Gość: Kati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:17 Szukam dobrego fryzjera dla psa,oczywiście sprawdzonego.Słyszałam o Pani ze Swiebodzic,może ktoś ma namiary.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Fryzjer dla psa IP: *.eranet.pl 20.12.06, 13:57 Zapytaj czarnej Gośki z shocka na pasażu w realu,ona często ze swojego kundelka robi rasowego pudelka:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Fryzjer dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:42 ponawiam wątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Fryzjer dla psa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.06, 18:23 Podaj maila to ci wyśle namiary na fryzjerkę, przyjeżdża do domu. U mnie strzyże juz psa 2lata, płacę 40 zł za strzyżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Fryzjer dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:12 Interesuje mnie fryzjer,któty ma pojęcie ,przygotowuje psa do wystawy .Pan Z Piaskowej Góry np.wszystkie psy strzyże na sznaucera,poprostu tragedia.Po jednej wizycie nie poznałam swojego psa .Zamiast wytremować ,ogolił grzbiet maszynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer dla psa IP: *.nott.cable.ntl.com 23.12.06, 16:42 zadzwon do zwiazku kynologicznego i zapytaj tam ,powinni podac Ci namiary na fryzjera ktory ma o tym pojecie .Niestety nie pamietam numeru ale mozez dowiedziec sie na informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer dla psa IP: *.nott.cable.ntl.com 23.12.06, 16:44 aha, tam podadza Ci tez namiary na Kasie ze Swiebodzic ,ona naprawde sie na tym zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Fryzjer dla psa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.12.06, 22:35 KIEREPKA na Piaskowej Górze, przy ul. Broniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm.... Re: Fryzjer dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:13 Kierepka? On woli Psy a ja mam suczkę ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Fryzjer dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:26 P. Wozniak ul.Sikorskiego 3 Swiebodzice.Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś