kasia25.5 05.04.09, 18:33 Co sądzicie o tym solarium na Podzamczu i o tipsach jakie tam robią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: solarium Ibiza IP: 78.133.207.* 05.04.09, 20:07 solarium ok ale jesli chodzi o tipsy to polecam Dorote na podzamczu tel kontaktowy 600-050-543 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium Ibiza IP: 78.133.207.* 06.04.09, 18:24 Kompletna Klapa przez duże "K"..wystrój ponury i brzydki, łóżka tragedia - nie opalają!!! byłam, korzystałam i nie polecam! Obsługujące "Panie" nadęte i nieprzyjemne..szkoda pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhuhu Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.09, 23:10 hehe fajnie ze tam tylko 1 paniu urzeduje:) ja solarke polecam nawet dobre lampy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.09, 08:29 A w ktorym miejscu jest to solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: solarium Ibiza 07.04.09, 13:32 koło baru czarnego jeśli się nie mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: solarium Ibiza 07.04.09, 13:33 teraz to już chyba Agawa ... po dawnym sklepie spożywczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium Ibiza IP: 78.133.207.* 07.04.09, 19:59 Jasne! jedna Pani???!!! byłam, widziałam: siedziały dwie, nadęte paniusie!! mało tego, już nie chodzi nawet o obsługę (bo tą można zcierpieć) ale lampy wogóle nie opalają! chodziłam tam 4 razy w tygodniu i co i wielkie NIC! więc błagam nie reklamujcie się z tym pseudo solarium bo żenada i tyle..teraz chodze gdzie indziej i jestem baaaardzo zadowolona i w końcu OPALONA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.09, 20:12 wlasciciele otwieraja solaria i zatrudniaja nadete dziadowy wałbrzyskie ktore udaja damy wstretne nie mile dla klientow tylko obgaduja blachary wstretne z takimi pracownicami pojdzieci z torbamiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 09:47 A ja chodze do MEGA SUN i jestem zadowolona i opalona Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: solarium Ibiza 08.04.09, 10:49 ja chodze do solarium na tuwima zaraz za biedronką miła obsługa nie drogo i dobre lampy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypopo Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:32 jak ktoś słusznie zauważył pracuje tam jedna Pani bardzo miła i sympatyczna...a lampy jak ktoś się zna to może sprawdzić, że na dzień dzisiejszy są najlepsze....a jak ktoś kogoś obgaduje to na pewno dlatego, że jesteś małym nadętym zjebanym człowieczkiem! i stąd twój komentarz..solarium polecam sam chodzę i jestem bardzo zadowolony.. Odpowiedz Link Zgłoś
solar.1 Re: solarium Ibiza 22.04.09, 20:05 Ania, po co się pocisz? przeszkadza to sayo nara... a obserwowały Cię może dlatego bo wyglądasz jak kupa, i szkoda lamp ma ciebie-już nie rób z siebie takiej gwiazdy, ja jestem zadowolony z 2 pań,które są wg. mnie naprawdę przemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:39 byłaś 4 razy???ciekawe?to jak jeszcze raz bedziesz to otwórz oczy!! bo tam obsługuje jedna pani a nie dwie!!i pewnie dlatego piszesz ze sie nie opaliłas bo trudno stwierdzic to z zamknietymi oczami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 17:51 pozdrawiam wszystkie przypieczone kurczaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium Ibiza IP: 78.133.207.* 13.04.09, 10:21 Nie interesuje mnie ile osób tam pracuje!! może jedna, może dziesięć!?? widziałam DWIE!!!!! A To czy obydwie tam pracują gó... mnie obchodzi! może jedna wpadła do drugiej na kawkę i ploteczki o klientach!!! Przy wejściu została "wzieta na mnie miara" więc już zanim odpowiedziano mi "dzień dobry" czułam się bardzo niekomfortowo!! Nie wszyscy muszą być zadowoleni z WASZEGO "solarium" ja nie jestem i nikt tego nie zmieni - liczy się pierwsze wrażenie!! stwierdzam tylko fakty - nie OPALIŁAM SIĘ u Was i tyle!!! więc zamiast obrażać ludzi na forum, powinniście się bardziej postarać i wziąźć sobie do serca uwagi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.09, 11:13 masz racje !obsluga wstretna --miara na dzien dobry! potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:53 Ale kto ma sobie wziaść do serca??i co??tak jak Ty jestem tylko klientem plus śledzę takie fora i śmieszą mnie opinie takich jak ty zakompleksionych maluczkich osób..i nie słodź sobie, że jak gdzieś wchodzisz to od razu skupiasz uwagę wszystkich na sobie, że niby od razu coś mówią…bo po twoim komentarzu śmiem twierdzić że jest zdecydowanie inaczej! Najprawdopodobniej jesteś konkurencją..stąd te komentarze i parę innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: solarium Ibiza IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 19:54 To wypisywanie tutaj o firmach to jest tak wstrętne jak wy jesteście, obrzydliwie zazdrośni. W tym durnym Miasteczku. Każdy ma prawo pracować bo.............. Ku...wa ktoś musi utrzymywać to zaj...ne wstrętne z nieudacznikami na czele Państwo. I to tyle. Plisken. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek z psem Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:42 Gó... mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala z kotem Re: solarium Ibiza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.09, 22:50 wisi mi to kolo zada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: solarium Ibiza IP: *.chello.pl 20.04.09, 12:28 obsługa swietna,:)pracuje tam taka kobieta, wrazliwam na kazdy bajer, oby takich łatwych lasek wiecej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: solarium Ibiza IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 17:45 jak sie płaci to wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 04:31 Jest świetnie, obsługa kapitalna, Asia daje radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysolar Re: solarium Ibiza IP: *.17.115.lan.e-wab.pl 03.07.09, 09:19 HEHE..dobrą reklamę robisz koleżance! ;) sądząc po tym, że znasz jej imię!! ludzie przestańcie w końcu walić ściemę!! zakładacie posty tylko po to, żeby zrobić sobie reklamę - to jest naprawde żałosne..jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się prawdy o tym solarium to musi iść sam i spróbować - bo tutaj nie ma żadnej uczciwej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solaris Re: solarium Ibiza IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.09, 02:43 W rynku jest super odlotowe nowe solarium.Wjazd od 18 lat bo laski obsługują toples,kompletny odlot.Właściwie sani faceci tam chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:33 Toples nie toples, ale solarium ELITA na Chrobrego wymiata!!! Łóżko kosmos i tuba super. Wystrój exclusive! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solarka Re: solarium Ibiza IP: *.17.115.lan.e-wab.pl 19.07.09, 20:36 a co to za wystrój exlusive?? bo aż jestem ciekawa?? - swoją drogą: jest tylko jedne solarium w Wałbrzychu które naprawdę ma wystrój na miarę XXI wieku i nie ma tam amatorszczyzny - nazwy nie podam bo za reklamę mi nie płacą :) ale jak dla mnie najlepsze i największe w mieście - wierzcie, "zwiedziłam" już wszystkie solaria w W-CH i to gdzie ja chodzę jest the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 21:24 No trzeba przyznać, że ładnie tam w tej elicie, przytulnie. I lampy mają dobre. byłam zadowolona, tylko szkoda,ze mi troche do nich nie po drodze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: solarium Ibiza IP: *.chello.pl 23.07.09, 01:22 A ja polecam solarium i nie tylko ale i również kosmetyczkę. Gabinet Kosmetyczny na Piaskowej Górze "Agnieszka" na Kruczkowskiego , bardzo miła kosmetyczka , doświadczona , co do solarium to plecam mają super mocne lampy i solarium i gabinet kosmetyczny w jednym telefon : /074/ 664-24-20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 01:34 A jakie mają tam łóżko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: solarium Ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 01:53 Wiem o które solarium Ci chodzi. Takie jest tylko Twoje zdanie,może wystrój i ujdzie ale łózka mają stare,sto lat za murzynami ,a do tego się cenią...szkoda gadać hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: solarium Ibiza IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 23:01 napiszcie ktore to solarium jaest takie super bo sama bym chetnie tam poszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: solarium Ibiza IP: 94.254.181.* 29.12.09, 00:03 nie wiem co Wy wszyscy chcecie od tego solarium ja z nigo korzystam i jestem zadowolona od jakiegos czasu siedzi tam taka smieszna ale mila pani az sie chce wejsc do takiego solarium gdzie Cie nikt nie mierzy tylko wesolo nawiazuje rozmowę bylam dzis to leciala fajna muza takze ludziska nie narzekac tylko najpierw zobaczcie a poźniej oceniajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: solarium Ibiza IP: 109.243.167.* 22.04.10, 01:13 smrod brod i ubustwo ... lampy beznadziejne , tipsy na tanich materialach i zle wykonywane brzydkie wzory. obsluga nie mila. od pewnego czasu fryzjer ciekawe jak sie ta utrzyma przy tak beznadziejnym solarium. fryzjerka dobra moj maz korzystal z jej uslug ale w innym miejscu.biedna marnowac sie bedzie w takim burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: solarium Ibiza IP: *.sattom.pl 16.07.10, 22:42 Cześc słyszeliście że solarium się zamyka może czas zmienic lampy,fryzjerka dobra przenosi sie niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: solarium Ibiza IP: 85.154.240.* 17.07.10, 11:39 Biale kozaczki tez oferuja,Czy tez juz sie posiadasz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś