vian 06.09.05, 10:31 niezly byl kawalek emitowany przez Ziemkiewicza:) porazajacy werdykt telewidzow - druga nagroda publicznosci - widac "gwiazdy" w Polsce moga rowniez wyplywac na wspolczuciu... dobija mnie czasami miernota tego narodu:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.kidler Re: mandaryna w TOK FM 06.09.05, 17:55 vian napisał: > niezly byl kawalek emitowany przez Ziemkiewicza:) porazajacy werdykt > telewidzow - druga nagroda publicznosci - widac "gwiazdy" w Polsce moga > rowniez wyplywac na wspolczuciu... dobija mnie czasami miernota tego narodu:( Niby dlaczego tylko tego narodu? Sadzisz ze Britney Spears spiewa znacznie lepiej od Mandaryny? Znajac roznice miedzy technika amerykanska a nasza, mam prawo podejrzewac ze gorzej ( ale nie bede sie upieral :-) ) ( przyznam ze poza tym kawalkiem z netu, nie znam tworczosci Mandaryny ). Nie wiem czy Britney zdybyla jakies nagrody, ale wiem ze w ciagu kilku lat zarobila ponad 100 milionow dolcow. Nie slyszaelem by jakakolwiek diva operowa zblizyla sie do niej. W zarobkach, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś