znajomy_jennifer_lopez 01.03.06, 18:31 "Koniki" już nerwowo przebierają nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! 01.03.06, 18:37 gorsi nawet od Dark Funeral, któremu zakazano koncertowania w Polsce! Ministrze Ziobro: czekamy na ostrą i zdecydowaną reakcję religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nenil Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.studentenheim.uni-tuebingen.de 01.03.06, 20:50 Ile nienawisci w Tobie... A skad czerpiesz wiedze, ze to satanisci? Swiety Grzybiczny tak oglosil - grzeczny cielaczek!, czy nasluchales sie ich piosenek - teraz jestes skazony! Tylko ogien moze oczyscic Twoje grzechy! <tak, tak panie doktorze, to ten...> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ntt1 Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:03 Ten człowiek słucha chyba tylko RADIA MARYJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzzwwa89 Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.sasiedzi.pl 03.03.06, 18:09 Gunsi to nie satanisci jak sie ludzie nie znacie to sie nie wypowiadajcie to ze nie lubicie takiej muzyki to nie powod by kogos satanista nazywac...zastanowcie sie najpierw nad slowem "satanista"... Wielkie Elo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tsuk Nie stać mnie IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 18:55 Najtańszy bliet kosztuje 110zł.. w sektorach dla VIPów aż 330 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akir Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:18 niejestem pewien czy to prawda ale kiedyś słyszałem jakoby frontamn guns'ow wyraził się że dla żydów i polaków grać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube a kto z gunsów tam gra? chyba tylko axl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:48 bez żartów, koncertem G'n'R byłby już raczej występ Velvet Revolver (gdzie grają m.in. Slash i Duff) poza tym czy wszystkie koncert w tym samym czasie musza sie odbywac? 18go Stonesi, 13go Motorhead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin ale za to r.finck ex- nine inch nails gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 01:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:22 ...może nie skojarzył, gdzie to jest, ta cała Polska? a tak naprawdę,to zdanie o Żydach i Polakach powiedział Eminem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twardokesek Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:17 Nie zauwazylem, ze juz ktos to napisal. > a tak naprawdę,to zdanie o Żydach i Polakach powiedział Eminem. Jak Axl to mowil, to Eminem jeszcze w becikach biegal. Pamietam, ze bardzo mnie Axl rozczarowal, bo chcialem isc na ten koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Rose nigdy nic nie mowil na Polakow IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 21:36 To jest absolutna bzdura. Przeciez GN'R grali w Tel Avivie dla ponad 40,000 Izraelczykow. Rose wystapil nawet w koszulce Guns N' Moses (Pistolety i Mojzesz) z giwazda Dawida. Jest nawet zdjecie z tego gigu (trzeci rzad, pierwsza fota): www.critical-solution.com/images/axl/index.php?pageType=folder&currDir=./gallery_02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:28 Zgadza sie tak kiedys powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: 212.122.215.* 03.03.06, 11:47 i cieszmy się , że zminił zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twardokesek Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:15 Pamietam jak jakies 12-13 lat temu Guns N'Roses mial zagrac w Polsce. Nie zagral. Axl Rose stwierdzil tak: "Dla zydow i Polakow nie bede gral". Zmienil zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemeq.89 Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce 02.03.06, 20:51 To plotka była. Nie wiem skąd się wzięła, ale to plotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnr Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 01:24 wiesz to jako oficjalny rzecznik gnr? takie byly czasy ze kogos trzeba bylo nienawidziec to na nas wypadlo - pamietam ze malych pieskow tez zarzekali sie ze smiertelnie nienawidza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann gnr Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 11:31 ..to najlepsza wiadomość jaką usłyszałam od 14 lat od gansów bardzo się cieszę,że będę mogła uczestniczyć w tym koncercie pozdrawiam wszystkich fanów dozobaczenia na koncercie 15 czerwca huurrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: 80.54.21.* 11.03.06, 19:36 W du....szy mam to co kiedys powiedział Aleks. Sam jestem gitarzysta i wiem jak to jest. Zeby zrobic szol po pijaku na scenie mowi sie nie jedno. Zreszta jak bym mił go rozliczac z czynów i slow to musilbym napisac ze jest pijakiem i cpunem, ktoremu sukces walnal do glowy. Ale prawda jet to ze to zajebisty zespol, ktory stworzyl historie, wspaniala muzyke i nigdy nie powinien byc rozwiazany. Cale szczescie, ze kasa im sie zaczela konczyc i sie zeszli :D. Do zobaczenia na koncercie. www.astro-zone.go.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakobs Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:06 ...no i chyba cała "para w gwizdek poszła".Coś mi się wydaje,że tylko Axl będzie z oryginalnego składu.W dupie mam takie Guns'n Roses.Co to ku..a jest?To już wolę na Metallice do Dublina lecieć.Sorrum'a mogę przeboleć ,bo gra jak pi...a,ale Slash!!!...toż to ludzie, podstawa w tym zespole.Właśnie czytam w Ozonie,że pierwszy wielki koncert dekady lat'90tych w Polsce to koncert Aerosmith! A ku.. AC/DC to co? no jak takich mamy znawców muzyki w "Tylko Rock" to się nie dziwię,że takie nam koncerty organizują.Jedziemy Panowie i Panie do Roskilde! Pozdrawiam i przepraszam za słowo "gwizdek" hahahah!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK <<<<GUNS N`ROSES>>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:28 HEj wszystkim, ktorzy bede 15 czerwca na stadionie w warszawie ja tez tam bede bardzo sie ciesze ze bede mog zobaczyc gunsow na zywo to najlepszy zespoj jaki znam pozdro !!!!! <<<<JEDZIEMY DO WARSZAWY>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakobs Re: <<<<GUNS N`ROSES>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:10 :-) jest git! Faktycznie przypominam sobie,że jakieś plotki o tej wypowiedzi krążyły,ale można im wybaczyć.Może Wiecie w jakim składzie zagrają? Jeśli Slash i Axl to już jest git i piszę się na to.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu sam AXL??? IP: *.orange.pl 14.03.06, 17:22 a gdzie reszta zespolu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: sam AXL??? IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 09:45 Ludzie czy wy nie wiecie że zespół się rozpadł już dawno temu???? Został sam Axl, teraz jest new GNR :(:(:( i tworzą go: Axl Rose - wokal, klawisze Robin Finck - gitara Richard Fortus - gitara Thomas Eugene Stinson - bas. Słyszałam stare piosenki w ich wykonaniu i sa fatalne. Porażka. Przepraszam jak kogos uraziłam ale ja czekam na prawdiwe GNR a nie jakąś imitację. Sam Axl bez tej wspaniałej gitary Slasha to już nie to samo. Ja czekam na koncert Velvet Revolver bo tam gra Slash. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś