Dodaj do ulubionych

RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 12:35
Nie potrafią zaimponować swoim słuchaczom a w dodatku prowadzący programy sa
złośliwi chamscy i fałszywi. Zgrywają wielkich macho którymi w rzeczywistości
nie są. Żałosne serwisy informacyjne wywołują u mnie odruchy wymiotne. Bez
ładu i składu i bez podkładów dźwiękowych. DNO i ch..nia z grzybnią.
Obserwuj wątek
    • Gość: pereszczako Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:23
      OJEJ! Bez podkładów dźwiękowych! To straszne! Kto to wymyślił?!
      • Gość: re Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:14
        nie wiem kto to wymyslił, ale w tym radiu nie da sie już słuchać niczego:
        prawie nie ma tam mowy o Warszawie, a to podobno warszawskie radio, chłe
        chłe... DJ'e majaczą, poziom mają na poziomie gó..arzy (poranek wola o pmstę
        do nieba) , muzyka od sasa do lasa. Kto jest za to odpowiedzialny?????? Komu
        zależy na tym, żeby popsuć całkiem fajną stację?
        • Gość: bereciara Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:36
          Polecam suuuuuper stację: Radio Maryja.
          Zajebiste bloki temtyczne, ciekawa publicystyka, wysoki poziom prowadzących,
          może mało warszawskie ale za to przedstawia uniwersalne wartości.
          Niech będzie pochwalony
          Amen
    • Gość: kociaczek Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:13
      a nową pracę juz znalazłaś?
      może schronisko na Paluchu, co?
      • Gość: suchaczka Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.chello.pl 19.02.05, 21:32
        Radio Kolor umarło. Razem z ludźmi, którzy je tworzyli.
        Pewnie za kilka miesięcy zniknie z eteru, bo wszak to firma komercyjna - nie ma
        słuchaczy - nie ma pieniążków na utrzymanie stacji. Trudno sprzedać przypadkowy
        chaos antenowy z Sokołowskim i Rockiem na czele. Szkoda. Fajnie się słuchało.
        Szczególnie przez ostatnie półtora roku, kiedy do Koloru wróciłam po
        kilkuletniej przerwie
    • Gość: marta Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:36
      Ludzie sami jestescie badziew! dajcie szanse, nowa ramówka jest od tygodnia,
      oni musza się trochę rozegrać na litośc Boską!!!!
      • Gość: steed Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:18
        Wielkie słowa: nowa ramówka (sic!)
        Coś przesunąć, coś podrasować, na siłę dołożyć muzykę na życzenie i wychodzi
        zapowiadana radykalna zmiana w Radiu Kolor 103 FM.
        Ze zmiany na zmianę Kolor staje się coraz gorszy. Dobre czasy skończyły się
        razem z Nowym Radiem Kolor.

I tak długo nadają grając wszystko i nie wiadomo do kogo. Nie mówię tu o jakimś
        formacie, ale to radio po prostu nie ma swojego charakteru, ani klimatu.
        • Gość: klik Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:02
          A w dodatku muyzyka na życzenie to najprostsz sposób na naganianie słuchaczy,
          tyle tylko że nie ma w tym żadnego pomysłu. Dj'e pelnią rolę prowadzących
          koncert życzeń, tylko takie koncerty robiły furorę 30 lat temu. Teraz chyba
          mozna by się wysilić na coś lepszego?
          • Gość: krejzi Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:25
            no i jak tam wrażenia po iluś tam dniach obowiązywania "nowej ramówki", co
            myślicie?
            • Gość: purpurowa Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.aster.pl 25.02.05, 09:58
              najlepszy teraz program to 10-13, jest smiesznie i fajnie mozna tego posluchac
              nie slucham juz wiecej nic w tzm radiu a muzyka spadla na psy.........
              a bzlo tak fajnie.
              nie dosc ze zmienili ramowke to kogos od ukladania muzyki w zeszlym tzgodniu
              przez pare dni bzlo ok a teraz bzdura...............a najlepiej bylo przez
              ostatnie prawie dwa lata jeslochodzi o muzyke......

pozdrawiam
              • Gość: Gośka Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:19
                Nie bredź purpurowa. Najlepsza muzyka była w latach 1992-1994, a później
                gwałtowny spadek.
                • Gość: purpurowa Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.aster.pl 25.02.05, 11:14
                  Goska bez prywatnych wycieczek jesli masz swoje zdanie to je wypowiadaj bo kazdy
                  ma do tego prawo a jesli pijesz do czyjejs wzpowiedzi to napisz nie zdadzam sie
                  z przedmowca....a tyle lat temu mialam lepsye zajecia niz sleczenie przed
                  radiem, slucham tego co mi sie podoba...jesli nie o mam prawo napisac czemu mi
                  sie nie podoba.........

dzieki....
                  • Gość: BiBi Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: 217.11.152.* 25.02.05, 16:14
                    Muzyka - lepiej niż przez ostatnie półtora roku, mniej powtórek, więcej rytmu, dużo swingujących kawałków, które mi osobiście bardzo podpasowały, a nikt inny nie gra ich w takich dużych ilościach.
                    Programy - nic rewolucyjnego i mimo przesunięcia Igora Sokołowskiego z wieczoru na ranek nadal jest zgodnie z Kolorowa tradycją, że im później, tym lepiej.
                    Prowadzący - trudno było oczekiwać nagłych objawień, ale Hubert Radzikowski bardzo na plus (widać jest indywidualistą i prowadzenie w parze mu nie słuzyło), to samo Mariusz Abramowicz, Alek Rogoziński tradycyjnie ujmująco sympatycznie, Oksanowicz - kompetentny i zjamujący.
                    W sumie - nie powiedziałabym, ze zmiany poszły w złym kierunku. Na razie Kolor ma u mnie nadal kredyt zaufania i miejsce w programatorze- a mieści się tam tylko pięć stacji, więc to komplement.
                    • Gość: kwiatek Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:01
                      Nie wiem, czy radio kolor to badziew tak, jak głosi tytuł, ale stacja, która co
                      chwilę zmienia barwy i koncepcję programu nie ma mojego zaufania. Nie wiem, co
                      zrobi za chwilę,czy przemianuje się jeszcze na coś innego. Brak konwekwencji.
                      Bardzo poważny błąd marketingowy.
                      • Gość: Karolina Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.netcafe.waw.pl 26.02.05, 15:56
                        Bo w Kolorze dyrekcja zmienia się chyba częściej niż pory roku i każda kolejna
                        ma swój patent. Teraz zmiany są i tak tylko kosmetyczne, ale z reguły każda
                        zmiana na stołku prezesa kończyła się zupełną metamorfozą stacji. Nowa ramówka
                        jest w porządku. Nie wiem tylko po co Kolowie ten cały Rock, bo wiele nie wnosi
                        dobrego i Igor Sokołowski poradzilby sobie równie dobrze w pojedynkę. Rock
                        kojarzy się z tandetą polszmatowską i poczucie humoru od czasów TOKU też mu się
                        stępiło tak w stronę Polszmatu. Nawet mimo tego Kolor i tak jest lepszy od
                        innych lokali. No może poza PINem;)
                        • Gość: ?????????????????? Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:18
                          Ale w czym jest lepszy bo nie wiem jakoś?
                          • Gość: manna Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 01:07
                            ja już nie słucham. Cierpliwość mi się skończyła. Najbardziej mi żal mądrych,
                            ciepłych i bardzo życiowych audycji Anety Wrony. Co, co po niej...żałosne.
                            Słucham PINu. Polecam. Muzyka jest niezła, choć trochę serca tej rozgłośni
                            brakuje. Powinni zatrudnić panią Wronę.
                            • Gość: misiu Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 01:58
                              Ja też kojarzę Kolor z Wroną głównie. Jej głos jest głosem tego radia. Widać
                              ktoś jej pozazdrościł popularności i zdjęli. Tylko szkoda, że nie dali niczego
                              w zamian. Może powinni jakoś słuchać głosów słuchaczy a nie tylko kierować się
                              swoimi nawykami.
                              • Gość: sceptyczny Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:10
                                O, fani Wrony w ataku. Wszyscy dwóch.
                    • Gość: Lato Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:16
                      Gość portalu: BiBi napisał(a):

> Muzyka - lepiej niż przez ostatnie półtora roku, mniej powtórek, więcej
                      rytmu,
                      > dużo swingujących kawałków, które mi osobiście bardzo podpasowały, a nikt
                      inny
                      > nie gra ich w takich dużych ilościach.
                      > Programy - nic rewolucyjnego i mimo przesunięcia Igora Sokołowskiego z
                      wieczoru
                      > na ranek nadal jest zgodnie z Kolorowa tradycją, że im później, tym lepiej.
                      > Prowadzący - trudno było oczekiwać nagłych objawień, ale Hubert Radzikowski
                      bar
                      > dzo na plus (widać jest indywidualistą i prowadzenie w parze mu nie słuzyło),
                      t
                      > o samo Mariusz Abramowicz, Alek Rogoziński tradycyjnie ujmująco sympatycznie,
                      O
                      > ksanowicz - kompetentny i zjamujący.
                      > W sumie - nie powiedziałabym, ze zmiany poszły w złym kierunku. Na razie
                      Kolor
                      > ma u mnie nadal kredyt zaufania i miejsce w programatorze- a mieści się tam
                      tyl
                      > ko pięć stacji, więc to komplement.

Zgadzam się z Tobą w 100 % :)))
    • Gość: Ferdynand Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: 217.153.194.* 27.02.05, 16:27
      Sie Zgadza
      • Gość: były słuchacz Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:55
        albo jesteście głusi albo macie gust rodem z poznania albo... jakiś żywotny
        interes, żeby chwalić tak totalnie złe radio. cóż by to mógł być za interes?
        utrzymać się w pracy?
        • Gość: poznanianka Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.org 27.02.05, 21:57
          Masz cos przeciwko Poznaniowi???
          • Gość: zgred Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: 195.117.108.* 28.02.05, 08:47
            ..moja tesciowa mieszka w Poznaniu i to wystarczy, by to miasto stało mi sie niemiłe:(((
            • Gość: zasłonka Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:08
              Poznań nie Poznań nie wiem o co wam chodzi, ale radio wzięło i zeszło na psy,
              poranek nie daje się słuchać i w zasadzie nic tam już się nie daje słuchać
              • Gość: kolo Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:22
                I ciekawe, kto im układa muzykę i wg. czyjego pomysłu, skoro jedna piosenka to
                jakiś popik, druga ambitniejsza, a trzecia w ogóle nie znana. Czy ktoś wie, jak
                się nazywa taki dziwny format? Czy to może nowatorstwo?
                • Gość: nieznany Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.chello.pl 06.03.05, 22:55
                  Znowu "Kolorowcy" w ataku. Poczekajcie na badania, a nie oceniacie już teraz.
                  Nie podoba się - to spadać na Eskę, nową Wawę albo TrUjkę, wolna wola. Ja
                  uważam, że Kolor zmierza w dobrą stronę. Muzyka - w porównaniu z 15 Celinami
                  Dionami na godzinę w poprzednim, pożal się, "formacie" - nie sposób zrobić
                  gorszej. Jest ciekawiej, więcej smaczków, jazziku, nowych kawałków,
                  zróżnicowania a nie "smętno albo jeszcze smętniej" - jak za poprzedniej ekipy.
                  A wasza logika jest zadzwiwiająca: najpierw zarzucacie innym stacjom, że "na
                  okrągło piłują te same ograne wszędzie kawałki", a Kolorowi macie za złe, że ma
                  smaczki i nieznane kawałki. Trochę konsekwencji! Kolor gra inaczej i to mu się
                  chwali. Poranek, po faktycznie fatalnym starcie (raczej falstarcie), trochę się
                  poprawia, reszta też nie jest taka zła a na pewno nie gorsza niż za czasów
                  tandemu Obrębska-Wrona. Dajcie im się "dotrzeć" z nową ofertą i zachowajcie
                  swoją żółć na ważniejsze sprawy.
                  • Gość: wujaszek wania Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:10
                    Pomyłka. Radio to nie jest poligon doświadczalny, tu się startuje z czymś, co
                    ma ręce i nogi albo się nie startuje wcale. Docierać można się w szkolnym
                    radiowęźle, który zresztą Kolor zaczyna z wielu względów przypominać.
                    • Gość: Marte Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.org 07.03.05, 09:11
                      Szkolny radiowezel jak dla mnie to Zetka i RMF :/
                      • Gość: Chriss Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.chello.pl 07.03.05, 10:07
                        Radiowęzeł szkolny to nie ma co się oszukiwać przypomina większość polskich
                        stacji. RMF jest trochę ponad resztę, ale w porównaniu z zachodnimi stacjami
                        też jest cienki. Nie ten sprzęt, nie ta technika, nie ci ludzie. Kolor zaś
                        nigdy nie pretendował do pozycji lidera na rynku a teraz już niewiele zwojuje,
                        no nie ma na to ani kasy, ani pomysłu. Zresztą jak czytałem nie mają ambicji na
                        miastrzostwo, tylko chcą zdobyć spokojne 4-5% udziałów w rynku warszawskim. To
                        realistyczne i przy pewnej konsekwencji, może im się udac, tym bardziej, że
                        Wawy nie da się słuchać (Kozidrak co kwadrans, Krawczyk co pół godziny a do
                        tego Doda, Papa Dance i jakieś kiły z lat 80), Plus za moment znowu się
                        zamknie, a jaka jest Trójka każdy słyszy.
                        • Gość: iwona Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:02
                          Rzeczywiście, jeśli Kolor zachowa konsekwencję w tym, co teraz robi (chaos i
                          brak pomysłu), to za pół roku tej stacji w ogóle nie będzie na raynku, a
                          rządząca ekipa znowu pójdzie z torbami. Ciężko na to pracują:)
    • Gość: max Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: 195.136.44.* 10.03.05, 10:12
      Po co tracicie czas i nerwy na ten Kolor. Przerzucicie się na radio PiN .
      Bezapelacyjnie najlepsze w W-wie. Na pewno nie zatrudniliby Rocka , jest
      beznadziejny.
      • Gość: Robert Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.chello.pl 10.03.05, 11:17
        PIN to shit!
        • Gość: Maxxia Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: 217.11.152.* 10.03.05, 12:51
          Owszem PIN to kupa jeszcze gorsza od Koloru i TrUjki. Mimo tego Rock z
          jego "bystrością umysłu" i "wyrafinowanym humorem" jest i tak sto metrów niżej
          w szlamie. W sumie nadzieja juz tylko w BISce.
          • Gość: pinezka Re: RADIO KOLOR TO BADZIEW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:59
            PIN jest świetny muzycznie, tylko prowadzący a raczej ich poziom jest niewysoki.
            Szczególnie wieczorami mogliby przestać pitolić tylko grać, Szczególnie, że
            wieczorami słuchało się Koloru i audycji autorskich które zastąpione zostały
            muzyczną loteryjką i pozdrawianiem babci. Zrobił się prowincjonalny radiowęzeł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka