Gość: brum IP: *.ksiezyc.pl 08.09.04, 16:27 3 miesiace temu KRRiTV przyznała koncesje na nadawanie programu w Łodzi dla RADIOSTACJi czy wiecie może kiedy RdSt ruszy ... ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: błękitny Re: RADIOSTACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:31 Z informacji jakie posiadam, wiem że ma ruszyć na przełomie września i października. To tyle co wiem w tej sprawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan nie wiem tylko po co... IP: 217.11.142.* 08.09.04, 18:05 przecież to radio już kompletnie nie nadaje się do słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 a wg. mnie 09.09.04, 14:41 to radio dopiero teraz nadaje się do słuchania Każdy ma prawo do swojego zdania, więc nie zamierzam krytykować przeciwników Radiostacji. Mi się podoba. A tak BTW - szefowie muzyczni stacji (za RNL) RMF FM Jacek Fudała/Adam Czerwiński Radio Zet Wojtek Jagielski/ Rafał Freyer Radiostacja Rafał Freyer/Dawid Podhajski Trójka Marek Niedźwiecki/Paweł Kostrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
brak_autoryzacji Re: a wg. mnie 09.09.04, 15:50 > to radio dopiero teraz nadaje się do słuchania sory, nie potrafie sobie wyobrazic co sprawia, ze tak uwazasz. Czym obecnie Radiostacja rozni sie np od Eski? Muzyka tak samo tandetna, infantylne teksty prezenterow, nie mowiac juz jinglach i nachalnych zajawkach konkursow (np. w stylu "nogi same rwa sie do tanca"... no prosze Cie, co to jest wogole) Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: a wg. mnie 09.09.04, 22:07 Różni się np. tym że w Esce usłyszysz też Stinga, Stonsów czy Kasię Kowalską. Eska jest ciekawsza i gadają tam więcej. Ale Radiostacja jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: a wg. mnie 10.09.04, 00:39 w esce uslyszysz o-zone, a w radiostacji nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivot Re: a wg. mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:44 poki co ;) mysle, ze trudno wytlumaczyc komukolwiek, kto lubi obecna radiostacje, ze jest to wybitnie kiepskie radio i nie ma co tlumaczyc, bo 'oni' wiedza swoje a 'my' swoje. szkoda tylko ze musialo zniknac bardzo dobre radio, majace ponad czterdziestoletnia tradycje, zeby mogl powstac taki gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivot lista tygodnia / klasyfikacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:49 a wogole messer4, jezeli juz sluchasz rdst to mam do ciebie pytanie. czy prawda jest ze na antenie rdst jest jakas lista przebojow nazywajaca sie KLASYFIKACJA, ktora to lista, jest rzekomo kontynuatorka Listy Tygodnia w zwiazku z czym prezenter moze swoim radiowym glosem z wcaleniegejowskim akcentem zapowiadac "sluchacie tysiacdziewiecsetktoregostam" notowania klasyfikacji w radiostacji?? heh swoja droga to nie spodziewalem sie ze w playliscie rdst jest teraz wystarczajaco (tj 40) piosenek zeby ulozyc z nich jakas liste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: a wg. mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:14 messer4: ale jaja se robisz,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: RADIOSTACJA IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 15.09.04, 17:10 radiostacja to największe gówno w eterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: RADIOSTACJA IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 15.09.04, 17:15 fajny mam generator ip co????????:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivot Re: RADIOSTACJA IP: 82.160.69.* 18.09.04, 21:38 hip-hop.pl/forum/read.php?f=4&t=10950209459500 polecam, temat o radiostacji, wypowiada sie nawet ktos z obecnej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan przeczytałem całe to forum i łezka poleciała... IP: *.chello.pl 19.09.04, 00:38 Łezka mi się zakręcila za dawną RDST. Szczerze - nie przepadalem ze HH, do pasji doprowadzał mnie Drumm'n'Bass ale czułem ze kiedyś za nim zatęsknię. No cóz - wszystko co dobre kiedyś musi się skonczyc. Ja po dlugich perturbacjach defitywnie skonczylem z RDST w styczniu-lutym tego roku. Wtedy RDST byla w stylu jakiego Sito nigdy nie znosil na antenie - takie mizdrzenia się ze jest cool i super "a teraz ja wasz ukochany prezenter puszcze wam cool kawalek nowej generacji, starym kawalkom mówimy stop, zdobywamy, wykorzystujemy i porzucamy" po czym puszczamy "Red Alert" Basement Jaxx z... 1998 albo do znudzenia 6 razy dziennie InGrid albo Nelly'ego. hahaha Nowa RDST moglaby zmienic nazwe, zeby nie szargac starej. Katowanie Nelly'ego czy innego chlamu to pikus w porównaniu z aroganckimi i dennymi reklamówkami. W tym wszystkim cieszy mnie jedna sprawa. Wlascicielem nowej Radiostacji jest Eurobzdet ten od Radia Zet. Jestem małym zawistnym maderfakerem i strasznie mnie cieszy padnieta rekalama Zetki z Madonna ze o ile czuje - odniesie klape finansowa, a 10 baniek wydane na samą reklamę pojdzie w bloto. A to co wszyscy napisali o RDST to szczera prawda pod ktora sie podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś