Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:32 czy tylko mi sie wydaje ze na Festiwalu Kiatow z roku na rok coraz mniej sie dzieje!? W TYM ROKU NIE MA BONSAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.bonsai.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: festiwal kiwatow IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.07, 10:09 Dobrze Ci się wydaje z roku na rok coraz większa bieda na tym festiwalu. Większość ludzi wogóle nie miała pojęcia kiedy dokładnie się zaczyna wystawa, a w mieście plakaty gdzieniegdzie powiesili na kilka dni przed "imprezą". W sumie co roku jest to samo, zapychanie wolnych miejsc budkami z czym popadnie, można kupić chociażby tubkę kleju przemysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikebana Re: festiwal kiwatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.07, 18:57 Ale się wkurzyłam... Od kilku lat jeżdziłam na Festiwal Kwiatów do Ksiąza, bo nie mogłam sie napatrzeć na sztukę bonzai. W tym roku chciałam znowu chciałam pojechać, a tu klops. Co za zawód. Wiedziałam, że mieszkam na smutnej i zapyziałej prowincji, ale żeby aż tak? Czy wiecie, dlaczego w tym roku nie będzie wystawy bonzai? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: festiwal kiwatow IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.07, 20:57 Gość portalu: Ikebana napisał(a): > Wiedziałam, że mieszkam na smutnej i > zapyziałej prowincji, ale żeby aż tak? Prowincja to stan umysłu, a nie miejsce na mapie. Po prostu zmień lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlin Re: festiwal kiwatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:58 Brawa dla „organizatorów” hehehe może przekażemy im organizacje Euro 2012? W ogole kto jest za to odpowiedzialny? Odpowiedz Link Zgłoś