Gość: D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:43 Czy ktoś chodzi do Cku , jak tam jest?? czy jest wysoki poziom, i jacy sa naczyciele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Cafe Re: C K U - pomocy IP: *.csail.mit.edu 30.05.05, 21:57 Ewa Szczypek jest OK ale za 5 minut idzie na emeryturę. Dla niej sukcesem jest powrót CKU na ul. Kombatantów. A reszta... ciszej nad tą trumną. Zawsze szli do CKU ci, którzy uciekali od woja. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: C K U - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:08 ale mi nie chodzi kto tam uczęszcza, i kto idzie na emeryturę, ja chce iść na liceum profilowane (zaoczne) i nie wiem czy tam będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini Re: C K U - pomocy IP: *.piirakka.com / *.lohjanpuhelin.fi 31.05.05, 00:25 Zaje...e fajnie. Wódka i śpiew, dziewczyn sprowadzać nie trzeba bo są na miejscu. Jest cooooooool czadowo i zajefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
r-a-n Re: C K U - pomocy 01.06.05, 02:23 C.K.U. - Carsko Królewski Uniwersytet ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: C K U - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:35 Zajecia sa dwa razy w tygodniu od 16 do 20,15 (tryp wieczorowy) Nie ma pytania czy sprawdzianów Sa prace kontrolne z kazdego przedmiotu a potem sesja egzaminacyjna (wczesniej dostajesz pytania) Z pewnych przedmiotow jest ciezko a do nie których trzeba sie przyłożyć Szkoła idealna dla osób pracujących Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: C K U - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:22 ale ja chce isc do profilowanego, i nie wiem jaki tam jest poziom podobno taki jak w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camorra Re: C K U - pomocy IP: *.ipxserver.de 02.06.05, 18:58 To co piszesz jest kłamstwem. Nieprawdą jest, że poziom jest jak w gimnazjum. Poziom w profilowanych kierunach CKU jest niższy niż np. w 13 gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: C K U - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:03 A jakie jest 13 gimnazjum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: C K U - pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 21:52 Gimnazjum przy II LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: C K U - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:30 Tylko tyle wiecie na temat CKU?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: C K U - pomocy IP: *.hpcf.upr.edu 05.06.05, 12:53 A Ty wiesz więcej? Odpowiedz Link Zgłoś