Dodaj do ulubionych

festiwal kiwatow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:32
czy tylko mi sie wydaje ze na Festiwalu Kiatow z roku na rok coraz mniej sie
dzieje!?

W TYM ROKU NIE MA BONSAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.bonsai.com.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: feniks Re: festiwal kiwatow IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.07, 10:09
      Dobrze Ci się wydaje z roku na rok coraz większa bieda na tym festiwalu.
      Większość ludzi wogóle nie miała pojęcia kiedy dokładnie się zaczyna wystawa, a
      w mieście plakaty gdzieniegdzie powiesili na kilka dni przed "imprezą". W sumie
      co roku jest to samo, zapychanie wolnych miejsc budkami z czym popadnie, można
      kupić chociażby tubkę kleju przemysłowego.
      • Gość: Ikebana Re: festiwal kiwatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.07, 18:57
        Ale się wkurzyłam... Od kilku lat jeżdziłam na Festiwal Kwiatów do Ksiąza, bo
        nie mogłam sie napatrzeć na sztukę bonzai. W tym roku chciałam znowu chciałam
        pojechać, a tu klops. Co za zawód. Wiedziałam, że mieszkam na smutnej i
        zapyziałej prowincji, ale żeby aż tak? Czy wiecie, dlaczego w tym roku nie
        będzie wystawy bonzai?
        • Gość: wałbrzyszanin Re: festiwal kiwatow IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.07, 20:57
          Gość portalu: Ikebana napisał(a):

> Wiedziałam, że mieszkam na smutnej i
          > zapyziałej prowincji, ale żeby aż tak?

Prowincja to stan umysłu, a nie miejsce na mapie. Po prostu zmień lekarza.
    • Gość: Berlin Re: festiwal kiwatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:58
      Brawa dla „organizatorów” hehehe może przekażemy im organizacje Euro 2012? W
      ogole kto jest za to odpowiedzialny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka