Dodaj do ulubionych

Rutkowski w W-chu.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:05
Czy ktoś może wie, co robił w dniu dzisiejszym najsłynniejszy polski
detektyw pan Rutkowski? Lansował się przy swoim Dodgu Caliber na
ulicy Moniuszki przed hotelem Skarbek. Rzekomo udzialał wywiadu w
TV, ale nie wiem na jaki temat. Nie wiem czy to przypadek czy nie
ale w trakcie jego bytności wybuchł pożar w pustostanie między
hotelem a cmentarzem komunalnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:34
      A co już go wypuścili za te przekręty?SZOK!!!!
      • Gość: hmm Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:03
        Zwerbowali go do szukania psa yorka :)
        • Gość: lol Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 01:04
          hahahhahah dobre :D Rutek szuka Yorka a to i tak lipa bo go Vietnam skonsumowal :D
          • Gość: feniks Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.clients.easynet.fr 23.02.08, 04:48
            Hm....swojego czasu probowal dorwac sie do "burdelu" w Szczawnie,
            ale skonczylo sie jedynie na tym, ze wlasciciel zmienil nazwe
            agencji i wsio:)
            Podobno bylo tam miejsce przerzutowe kobiet ze wschodu za
            zachod...burdelik zamkneli na pare dni, detektyw wyjechal, a
            wlasciciel dalej ma otwarta "dzialanosc gospodarcza".

• Gość: poszukiwany Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.wlb.vectranet.pl 23.02.08, 10:17
              ja sadze ze szuka on tego "bizmesmena"!maja duzo kasy to poweinie dlatego go wynajeli
              • Gość: aqq Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:57
                Ale podobno go znaleźli, tak przynajmniej na nasz.walbrzych.info ktoś pisał w
                komentarzach. Coś wiadomo więcej?
                • Gość: olo Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.wlb.vectranet.pl 23.02.08, 20:44
                  www.walbrzych.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=zaginione&numer=41&menu=
                  • Gość: aqq Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:06
                    Tyle sam znalazłem, chodzi mi o to, czy go znaleźli w końcu, czy ktoś ściemniał.
                    • Gość: lol Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 03:28
                      No IQ to ty nie masz za wysokiego...skoro go szukaja to nie znalezli chyba ze rozumujesz inaczej.
                      • Gość: second lol Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.wlb.vectranet.pl 24.02.08, 12:27
                        dobre.......
              • Gość: 11 Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:04
                A żona po lumpeksach lata.....bogacze he he
                • Gość: Ania Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 07:20
                  Ja Patrol Rutkowskiego widziałam w zeszłą niedzielę w Jedlinie Zdroju,a parę godzin póżniej w Głuszycy.Chłopcy czegoś szukają,to pewne
                  • Gość: znajomy Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:08
                    rutkowski szuka cinka. i tyle na ten temat
                    • Gość: a Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 09:28
                      Juz wokol tej sprawy kraza legendy, kazdy cos doda
                      urozmaici. A ja jestem ciekaw co jest prawda.
                • Gość: msr Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.sattom.pl 17.03.08, 08:50
                  Co ci do lumpeksów i tych ludzi pacanie??!!
                  • Gość: ciekawski Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 21:08
                    Czy zna ktoś efekty poszukiwań?
                    • Gość: michu Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.sattom.pl 04.04.08, 10:50
                      Znaleźli tego faceta?
                      • Gość: yoogi.pl Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 13:47
                        nie znalezli jeszcze...

www.tygodnik.walbrzyski.pl/?Act=show_doc&id_doc=14715
                        • Gość: rutkowski Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.08, 18:42
                          i tak ich złapie
              • Gość: wiadome zrodla Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:45
                biznesmen zostal znaleziony....a dokladnie krzysztof zielinski....zostal
                znaleziony tam gdzie buduja galeria handlowa czyli przy wiezdzie na
                sobiecin..jego cialo bylo pokarczowane...obok niego znalezli zgwalcona,martwa
                kobiete...zrodla mam dobre moj kuzyn buduje tam te centrum handlowe i wie bo
                widzial zwloki
                • Gość: iks. Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 19:05
                  Nie plec bzdur , bo nie zostal odnaleziony.
                • kasiul-a24 Re: Rutkowski w W-chu. 25.08.08, 22:27
                  tam podobno znaleźli 5 cial, bo sa te miejsca ogrodzone folia?
                  • Gość: policja Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.08, 13:14
                    ale siejecie plotki jestescie banda degerneretow ktora szuka plotek i sensacji zal mi was....
    • Gość: eM Re: Rutkowski w W-chu. IP: 89.174.223.* 06.04.08, 17:12
      ostatnio był w Terminalu
    • Gość: kacper Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.centertel.pl 11.04.08, 17:24
      a ten gość się znalazł?, cz Rutkowski nie dał rad?
      • Gość: On Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.heimsnet.is 11.04.08, 19:47
        A kto byl w terminalu??? Cinek?
        • Gość: ... Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.wlb.vectranet.pl 11.04.08, 21:30
          z Olewnikiem mu nie wyszło
    • Gość: Świadek Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:30
      wczoraj widzialem rutkowskiego z ekipa na orlenie na rusinowie
      • Gość: qwerty Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.wlb.vectranet.pl 13.07.08, 08:44
        no i co w tym dziwnego? przyjechal zatankowac
        • Gość: feniks Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.chello.pl 13.07.08, 12:50
          No tak po jaką cholerę ma tankować w Warszawie skoro w Wałbrzychu ma
          tańsze paliwo...
          • Gość: Krzychu Re: Rutkowski w W-chu. IP: 212.2.99.* 13.07.08, 18:13
            Rutkowski szuka dziewczyny z dzieckiem, ale nie wiem dlaczego,
            mieszkała na Podzamczu na Poselskiej.
    • Gość: marlena Tutaj macie linki do wywiadu w TV Re: Rutkowski IP: 62.87.244.* 13.07.08, 15:44
      Tutaj macie linki do wywiadu w telewizji wałbrzych
      tvwalbrzych.pl/site/2008/07/11/gosc-dnia-krzysztof-rutkowski/
      dokladnie mowi co robi w walbrzychu

• Gość: RockGirl Re: Rutkowski w W-chu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:23
      Ilona P. chodzila ze mna do klasy : |

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka