Dodaj do ulubionych

okna drewniane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 20:38
Gdzie w okolicy zamówię okna drewniane.
Chodzi mi o firmę sprawdzoną.
Poradzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: okna drewniane IP: *.eranet.pl 25.05.08, 22:33
      Drew-Rom na ul.Andersa jest OK.
      Nie bierz w Urzędowskim bo to naciągacze i płacisz tylko za nazwę
      firmy.
      Poza tym nic ciekawego w Wałbrzychu nie ma bo to typowa wiocha.
      • Gość: gość Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:55
        Nie tylko nie to "DrewRom" to firma bardzo nie solidna i niesłowna
        mało tego kilku moich znajomych ma z tej firmy okna i powiem wam to totalny
        chłam nawet nie można tego nazwać współczesnym oknem drewnianym.
        Osobiście polecam fabrykę okien w Dziećmorowicach AFI są tam naprawde bardzo
        kompetentni oraz znający się w swym fachu ludzie (taki chłopak w okularach) a
        jakość ich okien jest rewelacyjna nie ma się do czego doczepić osobiście
        użytkuje te okna kilka lat i są naprawdę ok
        • Gość: artur Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 23:33
          Tak samo polecam firmę AFI tam są najlepsze okna drewniane w okolicy
          a Drewrom produkuje straszną kiche
    • Gość: smutek21 Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 08:02
      Zakład stolarski Andrzej.D naprzeciw Biedronki na początku Boguszowa. Robią
      tysiące okien.
      • Gość: michał Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:44
        Również polecam okna z Dziećmiorowic kilku znajomych ma te okna
        i chwalą.
      • Gość: ok Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 00:31
        też polecam p. Andrzeja z Boguszowa. Okienka mam okolo 5 lat i jest
        OK, a cena też była rozsądna :)
    • Gość: mira Re: okna drewniane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 14:29
      polecam również okna z AFI. mam je dopiero od pół roku, ale jestem bardzo zadowolna (zwłaszcza z jakości i wyglądu). na uwagę zasługuje również fachowe podejście do klienta oraz miła atmosfera
      • Gość: kupiec Re: okna drewniane IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.08, 22:41
        AFi - firma sprawdzona i moja ocena jest bardzo dobra, można z nimi
        naprawde dobrze pohandlować :)
        • Gość: marek Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:32
          Też polecam firme AFI tylko ciężko u nich z terminami ale jak chcecie naprawdę
          dobre i porządne okna to tylko tam, trochę się czeka nawet do 2 miesięcy ale
          warto poczekać, efekt jest co tu dużo mówić są naprawdę dobrzy w tym co robią
          • Gość: tt Re: okna drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:39
            A jak wyglądają ceny w Dziećmorowicach (w stosunku do innych producentów)?
            Pytam, bo na stronach nie mają cennika.
            Można się potargować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka