Dodaj do ulubionych

Guns N' Roses zagrają w Polsce

01.03.06, 18:31
"Koniki" już nerwowo przebierają nóżkami.
Obserwuj wątek
    • alkud Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! 01.03.06, 18:37
      gorsi nawet od Dark Funeral, któremu zakazano
      koncertowania w Polsce! Ministrze Ziobro: czekamy na
      ostrą i zdecydowaną reakcję
      religiapokoju.blox.pl/
      • Gość: Nenil Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.studentenheim.uni-tuebingen.de 01.03.06, 20:50
        Ile nienawisci w Tobie... A skad czerpiesz wiedze, ze to satanisci? Swiety
        Grzybiczny tak oglosil - grzeczny cielaczek!, czy nasluchales sie ich piosenek -
        teraz jestes skazony! Tylko ogien moze oczyscic Twoje grzechy!

<tak, tak panie doktorze, to ten...>
      • Gość: ntt1 Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:03
        Ten człowiek słucha chyba tylko RADIA MARYJA!!!
      • Gość: buzzwwa89 Re: Gun's'Roses to sAtAnIśCi!!! IP: *.sasiedzi.pl 03.03.06, 18:09
        Gunsi to nie satanisci jak sie ludzie nie znacie to sie nie wypowiadajcie to ze
        nie lubicie takiej muzyki to nie powod by kogos satanista nazywac...zastanowcie
        sie najpierw nad slowem "satanista"... Wielkie Elo!!!!
    • Gość: Tsuk Nie stać mnie IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 18:55
      Najtańszy bliet kosztuje 110zł.. w sektorach dla VIPów aż 330
    • Gość: akir Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:18
      niejestem pewien czy to prawda ale kiedyś słyszałem jakoby frontamn guns'ow wyraził się że dla żydów i polaków grać nie będzie.
      • Gość: Cube a kto z gunsów tam gra? chyba tylko axl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:48
        bez żartów, koncertem G'n'R byłby już raczej występ Velvet Revolver (gdzie
        grają m.in. Slash i Duff)
        poza tym czy wszystkie koncert w tym samym czasie musza sie odbywac? 18go
        Stonesi, 13go Motorhead
        • Gość: robin ale za to r.finck ex- nine inch nails gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 01:21
      • Gość: Helena Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:22
        ...może nie skojarzył, gdzie to jest, ta cała Polska?
        a tak naprawdę,to zdanie o Żydach i Polakach powiedział Eminem.
        • Gość: Twardokesek Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:17
          Nie zauwazylem, ze juz ktos to napisal.

> a tak naprawdę,to zdanie o Żydach i Polakach powiedział Eminem.

Jak Axl to mowil, to Eminem jeszcze w becikach biegal. Pamietam, ze bardzo mnie Axl rozczarowal, bo chcialem isc na ten koncert.
        • Gość: majki Rose nigdy nic nie mowil na Polakow IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 21:36
          To jest absolutna bzdura. Przeciez GN'R grali w Tel Avivie dla ponad 40,000
          Izraelczykow. Rose wystapil nawet w koszulce Guns N' Moses (Pistolety i Mojzesz)
          z giwazda Dawida. Jest nawet zdjecie z tego gigu (trzeci rzad, pierwsza fota):

www.critical-solution.com/images/axl/index.php?pageType=folder&currDir=./gallery_02
      • Gość: ja Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:28
        Zgadza sie tak kiedys powiedzieli.
      • Gość: ja Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: 212.122.215.* 03.03.06, 11:47
        i cieszmy się , że zminił zdanie
    • Gość: Twardokesek Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:15
      Pamietam jak jakies 12-13 lat temu Guns N'Roses mial zagrac w Polsce. Nie zagral. Axl Rose stwierdzil tak: "Dla zydow i Polakow nie bede gral". Zmienil zdanie?
      • przemeq.89 Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce 02.03.06, 20:51
        To plotka była. Nie wiem skąd się wzięła, ale to plotka
        • Gość: gnr Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 01:24
          wiesz to jako oficjalny rzecznik gnr?
          takie byly czasy ze kogos trzeba bylo nienawidziec to na nas wypadlo - pamietam
          ze malych pieskow tez zarzekali sie ze smiertelnie nienawidza
    • Gość: fann gnr Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 11:31
      ..to najlepsza wiadomość jaką usłyszałam od 14 lat od gansów
      bardzo się cieszę,że będę mogła uczestniczyć w tym koncercie
      pozdrawiam wszystkich fanów
      dozobaczenia na koncercie 15 czerwca
      huurrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Sin Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: 80.54.21.* 11.03.06, 19:36
        W du....szy mam to co kiedys powiedział Aleks. Sam jestem gitarzysta i wiem jak
        to jest. Zeby zrobic szol po pijaku na scenie mowi sie nie jedno. Zreszta jak
        bym mił go rozliczac z czynów i slow to musilbym napisac ze jest pijakiem i
        cpunem, ktoremu sukces walnal do glowy. Ale prawda jet to ze to zajebisty
        zespol, ktory stworzyl historie, wspaniala muzyke i nigdy nie powinien byc
        rozwiazany. Cale szczescie, ze kasa im sie zaczela konczyc i sie zeszli :D. Do
        zobaczenia na koncercie.

www.astro-zone.go.pl :D
        • Gość: jakobs Re: Guns N' Roses zagrają w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:06
          ...no i chyba cała "para w gwizdek poszła".Coś mi się wydaje,że tylko Axl
          będzie z oryginalnego składu.W dupie mam takie Guns'n Roses.Co to ku..a jest?To
          już wolę na Metallice do Dublina lecieć.Sorrum'a mogę przeboleć ,bo gra jak
          pi...a,ale Slash!!!...toż to ludzie, podstawa w tym zespole.Właśnie czytam w
          Ozonie,że pierwszy wielki koncert dekady lat'90tych w Polsce to koncert
          Aerosmith! A ku.. AC/DC to co? no jak takich mamy znawców muzyki w "Tylko
          Rock" to się nie dziwię,że takie nam koncerty organizują.Jedziemy Panowie i
          Panie do Roskilde!
          Pozdrawiam i przepraszam za słowo "gwizdek" hahahah!!!
    • Gość: JACEK <<<<GUNS N`ROSES>>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:28
      HEj wszystkim, ktorzy bede 15 czerwca na stadionie w warszawie ja tez tam bede
      bardzo sie ciesze ze bede mog zobaczyc gunsow na zywo to najlepszy zespoj jaki
      znam pozdro !!!!! <<<<JEDZIEMY DO WARSZAWY>>>>
      • Gość: Jakobs Re: <<<<GUNS N`ROSES>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:10
        :-) jest git!
        Faktycznie przypominam sobie,że jakieś plotki o tej wypowiedzi krążyły,ale
        można im wybaczyć.Może Wiecie w jakim składzie zagrają? Jeśli Slash i Axl to
        już jest git i piszę się na to.Pozdrawiam!
    • Gość: grzechu sam AXL??? IP: *.orange.pl 14.03.06, 17:22
      a gdzie reszta zespolu???
      • Gość: fanka Re: sam AXL??? IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 09:45
        Ludzie czy wy nie wiecie że zespół się rozpadł już dawno temu???? Został sam
        Axl, teraz jest new GNR :(:(:( i tworzą go:
        Axl Rose - wokal, klawisze
        Robin Finck - gitara
        Richard Fortus - gitara
        Thomas Eugene Stinson - bas.

Słyszałam stare piosenki w ich wykonaniu i sa fatalne. Porażka. Przepraszam jak
        kogos uraziłam ale ja czekam na prawdiwe GNR a nie jakąś imitację. Sam Axl bez
        tej wspaniałej gitary Slasha to już nie to samo.

Ja czekam na koncert Velvet Revolver bo tam gra Slash.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka