Dodaj do ulubionych

Kombatant jurand.

02.01.13, 18:04
W 9 minucie,10 sekundzie, nasz jurand oznajmia , że był więziony na Stadionie Zagłębia.
Za bardzo nie pamięta kiedy to było, gdyż trochę się mota. Nie pamięta czy to były wydarzenia marcowe w 68 roku, czy też czerwcowe w 76 roku, w końcu poprzestaje na 1986 roku.

Wystąp jurand o odszkodowanie, bo być może wydarzenia te zaważyły na twojej psychice i teraz cierpimy razem z tobą.

-Mnie osobiście w 86 roku, więziono na Stadionie Zagłębia, po tych zajściach marcowych, znaczy czerwcowych w Radomiu, tak że my się...

www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g
Obserwuj wątek
    • forummm Re: Kombatant jurand. 02.01.13, 20:29
      Jemu to przeszkadza że ludzie są wożeni autobusami hahah szok 8:50 min. a ludziom przeszkadza że on z podatków i jego kumple zrobili sobie kampanie wyborczą. Dlaczego jego rodzina i znajomi nie zebrali się na jego kampanie ? przecież mają jakieś pieniążki a nie z podatników kasy sobie balują. Czy po kampanii pozbierał po sobie śmieci, ulotki, plakaty ?
      To jest celowy atak w ludzi katolików a nie w księży.
      W ich bandzie jest Jaruzelski komunista, ta cała jego Racja Polskiej Lewicy to komuniści którzy chcą nasz kraj sprzedać Rosji. A Rosji zawsze katolicy nie byli na rękę.
      pl.wikipedia.org/wiki/RACJA_Polskiej_Lewicy
      • 13wal Re: Kombatant jurand. 02.01.13, 21:41
        Po dłuższym okresie nieobecności na tym forum - nieopacznie kliknąłem na G.pl.F W-ch i co widzę? Siłą przewodnią są pozbawione kręgosłupa moralnego majki, jurandy, emilki czy inna tego typu swołocz. Druga grupa to urzędnicy LD Szełemeja.
        Widać że normalsi odpłynęli w siną dal-gdzie i ja się udaję. (to forum to TOTAL DNO)
    • 57jurand Re: Kombatant jurand. 02.01.13, 21:46
      Panowie nie róbcie sobie siary .Chodzi oto że stadionowi wszystko jedno kogo gości. Raz byli to popieracze tow.Gierka a drugim sieroty po Ojcu Świętym. Jednych i drugich zwoziła komunikacja miejska. Dzięki forumm robisz dobrą robotę,darmowa reklama Racji . pl.
      • kotek_kotkowski Re: Kombatant jurand. 02.01.13, 21:48
        Wszystko cacy jurand, ale kiedy cię więziono w końcu na tym stadionie, może to był 1945 ?
        • 13wal Re: Kombatant jurand. 03.01.13, 00:10
          Śmieszą mnie takie pieski szczekające na forach, których jedyną wygraną jest to, że pogadają sobie równymi sobie tuzami intelektu typu forummm,emilek, lekarz-psychiczny czy inny intelektualista. Co Ty jeden z drugim osiągnęliście w życiu aby proponować ludziom kierunki życia??? Zresztą tylko net was wysłucha, bo w normalnym świecie NIE ISTNIEJECIE. Jesteście postrzegani jako .... i jedynie wirtualnie istniejecie jako Jurand czy inny oszołom
          • kotek_kotkowski Re: Kombatant jurand. 03.01.13, 19:31
            13wal napisał(a):
            i jedynie w
            > irtualnie istniejecie jako Jurand czy inny oszołom.

Niestety jurand nie jest wirtualnym potworkiem.
            To realna postać, która w sprzyjających okolicznościach, biłaby na głowę tow. Dzierżyńskiego.
            Zobaczylibyście czyja jest Racja.

PS
            To kiedy to w końcu, internowano cię na stadionie Zagłębia jurandzie. Może zorganizujemy jakąś tablicę pamiątkową.
            • dziunia57 Re: Kombatant jurand. 04.01.13, 17:22
              Coś cicho siedzi nasz jurandzik.
              W TV się chwalił , a tu nam nie chce opowiedzieć jak go internowano w 86, na Stadionie Zagłębia.
              Bardzo ciekawe.
              • 57jurand Re: Kombatant jurand. 04.01.13, 21:55
                dziunia też nie myje uszu, dziunia kopnie się do Piotrka byłego prezydenta ,powinny mu zostać jeszcze waciki . Gdy już usuniemy woskowinę to proszę dziunię jeszcze raz odsłuchać i o......lić się łaskawie, z góry dziękuje .
                • dziunia57 Re: Kombatant jurand. 04.01.13, 22:08
                  57jurand napisał:
                  proszę dziunię
                  > jeszcze raz odsłuchać i o......lić się łaskawie, z góry dziękuje .

Odsłuchałam ponownie.
                  W 9 minucie,10 sekundzie ten przystojny Pan , przebrany za księdza wyraźnie mówi:
                  -Mnie osobiście w 86 roku, więziono na Stadionie Zagłębia, po tych zajściach marcowych, znaczy czerwcowych w Radomiu, tak że my się...

Interesuję się historią naszego miasta, zatem proszę o szczegóły.
                  • 13wal Re: Kombatant jurand. 04.01.13, 22:39
                    Aj tam,aj tam- dziunia- czepiasz się szczegółów. Pan Krzysztofek tyle w życiu przeszedł, że daty,szczegóły rozmywają się w nawale jego patriotycznej pracy. Czy był to 1968 czy 1976 a może 1989 - nie istotne. Może to był nawet 1863?
                    • forummm Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 12:41
                      13wal napisał(a):

> Aj tam,aj tam- dziunia- czepiasz się szczegółów. Pan Krzysztofek tyle w życiu p
                      > rzeszedł, że daty,szczegóły rozmywają się w nawale jego patriotycznej pracy. C
                      > zy był to 1968 czy 1976 a może 1989 - nie istotne. Może to był nawet 1863?

No tak starość nie radość na stare lata człowiek głupieje zachowuje się jak dziecko. Tu mamy przypadek obrażenia na cały świat i tym że inni mają a ja nie mam, jeszcze tu wchodzi motyw " dlaczego oni im dają a dlaczego ja nie dostałem " 57jurand nie może się pogodzić z faktem że ludzie jemu nie dają na tace, to właśnie taki 57jurand postanowił się upomnieć że on by też chciał aby mu dawano na tace. Sam tu nie daje rady z wylewanie swoich frustracji życiowych to sprowadził swojego syna fuj fuj.
                      • fuj_fuj Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 19:35
                        forummm napisał(a):

> Sam tu nie daje rady z wylewanie swoich frustracji życiowych to sprowadził swojego syna fuj fuj.

Zagalopowałeś się ciut za mocno...
                        Nie mieszaj mnie do swoich chorych fantazji paranoiku.
                        • forummm Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 20:06
                          fuj_fuj napisał(a):

> forummm napisał(a):
                          >
                          > > Sam tu nie daje rady z wylewanie swoich frustracji życiowych to sprowadz
                          > ił swojego syna fuj fuj.
                          >
                          > Zagalopowałeś się ciut za mocno...
                          > Nie mieszaj mnie do swoich chorych fantazji paranoiku.
                          >
                          A jednak cie zabolało że na twojego tatusia 57juranda wjechałem
                          • fuj_fuj Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 20:13
                            forummm napisał(a):

> A jednak cie zabolało że na twojego tatusia 57juranda wjechałem

Puknij się w kolano.
                  • 57jurand Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 17:42
                    Pytanko do dziuni57 ( ciekawa zbieżność cyfr) którym autobusikiem dziunia pomykała na ten spęd
                    na Zagłębiu, a co do reszty widocznie dziunia słyszy to co chce usłyszeć.
                    • dziunia57 Re: Kombatant jurand. 05.01.13, 18:39
                      57jurand napisał:

> Pytanko do dziuni57 ( ciekawa zbieżność cyfr) którym autobusikiem dziunia pomy
                      > kała na ten spęd
                      Nie jestem katoliczką, na spęd nie jechałam.
                      Ale nie oznacza to , że każdemu durniowi , który plecie trzy po trzy , tylko z tego powodu , że jest niewierzący mam przyklaskiwać.

>a co do reszty widocznie dziunia słyszy to co chce usłyszeć.

Nie wiem co ty słyszysz , ja wyraźnie słyszę:

www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g
                      • forummm bravo dziunia57 05.01.13, 20:05
                        dziunia57 napisał(a):

> 57jurand napisał:
                        >
                        > > Pytanko do dziuni57 ( ciekawa zbieżność cyfr) którym autobusikiem dziuni
                        > a pomy
                        > > kała na ten spęd
                        > Nie jestem katoliczką, na spęd nie jechałam.
                        > Ale nie oznacza to , że każdemu durniowi , który plecie trzy po trzy , tylko z
                        > tego powodu , że jest niewierzący mam przyklaskiwać.
                        >

> >a co do reszty widocznie dziunia słyszy to co chce usłyszeć.
                        >
                        > Nie wiem co ty słyszysz , ja wyraźnie słyszę:
                        > -Mnie osobiście w 86 roku, więziono na Stadionie Zagłębia, po tych zajściach ma
                        > rcowych, znaczy czerwcowych w Radomiu, tak że my się...

>
                        > www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g

Bravo kolejny raz udowodniłaś 57jurandowi jego inteligencje i to że nikt nie musi podzielać jego głupkowatych teorii.
                        • fuj_fuj Re: bravo dziunia57 05.01.13, 20:41
                          forummm napisał(a):

> Bravo kolejny raz udowodniłaś 57jurandowi jego inteligencje i to że nikt nie mu si podzielać jego głupkowatych teorii.

Ty po raz kolejny publicznie dowodzisz pewnych braków własnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka