Gość: jan IP: *.chello.pl 02.02.05, 18:38 ... których doprowadza do szewskiej pasji, czy to ona jest wymieniona na liście Wildsteina, i w jakm charakterze. To chyba elementarz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: P.Janina Paradowska powinna wyjaśnić słuchacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:41 cisza mówi czasem więcej niźli rzeka słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Ta kobieta i bez tego jest skompromitowana... IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 23:54 Skoro ktos broni rzadow zdrajcy i sabotazysty Millera, to sam siebie kompromituje. A jezeli przy tym jeszcze nieudolnie udaje dziennikarska obiektywnosc, to juz staje sie zalosny. Ja od tej kobiety nie oczekuje wyjasnien tylko skonczenia tego zalosnego przedstawienia i udania sie na niezasluzona emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazula Re: Ta kobieta i bez tego jest skompromitowana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:19 są miejsca w zoo można i moge dać grosik na składkę na klatkę dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: Ta kobieta i bez tego jest skompromitowana... IP: *.kim.pl 04.02.05, 10:32 Ma inne poglądy niż Ty, zdaniem wielu bywa nieobiektywna - uważasz, że to powód żeby wsadzać ją do klatki ?. Jeśli tak to chyba marzy Ci się żeby komuna wróciła = wsadzanie do pudła za nieodpowiednie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Re: Ta kobieta i bez tego jest skompromitowana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:56 Pani TW Paradowska to jest skrzeczące pudło i zamykać jej nie ma co,zwłaszcza do drugiego pudła. Tylko zróbcie coś żeby już nie skrzeczała. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: P.Janina Paradowska powinna wyjaśnić słuchacz 04.02.05, 10:49 Gość portalu: jan napisał(a): > ... których doprowadza do szewskiej pasji, czy to ona jest wymieniona na > liście Wildsteina, i w jakm charakterze. To chyba elementarz . Elementarzem powinien być brak reakcji na debilną prowokację. Na tej liście znalazło się wiele nazwisk osób znanych i szanowanych i tak naprawdę jedyną osobą która powinna się tłumaczyć to nieodpowiedzialny Wildstein. Ps. Uważam że Paradowska nie ma najlepszych warunków do pracy w radiu, jej poglądy są mi dość odległe, jednak nie jest bardziej stronnicza niż np. Ziemkiewicz, tylko w inną stronę. Szanujmy prawo do różnych spojrzeń na świat i cieszmy się, że mamy radio które na tak skrajnie różne postawy jest otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: wuj-truj - redakcja się odezwała? IP: *.aster.pl 04.02.05, 12:17 Elementarza nie powinien uczyć analfabeta. Janina Paradowska, nie ma za grosz obiektywizmu jako dziennikarka. Forum TOK-u wykorzystuje do prezentowania swojego co najmniej kontrowersyjnego spojrzenia na rzeczywistość. Na taśmach w archiwum redakcji można odszukać min. heroiczną obronę przez Paradowską takich "osobowości" życia politycznego jak: Miller, Łapiński, Nauman, Jakubowska, Kwiatkowski, Czarzasty itp. Janina Paradowska, nie tylko z szacunku dla słuchaczy ( co w jej przypadku wydaje się wątpliwe ), ale z szacunku dla innych dziennikarzy i zapraszanych do programu gości, powinna wystąpić do IPN o nadanie statusu pokrzywdzonego. Zasłanianie się inwektywami ( nie będzie odpowiadać na debilną prowokację ) nic nie pomoże. Prawda i tak ujrzy światło dzienne. To tylko kwestia czasu. Ale smród i wstyd, także dla redakcji będą większe. O "Polityce" nie wspominam. Mam wrażenie, że w tej redakcji być TW to brzmi dumnie. Pewnie są środowiska, w których - TW można godnie jak tytuł naukowy zamieszczać przed nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: wuj-truj - redakcja się odezwała? 04.02.05, 13:26 a gdzie tak powiedziała "nie będe odpowiadać na prowokację"? Faktem jest że Paradowska milczy, ale przecież nie każdy kto jest na liście jest czy byłTW. Faktem jest też że Kieres wspominał o jakimś znanym dziennikarzu "którego teksty bardzo ceni, ale lepiej żeby się przyznał" , ale nie oznaca to ze miał na myśli Paradowską . Wiecej umiaru proszę,, a Pani Janina rzeczywiscie powinna zająć jakieś stanowisko w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: wuj-truj - redakcja się odezwała? IP: *.kim.pl 04.02.05, 13:30 Właściwie w jakiej sprawie - za listę nikt nie bierze odpowiedzialności - ani IPN, ani Wildstein. Dystansują się od kopii krążących w internecie, więć do czego się tu odnosić ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aren Re: wuj-truj - redakcja się odezwała? IP: *.aster.pl 04.02.05, 13:50 Co za sprawa, w jakiej sprawie, odnosić się, do czego, co ja tutaj robię, a o co chodzi ? I już mamy wodę z muzgu. WŁAŚCIWIE W JAKIEJ SPRAWIE? - jak napisała anyab. Przecież nie ma żednej sprawy słuchacze i amen. Czytaj morda w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Do aren IP: *.kim.pl 04.02.05, 14:47 "Pani Janina rzeczywiscie powinna zająć jakieś stanowisko w sprawie" Mój post odnosił się jedynie do tego zdania. Możesz spokojnie wyciągnąć "mordę z kubła" :) i gadać do woli. > co chodzi ? I już mamy wodę z muzgu Całe szczęście, że nie z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aren Re: do anyab IP: *.aster.pl 04.02.05, 15:36 "Woda z muzgu" - to był dobry moment sprawdzić czy nie jesteś dysgrafikiem. Nie jesteś. Więc "Do póki" pisze się razem. Sprawdż wcześniejszy swój post w innym wątku. Pozdrawiam. P.S. Przyjemnego szusowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: wuj-truj - redakcja się odezwała? 04.02.05, 14:10 forresty napisał: > Wiecej umiaru proszę,, a Pani Janina rzeczywiscie powinna zająć > jakieś stanowisko w sprawie. Dzis rano zajęła. Powiedziała że jej nazwisko pojawia się trzykrotnie na liście i że ona w tamtych czasach nosiła inne (podwójne) nazwisko. Ale moim zdaniem fakt pojawiania się na tej liście określonych nazwisk nikogo do niczego nie zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 KOGO WY BRONICIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:10 Niech powie „ nie byłam łajzą, nie byłam TW, nie donosiłam na przyjaciół i znajomych” a nie miałam podwójne nazwisko. Śmiechu warte. Brońcie łajzy , brońcie, niedługo się przekonacie kogo bronicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś