Gość: monika IP: *.warszawa / *.crowley.pl 07.02.06, 14:01 nie słucham regularnie, ale dziś znowu nie było rano Piotra Barona w Trójce. co się dzieje? czy jest na urlopie, czy go zwolnili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:34 Up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.06, 21:58 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Trójka - gdzie Baron? 10.02.06, 12:00 pewnie wylali go jak większość dobrych dziennikarzy w tym radio :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Trójka - gdzie Baron? 10.02.06, 12:33 polibius napisała: > pewnie wylali go jak większość dobrych dziennikarzy w tym radio :-/ W dodatku bez słowa wyjaśnienia czy możliwości pożegnania:-/Ale to jednak raczej urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:16 Urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:27 balonik wrócił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unimil Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.06, 23:29 Ojej! To cudownie! Moje kochane radyjko znów jest moim kochanym radyjkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.crowley.pl 21.02.06, 12:02 Łukawski też jest w porządku, ale rzeczywiście jakoś się przyzwyczaiłem do tego, że budzi mnie... Baron ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyrzyce Re: Trójka - gdzie Baron? 22.02.06, 15:12 Baron jest ok. Ale poranny Wałek - to było coś. Szkoda, że się chłop zmarnował w tej Hameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
addictedtoradio Re: Trójka - gdzie Baron? 22.02.06, 20:56 Generalnie odsada porannej audycje nie jest zła. Baron- bardzo dobry, Łukawski- wcale nie gorszy. Szkada tylko, że króluje playlista i że zaraz po Zapraszamy do Trójki przychodzi Trzecie śniadanie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.warszawa / *.crowley.pl 23.02.06, 12:13 średnio lubie barona, choc duet baron-lukawski zawsze poprawia mi humor, gdy wstaję rano do pracy :) zastanawiałam sie po prostu, czy brak balonika to wynik znowu jakiejś tajemniczej zmiany, odwołania, zwolnienia, odejścia, rezygnacji, cokolwiek, co mogłoby potwierdzić, ze zle sie dzieje w państwie trójkowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:48 Srednio go lubie jako prowadzącego ZPD.Ale nigdy dotąd nie był tak długao na urlopie jak teraz? ciekawe moze jakies zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Trójka - gdzie Baron? IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 19:02 Pan Piotr już po urlopie. Od poniedziałku prowadzi poranne Zapraszamy do Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś