Dodaj do ulubionych

rmf max - radio dla debili

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:15
dzisiaj w autobusie miałem wątpliwą przyjemność posłuchania sobie tego kanału
i zadałem sobie pytanie: do kogo jest adresowana ta stacja? kto tam pracuje i
jaki ma w tym cel? muzyka emitowana w tym radyju to stuprocentowe tanie techno
dla dresów z K10 i ich wytapetowanych dziewczyn, którym do słuchania i zabawy
wystarczą przetworzone elektronicznie odgłosy betoniarki zmiksowane z rżeniem
osła - dokładnie takie coś non stop leci w rmf max. moja cierpliwość osiągnęła
punkt krytyczny, gdy didżej zaserwował piosenkę pod tytułem :masz
najładniejszą dupę na świecie:. to nie żart - na prawdę ktoś nagrał taki numer
i jest on dość popularny w tej zajebistej jak michał wiśniewski stacji.
przykro mi, że radio wałbrzych zostało zastąpione tym idiotycznym tworem dla
kretynów. mimo że daleko mu było do ideału, to jednak nadawane w nim były
informacje związane z naszym miastem, a muzyka nadawała się do odbioru przy
odrobinie dobrej woli. jeszcze bardziej smuci mnie jednak to, że rmf max
puszczając tak okrutne dziadostwo, znajduje odbiorców. rozum umarł.
Obserwuj wątek
    • Gość: szczery do bólu Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 16:25
      > przykro mi, że radio wałbrzych zostało zastąpione tym idiotycznym
      tworem dla kretynów.

Mała poprawka. Radio Wałbrzych zostało zastąpione przez Złote
      Przeboje, natomiast RMF Maxxx wskoczył za BRW. Z całą resztą zgadzam
      się w 100 %.
    • Gość: ice Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.08, 16:31
      Dołączam się do tego Listu Kondolencyjnego, jednak nie bez uwag dodatkowych.
      Pomijając nadmieniony przez mojego Przedmówcę wątek tematyki muzycznej oraz
      grona, do którego owa jest adresowana, nasuwa mi się na myśl jeszcze pewna
      refleksja. Te atonalne podróbki utworów muzycznych puszczane są z zatrważającą
      częstotliwością. Dlaczego? To proste: zdaniem redaktorów owej rozgłośni zaćpana
      młodzież nie jest w stanie zapamiętać tego, co programowo nadano w ciągu
      jakiegoś czaso-okresu, więc powtarzają to w kółko w celu utrwalenia materiału w
      pustych głowach wałbrzyskiej disco-dzieciarni.
      Szkoda tylko, że jedyna nasza rozgłośnia dołączyła stylem i tematyką do reszty
      miejsc naszego "prężnie rozwijającego się kulturalnie" miasta. Okaz bylejakości
      i wszechobecnej wałbrzyskiej tandety.
    • Gość: TnBd Re: rmf max - radio dla debili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:45
      Przynajmniej DJ-je nie mają roboty w Ka dziesięć, Łiski i Terminalu :)
    • Gość: lubię rmf Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.03.08, 16:52
      Masz jakieś kompleksy?
      Nie każdy kto słucha tego radia jest debilem.
      Wiec nie obrażaj ludzi tylko dlatego, że Ci nie przypasowało radio w autobusie.
      Z drugiej strony znam Twoje wypowiedzi na tym forum i nie wynika z tego żebyś
      był choć trochę lepszy od ludzi słuchających tej stacji.
      • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 18:04
        debil to nie obraza - to słowo określające rzeczywistość. ludzie słuchający
        piosenek pokroju tych, które opisałem, to kretyni. chyba że masz jakieś inne
        określenie na odbiorców utworu :masz najładniejszą dupę na świecie:
        • Gość: :) Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.08, 18:18
          Pomijając fakt tej piosenki o dupie (glupawej) chcialem podkreslic, ze w tym
          radiu nie ma prawie wcale techno, sa inne gatunki muzyczne - to tak dla
          uscislenia. Po drugie rozglosnia RMF Maxxx nadaje program z Krakowa a w
          Walbrzychu ma tylko swoj oddzial.
          • Gość: Sanitariusz Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 19:31
            Gość portalu: :) napisał(a):

> rozglosnia RMF Maxxx nadaje program z Krakowa a w
            > Walbrzychu ma tylko swoj oddzial.

Oddział zamknięty :D

• Gość: lubię rmf Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.08, 19:38
          Tak się składa, że o tym tyłku grają wszystkie radiostacje więc wybacz.
          • Gość: klecha Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 19:55
            Gość portalu: lubię rmf napisał(a):

> Tak się składa, że o tym tyłku grają wszystkie radiostacje więc
            wybacz

Tak się sklada ze Radio Maryja nie puszcza
    • Gość: mama Re: rmf max - radio dla debili IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 18:42
      najlepsza jest eska
      • Gość: Rebel Yell Re: rmf max - radio dla debili IP: *.centertel.pl 15.03.08, 19:54
        A o kto jest wlascicielem tego tylka, bo nie mialem szczescia
        uslyszec przeboju ?
    • Gość: ziuta Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.08, 19:53
      piosenka pt. du hast den schoensten Arsch den Welt może nie jest najwyższych
      lotów, ale fajnie się jej słucha, co wcale nie oznacza, że ci co tego słuchają
      to debile. Mr kruczkowski świetnie się zna na tym co grają a czego nie w radio
      RMF MAXXX co oznacza, że słucha tej stacji wyjątkowo często, a nie tylko w
      autobusie. Bo ktoś kto ze szczegółami opisuje w ten sposób stację musi ją znać
      na wylot. Prawda jest może bardziej okrutna, może radio w autobusie[czyt. radio
      pana kruczkowskiego] nie odbiera na innych częstotliwościach? Ja zresztą też
      wole słuchać tego radia niż esski, bo tam czasami coś powiedzą o tym co się
      dzieje w Wałbrzychu. Każdy słucha tego, co chce. A jak jesteś w autobusie, to
      proponuje stopery do uszu i po sprawie, a nie tu na forum obrażać użytkowników
      forum i słuchaczy zarazem. A tak na marginesie, co mamy słuchać Mozarta, albo
      jakieś disco polo?
      • Gość: pozdro Re: rmf max - fajne radio niie dla kruczkowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 21:36
        No kruczkowski pojechałeś na MAXXA kto ci każe jeżdzić autobusem i
        słuchać radia gdybyś nie był debilem to byś zdobył prawo jazdy i
        woził się autem słuchał radia ma ryja które widocznie jest na twoim
        poziomie i nie pisał takich bzdur WAL SIĘ NA RYJ
        • Gość: kruczkowski Re: rmf max - fajne radio niie dla kruczkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 21:58
          dzięki men - właśnie zastanawiałem się nad kolejnymi przykładami, że to radio
          dla skończonych kretynów, kiedy pojawiłeś się ty w roli koronnego argumentu.
          • Gość: xyz Re: rmf max - fajne radio niie dla kruczkowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 22:14

Wiesz jaka jest rada na ten twoj urojony problem?? Nie sluchaj i nie
            obrazaj ludzi. Wkurza mnie jak ktos wszystko uogolnia. Robisz tak
            jestes kretynem, myslisz tak- idiota, sluchasz tego- debil. W taki
            sposob pokazujesz swoj poziom inteligencji i z przykroscia musze
            stwierdzic ze kiepsko z tym u Ciebie. Jestes w 100% pewien kto
            slucha tego radia? Myslisz ze wszyscy pasuja do tego Twojego opisu?
            Przeprowadziles ankiete w ktorej np. sprawdzales jakie wyksztalcenie
            maja sluchacze? Twoj post nie jest potwierdzony zadnymi argumentami!
            Jezeli nawet myslisz tak to trzeba bylo zostawic to dla siebie albo
            przynajmniej inaczej to napisac. Po przeczytaniu tego nie
            pomyslalam: faktycznie to radio jest dla debili, ale pierwsza mysl
            jaka mi sie nasunela to : napisal to chyba jakis kretyn. Przykro
            mi...
            • Gość: kruczkowski Re: rmf max - fajne radio niie dla kruczkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:08
              głupota ludzka i tandeciarstwo nie jest problemem urojonym. co więcej - nie jest
              problemem wyłącznie moim. taki już jestem, że nie potrafię przejść obojętnie
              obok tego typu spraw i się unoszę. po zainteresowaniu wątku spostrzegam, że
              słusznie. oprócz głosów poparcia mojej tezy, za które serdecznie dziękuję,
              pojawiły się też opinie adwersarzy i tym samym zwolenników rmf max, które same w
              sobie mówią wszystko o słuchaczach tego radia, a poziomem kultury języka i
              wykształcenia potwierdzają to, co o nich napisałem. w gruncie rzeczy jako
              jedyny/jedyna pośród moich przeciwników napisałaś coś, co da się przeczytać bez
              zażenowania i co jest na poziomie, za co jestem Ci mimo wszystko wdzięczny. nie
              zgadzam się z Tobą, ale szanuję przysługujące Ci prawo do opinii innej niż moja.
              pozdrawiam.
              • Gość: DAWNA SŁUCHACZKA Re: rmf max - fajne radio niie dla kruczkowskiego IP: *.ksi-system.net 28.08.08, 08:33
                Uważam, iż radiostacja rmf.max oszukuje swoich słuchaczy Program jestem w szoku powinien być dla słuchaczy, aby mogli w ten sposób zlorzyć życzenia dla swoich najbliższych. Tym czasem przez 3 godziny programu prowadzący dzwonią w sprawie, że ktoś się spuźni do pracy lub coś podobnego. 3 połączenia, odpowiedzi na meile słuchaczy w przeciągu 3 godzin programu to jest poprostu skandal!!! Uważam, że nazwa programu Jestem w Szoku jest uczciwa, ponieważ jestem w szoku, że jest to tak beznadziejnie zorganizowane i nieprzemyślane.Na dodatek, gdy telefonując do radia prosiłam o podanie jakiegoś kontaktu do kierownika bądź kogoś podobnego w razie skomentowania programu rozmówczyni powiedziała mi, iż musi wracać do pracy po czym nastąpił koniec rozmowy.
    • Gość: xxx Re: rmf max - radio dla debili IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 22:58
      Zgadzam się w 99%, ten 1% to fakt, że jak już ktoś wspomniał, Maxxx
      zastąpił stare, dobre BRW. Muzyka daremna, informacje robione na
      siłę, niewnoszące nic ciekawego. Ale pewnie tak ma być, żeby nie
      zmuszać nikogo do myślenia - to przecież boli. Niewrażliwym na ból
      polecam Polskie Radio Wrocław.
      • Gość: ziuta Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 16.03.08, 13:09
        bujajcie sie. Nie proponujcie tutaj mi niczego, bo i bez was wiem co chce a
        czego nie chce słuchać. Nie potrzebuje jakichś sfrajerowanych rad. Jak będę
        chciała to sobie posłucham tego waszego radia Maryja, radio Wrocław, albo i
        nawet radio wolna Europa, a wam wara od tego kretyni. Zyje sobie w wolnym kraju
        i będę robić co chce, a te wasze naklanianie i polecanie jest o du...
        roztrzaskał i jakbym tylko mogla, to bym temu kruczkowskiemu, za jego ostatni,
        post skula mordę. żeby ci zamiast chu.... serce stanęło.
        • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:17
          niedzielny obiadek nie smakował?

życzysz komuś śmierci za to, że nie podoba mu się stacja radiowa. masz jeszcze
          jakieś inne przykłady na to, że nie jesteś kretynką? bo ten jest niezbyt trafny.
        • Gość: prędcy i martwi [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 14:55
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ziuta [...] IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.03.08, 17:12
            • Gość: prędcy i martwi [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 17:37
              • Gość: ziuta [...] IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.03.08, 17:50
                • Gość: Gość Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 19:06
                  Niech każdy słucha sobie swojego ulubionego radia, nic mi do tego. Ale szczerze
                  powiedziawszy te Wasze posty są tak kretyńskie (ziuta, prędcy i martwi), że nie
                  powinniście wypowiadać się w internecie, który nie służy jedynie do pisania bzdur.
                  • Gość: vtv Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:11
                    czuje, ze jestes nowy w sieci
                    • Gość: Gość Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 20:58
                      Mylisz się vtv :) W sieci jestem już wystarczająco długo :) Można więc
                      stwierdzić, że nic nie powinno mnie dziwić. A jednak. Ludzka głupota mnie
                      zaskakuje i dziwi na każdym kroku.
    • Gość: d4 Re: rmf max - radio dla debili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:42
      Chcialbym jednoznacznie zakonczyc ten spor: Otoz, Panowie i Panie, ww radio JEST
      dla DEBILI.
      • Gość: hols Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:36
        dajcie spokoj, sluchaczy tej głupoty wkurza, że inni są w stanie słuchać
        ambitniejszej muzy ktorej oni/buractwo/ nie są w stanie pojąć.Nie mówiąc
        oczywiście o innych sprawach jak czytanie książek typu Hłasko, Kafka itp, hehehe.
        Takie to polactwo-buractwo z medialną sieczką we łbach.
        Jakby im taki TVN czy prymitywny RMF powiedział że chodzenie z gołą dupą jest
        modne to robiliby to bezrefleksyjnie, bo robią tak inni.
        Pop/kultura?/ zrobiła z ludzików oszołomione cioty.
        Niezły kij został w tę wałbrzyska kupę gnoju wsadzony.
        Król jest nagi!
        • Gość: pozdro Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 22:01
          Przychodzi hols do biblioteki :
          Dobry chciałem wyporzyczyć coś z polskiej literatury
          -To moźe Kafke
          Nie dziękuję już piłem
          buhaha
          • Gość: msr Re: rmf max - radio dla debili IP: *.sattom.pl 17.03.08, 08:38
            Ty idioto. Od kiedy Kafka to polska literatura??
            • Gość: policjant Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 18:39
              Gość portalu: msr napisał(a):

> Ty idioto. Od kiedy Kafka to polska literatura??

Kelner pyta trzech panów, co podac. Odpowiedź: dla Helmuta kola, dla
              Franza kawka, dla Andrzeja mleczko :)
    • Gość: msr Re: rmf max - radio dla debili IP: *.sattom.pl 17.03.08, 08:39
      RMF maxxx to radio dla niezłych matołków. Przykre jest to, że tak oficjalnie i
      bezkarnie ogłupia młodzież.
      Najgorszy jest debil, który opowiada tragiczne dowcipy i sam sie z nich śmieje.
      • Gość: Native Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:55
        Chyba sami nie wiecie co mowicie bo w porownaniu z tym co jeszcze niedawno
        puszczali w maxxxie to teraz coraz bardziej w strone zetki to ewoluuje. Mam
        rozumiec ze ci ktorzy psiocza na muzyke techno czuja sie lepsi z tego powodu ze
        sluchaja zlotych przebojow i dawnego radia walbrzych?:> Jesli to jest kryterium
        determinujacym wasze poczucie wyzszosci to wspolczuje waszym rodzinom bo
        mieszkac z kims o tak niskiej samoocenie to zapewne koszmar;] A tak btw piosenka
        o najpiekniejszej dupie swiata to technopolo raczej ( widac jaka wiedza
        dysponuje autor watku, nic tylko pochylic glowe przed mocherowa wiedza) i zeby
        nie bylo slucham glownie techno nie chodze do k10 a od maxxxa wole eske.
        • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 18:31
          wybacz, że nie jestem znawcą muzyki technopolo. dziękuję, że mnie oświeciłeś.
          kiedy następnym razem usłyszę jakąś gó..aną piosenkę to zwrócę się bezpośrednio
          do znawcy o jej odpowiednie zaszufladkowanie.
          • Gość: ziuta Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 17.03.08, 19:06
            no kruczkowski, hej ze hola. Jakbyś słuchał radio rmfmaxxx, to byś
            wiedział jak zaszufladkować tą piosenkę i nie musiałbyś się tu
            nikogo pytać, a już tym bardziej robić z siebie idioty. A tak na
            marginesie: kazda kobieta wie, ze najważniejszy jest rozmiar i
            dlatego słucha radio rmf maxxxxxxx.
            • Gość: szyderca Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 19:18
              Gość portalu: ziuta napisał(a):

> A tak na
              > marginesie: kazda kobieta wie, ze najważniejszy jest rozmiar

Chyba rozmiar tamponu, hehe
            • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.08, 09:30
              czyli skoro nie znam się na tych wiejskich hitach lepionych hurtowo na
              komputerze przez jakiegoś niemieckiego dzwońca ku uciesze łysych debów z k10, to
              jestem idiotą? lol! trochę brakuje tu logiki, ale spoko - nie będę za wiele
              wymagał od upośledzonej. nawet gdybym postanowił przekonać wszystkich, że rmf
              max to radio dla intelektualistów, to twoje wypowiedzi obróciłyby w gruz mój
              wysiłek.
              • Gość: Do Lamusa;] Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:38
                Twoje wypowiedzi obracaja w gruz twoj obraz obroncy intelektu;] Ciezko bronic
                czegos czego sie nie posiada;d A jesli uwazasz ze do k10 chodza tylko lyse tepe
                osilki to zieja z ciebie frajerze;D Pewnie masz 15 lat i ktos kto slucha techno
                ci zabral pieniazki?:D Zal.ru
                • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.08, 10:27
                  > Twoje wypowiedzi obracaja w gruz twoj obraz obroncy intelektu;]

i kto to mówi?

> A jesli uwazasz ze do k10 chodza tylko lyse tepe
                  > osilki to zieja z ciebie frajerze;D

na pewno k10 to klub dla intelektualistów, gdzie przy piwku i papierosku
                  zasiadają znakomici filozofowie, by przy dźwiękach techno prowadzić dysputy
                  naukowe. człowieniu kogo próbujesz oszukać?

> Pewnie masz 15 lat i ktos kto slucha techno
                  > ci zabral pieniazki?:D Zal.ru

dokładnie tak jest.
                  • Gość: znudzonu Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.08, 12:15
                    nudni jestescie
                  • Gość: vtv Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 12:16
                    Radyjko dla ograniczonych nizin intelektualnych. Rzekłem.
                    • Gość: aaa Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 00:35
                      tylko zastanawia mnie jedno, tak narzekacie na to radio, a jakby nie
                      patrzec to w regionie i w tych regionach gdzie nadaje ma jedną z
                      lepszych sluchalnosci w swoim targecie. wniosek jest prosty, pewnie
                      choć narzekacie, wiekszość z was lubi słuchać tej stacji
                      • Gość: sluch Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:21
                        To akurat potwierdza tezę, że radio RMF max jest dla debili.
                        Większość ludzi to debile, mądrych jest niewielu, stąd taka duża słuchalność.
                        • Gość: * Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 18:32
                          Gość portalu: sluch napisał(a):

> Większość ludzi to debile, mądrych jest niewielu

A wierzących w naszym kraju jest aż 95%
                          :o
                          • Gość: mlody Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.08, 01:07
                            Nie do konca rozumiem jak mozna porownywac RMF Maxxx, czy Eske z PRW... to
                            stacje skierowane do roznych targetow... i takie porownanie jest rownie bez
                            sensu, jak ta dyskusja... nikt kto slucha Eski nie bedzie w zyciu sluchal PRW...
                            moze po prostu jestescie za starzy na "mlodziezowe" stacje i ich nie
                            rozumiecie.... to pozostaje zawsze Radio z Torunia!
                            • Gość: argh Re: rmf max - radio dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 09:45
                              Przepraszam, ale nie kazdemu mlodemu podchodzi tania papka serwowana w
                              pseudo-radyjkach.
                              • Gość: takijakja Re: rmf max - radio dla debili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 09:53
                                Było by nudno na świecie, gdyby każdy z nas był taki sam.
                                Nie wszystko jest dla wszystkich.
                                • Gość: mlody Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.08, 10:13
                                  ...dlatego rzesza młodych ludzi słucha Trójki... choć ta w ciągu ostatnich
                                  pięciu lat dużo straciła.. a pozostali słuchają Eski, RMF Maxxx, czy nawet Radia
                                  Muzycznego, albo Złote Przeboje... dyskusji nie podlega jednak fakt, że
                                  najwięcej młodych osób słucha RMF Maxxx i Eskę.
                                  • Gość: ziuta Re: rmf max - radio dla wszystkich IP: *.wlb.vectranet.pl 21.03.08, 22:58
                                    ja powiem tak. Ja, np. w domu nie mam jeszcze telewiziora, nie mam
                                    bo mnie na początku nie było stać, a teraz dalej mnie nie stać(to
                                    tak na marginesie), ale też i nie za bardzo mam ocnhotę mieć
                                    telewizor. W związku z tym u mnie w domu, jak tylko jestem leci na
                                    okrągło radio. Słuchałam wielu stacji, radio zet, radio esska, radio
                                    program 3 i powiem wam, że od jakiegoś czasu lubie słuchać radio
                                    rmfmaxxx. Słucham, bo nadaje w moim domu w njalepszej jakości, nie
                                    chrzanią co pół godziny zbednych wiadomości o sporcie, trochę mało
                                    jest wiadomości, powiedziałabym, ze wiadomości są tylko do południa,
                                    jak pewnie większość z was jest w pracy i nie zawsze ma mozliwość
                                    słuchać radia. No więc tak słucham radio rmf maxxx a i czasami w
                                    internecie oglądam np. słaby program, gdzie widać prowadzących, a w
                                    ciągu dnia można oglądać teledyski. Polecam. Niektórzy ludzie mając
                                    telewizor słuchają non stop MTV albo vivę i sobie pracują w domu,
                                    robią obiad, sprzątają albo inne rzeczy. Ja w tym czasiwe słucham
                                    radia, ale to wcale nie oznacza, że jestem debilem. Jestem normalną
                                    osobą, która słucha tego co lubi i co akurat leci. Pewnie, ze
                                    mogłabym słuchać inne radio i tak np. jak jadę samochodem do
                                    wrocławia lubie słuchać radio wrocław. Tyle, że co mnie w domu na
                                    podzamczu obchodzi, że są korki na grabiszyńskiej, albo, że przejazd
                                    z ulicy ruskiej na jakąś tam inną jest zablokowany. Chcę słuchać
                                    tego co sie dzieje w moim mieście, a że sie tu niewiel dzieje, to
                                    też to radio niewiele mówi. Proponuję zakończyć tą nic niw wnoszącą,
                                    a nabuzowaną obraźliwymi tekstami rozmowę.
            • Gość: ice Re: rmf max - radio dla debili IP: *.wlb.vectranet.pl 10.04.08, 06:22
              No, dziecinko... Ty widocznie nie wiesz. Jak już uda Ci się ewoluować do do
              postaci kobiety - poinformuj nas. Przy okazji potencjalna przyszła kobieto,
              jeśli XXXL jest tak istotną kwestią, to pewnie z niecierpliwością oczekujesz
              przybycia na jedną z dennych wałbrzyskich dyskotek swojego księcia z bajki...
              tyle, że nie na białym koniu, a w autobusie marki Jelcz:P. Eeeech... Jelcze
              bywały XXXL.
    • Gość: marcin Re: rmf max - radio dla debili IP: *.promax.media.pl 30.03.08, 10:49
      niestety nie zgadzam się z panem.podejrzewam że musi pan być osobą starszą
      słuchającą takiej muzyki jak np.w radiu rmffm lub radio centrum.młodzi wolą
      słuchać żywszej muzyki jaką jest między innymi techno:)a nie jakiś usypiających
      i nudnych piosenek jak w innych radiach.Najlepsze jest poprostu radio eska i
      rmfmax oraz rmifm:)Pozdrawiam:)
    • Gość: Konan Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.08, 17:27
      Kruczkowski który sie tu wypowiada to skończony debil stary cap który zatrzymał
      się na epoce Mydełka Fa nie ma kobiety która ma "najładniejszą dupę" i żal mu
      kiedy słucha owej piosenki. A więc panie Kruczkowski słuchaj pan radia ma ryja
      • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.08, 14:21
        > debil stary cap który zatrzymał
        > się na epoce Mydełka Fa nie ma kobiety

twój stary? to nie miejsce na kalambury, więc pisz wprost, że jesteś potomkiem
        kretyna i wiele cech odziedziczyłeś po nim.

pozdrawiam.
        • Gość: Konan Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.08, 20:09
          od rodziny sie odpier..l geju jeden jestes tepakiem jakich malo
          • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.08, 00:12
            geju? a co? widziałeś mnie w swoim klubie? nie sądzę. zabolało cię, bo wyszło,
            że jesteś debilem obciążonym genetycznie i w dodatku słuchasz radia
            puszczającego muzykę na twoim poziomie, czyli prymitywną. nie płacz, może
            następnym razem jak ci stary wejdzie do wanny to ci chociaż plecy po wszystkim
            umyje. pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Konan Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.08, 15:42
              Gościu jesteś nieźle po..y dzieciństwo cię nie rozpieszczało a ty winisz za
              to cały świat. Lecz się jeszcze nie jest za późno!! pozdrawiam serdecznie
              • Gość: prawdziwa Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 16:02
                jejciu jaka jazda.... jak przeczytałam te posty to masssakra... az
                mi łechtaczka sie skurczyła... faktem jest to ze kruczkowski
                obrazasz wszystkich i sie nasmiewasz z kazdego postu i jesli ktos ma
                inne zdanie to nalezy to zaakceptowac a nie obrazac.na tym polega
                forum.ty nie lubisz radia tego, a inni lubia i ok- kazdy ma swe
                zdanie.a nie mozna sie bulwersowac jak dziecko gdy twoj ulubiony
                kolega powie ci ze masz brzydsze zabawki :))) ludzie opanujcie
                sie :))
    • Gość: agnieszka Re: rmf max - lubie to radio IP: *.wlb.vectranet.pl 03.04.08, 19:24
      a ja lubie to radio, jak sie komus nie podoba, to zmiencie stacje.
      Podoba, niepodoba- RZECZ GUSTU
      POZDRAWIAM EKIPĘ Z WAŁBRZYCHA A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA WŁODZIMIERZA :)
    • Gość: zorro Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 21:52
      ćwoku jak ci się nie podoba to zmień stacje,a nie modrusia zgrywasz
    • Gość: rekin Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 21:56
      debil to ciebie zrobił
      • Gość: kruczkowski Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 10:55
        a to ciekawe, bo nie wydaje mi się, żebyś był moim ojcem.
        • Gość: tato Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.04.08, 21:13
          co robiłeś DNA,że jesteś pewien kto jest twoim ojcem,
          • Gość: RYDZ Re: rmf max - radio dla debili IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.08, 17:33
            CO KRUCZEK ROBISZ BADANIA?
            • Gość: Zygmunt69 Re: rmf max - radio dla debili IP: *.onlinesc.net 27.08.08, 12:29
              RMF MAXXX czasem serwuje shit ale taki jego urok. Ogólnie wole rmf maxxx eske
              czy planete od innych którzy serwują Krzysztofa Krawczyka, Wiśniewskiego itp. To
              jest radio dla młodzieży a nie starych dziadów jak inne. Żegnaj Gienia świat się
              zmienia...!
              • Gość: msr Re: rmf max - radio dla debili IP: *.sattom.pl 27.08.08, 14:17
                Mam 27 lat i jestem dziadem wg ciebie?? TO jest radio dla młotków!!
              • Gość: DAWNA SŁUCHACZKA Re: rmf max - radio dla debili IP: *.ksi-system.net 28.08.08, 08:33
                Uważam, iż radiostacja rmf.max oszukuje swoich słuchaczy Program jestem w szoku powinien być dla słuchaczy, aby mogli w ten sposób zlorzyć życzenia dla swoich najbliższych. Tym czasem przez 3 godziny programu prowadzący dzwonią w sprawie, że ktoś się spuźni do pracy lub coś podobnego. 3 połączenia, odpowiedzi na meile słuchaczy w przeciągu 3 godzin programu to jest poprostu skandal!!! Uważam, że nazwa programu Jestem w Szoku jest uczciwa, ponieważ jestem w szoku, że jest to tak beznadziejnie zorganizowane i nieprzemyślane.Na dodatek, gdy telefonując do radia prosiłam o podanie jakiegoś kontaktu do kierownika bądź kogoś podobnego w razie skomentowania programu rozmówczyni powiedziała mi, iż musi wracać do pracy po czym nastąpił koniec rozmowy.
    • Gość: Tajfunn Jeździsz autobusem :) współczuje :D IP: 192.132.229.* 27.08.08, 14:53
      Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka