Gość: juzmasz IP: *.pool.ukrtel.net 16.02.10, 09:10 To gratulacje! Pani Agata widać przeżywa drugą młodość. Bo obiecującą aktorką już raz chyba była lat temu dziesięć. Za rządów Buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kum Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.10, 09:16 Europejskie Kumoterstwo Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 No właśnie, kumoterstwo... 16.02.10, 09:35 W Rewersie była naprawdę świetna, tylko przez pryzmat ojca nie wiadomo teraz za co to wyroznienie :/ --- Mignęły dwie blade plamy olbrzymich oczu. Obie nagle wystrzeliły z zarośli w kierunku Tasznika. Potworne slepia osadzone były na pokrytym miedzianymi łuskami łbie gniewosza królewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Rownie obiecujaca jak corka Clintonow..... 16.02.10, 09:20 ......bez tatusia ciezko by bylo odkryc ten talent.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Agata jest swietna aktorka IP: 91.200.36.* 16.02.10, 10:37 Oczywiscie nie gra w serialach, a Ty pewno nic innego nie ogladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: *.3s.pl 16.02.10, 09:22 Agata - gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą! Human rulez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasilij, To ta maszkara jest aktorka? IP: *.vernalis.com 16.02.10, 09:25 W zyciu bym nie pomyslal. Zawsze uwazalem ze to jakas marna rzezba z Korei czy Wietnamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: To ta maszkara jest aktorka? IP: 91.200.36.* 16.02.10, 10:32 Jasne, jezeli jestes prosty (zaby nie powiedziec prostak)to wolisz kobiety o twarzy i umysle lalki barbi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: To ta maszkara jest aktorka? 16.02.10, 11:46 Agata ma klasę. Suknia też nieziemska. A potrzebującym rytmicznego podrzucania biustem polecam Vivy i różne MTV.Tylko, żeby im się to nie myliło ze sztuką czy kulturą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: 83.238.212.* 16.02.10, 09:32 Nie, to jest straszne. Mamy tyle utalentowanych, urodziwych aktorek, a twarzą polskiego kina będzie Agatka. Układy i układziki - gdyby nie była córką szeryfa, nikt by jej nie znał. I jeszcze na niej lansuje się ten nieudany "Rewers". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a! Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: 87.204.10.* 16.02.10, 11:55 Nie używaj mojego nicka do pisania głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: 83.238.212.* 18.02.10, 12:32 Używasz dużo wykrzykników, więc na pewno wiesz lepiej i nigdy nie piszesz głupot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: *.146.30.25.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 09:38 Brawo Pani Agato, najlepsze gratulacje! Wszystkie panie grały w "Rewersie" świetnie, ale przyznam się, że największą niewiadomą była dla mnie Pani. Zamurowało mnie, w sensie pozytywnym. Życzę dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
zen.zen Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... 16.02.10, 09:39 Gratuluję! Można gadać, że tatuś, albo inne wpływy, ale kto widział Rewers, to się przekonał, że Buzek to naprawdę utalentowana aktorka, jej kreacja w Rewersie to mistrzostwo świata. No i cieszę się, że Polacy też czasem zabłysną w świecie, z nominacji do Oskara polskiego dokumentu o królikach również bardzo się cieszę. Nie mamy wiele sukcesów w świecie, więc warto docenić te, które już są. Odpowiedz Link Zgłoś
tretten Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj 16.02.10, 10:02 Agata Buzek to piekna kobieta i piekna aktorka. Nazwisko nie ma tu nic do rzeczy. Uroda znajduje sie w tej samej klasie co Kate Blanche, kategoria aktorek eterycznych. Ale ta eterycznosc to chyba tylko w urodzie, bo gra z charyzma! Bardzo dobry wybor na europejska/swiatowa twarz polskiego kina! Klimaty raczej niszowe, i cale to szczescie dla Agaty! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
saliko Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... 16.02.10, 09:41 Nie lubiłam Buzka ale co to ma wspólnego z Agatą? Ocenianie aktora czy pisarza czy cokolwiek wg koneksji politycznych jest dowodem głupoty. Brawo Agata! Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive caly czas jest... 16.02.10, 09:42 caly czas obiecuje, ze bedzie aktorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Agata dobra jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 09:51 i dlatego gratuluję Jej tej nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
ryzyoszust Agata Buzek młoda 34-letnia aktorka. 16.02.10, 10:07 Jeszcze jeden przykład hipokryzji i obłudy.Żeby nie tatuś nikt by nie usłyszał o tej prowincjonalnej aktorce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: Agata Buzek młoda 34-letnia aktorka. IP: 85.222.87.* 16.02.10, 10:22 zawisc to drugie imie prawdziwego polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luu Re: Agata Buzek młoda 34-letnia aktorka. IP: *.chello.pl 16.02.10, 10:26 Bredzisz. Ona w Niemczech jest bardziej znana od ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid Re: Agata Buzek młoda 34-letnia aktorka. IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 10:29 leczymy wlasne kompleksy? sami nic nie potrafimy i rodzina niczym nie blyszczy? Gratulacje Agato - bardzo dobra i klimatyczna rola w Rewersie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Agata Buzek młoda 34-letnia aktorka. IP: 195.47.201.* 16.02.10, 10:32 Bardzo uprzedzona do osoby tej pani oglądałam (dawno to było) "Zemstę" z jej udziałem. Samą produkcją byłam rozczarowana i uważam ją za dość mierną, ale od czasu kiedy zobaczyłam grającą tam Agatę - polubiłam ją i to bardzo. Ona jest jaka jest i nie musi wstydzić się swojego nazwiska. A co do urody? No cóż, dla mnie jedną z brzydszych kobiet jest Claudia Shifer. Rzecz gustu. Dla mnie Agata jest przede wszystkim aktorką i tak powinna być postrzegana przez tych, którzy chcą ją oceniać jako aktorkę. Ocenę uridy pozostawmy innym ludziom i innym sytuacjom. Pozdrawiam Agato i żyvzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Agata Buzek 16.02.10, 10:16 Świetnie spisała się w Rewersie, film również bardzo udany (a uważam się za widza wybrednego:)). GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Chyba za paszczura roku ta nagroda... IP: *.quest-net.pl 16.02.10, 10:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia biedny frustracie IP: 91.200.36.* 16.02.10, 10:34 Ty to naprawde musisz byc szpetny, skoro tyle w tobie zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: 91.200.36.* 16.02.10, 10:25 Brawo Agata! Wreszcie prawdziwy talent, prawdziwa aktorka nie jak pozalsieboze rozgwiazdy-gwiazdule sprzedajace sie w tanich serialach jak beztalencie Dereszowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Frustraci! IP: 213.76.147.* 16.02.10, 10:27 Zamiast tu pie..szyć farmazony, idźcie na film! Bo jest dobry i ona w tym filmie też jest dobra. Poza tym jest jeszcze Janda, Doroszyński, babcia też jest niezła ale nie wiem niestety jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baszka55 Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: *.torun.mm.pl 16.02.10, 10:29 kochani, ile jadu na tym portalu,czy nie można się po prostucieszyć i pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: *.chello.pl 16.02.10, 10:32 Gratulacje! A Ci ludzie, którzy wypowiadają tu opinie typu: "co by było gdyby..." są po prostu wściekle zazdrośni. Chodzą sflutrowani przez życie, że nie mają ani znanego ojca, ani talentu, który można by pokazać. Żyją w cieniu i nie widzą w nim szczęścia. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savoy Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.10, 10:40 czy tez donosi na swoich kolegow aktorow.Musi sie szybko od ojca nauczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Pięknie wyglada, piekna suknia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 10:40 jw Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... 16.02.10, 10:41 Kiedyś o nagrodach decydowała Partia...i nic się nie zmieniło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniku Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: *.61.186.91.dynamic.wobline-ip.de 16.02.10, 10:48 Chyba niewiele widziałeś z kreacji aktorskich Agaty. Szczerze polecam Rewers. A może choć Zemstę widziałaś? To idiotyczne wypowiadać się na jakiś temat nie mając elementarnej wiedzy. Obejrzyj, uczciwie oceń (no ale w tym miejscu trzeba mieć choć minimum możliwości porównawczych i swe doświadczenia nie ograniczyć do "Lejdis"), może jednak nie oceniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: 217.98.20.* 16.02.10, 10:58 Za dużo od niego wymagasz: co wpis na forum, to głupszy... Te typy tak mają, niestety ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzek Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.02.10, 22:29 mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... 16.02.10, 10:54 Nie przesadzajmy z tym wsparciem tatusia. Gdyby tylko jechała na plecach ojca, to zadomowiłaby się w serialu czy w kilku serialach i "grała" trzepiąc spore pieniądze, podobnie jak nasze rodzime inne "gwiazdki" których poza ekranem TV i różnymi imprezami celebryckimi raczej nie widać w produkcjach kinowych. Tymczasem Buzkówna pojawia się raczej w mało kasowych, za to dosyć ambitnych filmach nie kierowanych do masowego widza. A że urodę ma mocno nietypową (mi się kojarzy z Kate Blanchet i Tildą Swinton) i grywa raczej role charakterystyczne to łatwo nie ma. Jak dla mnie to raczej nie wygląda na próbę "gwiazdorowania" za wszelką cenę a na uczciwa pracę dziewczyny która próbuje coś osiągnąć, a nazwisko jej w tym raczej przeszkadza niż pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj 16.02.10, 11:03 Gratulacje! Nagroda to potwierdzenie, że talentem i ciężką pracą można osiągnąć wiele. To jest prawdziwy sukces, a nie lans w kolorowych pisemkach i pozowanie na rautach i balach. Pani Agato, szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z praczem Re: Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecuj IP: 195.194.138.* 16.02.10, 11:04 Brawo Agata, wielkie gratulacje za wielki talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychol Agata Buzek z nagrodą. Za to, że jest obiecując... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 11:09 Ale wychodzą z Was, drodzy komentatorzy, kompleksy. P. Agata w "Rewersie" gra FENOMENALNIE. Zresztą aktorstwo wszystkich trzech Pań jest nadzwyczajne, ale p. Agata jest naprawde kapitalna. Odpowiedz Link Zgłoś