Dodaj do ulubionych

Wałbrzych liderem

24.02.13, 14:49
Wałbrzych liderem wśród miast o najwyższym odsetku nieślubnych dzieci.

To ile można wyciagnąć za takiego nieślubnego bobasa zasiłków ?

wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Walbrzych-liderem-wsrod-miast-o-najwyzszym-odsetku-nieslubnych-dzieci,wid,15358269,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • lekarzspecjalista Re: Wałbrzych liderem 24.02.13, 17:49
      Śmiertelność ogółem około 7:1000.
      Nie wszystkie rodzą się w szpitalu w Wałbrzychu.
      • 13.wal Re: Wałbrzych liderem 24.02.13, 18:17
        Skoro normalna młodzież emigruje a zostaje złodziej i q.wa - to co się dziwić.
        • lekarzspecjalista Jak to niebezpiecznie uogólniać. 24.02.13, 18:23
          Z nas dwojga, ja nie jestem złodziejem ani kobietą.
          Zatem w wielkopostnym czasie życzę: popraw się.
          • 13.wal Re: Jak to niebezpiecznie uogólniać. 24.02.13, 21:43
            dziwi mnie fakt kompletnej ignorancji wątku prze środowiska paliko-podobne. Co do lekarzaspecjalisty - sorki nie mam przyjemności z Panem wymieniać poglądów.
            • fuj_fuj Re: do 13.wal 24.02.13, 22:29
              13.wal napisał(a):

> dziwi mnie fakt kompletnej ignorancji wątku prze środowiska paliko-podobne.

W zdaniu powyżej jedno słowo (pojęcie) zostało źle użyte (znaczeniowo).
              Nie "czepiam" się. Zwracam tylko grzecznie uwagę, obyś w przyszłości nie nie musiał się czerwienić.

Zwykłe szczere dziękuję wystarczy.

• lekarzspecjalista Re: Jak to niebezpiecznie uogólniać. 24.02.13, 22:53
              13.wal napisał(a):
              dziwi mnie fakt kompletnej ignorancji wątku prze środowiska paliko-podobne. Co do lekarzaspecjalisty - sorki nie mam przyjemności z Panem wymieniać poglądów.

To po co pajacu wymieniasz? Odpowiadasz na post bez przyjemności?
              Współczuję.
              • 57jurand Re: Jak to niebezpiecznie uogólniać. 25.02.13, 12:36
                13 wali się twój porąbany świat.Świat klęczkonów z zrogowaciałymi kolanami .Olaboga , olaboga co się dzieje , wsadź sobie piórko w dupsko i udawaj bociana chamie jeden.
                • 13.wal Re: Jak to niebezpiecznie uogólniać. 25.02.13, 19:24
                  13 wali się twój porąbany świat.Świat klęczkonów z zrogowaciałymi kolanami .O
                  > laboga , olaboga co się dzieje , wsadź sobie piórko w dupsko i udawaj bociana
                  > chamie jeden.

Widzę,że nerwy puszczają wielkiemu i zacnemu politykowi wałbrzyskiemu -:). O mój świat i moje kolana nie martw się, martw się o swą śmieszną partyjkę (podobno tylko 1 członek -Jurand) i oszołomstwo zwane palikociarnią.

• husarx Re: Jak to niebezpiecznie uogólniać. 25.02.13, 20:30
                    Jakoś się nie dziwię temu co podali w artykule, wystarczy przejść się na weekend po kilku lokalach - dużo niestety tam dziewczyn samotnych które już mają dzieci, z kilkoma prowadziłem konwersację i niestety zawsze ten sam przypadek( chłopak luzak, bajerant i wyjeb....e na wszystko niestety też na pracę a z rozmowy wynika że im to się podobało ale jak już pojawiło się dziecko to nagle tatuś spierd....ił i koniec wielkiej miłości, taki ten ich partner był odpowiedzialny- teraz szukają rozsądnego mężczyzny do życia bo samemu z dzieckiem ciężko ale czy w takich lokalach idzie znaleźć kogoś na dłużej.........

A wystarczy czasami się zastanowić z kim idzie się do wyra, myślenie nie boli ale życie potem niestety tak

• lekarzspecjalista Mylicie się 25.02.13, 20:36
                      sądząc, że dziewczyny chcą brać ślub. Wolą nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka