Dodaj do ulubionych

Powtórka z rozrywki

• Gość: Piotr RAMÓWKA PREZESA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 12:00
      DOBRĄ RAMÓWKĘ DLA TVP DA SIE UŁOŻYĆ W MIESIĄC. ALE NAJPIERW TRZEBA ZMIENIĆ
      OBECNY ZARZĄD TELEWIZJI... INACZEJ SIE NIE DA. MOZE WŁASCICIEL tvp- SKARB
      PAŃSTWA ZROBI WRESZCIE PORZĄDEK PRZY WORONICZA I PRZEGONI TYCH AMATORÓW...???
    • Gość: sm Najwiekszy blad to sciganie sie z komercja... IP: *.udn.pl 01.01.05, 12:12
      Najwiekszy blad to sciganie sie z komercja, bo w tym wyscigu kultura zawsze
      przegra. To tak jakby na rynku erotyki scigal sie Rubens z erotycznymi gazetkami.
      Skoro misja Telewizji Publicznej jest niesienie informacji, kultury i oswiaty
      (glupio brzmi), to chyba powinno to wszystko nieco inaczej wygladac.
      • Gość: munioi Re: Najwiekszy blad to sciganie sie z komercja... IP: *.95.108.194.contactel.net 01.01.05, 13:08
        płacić za tvp ? taaaaaaaaakiego
        wała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: papamobil ucieszyłem się!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:25
          moi ulubieńcy p.REWIŃSKI I PIASECKI znowu razem!!!!!!! satyra najwyższych
          lotów!!!!!!!!!!
    • Gość: Tomcio Re: Powtórka z rozrywki IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 13:33
      I za to mamy płacić abonament??? Za stare odgrzewane badziewia??? A tyle kultury
      miało być dzięki nowej radzie TVP - może dobrze, że nie ma, bo kultura w wydaniu
      TVP to okropna nuda. Rodzima rozrywka niestety też jest na poziomie dziesięciu
      metrów mułu pod dnem!
      • Gość: nasza TVP Re: Powtórka z rozrywki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 14:08
        Po czystkach niejakiego Grzywaczewskiego doczekaliśmy się. Brawo pojeby!
        Wywalcie jeszcze tego Górnego, co to za pRL-u bawił swołocz. Wiecej programów
        dla prawdziwych Polaków - Katolików. Bic komuchów, pachołków Moskwy! (no i
        trochę kasy przy tym załapać, sie rozumie).
    • Gość: Lilly Re: Powtórka z rozrywki IP: *.ds.uni.wroc.pl 01.01.05, 13:34
      I ja mam za to płacić abonament?? hahahahahaha!! Ni hu-hu!! Ani grosza ode mnie nie dostną!!
    • Gość: leo czyli jak zwykle chała dla mas IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:17
      dlaczego miałbym płacić abonament, skoro za moje pieniądze produkowano by
      programy jakich nie oglądam?
    • Gość: Zandy Nowe ramy. Telewizja przegrywa z internetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:28
      Nadzieja prawicy Jan Dworak dowodzi miałkości intelektualnej. Wprowadzane
      zmiany wraz z kolejnymi teledurniejami wymiotą sprzed telewizorów kolejnych
      opiniotwórczych widzów. Panowie Kryszak, Daniec i podobni "mózgowcy" rozwiną
      chamstwo społeczne do granic bólu. Język polski będzie w zaniku. Obiecuję, że
      nie będę tego oglądał. Od dwóch lat mogę bez odruchów wymiotnych słuchać tylko
      drugiego programu Polskiego Radia. Ciekawe jak długo się utrzyma? Kiedy
      miermoty pożrą ostatni bastion polskiej kultury. Nawet Polityka, która długo
      trzymała standardy kipi od popkultury i przestała nieść oświaty kaganek. W
      internecie ostatnia nadzieja. Tam można znaleźć intymne schronienie.
      • Gość: pandada Re: Nowe ramy. Telewizja przegrywa z internetem IP: 82.160.65.* 02.01.05, 22:30
        Podstawy polskiej prawicy to: modlić się i zarabiać. A zatem ideowo Dworak (w założeniach) idzie w kierunku wyznaczanym mu przez światopogląd prawicowy. Praktycznie jednak tworząc kolejną sieczkownie w stylu TVN idzie na wojnę z komercyjnymi o widownię rozrywkowo-sensacyjną. Tą walkę przegra, bo TVP zawsze będzie bardziej delikatna i wyważona, a ten widzżąda krwi, seksu, zdrady i przemocy. Tymczasem widz edukacyjno-kulturalny odejdzie od TVP jako tandetnej i stronniczej.
        Prawicowe gwiazdy publicystyki Gawryluk, Olejnik, dziennikarze Wprost, Pospieszalski, "satyrycy" Fedorowicz i Kryszak, programik My wy oni... Po prostu tuba polityczno-światopoglądowa.
    • Gość: Tadzio Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:14
      A "Miasteczko" będzie robił(m.in) wiecznie młody Telerankowicz Tadzio Broś.
      Ogólnie to jest już prywatyzacja-Dworowanie-TVP. Tadzio
    • Gość: Góral w W-wie Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:17
      Poślady(bo nie są to posiady)to było dno i będzie dno.Pampersy kontratakują.
      Pawlicki dostanie Ople...Zgroza...Wiesiek z Żywca(teraz w Warszawie)
      • Gość: P-77 Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:34
        Czego się spodziewać po "apolitycznym" (apolityczny według prawicy- ten, kto
        nie ma powiązań z SLD, poza tym może być nawet członkiem prawicowej partii)
        prezesie TVP, który nie wygrał konkursu i dyrektorze Jedynki (bez wyższego
        wykształcenia), który nawet nie startował w konkursie na to stanowisko?
        Zasada "chwała nam i naszym kolegom" działa w pełni, arogancja (przytoczona w
        tekście wypowiedź wicedurektora Dejmka) kwitnie a dziennikarze "GW" dopiero
        teraz widzą, że obudzili sie z ręką w nocniku - nie trzeba było przyklaskiwać
        neopampersowskiej krucjacie. Może zawieszony (bez konkretnego powodu) Ryszard
        Pacławski obroniłby "Dobre książki" i "Pegaza"?
        No ale za półtora roku Dworakowi się skończy kadencja. Jakoś trzeba będzie
        przetrzymać.

• Gość: ARS Re: Powtórka z rozrywki???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 23:22
          Nie przejmujcie się tak tym tekstem! On ma niewiele wspólnego z realem.
          Typowa "wierszówka" i do kasy. Facet nie bardzo wie o czym pisze. Np o Pegazie.
          Albo o "Imienniku" w dwójce. Wg niego premiera będzie 1 stycznia podczas gdy
          ukazały się już dwa odcinki (listopad i grudzień). O Górnym ma do powiadzenia
          tyle, że prowadził jakieś imprezy w PRLu. To oczywista bzdura, Górny jest
          jednym z najwybitniejszych muzyków w Polsced od lat, szefem i dyrygentem
          największej orkiestry rozrywkowej. Ale dla gazetowego chałturszczyka liczy się
          tylko PRL. I kropka. A chałturszczyk z Gazety kiedy nauczył się pisać i czytać?
          Też w PRLu? O zgrozo!!!!
        • Gość: andys Re: Powtórka z rozrywki IP: *.chello.pl 02.01.05, 10:49
          Będzie jeszcze gorzej.Na jego miejsce przyjdzie ksiądz Rydzyk
    • Gość: marek I to ma być misja edukacyjna? IP: 213.25.22.* 01.01.05, 23:27
      Mandaryni TVP chyba sobie żarty stroją z obywateli. Ja na to płacić nie
      zamierzam. Te propozycje można skomentować krótko: "bezmyślność w działaniu".
      Bez pomysłu, bez wizji roli TV publicznej w społeczeństwie i jej służebnej roli
      wobec tego społeczeństwa.
    • Gość: Niucha Re: Powtórka z rozrywki IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:39
      I oni chcą żeby płacić abonament?-ZA CO????? Za ten chłam??
    • Gość: wislander I na co bylo wyrzucanie MdM-u kilka lat temu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:26
      Co za kwiaty...Ale i tak dobrze ze sie nawrocili!!
    • Gość: Renes Re: Powtórka z rozrywki IP: *.aster.pl 02.01.05, 13:12
      A czego się spodziewaliście.Wybrano prezesa Dworusa i są tego efekty.Co zrobili
      z wiadomościami obsługiwanymi przez marny desant z Gdańska plus żle wychowana i
      pozbawiona profesjonalizmu blondyna siadająca ok. 20 w rogu stołu.
      Cieszyłem się że będą zmiany , teraz żałuję.
      Uważam że publiczne media powinny składać się z jednego programu telewizyjnego
      i jednego radiowego,resztą sprzedać.
      Przestałem oglądać TVP.
    • Gość: gregy greg i po co było trąbić o powrocie do "misji"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:41
      To miała być super, profesjonalna i misyjna (cokolwiek by to znaczyło)
      telewizja a będzie zdaje się żenada jak dotychczas albo nawet gorzej. Chyba nie
      wystarczy Pospieszalski żegnający się w swoim przydługim programie o niczym
      słowami zostańcie z Bogiem.. Oczywiście mi to nie przeszkadza ale liczę na coś
      więcej niż takie niby symbole zmian w tv.. Zgadzacie się ze mną?
    • Gość: AZS FAN Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:55
      A moze by tak pomysleli w tym "glupim" TVP i wykupili prawa do transmisji meczy
      NBA...Jetsem pewny ze masa ludzi zasiadla by przed TV ogladajac mecze!!TVP
      napewno by nie stracilo na tym interesie..ale coz..nie wpadli jeszcze na to
      geniusze z TVP.(szkoda)...pozdrawiam
    • zolenderek Re: Powtórka z rozrywki 02.01.05, 14:31

• Gość: bajadzowa Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:36
      super!! Społeczństwo domaga się więcej rozrywki!!<hahaha>...Proponuje czas
      antenowy wszystkich programów kulturalnych i popularno-naukowych wykorzystać na
      emisję nowych wspaniałych seriali i talk show'ow!! Ach, oczywiście wskazane by
      było również podwyższenie składki abonamentowej!!...Czy polska telewizja
      to "produkt" dla tępaków??
    • Gość: zdzichecki Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:42
      i niech nikt nie próbuje przyjść do mnie po abonamet, łeb ukręce w progu
    • elfhelm czy tylko mi się wydaje... 02.01.05, 17:08
      że wraca trochę prlowskiego g.... i różne programiki czy osóbki pod nowymi
      nazwami...
      wszystko to było, nic nowego, Pospieszalski, Mann, Materna, Smoleń, Bigosowa,
      Kryszak, Górny (sic!!!!!)... co za DNO
      • Gość: blow Re: czy tylko mi się wydaje... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 17:32
        Niestety.. trudno się nie zgodzić... Widziałem pierwsze 5 minut programu
        imiennik czy jakoś tak... tylko pięć minut, bo jeszcze chwila i nie mógłbym
        powstrzymać torsji.. gwiazdy telewizyjne urządziły sobie programik w którym
        jedzą sobie z dziobków i słodzą sobie bez pamięci.. a dodatkowo mogą sobie
        posiedzieć w blasku reflektorów dodatkową godzinkę, zgarnąć większą gażę.. ja
        rozumiem, że wszystko kręci się wokół kasy, ale przynajmniej mogliby stwarzac
        pozor, że robią coś dla widza, a nie dla siebie.. żenada granicząca z
        ubóstwem..

<tylko śmieci płyną z prądem>
        • Gość: dex Re: czy tylko mi się wydaje... IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 02.01.05, 18:47
          zero abonamentu
    • Gość: XYZ Re: Powtórka z rozrywki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:50
      Po takiej zapowiedzi zostaje tylko zaopatrzyć się w zestaw do obioru telewizji
      TRWAM
    • Gość: MYSZKA Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:00
      PO CO PŁACIĆ ABONAMENT?!NIC DZIWNEGO,ŻE PRAWIE NIKT NIE CHCE ICH OGLĄDAĆ! CIĄGLE TE SAME FILMY,KTOŚ PRÓBUJE NAM WMÓWIĆ,ŻE TO SĄ HITY!LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OMAMIĆ!
      • Gość: Sens Re: Powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:45
        Blow napisał m. inn. -----------------------------------------------------------
        ---------------------
        Niestety.. trudno się nie zgodzić... Widziałem pierwsze 5 minut programu
        imiennik czy jakoś tak... tylko pięć minut, bo jeszcze chwila i nie mógłbym
        powstrzymać torsji.. gwiazdy telewizyjne urządziły sobie programik w którym
        jedzą sobie z dziobków i słodzą sobie bez pamięci....

Ja też ledwo się powstrzymałem od rzygania czytając te bzdety. Rozumiem, że
        wolisz Wielkiego Brata czy Bar - wytwory współczesnego intelektu specjalistów
        od nabijania kasy i widzów w butelkę. Albo łubudu? Pogratulować! Ja wolę, mimo
        wszystko imiennik. Całkiem nieźle się bawiłem.
    • Gość: kuba Re: Powtórka z rozrywki IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 02.01.05, 20:41
      Czego oczekiwać? Jeśli zamiast dworzanina, wybiera się Dworaka?
    • tysonik Re: Powtórka z rozrywki 03.01.05, 07:54
      A jakis debil jeszcze wpadl na pomysl, ze przerwie emisje serialu "Tajne akcje CIA" w trakcie jego
      trwania (wlasnie byl 17 odcinek z 23) i zaczna go nadawac od poczatku. Po prostu kretynizm.
    • Gość: Hermes Re: Publiczna ??? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 03.01.05, 09:01
      Tylko patrzeć jak Dworaka zastąpi Rydzyk !
      Niedziela przed południem na trzech programach msza i jakieś ziarno z pingwinem
      w roli głównej. A gdzie Lipińska - wygryzł ją Poszpieszalski.
      PRZESTAJE PŁACIĆ ABONAMENT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka