrzymają jej, głupawe, prymitywne wpisy na forum klakiera, klakierów Towarzystwa Ochrony Składowiska.
                  • Gość: jedziemy z koksem do obywatel IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 23:51
                    Ale przecież Szełemej jest tym złym a wasz Wild jest tym dobrym, to czego wy oczekujecie od złego ? poza tym czytałeś obowiązki starosty ? także zapoznaj się z obowiązkami starosty i będziesz wiedział kto za MO bruk odpowiada. W y też się z tym Mo brukiem powtarzacie a przy okazji robicie kampanie wyborczą Wildowi.
                    • Gość: obywatel Re: do obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 00:14
                      przeczytaj ze zrozumieniem chociaż ostatnie zdanie w moim poprzednim wpisie i daj sobie spokój, przyjemnych snów
                      • sol.77 Re: do obywatel 30.06.12, 09:35
                        Nie wiem jakie obowiązki ma Szełemej - ja to widzę tak:
                        W kampanie przedwyborczej twierdził "Całym sercem dla wałbrzyszan" i tego się trzymałam ale po jego wystąpieniu w trakcie pożaru i brednie o parze wodnej hmmmm.
                        Dobre pytanie ktoś tu zadał-dlaczego społecznicy maja odwalać robotę za prezia?
                        Skoro Ratusz twierdzi,ze Wild wykorzystuje Mobruk jako narzędzie polityczne - dlaczego obecna władza wałbrzyska nie wykorzysta również tego argumentu /podejmując stanowcze,konkretne działania/ zyskując tym samym przychylność mieszkańców i zamykając buzię konkurencji?

ps. co do bzdurnej ankiety czy filmiki boa 666 wzbudziły we mnie "poczucie zagrożenia"?
                        odpowiem tak:
                        Nie, nie wzbudziły ale uświadomiły /przypomniałam sobie lekcje chemii oraz ekologii/ co tez mam pod samym nosem, a następnie spowodowały pytania dlaczego jest jak jest?
                        • Gość: walbrzych do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 11:32
                          te pytania kieruj do starosty odpowiedzialnego za służby i odpowiedzialnego za bezpieczeństwo i ochronę środowiska.
            • Gość: z Podgórza Re: do prostaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 21:33
              Gość portalu: prostota napisał(a):
              > Poczytaj co jest napisane a wtedy się wypowiadaj,

Prostatę trzeba leczyć, bo rzuca się na mózg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka