Dodaj do ulubionych

o harym potterze

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 18:33
uuuuuuyyyyyttttydsgcccce
grewytdgyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttcccdfgdffytedfherw
yerbew rtgbvwetr ebetwgiugryhegryewgrywegr yerbwhegvrytw3rwehbvr
t644y32bvr6esdbcnbdsshfbvrjhfghrrrf herf ehrgfhgfre herfvhjer rhejf re rejh
rejfgvrgveeejhgre rjhrjehg rejbhvretfjer rjhebtfjherth
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: o harym potterze IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 20:59
      Cześć lubisz Harry-ego?
      • Gość: M Re: o harym potterze IP: 172.30.20.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 06.06.01, 14:34
        Mimo, iż dawno skończyłam 18 lat, to czytajšc pierwszy tom miałam wrazenie, że znowu mam 7 lat. Ksišzka wcišgnęła mnie do tego stopnia,że wzięłam jš ze soba do pracy, aby po kryjomu móc wrócić do �wiata Harego choć na chwilę.
      • Gość: Sandra Re: o harym potterze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 22:23
        KOCHAM HARRY'EGO POTTERA!!!!!!!
        • Gość: Weronika Re: o harym potterze IP: *.mol.uj.edu.pl 16.06.01, 11:58
          Nie kocham Harrego mimo, że lubie czytac o nim książki.
          Nie polecałabym ich dzieciom, bo nigdy nie naucza się na Harrym czytać. Autorka nie pozostawia zbyt wiele
          miejsca na wyobraźnię. Te historie są tekstową wersją filmów. Są bardzo dosłowne. Dorosłym polecam
          jako swietne czytadło.
          • Gość: Lena Re: o harym potterze IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 12:02
            Jak można pisać, że książki o Harrym nie rozwijają wyobrażni. Są niesamowite.
            Moje dziecko (7 lat, pierwsza klasa) przeczytał każdy z tomów w 4-6 dni z
            wypiekami na twarzy i otwartą buzią. Przejęty, zaaferowany, zachwycony. Z
            utęsknieniem czekana czwarty tom. Ja mam w stosunku do Harrego i jego przygód
            te same odczucia. Cieszę się, że w dobie internetu, gier komputerowych i
            brutalnych filmów została opublikowana tego typu książka. Więcej takich, bo nie
            mam już co czytać.
            • Gość: ameba Re: o harym potterze IP: 195.117.174.* 19.06.01, 15:05
              wyrazy współczucia
            • pollak Re: o harym potterze 04.07.01, 00:14
              Wyrazy wspolczucia, dla dziecka przede wszystkim.
      • qbol Jaka jest książka 17.06.01, 19:36
        "Harry Potter" jest napisany bardzo dojrzale. Oprócz ciekawego, swobodnego
        sposobu opowiadania z dyskretnym humorem (bardzo przypomina np. "Hobbita"
        Tolkiena) można znaleźć w nim intrygującą fabułę. Nie przesadzając, pani
        Rowling potrafi powikłać akcję jak w dobrych kryminałach. Przystępowałem do
        lektury z uprzedzeniem (nie podobała mi się etykietka książki dla dzieci) ale
        jestem zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka