Dodaj do ulubionych

Marcin Chłopaś

01.06.02, 17:55
Marcin jest cudowny to dzieki niemu az chce sie wlaczyc radio, zeby posluchac
jego tajemniczego, mistycznego glosu... co o nim mysla ci, ktorzy ewentualnie
sluchaja rdst i go znaja, bo zauwazylam, ze wiekszsc forumowiczow ogranicza sie
jedynie do sluchania trojki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Marcin Chłopaś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 14:08
      Ja slucham rdst i odpowiadam: wyrzucenie chlopasia i jemu podobnych debili
      (mozna w ich miejsce puszczac muzyke) spotka sie z masowym aplauzem.
      • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 02.06.02, 14:58
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja slucham rdst i odpowiadam: wyrzucenie chlopasia i jemu podobnych debili
        > (mozna w ich miejsce puszczac muzyke) spotka sie z masowym aplauzem.

tak samo jak z masowym aplauzem spotkaloby sie wykopanie CIEBIE z tego forum :P:P
        • Gość: Kalor Re: Marcin Chłopaś IP: *.natned.com.pl 03.06.02, 12:46
          1. Marcin C. zawsze mnie draznił swoim zadufaniem w sobie i patologicznym wręcz
          brakiem empatii.
          2. Odpuściłem mu po zeszłorocznym finale 2Bratów gdzie występował podczas
          audycji na żywo w czterech osobach jednocześnie (sic!). Za to szacunek.
          3. Prowadzenie ostatnio przez Chłopasia poranków do spółki z Markowskim i
          Dąbrową obnaża tylko jego marność. Różnice międzi ich skeczami porównałbym do
          różnicy między Dańcem a Monty Pythonem...

totyle.
          • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 03.06.02, 19:50
            zwyKla zazdrosc prZez was przemawai i tyle ....
            • Gość: Kalor Re: Marcin Chłopaś IP: *.natned.com.pl 04.06.02, 09:14
              Zwykla zazdrość to przemawiałaby przeze mnie jakbym napisał "Chłopaś to cieć i
              pała" a przeciez Ci napisałem co jest z tym chłopakiem nie tak. Ba! napisałem,
              że należy mu się szacunek.
              Mało?
              • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 05.06.02, 14:51
                Gość portalu: Kalor napisał(a):

> Zwykla zazdrość to przemawiałaby przeze mnie jakbym napisał "Chłopaś to cieć i
                > pała" a przeciez Ci napisałem co jest z tym chłopakiem nie tak. Ba! napisałem,
                > że należy mu się szacunek.
                > Mało?

szacunek to sie kazdemu czlowiekowi nalezy, wiec sie tak nie podniecaj tym, ze to
                napisales, a w dwoch bratach to masz racje-byl genialny :):)
      • Gość: kasia 12 Re: Marcin Chłopaś IP: *.telkab.pl 02.08.02, 18:49
        marcin chłopaś jest ok
        i Ty się zamknij!!!!!!!
        • aretzky Re: Marcin Chłopaś 02.08.02, 23:34
          Gość portalu: kasia 12 napisał(a):

> marcin chłopaś jest ok
          > i Ty się zamknij!!!!!!!

podziwiam. konstruktywna dyskusja.
    • Gość: Marcel Re: Niech się nauczy poprawnie akcentować słowa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:49
      Niech on się nauczy prawidłowo akcentować słowa, jak słyszę jego haaalo czy
      paaapa to po prostu nie mogę.
      • sfizofremia Re: Niech się nauczy poprawnie akcentować słowa 04.06.02, 20:45
        Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Niech on się nauczy prawidłowo akcentować słowa, jak słyszę jego haaalo czy
        > paaapa to po prostu nie mogę.

a moim zdaniem to jest wlasnie urocze, generalnie mowiac :):)
        • Gość: Kalor Re: Niech się nauczy poprawnie akcentować słowa IP: *.natned.com.pl 05.06.02, 10:38
          Marcel: kiedyc Chłopaś przez cały dzień sie pałował, że Mann w jakimś programie
          powiedział haaalo tak samo jak on!! I ze pewnie słucha namiętnie najlepszego
          radiowego DeJot'a Chłopasia.
          Taki zadowolony z siebie był...
    • Gość: odie Re: Marcin Chłopaś IP: *.acn.waw.pl 05.06.02, 14:26
      Słyszałem tego chłopaka kilka razy w liście przebojów i jeszcze w jakiejś
      niedzielnej "gadanej" audycji ("generacja" chyba?). Cóż, jako DJ może się
      wyrobi ...w ciągu paru lat. Ale wypowiedzi dłuższe niż pół minuty to żenada.
      Sprawia wrażenie mało inteligentnego.

tyle,
      Odie
      • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 05.06.02, 14:49
        Gość portalu: odie napisał(a):

> Słyszałem tego chłopaka kilka razy w liście przebojów i jeszcze w jakiejś
        > niedzielnej "gadanej" audycji ("generacja" chyba?). Cóż, jako DJ może się
        > wyrobi ...w ciągu paru lat. Ale wypowiedzi dłuższe niż pół minuty to żenada.
        > Sprawia wrażenie mało inteligentnego.
        >
        > tyle,
        > Odie

wlasnie, ze nie, sprawia wrazenie inteligentnego, bo taki wlasnie jest, moze ma
        nieco zlosliwe poczucie humoru, ale to jest urocze, a to jego slynne
        paaaaaaaaaaaaaaaaapa to po prostu uwielbiam !!!!

• Gość: Odie Re: Marcin Chłopaś IP: *.acn.waw.pl 05.06.02, 14:59
          Chyba jesteś zbyt mocno nim zauroczona, żebyśmy mogli racjonalnie podyskutować o
          talencie radiowym red. Chłopasia.
          W każdym razie nie słyszałem ani jego "słynnego paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa", ani
          żadnego udanego dowcipu.

ale obiecuję, że w najbliższą sobotę nadstawię bardziej ucha,
          Odie
          • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 05.06.02, 20:45
            Gość portalu: Odie napisał(a):

> Chyba jesteś zbyt mocno nim zauroczona, żebyśmy mogli racjonalnie podyskutować
            > o
            > talencie radiowym red. Chłopasia.
            > W każdym razie nie słyszałem ani jego "słynnego paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa", ani
            >
            > żadnego udanego dowcipu.
            >
            > ale obiecuję, że w najbliższą sobotę nadstawię bardziej ucha,
            > Odie

kazdy ma inny gust, kazdemu podoba sie inny typ osobowosci, i mnie akurat w
            zupelnosci odpowiada Marcin
    • le_mansa Re: Marcin Chłopaś 07.06.02, 21:22
      Wolę dojrzalszych prezenterów. Chłopaś to jeszcze medialne dziecię, ale "daj mu
      szansę, daj mu szansę".
      Jak na razie jedyne co mi się w jedgo wykonaniu podobało to Dwa Braty. W
      Pobudzeniu zdecydowanie wolę zestaw: Dąbrowa + Markowski.
      • sfizofremia Re: Marcin Chłopaś 08.06.02, 21:48
        ale w 'generacji' jest swietny
    • sfizofremia truskawki 09.06.02, 14:27
      cytat tygodnia :
      ' truskawki sie rozciapciuja, gdy pada deszcz w czerwcu'
      Marcin Chłopaś
      • Gość: Niech Re: truskawki IP: 217.197.165.* 10.06.02, 14:15
        sfizofremia napisał(a):

> cytat tygodnia :
        > ' truskawki sie rozciapciuja, gdy pada deszcz w czerwcu'
        > Marcin Chłopaś

Twoj i Chlopasia mozgi tez. A zamiast aplauzu dla wyrzucenia mnie z forum
        przeczytalem kilka dosc cierpkich uwag o twoim idolu.
        • sfizofremia Re: truskawki 10.06.02, 21:08
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> sfizofremia napisał(a):
          >
          > > cytat tygodnia :
          > > ' truskawki sie rozciapciuja, gdy pada deszcz w czerwcu'
          > > Marcin Chłopaś
          >
          > Twoj i Chlopasia mozgi tez. A zamiast aplauzu dla wyrzucenia mnie z forum
          > przeczytalem kilka dosc cierpkich uwag o twoim idolu.

owszem tylko zwaz na to, ze te uwagi pochodza od zazdrosnych osobnikow plci
          meskiej, kazdy z ych krytykantow chcialby byc taki cudowny jak Marcin :P:P

a mojego mozgu kochany to sie nie czepiaj z laski swojej jesli mozesz
          • Gość: Marcel Czego znowu zazdrościmy? IP: 213.25.168.* 11.06.02, 13:17
            sfizofremia napisał(a):

> Gość portalu: Niech napisał(a):
            >
            > > sfizofremia napisał(a):
            > >
            > > > cytat tygodnia :
            > > > ' truskawki sie rozciapciuja, gdy pada deszcz w czerwcu'
            > > > Marcin Chłopaś
            > >
            > > Twoj i Chlopasia mozgi tez. A zamiast aplauzu dla wyrzucenia mnie z forum
            > > przeczytalem kilka dosc cierpkich uwag o twoim idolu.
            >
            >
            > owszem tylko zwaz na to, ze te uwagi pochodza od zazdrosnych osobnikow plci
            > meskiej, kazdy z ych krytykantow chcialby byc taki cudowny jak Marcin :P:P

Zazdrościmy? Czego? Że Chłopaś nie umie mówić poprawnie po polsku? Co w tym
            takiego cudownego, ze powiedział jakiś tekst o truskawkach?
            I pisz jakieś konkretne argumenty za nim, bo charakter Twoich wypowiedzi bardziej
            pasuje do Bravo. Jesteś jeszcze b. młoda, jak trochę podrośniesz przestaniesz
            podniecać się różnymi "paaaaaaaaaapa" itp.

• Gość: Kalor Re: truskawki IP: *.natned.com.pl 11.06.02, 13:17
            jak miałbym być Chłopasiem to wolałbym być już jak Stefan Niesiołowski, wiesz?

Wiesz? Krytykowac też trzeba umieć. Nie mówiąc o chwaleniu.
            Ach te grouppies...
            • Gość: Odie Re: truskawki IP: *.acn.waw.pl 11.06.02, 15:33
              A ja wolałbym być Ojcem Dyrektorem niż Chłopasiem. To dopiero osobowość i
              inteligencja. Uważam, że Radiostacja koniecznie powinna ściągnąć Ojca Dyr. do
              prowadzenia Listy Tygodnia.
              • kicior99 Re: truskawki 05.08.02, 14:41
                Gość portalu: Odie napisał(a):

> A ja wolałbym być Ojcem Dyrektorem niż Chłopasiem. To dopiero osobowość i
                > inteligencja. Uważam, że Radiostacja koniecznie powinna ściągnąć Ojca Dyr. do
                > prowadzenia Listy Tygodnia.]

Litania Przebojow? To ja chce przedstawic pierwsza trojce :)
    • Gość: skorpio Re: Marcin Chłopaś IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 04.07.02, 20:33
      a ja już miałem nadzieję, że metz się z nim pożegna. ogólnie o RDST powinniśmy
      troszku więcej podyskutować. RDST jest tak nierówna,że nie ma sobie równej
      • tuli_pan Re: Marcin Chłopaś 08.07.02, 08:14
        a ja sie zgadzam z autorka watku, Chlopas jest jednym z najlepszych w RDST,
        gosc jest inteligentny i ma poczucie humoru
        • Gość: Niech Re: Marcin Chłopaś IP: 217.197.165.* 08.07.02, 12:57
          Czy juz moge ci wspolczuc, czy mam chwile zaczekac?
          • Gość: koliber Re: Marcin Chłopaś IP: 149.156.12.* 08.07.02, 13:24
            Własnie, radiostacja jest nierówna.
            a chłop(t)as nomen omen zmniejsza przyjemnosć słuchania listy Tygodnia. Sity żal.
            • Gość: disturbe Re: Marcin Chłopaś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 13:40
              Ja tam nic do Chłopasia nie mam, ale słucham go rzadko. Jak była generacja to
              byłem zmuszony wysłuchać go razem z Zuzą bo czekałem na Makakofonię i ani jeden
              jego pogląd nie zachował się w mojej pamięci, chyba on jest trochę bezbarwny,
              ale... chcę mieć takiego Trabanta jak on ma. A i tak lepiej posłuchać Chłopasia
              niż muzy serwowanej przez rozmaitych nieszczęsnych Swimów, Żuków, Simbów, czy
              innych młodych muzycznych kucharzy, którym ciągle wychodzi techniczny zakalec.
              CHociaż może jestem tendencyjny, bo słucham rocka i dla mnie nic nie przebije
              Makakofonii i Dzikich pól. No i oczywiście chlastam się czerstwym pieczywem z
              powodu zniknięcia Potforum.
              pozdro!
          • Gość: sugestia&amnesti Re: Marcin Chłopaś IP: 62.233.233.* 29.08.02, 20:15
            fajne i bystre uwagi!!!
            jestesmy z toba!!!!
            "scinaj" tak dalej, czytanie twoich komentarzy sparwia nam niebywala
            przyjemnosc!!!
            sensowna i podstawna zlosliwosc jest calkiem na miejscu!
        • Gość: jalokim Re: Marcin Chłopaś IP: 193.0.70.* 11.07.02, 11:51
          tuli_pan napisał(a):

> gosc jest inteligentny i ma poczucie humoru
          wg mnie jest po prostu pretensjonalny
          i dziecinny
    • Gość: Lesiek Re: Marcin Chłopaś IP: 195.205.139.* 08.07.02, 13:40
      Jeśli rdst to Radiostacja, to niestety Radiostacja się ogranicza właśnie, bo na
      Górny Śląsk i okolice nie nadaje. Więc może i jest cudowny, ale nie dla mnie,
      niestety.
      • Gość: Tomq Re: Marcin Chłopaś IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:29
        Żądam nadajnika RDST na Górnym Śląsku... i to o duzej mocy, zeby w Czestochowie sie dalo sluchac ;)
    • Gość: slonecznik Max Cegielski jest lepszy:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 11:53
      • Gość: 6789 Agnieszka Szydłowska jest najlepsza! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:05
    • Gość: kasia 12 Re: Marcin Chłopaś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:47
      chlopaś jest wredny, nie wylosował mnie dziś!!!!!!!!!
    • Gość: leżeć Re: Marcin Chłopaś IP: 217.96.29.* 13.08.02, 16:20
      no muszę przyznać, że chłopaś okej jest...
      • sszymek Re: Marcin Chłopaś 14.08.02, 06:47
        Po przesledzeniu źródeł i sposobu działania kolegi załozyciela wątku o kobiecym
        nicku, jestem pewien, że kol. Chłopaś SAM WYWOŁA TEN WĄTEK. Wstyd tak się
        dowartościowywać. I błagam, bez gosów protestu: "Nie jestem Chłopasiem, tylko
        go kocham za ten głos od którego mokro robi mi się w... uszach" etc, etc, bo to
        żenujące. lepiej się Chłopas zajmij tym, cdo czego doprowadziliście RDST! Że ze
        stacji chaotycznej i nieuporządkowanej, ale JEDYNEJ PRAWDZIWEJ i pokazującej
        PARWDZIWYCH LUDZI z ich prawdziwymi emocjami, zrobiła sie przybudówa ZETki dla
        półmózgów słuchajacych hip-hopu [bez obrazy dla fanów, ale chodzi mi o
        rozwydrzone dzieciaki].
        Pozdrawiam.
        • Gość: Frytek Re: Marcin Chłopaś IP: 149.156.12.* 18.08.02, 12:10
          Mie interesuje nie tyle nierówość RDST ile zadziwiająca nierówość Listy
          Tygodnia! Utwory skaczą w te i z powrotem, PFK skład ma chyba stałych zwoleików
          bo nie może opuścić listy, utwory spadają i wracają, ie wiem co o tym sądzić
          Pozdro
        • honi Re: Marcin Chłopaś 29.08.02, 19:54
          miałam wrażenie, że to tylko mi się wydaje, że szanowny redaktor Chłopaś sam
          sprowokował dyskusję na temat swojej osoby! ciekawe czy sie zdziwił czytając
          opinie radiosłuchaczy!!! a to jego "slynne" paaaaaapa to raczej fouxpas!!!
          a teraz puenta: bywa tak czasem w zyciu Narcyza, że chce by go chwalić a tutaj
          schiza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka