Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA

IP: *.ksiezyc.pl 08.09.04, 16:27
3 miesiace temu KRRiTV przyznała koncesje na nadawanie programu w Łodzi dla
RADIOSTACJi czy wiecie może kiedy RdSt ruszy ... ????
Obserwuj wątek
    • Gość: błękitny Re: RADIOSTACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:31
      Z informacji jakie posiadam, wiem że ma ruszyć na przełomie września i
      października. To tyle co wiem w tej sprawie ...
      • Gość: corgan nie wiem tylko po co... IP: 217.11.142.* 08.09.04, 18:05
        przecież to radio już kompletnie nie nadaje się do słuchania
        • messer4 a wg. mnie 09.09.04, 14:41
          to radio dopiero teraz nadaje się do słuchania
          Każdy ma prawo do swojego zdania, więc nie zamierzam krytykować przeciwników
          Radiostacji. Mi się podoba.

A tak BTW - szefowie muzyczni stacji (za RNL)
          RMF FM
          Jacek Fudała/Adam Czerwiński
          Radio Zet
          Wojtek Jagielski/ Rafał Freyer
          Radiostacja
          Rafał Freyer/Dawid Podhajski
          Trójka
          Marek Niedźwiecki/Paweł Kostrzewa
          • brak_autoryzacji Re: a wg. mnie 09.09.04, 15:50
            > to radio dopiero teraz nadaje się do słuchania

sory, nie potrafie sobie wyobrazic co sprawia, ze tak uwazasz. Czym obecnie
            Radiostacja rozni sie np od Eski? Muzyka tak samo tandetna, infantylne teksty
            prezenterow, nie mowiac juz jinglach i nachalnych zajawkach konkursow (np. w
            stylu "nogi same rwa sie do tanca"... no prosze Cie, co to jest wogole)
            • messer4 Re: a wg. mnie 09.09.04, 22:07
              Różni się np. tym że w Esce usłyszysz też Stinga, Stonsów czy Kasię Kowalską.
              Eska jest ciekawsza i gadają tam więcej. Ale Radiostacja jest ok.
              • ffred Re: a wg. mnie 10.09.04, 00:39
                w esce uslyszysz o-zone, a w radiostacji nie
                • Gość: pivot Re: a wg. mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:44
                  poki co ;)

mysle, ze trudno wytlumaczyc komukolwiek, kto lubi obecna radiostacje, ze jest
                  to wybitnie kiepskie radio i nie ma co tlumaczyc, bo 'oni' wiedza swoje a 'my'
                  swoje. szkoda tylko ze musialo zniknac bardzo dobre radio, majace ponad
                  czterdziestoletnia tradycje, zeby mogl powstac taki gniot.
                  • Gość: pivot lista tygodnia / klasyfikacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:49
                    a wogole messer4, jezeli juz sluchasz rdst to mam do ciebie pytanie. czy prawda
                    jest ze na antenie rdst jest jakas lista przebojow nazywajaca sie KLASYFIKACJA,
                    ktora to lista, jest rzekomo kontynuatorka Listy Tygodnia w zwiazku z czym
                    prezenter moze swoim radiowym glosem z wcaleniegejowskim akcentem zapowiadac
                    "sluchacie tysiacdziewiecsetktoregostam" notowania klasyfikacji w radiostacji??
                    heh swoja droga to nie spodziewalem sie ze w playliscie rdst jest teraz
                    wystarczajaco (tj 40) piosenek zeby ulozyc z nich jakas liste.
              • Gość: sito Re: a wg. mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:14
                messer4: ale jaja se robisz,co?
    • Gość: zulugula Re: RADIOSTACJA IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 15.09.04, 17:10
      radiostacja to największe gówno w eterze
    • Gość: zulugula Re: RADIOSTACJA IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 15.09.04, 17:15
      fajny mam generator ip co????????:D
      • ffred Re: RADIOSTACJA 15.09.04, 23:24
        tego pana chyba wyrzuca z zet
        • Gość: pivot Re: RADIOSTACJA IP: 82.160.69.* 18.09.04, 21:38
          hip-hop.pl/forum/read.php?f=4&t=10950209459500
          polecam, temat o radiostacji, wypowiada sie nawet ktos z obecnej ekipy.
          • Gość: corgan przeczytałem całe to forum i łezka poleciała... IP: *.chello.pl 19.09.04, 00:38
            Łezka mi się zakręcila za dawną RDST. Szczerze - nie przepadalem ze HH, do
            pasji doprowadzał mnie Drumm'n'Bass ale czułem ze kiedyś za nim zatęsknię.

No cóz - wszystko co dobre kiedyś musi się skonczyc. Ja po dlugich
            perturbacjach defitywnie skonczylem z RDST w styczniu-lutym tego roku. Wtedy
            RDST byla w stylu jakiego Sito nigdy nie znosil na antenie - takie mizdrzenia
            się ze jest cool i super "a teraz ja wasz ukochany prezenter puszcze wam cool
            kawalek nowej generacji, starym kawalkom mówimy stop, zdobywamy, wykorzystujemy
            i porzucamy" po czym puszczamy "Red Alert" Basement Jaxx z... 1998 albo do
            znudzenia 6 razy dziennie InGrid albo Nelly'ego. hahaha

Nowa RDST moglaby zmienic nazwe, zeby nie szargac starej. Katowanie Nelly'ego
            czy innego chlamu to pikus w porównaniu z aroganckimi i dennymi reklamówkami.

W tym wszystkim cieszy mnie jedna sprawa. Wlascicielem nowej Radiostacji jest
            Eurobzdet ten od Radia Zet. Jestem małym zawistnym maderfakerem i strasznie
            mnie cieszy padnieta rekalama Zetki z Madonna ze o ile czuje - odniesie klape
            finansowa, a 10 baniek wydane na samą reklamę pojdzie w bloto.

A to co wszyscy napisali o RDST to szczera prawda pod ktora sie podpisuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka