Gość: 3.dawid IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.08, 16:07 Czy wiecie coś o telewizji na karte bez umów.I gdzie ewentualnie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 16:40 kiedyś cyfra plus miała prepaid. Płaciłeś z góry i oglądałeś, ale z tego co pamiętam jakaś tam umowa była. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewizjanakarte odpowiedz IP: 62.87.244.* 02.10.08, 19:58 masz do wyboru najlepiej zakup tunera ferguson 7600 na 4 rozne karty platnej tv. 1) do tego pakiet cyfrowy dom z grupy tvn www.dmtrade.pl/index.php?k102,cyfrowy-dom-telewizja-na-karte 2) polsat prepaid kupujesz modul polsat ci www.dmtrade.pl/index.php?k18,cyfrowy-polsat-prepaid-bez-umowy 3) wiecej muzyki kupujesz europejska paczke mtv www.dmtrade.pl/index.php?k90,karty-mtv-zdrapki 4) szukasz fikolkow to tez mozesz je miec www.dmtrade.pl/index.php?k36,karty-z-abonamentem-xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:10 telewizja na kartę to nic szczególnego,nie polecam,bo programy niezbyt ciekawe.Sam jestem użytkownikiem od kilku miesięcy i nie jestem zadowolony.Programów ubogo a to co zapłaciłem za dekoder i kartę to mogłem sobie wziąść polsat z pakietem mini za 10 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro-ta36 Re: Telewizja na karte IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 11:06 Jest taka telewizja od dzisiaj.Cena zestawu tuner cyfrowy+ karta 205zł.Telewizja ta jest właśnie na karte bez umowy oglądamy na stałe TVN,TVN Siedem,TVP1,TVP2 i ReligieTV i programy niekodowane.A potem możemy sobie doładować na 1,2,3 miesiące lub rok następujące programy:TVN24,nSport,TVNTurbo,StyleTVN,TVP Sport,Disney Chanel,TVP Info,TVN Meteo.Telewizja ta jest bez umowy a tuner na własność.Informacje 074 665 81 89 Odpowiedz Link Zgłoś
polciatom Re: Telewizja na karte 03.10.08, 11:20 Gość portalu: doro-ta36 napisał(a): > Jest taka telewizja od dzisiaj.Cena zestawu tuner cyfrowy+ karta 205zł.Telewizj > a ta jest właśnie na karte bez umowy oglądamy na stałe TVN,TVN Siedem,TVP1,TVP2 > i ReligieTV i programy niekodowane.A potem możemy sobie doładować na 1,2,3 mie > siące lub rok następujące programy:TVN24,nSport,TVNTurbo,StyleTVN,TVP Sport,Dis > ney Chanel,TVP Info,TVN Meteo.Telewizja ta jest bez umowy a tuner na własność.I > nformacje 074 665 81 89 Witam a czy moze Pan podac stronke na ktorej jest szczegolowy opis tej telewizji....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polciatom Re: Telewizja na karte 03.10.08, 11:21 polciatom napisała: > Gość portalu: doro-ta36 napisał(a): > > > Jest taka telewizja od dzisiaj.Cena zestawu tuner cyfrowy+ karta 205zł.Te > lewizj > > a ta jest właśnie na karte bez umowy oglądamy na stałe TVN,TVN Siedem,TVP > 1,TVP2 > > i ReligieTV i programy niekodowane.A potem możemy sobie doładować na 1,2 > ,3 mie > > siące lub rok następujące programy:TVN24,nSport,TVNTurbo,StyleTVN,TVP Spo > rt,Dis > > ney Chanel,TVP Info,TVN Meteo.Telewizja ta jest bez umowy a tuner na włas > ność.I > > nformacje 074 665 81 89 > > > > Witam a czy moze Pan podac stronke na ktorej jest szczegolowy opis tej > telewizji....pozdrawiam przepraszam Pani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:07 witam!telewizja na karte to wcale nie jest tak fajnie jak by sie moglo wydawac. mamy juz taka telewizje od miesiace,chodz wszystko jest oplacone to i tak nie działa. caly czas sie zacina,trzeba wł i wył. tuner, oraz czasem wsuwac i wysuwac na noo karte-czasami nawet i to nie pomaga. dalismy tyle pieniedzy na tuner z karta a to i tak w pelni sprawnie nie dziala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polciatom Re: Telewizja na karte 03.10.08, 11:23 juz znalazlam...www.telewizjanakarte.pl/...sprobuje w to wejsc zobaczymy czy to jest takie fajne jak zachwalaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 13:26 satkurier.pl/news/42955/telewizja-na-karte-juz-od-3-pazdziernika.html#czytaj I wszystko na ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie oplaca sie kup nie oplaca sie kupowac IP: 62.87.244.* 03.10.08, 15:50 nie oplaca sie kupowac dedykowanego zestawu technisata "telewicji na karte" za te okolo 200zł lepiej kup sobie ferguson 7600 kosztuje on niecale 300zł ma wiecej mozliwosci głównie to, że może działać z 4 różnymi kartami na platna tv. jak bedziesz miec ochote to mozesz na tym ogladac polsat cyfre plus i inne kanaly w viacess lub conax. jest to tuner z wiekszymi mozliwosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: nie oplaca sie kupowac IP: *.eranet.pl 27.12.08, 09:31 siema mam prośbę mógł byś mi napisać coś więcej o tym fergusonie7600 i o co chodzi z tymi 4 różnymi kartami? jak możesz to pisz na jaroslawgajewski@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re IP: *.eranet.pl 27.12.08, 09:31 siema mam prośbę mógł byś mi napisać coś więcej o tym fergusonie7600 i o co chodzi z tymi 4 różnymi kartami? jak możesz to pisz na jaroslawgajewski@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Telewizja na karte IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 16:29 Opłaca się kupić bo za darmo ogląda się 1,2 i TVN-y w dobrej jakości,zamiast z anteny szerokopasmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytaj co sie nie czytaj co sie nie oplaca IP: 62.87.244.* 03.10.08, 20:27 czytaj co sie nie oplaca !!!! napisalem ze nie oplaca sie kupic oryginalnego tunera za 200zl tylko fergusona 7600 za 300zl bo ma mozliwosc pracy z innymi operatorami satelitarnymi takze prepaid Odpowiedz Link Zgłoś
artu-r01 Re: czytaj co sie nie oplaca 05.10.08, 10:34 Może ten tuner Ferguson ma więcej możliwości ale jest na kartę czyli trzeba wykupi ABONAMENT w cyfrze,Polsacie albo w ence.Telewizje na karte płaci się 205zł i wkłada się karte która jest w zestawie z tunerem i wystarcz ją tylko aktywowac.Pzdr Ps: Dowiedziałem się gdzie można kupić taką telewizje jest ona na Wrocławskiej 59 w firmie Technika Satelitarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czytaj co sie nie oplaca IP: *.244.150.228.ostrow2.tnp.pl 22.12.08, 12:21 www.telewizjanakarte.pl/ strona tv www.telewizjanakarte.pl/dokumenty_pdf/wybrane_punkty_sprzedazy.pdf a tu punkty sprzedaży i wszystko w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 16:36 Właśnie kupiłem nowy zestaw na Allegro za 175 zł! Sądzę, że warto go wypróbować - nie ma zabezpieczeń przed nagrywaniem - a inne tunery mają!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grx1000 Re: Telewizja na karte IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.08, 19:50 Mam pytanie ,mieszkam w Niemczech ,czy ta telewizja będzie działać poza granicami naszego kraju ,czy może już ktoś sprawdził jej działanie za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Telewizja na karte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.08, 09:46 jest cyfra nadal na prepaida:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coval Re: Telewizja na karte IP: *.pools.arcor-ip.net 29.12.08, 14:14 Śmiga w niemczech i anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_67 Re: Telewizja na karte IP: *.tktelekom.pl 14.02.09, 20:18 Witam,wcale to tak kolorowo nie wygląda jak się wydaje.Mam dekoder echosmart i w/w kartę TVN ZA 49,00 na 3-MSC.Nie bez problemów szczególnie po każdym kolejnym miesiącu od aktywacji karty-znikają wszystkie programy kodowane,po za tym zawiesza sie,czy ktoś też ma takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Telewizja na karte IP: 91.209.93.* 11.03.09, 19:58 Tak ja też mam ten problem, co 30 dni telefon do tnk (07xx 1,22 zł/min minimalne połączenie to ponad 4 minuty) i tak w koło Macieju. Powinni w regulaminie napisać że do ceny należy doliczyć minium 5 zł/mies na telefon do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 23:05 U mnie to samo,cały czas się zacina.Już się nawet boję szybciej przełączać programy,bo od razu paski,kratki zielone i obraz się zatrzymuje.Niektórych programów wogóle nie ma,zniknęły,chociaż miały być przez 3 miesiące.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziger Re: Telewizja na karte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:42 hey. też mam problem z zawieszaniem sie tej karty. mam fergusona dekode. umnie to tak wyglada ze ogladam tvn i nagle wyskakuje zakodowany, mijaja 3 sekundy i juz leci dalej, czasem zeby dalej lecial trzeba przelaczyc sie miedzy kanałami. czy rozwiazales ten problem juz?? ziger3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XaVier55 Re: Telewizja na karte IP: *.unregistered.net.exatel.pl 02.05.09, 11:48 Witaj !!! Posiadam analogiczny problem, nie napisałeś , maż ferguson 7600uci, orginalny soft, ja mam zainstalowanego octagona i żeby poprawnie działao musiałem usunąć listę kanałów, i przeszukać jeszcze raz hotbirda, dopiero wtedy działały kanały sportowe, to dlatego kupiłem TNK:) W menu konfiguracyjnym (naciśnij 9999)sprawdź czy wszystko maż na TAK. Czasem, trzeba kartę nie do końca wciskać w slot, może niepoprawnie ją czytać... Ogólnie rzecz biorąc też nie rozwiązałem tego problemu, być może trzeba powrócić do orginalnego softu. JEŚLI KTOŚ ZNA ODPOWIEDŹ NA TEN PROBLEM NIECH DA ZNAĆ. POzdrawiam, XaVier55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:26 Kupilem TNK i przez 3 miesiace bylo ok. Potem opłaciłem abonament na kanały kodowane na cały rok, lecz one zniknęły na amen. Przez miesiąc dzwoniłem na infolinie, wydalem na rozmowy chyba drugie tyle co na dekoder i oni mnie ciągle zwodzili, że mam dekoder zostawić włączony na noc, za każdym razem to samo, rutyna. W koncu kazali mi wysłać karte chipowa do ich biura reklamacji. Wysłałem list opisałem czytelnie problem podałem kontakt. Do 30 dni mieli dać odpowiedź. Minęło dziś 30 dni od daty dostarczenia poleconego i zero odzewu. Daje im jeszcze 3 dni i ide do rzecznika praw konsumenta. MAJA KLIENTA W DUPIE. Wydalem w sumie z 400 zł na telewizje i miałem ja 3 miesiące. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 19:00 Mam taki zestaw. Kupiłem w grudniu, w sklepie na Pl. Tuwima za 200 zł. Odbiera super, co najważniejsze zero opłat. Jeśli wystarczy Tobie 29 polskich kanałów to polecam! Wada - nie ma Polsatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instalator tv-sat Re: Telewizja na karte IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 00:43 Super produkt i przede wszystkim tani w eksploatacji.Zaczynają się olbrzymie problemy,jeżeli po zakupie okaże się że sprzęt ma wadę.W kilka godzin po zakupie sprzętu poszedłem do punktu sprzedaży(MEDIA EXPERT KOŚCIERZYNA)z prośbą o wymianę wadliwego dekodera.I CO!!!Sprzedawca dał mi nr infolinii do serwisu zaznaczając iż ma on 30 dni na rozpatrzenie reklamacji(koszty przesyłki pokrywa użytkownik).Dodzwonić się tam graniczy z cudem.Reasumując-KLIENT JEST POZOSTAWIONY SAMYM SOBIE//ZAZNACZAM ŻE WSZYSTKO MIAŁO MIEJSCE W DOSŁOWNIE KILKA GODZIN PO ZAKUPIE A MIMO TO SPRZEDAWCA POWOŁUJĄC SIĘ NA REGULAMIN,,TNK,,ODMÓWIŁ MI WYMIANY DEKODERA.Zakupiłem sprzęt który zaraz po zakupie muszę odesłać na co najmniej 30 dni do serwisu ponosząc wszystkie koszty z tym związane.DELIKATNIE MÓWIĄC-WIELKA KPINA Z KLIENTA. Odpowiedz Link Zgłoś