mirab-elli 27.11.08, 14:01 Witam, jestem Konsultantką Avon jeżeli macie ochotę napiszcie do mnie a ja chętnie przedstawie wam katalog ze świetnymi kosmetykami mirabelli@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TAURUS Coż mogę ci poradzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:21 zacznij handel od rodziny i znajomych. Dlaczego? Tylko oni kupią to co masz do zaoferowania. Avon czy jakiś inny Oriflame to już historia. Sam kiedyś się w to bawiłem a zapasów zostało mi na jakieś 5 lat. Rezygnuj z tego póki nie naciągnęli cię nie na więcej jak 300 zeta. Jakoś to przebolejesz ale nie wpuścisz się w długi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Coż mogę ci poradzić IP: *.wlb.vectranet.pl 28.11.08, 20:56 tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAURUS Mirab-ella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:42 Wyszukałem ci pewnie tą której udało się ciebie nabrać. Największe świństwo ze strony tych przedstawicieli f=m jest to że w hurcie sprzedają Tobie drożej niż ja kupię to w detalu. Dziewczyno, uciekaj od nich jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Mirab-ella IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 21:54 efekty każdej pracy zależą od zaangażowania, nie wolno nikogo zniechęcać nawet jeżeli nam coś nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś