Dodaj do ulubionych

kiedy wyleci Laskowski?

• mh2 Re: kiedy wyleci Laskowski? 10.08.04, 22:47
      Mimo kolejnych 4 milionów złotych wydanych na reklamę wzrost słuchalności trUjki
      okazał się być mocno sezonowym. Panowie specjaliści od wszystkiego (z wyjątkiem
      radia) dali kolejny popis braku kompetencji. Czy ruszy ich coś ze stołków, czy
      też moskiewska znajomość tragicznego Witolda z prezesem Siezieniewskim zapewni
      mu dalsze trwanie?
      • r.e.d.a.k.t.o.r Re: kiedy wyleci Laskowski? 10.08.04, 23:18
        Obserwując błyskotliwą "karierę" Witolda Wiesława można zrozumieć jedno - nie
        fachowości od niego się wymaga, lecz posłuszeństwa wobec zarządu. I póki jest
        grzeczny, póty włos mu z głowy nie spadnie. Moskiewska znajomość z towarzyszem
        prezesem Siezieniewskim Andrzejem gwarantuje mu nietykalność.
        Powtarzamy, więc, jeszcze raz: Siezieniewski musi odejść.
        Każdy dzień tej beznadziei zbliża nas do wyborów.

redakcja@trojka.net
        • Gość: astat Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 03:40
          A przepraszam, w którym kierunku te wybory i jak to ma coś zmienić w mediach?
          Kiedyś pisałam, że telewizja Walendziaka podobała mi się równie mało jak ta
          Kwiatkowskiego. KRRiTV jaka jest, każdy widzi. Co robi Dworak też widać +
          efekty. Dla odmiany o panach Smolarach czytałam naprawdę tyle dobrego, że cenię
          ich i szanuję, bo jeśli mam wierzyć słowu pisanemu w postaci chociażby
          Tygodnika Powszechnego, to po prostu należy im się ten szacunek.
          No nic, może faktycznie teraz LPR i radiomaryjaczycośtam... Żyć nie umierać.

Nie wiem kompletnie o co chodzi, przecież _naprawdę_ niewiele trzeba, żeby
          przywrócić klasę temu radiu. O Trójce znaczy się myślę, słuchając - jak widać -
          znowu po nocy.

Odnoszę wrażenie, że wszyscy dali się zwariować nie wiadomo czemu, komu i
          dlaczego, trochę jak z Tymińskim było czy Lepperem. Populizm na chwilę. Tyle że
          w mediach jakoś na dłuższą chwilę niestety.

A tak naprawdę to każdy myśli inaczej. To chyba Szef Komisji tu pisał,
          schizofrenia.
          Czy wybory coś zmienią? Obawiam się, że nie.
          • neandertalski Re: kiedy wyleci Laskowski? 11.08.04, 07:51
            no ładnie, ładnie koleżaneczko, ciekawe jakimi prezentami tym razem Smolarscy
            Cię skaptowali, co? Czyżby kotlety z macy podsyłane listem poleconym
            priorytetowym?
            Nie sądzisz, że pora byłaby już najwyższa złożyć oświadczenie lustracyjne i w
            tej sprawie w Najwyższym Forum d/s Wtyczek i Kontaktów?
            ;-)))
            • neandertalski kto jest kto 11.08.04, 10:21
              dziś dostałem na pocztę naturalnie służbową w godzinach pracy;)

>[operator]: Dziekujemy, że wybrał pan naszą pizzerię. Czy mogę prosić o
              >pański numer pesel ?
              >[klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie.
              >[o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer pesel ?
              >[k]: Mój pesel, tak.... już ...chwileczkę...to jest 21052031412.
              >[o]: Dziękuję, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a
              >pański numer telefonu to 56320302. Numer telefonu w pańskim biurze to
              >54356326 a numer pańskiej komórki to 88234924. Z którego numeru pan
              >dzwoni?
              >[k]: Co ? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje ?
              >[o]: Jesteśmy podłączeni do systemu, proszę pana.
              >[k]: (wzdychając) A... tak... Chcialbym zamówić dwa razy waszą Pizza Samo
              >Mięcho.
              >[o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana.
              >[k]: Co pan ma na myśli ?
              >[o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej pisze, że ma pan za
              >wysokie ciśnienie i ekstremalnie wysoki poziom cholesterolu. Twój
              >Narodowy
              >Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie.
              >[k]: Cholera. To co pan proponuje ?
              >[o]: Może pan spróbować naszej niskotłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością
              >panu zasmakuje.
              >[k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje ?
              >[o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu " Sojowe przepisy kulinarne" z
              >biblioteki, dlatego właśnie to panu zasugerowałem.
              >[k]: Ok, ok. Proszę więc dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty
              >kredytowej.
              >[o]: Obawiam się, że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył
              >pan
              >limit na koncie karty kredytowej.
              >[k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca
              >dostarczy pizzę.
              >[o] : Pańskie konto czekowe, również jest już wyczerpane.
              >[k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak
              >długo to zajmie ?
              >[o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo
              >zamówień.Chyba,że
              >jeśli chce pan jechać po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po
              >zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może być ryzykowne.
              >[k]: Skąd u diabła pan wie, że jeżdżę na motorze ?!
              >[o]: Pisze tutaj, że oczekuje się na pana pierwszą wpłatę na
              >samochód.Alemotocykl ma pan już spłacony.
              >[k]: ********** ******** *******
              >[o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan juz przecież kolegium za obrażenie
              >policjanta w lipcu 2006 roku.
              >[k]: (Zamilkł)
              >[o]: Czy chce pan coś jeszcze ?
              >[k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli.
              >[o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli
              >cukrzykom.....
              >
              • mh2 Re: kto jest kto 11.08.04, 12:29
                Czy facet lat 83 nie powinien, raczej, opierać swej diety na owsiance, gotowanej
                cielęcince, ewentualnie lekkich wędlinach drobiowych?
                ;-)))
                • neandertalski Re: kto jest kto 11.08.04, 12:45
                  jak widać w niedalekiej przyszłości nie tylko powinien ale wręcz musi;) w tym
                  wieku zresztą to już chyba nic nie może człowiekowi zaszkodzić, za wyjątkiem
                  służby zdrowia przyszłości;))))
            • tuhanka Re: kiedy wyleci Laskowski? 11.08.04, 14:28
              Neandertalski, wiesz, ze naprawde Cie lubie, ale tutaj naprawde przesadziles.
              Byc moze i Astat dostala jakas przesylke kiedys od Niedzwiedzia, ale niech
              pierwszy rzuci kamieniem ten, ktory nigdy niczego od nikogo nie dostal w dowod
              wdziecznosci czy sympatii. Natomiast takie zaczepki jak przed chwila sa nie na
              miejscu. Jesli chodzi o Smolarow, to zwlaszcza jesli chodzi o starszego z
              braci, Aleksandra, bardzo go lubie, szanuje i zlego slowa na niego nie dam
              powiedziec. Jesli chodzi o Eugeniusza, sadze, ze mial w swoim zyciu tez i jasne
              karty, tutaj jednak uwierzyl, ze jest geniuszem i dlatego stal sie radiopsujem.
              Przynajmniej tak mi sie zdaje.
              P.S. Trolle upraszam o niekomentowanie, bo zaczepki nic madrego nie wnosza do
              dyskusji.
              • Gość: Janusz Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: 195.85.227.* 11.08.04, 15:27
                Coś mi się wydaję że Neandertalski zupełnie na serio tego nie pisał, a raczej
                zupełnie nie na serio :))
                Z kim jak z kim, ale z Astat to On by raczej nie zadzierał.
                • neandertalski Re: kiedy wyleci Laskowski? 12.08.04, 07:58
                  coś mi się wydaje, że trochę lepiej mnie przejrzałeś;) To prawda z kim jak z
                  kim ale z Astat to wolałbym nie zadzierać!!!
                  :-)
                  • tuhanka Re: kiedy wyleci Laskowski? 12.08.04, 14:37
                    A po co bylo jeszcze to zlosliwe pisanie o jakichs "macach"? To troche pachnie
                    antysemityzmem...
                    • basseta Re: kiedy wyleci Laskowski? 12.08.04, 16:42
                      tuhanka napisała:

> A po co bylo jeszcze to zlosliwe pisanie o jakichs "macach"? To troche pachnie
                      > antysemityzmem...

Raczej zwykłą głupotą. To chyba miało być dowcipne. Niektórych śmieszą takie
                      "dowcipy". Pewnie jego właśnie takie bawią.
              • indirka Re: kiedy wyleci Laskowski? 13.08.04, 14:39
                tuhanka napisała:

> Neandertalski, wiesz, ze naprawde Cie lubie, ale tutaj naprawde przesadziles.
                > Byc moze i Astat dostala jakas przesylke kiedys od Niedzwiedzia, ale niech
                > pierwszy rzuci kamieniem ten, ktory nigdy niczego od nikogo nie dostal w
                dowod
                > wdziecznosci czy sympatii.

Ale dlaczego od razu kurierem? Nam to pan Miś nigdy nic przysłał kurierem a
                płyty tylko pożycza i jeszcze się upomina o nie. Nam nie wysyłał prezentów
                kurierem z przestrogą, żeby koniecznie, koniecznie do rąk własnych, a jeśli
                będzie odbierał ktoś inny, to żeby powiedzieć że to służbowe. Z nami nie pisze
                przez całą Markomanie. Tylko że mysmy nie wiedziały o jakiejś akcji, a astat
                wiedziałe i komputerowiec też był bardzo zadowolony, bo mógł coś tam w
                komputerach porobić. I dlatego pan Miś mógł potem przez całą audycję spokojnie
                pisać e-maile z astat.

> P.S. Trolle upraszam o niekomentowanie, bo zaczepki nic madrego nie wnosza do
                > dyskusji.

Dlaczego trole? My po prostu jesteśmy zazdrosne, bo też pana Misia bardzo
                lubimy, ale nie dostajemy od niego tylu prezentów przez kuriera. Do nas nie
                pisze tylu listów. My mamy tylko ciastka i placki jeśli trochę zostanie.
                Dlaczego? Przecież nie jesteśmy gorsze. Tylko nie wiemy co sie dzieje na forum,
                ale teraz już bęziemy czytać i mówic panu Misiowi szybciej niz astat
    • un1 Re: kiedy wyleci Laskowski? 11.08.04, 16:02
      Ad rem: Laskowitek grasuje w Trójce od 1 października 2001 r. Spodziewam się że
      we wrześniu pójdzie na urlop i wypłynie zupełnie gdzie indziej. Trzy lata i
      chwatit'. I dobrze. I oby.
    • enter123 Re: kiedy wyleci Laskowski? 12.08.04, 09:33
      Ad rem: woda w Bałtyku mało słona dzisiaj ...
      • Gość: Preslaw Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:49
        Obawiam się, że szybko Laskowski nie wyleci, póki Smolar tam będzie
        • Gość: Janusz Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 12.08.04, 20:01
          Gość portalu: Preslaw napisał(a):

> Obawiam się, że szybko Laskowski nie wyleci, póki Smolar tam będzie

Smolara już nie ma
    • un1 Re: kiedy wyleci Laskowski? 13.08.04, 12:56
      Jako się rzekło, niech wylatuje na zdrowie byle szybko. Istnieje jednak pewne
      ryzyko że następca urządzi nam Trójeczkę FM - Twoje fantastyczne radełko.
      • Gość: Preslaww Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:34
        O ile mi wiadomo, to wciąż Smolar jest w Polskim Radiu, tyle że na innym
        stanowisku, ale też decyduje o programie. Jeśli się mylę, proszę o info.
        • un1 Re: kiedy wyleci Laskowski? 13.08.04, 13:36
          Gość portalu: Preslaww napisał(a):

> O ile mi wiadomo, to wciąż Smolar jest w Polskim Radiu, tyle że na innym
          > stanowisku, ale też decyduje o programie. Jeśli się mylę, proszę o info.

Na szczęście mylisz się (o ile ja sie nie mylę:-). Był v-ce prezesem, potem
          dyrektorem programowym, potem już go nie było.
          • un1 Re: kiedy wyleci Laskowski? 13.08.04, 13:37
            Ad Smolarem:
            www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=11828
            • Gość: jarek Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:40
              ...i czy "as" za nim tęsknić będzie?:-))
    • Gość: _!_ Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.nyc1.dsl.speakeasy.net 17.10.04, 13:59
      Kamel, kolejny Twój żałosny pomysł dyrektorzyno z przypadku, a raczej z
      układów, okazał się niewypałem. Trudno oprzeć się wrażeniu, że nawet jako
      konferansjer Magdy Jethon okazał się jedynie cieniem, choć konferansjer (jak
      mawia stare powiedzenie) powinien podnosić poziom.
      Czas już odejść, dość tej kompromitacji. A kysz, do napojów i panienek.
      • Gość: O przepraszam... Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:42
        To nie Kamel, to Kammel.
        • Gość: _!_ Re: kiedy wyleci Laskowski? - Oooops! IP: *.nyc1.dsl.speakeasy.net 17.10.04, 16:14
          Sorry, podobno niejednemu wielbłądowi Burek.
          • Gość: o przepraszam... Re: kiedy wyleci Laskowski? - Oooops! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:22
            Raczej niejednemu burkowi Kamel
            • Gość: pasztetowa Re: kiedy wyleci Laskowski? - Oooops! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:16
              znaczy się Kammeleon?:-)
    • szef.komisji Re: kiedy wyleci Laskowski? 18.10.04, 00:39
      Popieram, musi odejść. Jak najszybciej!!! !!! !!!
      To bez wątpienia najgorszy dyrektor jakiego Trójka miała. Pod jego rządami
      Trójce drastycznie ubyło słuchaczy, program i audycje stały się do kitu, ciągle
      gra mizerna muzyczka, a redaktorzy zaprzedali się majorsom i rżną głupa
      (ups! "udają greka" miało być).
      Nowa Trójka - to po prostu tragedia, nikt normalny nie chce tego słuchać, bo
      się tego nie da słuchać.
      • szef.komisji Re: kiedy wyleci Laskowski? 18.10.04, 00:46
        Precz!

I już!
    • Gość: daniel Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.ryki.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 22:39
      NEWER
      • Gość: MAXIM Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 06:44
        Gość portalu: daniel napisał(a):

> NEWER

lekcje Kevina robią swoje:-))))

• Gość: EKLEREK Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 10:18
          jego dni są policzone!
    • trollllll Re: kiedy wyleci Laskowski? 07.11.04, 20:58
      No właśnie - kiedy?
      Dyrekcja - na Marsa!!!
      Może tam osiągniecie wymarzone moralne 30% słuchalności?
      Wystarczy, jak 1/3 przypadkowego Marsjanina usłyszy trujkę - i już macie 30%
      :-PPPPP

Ale w tym momencie tylko współczuć Marsjanom...
      • Gość: as Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:03
        Pan dyrektor Laskowski wspaniale kieruje trójką!
    • Gość: as Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:32
      Pan Witold jest fantastyczny-darze go ogromnym szacunkiem
      • Gość: laskower Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:37
        jestem wieczny!!! (lubię asa, to postać już kultowa w moim biurze)
        • Gość: radiowiec Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:29
          Dajcie spokój Witkowi..był swietnym korespondentem TV w Moskwie..potem wsadzili
          go do radia na czym nie bardzo sie zna ale to nie jego wina ..prosze bardzo kto
          za Witka jak juz tak wieszacie na nim psy?
      • Gość: cichociemny Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:59
        Wiesz, ośle, ja też darzę szacunkiem faceta, który mi płaci pensję.
    • Gość: as Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:46
      nigdy-bo jest bardzo dobrym i profesjonalnym dyrektorem.bardzo go cenie i
      szanuję.
      • Gość: _!_ Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.eekels.joure / 217.166.70.* 09.11.04, 21:03
        Gość portalu: as napisał(a):

> nigdy-bo jest bardzo dobrym i profesjonalnym dyrektorem.bardzo go cenie i
        > szanuję

Buahaha, od kiedy to moskiewskiego materaca można nazwać "profesjonalnym
        dyrektorem"?
    • mh2 Re: kiedy wyleci Laskowski? 20.11.04, 09:10
      Czekam cierpliwie. Z panami Siezieniewskim i Długoszem do towarzystwa.
      Siezieniewski do Moskwy, Długosz do browaru.
      • Gość: wierny kibic Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.04.05, 14:49
        Wybory się zbliżają. Czas Witka coraz bardziej się kurczy.
        Daswidania Wituś.
        • Gość: PILOT Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:36
          I jak Wituś, masz już zaklepane miejce lądowania?
          • Gość: ooo Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:01
            boli!!! dales dupy i tera chcesz wyzywac sie na innych.
            Miales chamie zloty rog...
      • Gość: Corregidor tylko nie do browaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:16
        co piwo jest winne, że ma mieć takiego ... fachowca ?
        Zgłaszam kategoryczny sprzeciw dla tej propozycji !
        Jeśli już to do oczyszczalni ścieków. Przynajmniej będą sie grzebać w tym, co
        tak bardzo lubią :-)
        • Gość: jarek Re: tylko nie do browaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:53
          ...jak się będzie tak długo trzymał to z obiecanej siwuchy się starka zrobi:-((
          • preslaw Re: tylko nie do browaru... 07.07.05, 10:10
            Gość portalu: radiowiec napisał(a):

> Dajcie spokój Witkowi..był swietnym korespondentem TV w Moskwie..potem
            wsadzili go do radia na czym nie bardzo sie zna ale to nie jego wina ..prosze
            bardzo kto za Witka jak juz tak wieszacie na nim psy?>

Sięgam do starego wątku, ale pomyśłaem sobie, że takie podejście, szczególnie
            radiowca, jest przerażające. Zwlolnić chce radiowiec Laskowskiego od winy,
            dlatego, że wsadzli go do radia, choć się na nim nie zna. Nie mógł odmówić
            propozycji mówiąc właśnie, że się zna. Został zmuszony żeby w radiu poracować?
    • Gość: a Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:15
      Pewnie po wyborach,czyli już niedługo.
      • Gość: Jarek Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:13
        ...się trzyma nadal... a ja lepiej sypiam to i trUjki już nie słucham:-)
        • Gość: pz Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:22
          KIedy,no własnie cała ekipa "psuji trujki" z myśliwieckiej trzyma sie nieżle
          dalej psują i nic, a miało byc tak pięknie.Ja myślę że się w tym radiu nic nie
          zmieni bo nikt kto ma wpływ na to radio nie chce zmian.
          • Gość: tik Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.crowley.pl 06.02.06, 13:25
            Tak, nikt nie chce zmian i regresji - powortu do lat '90. Radio to medium
            dynamiczne, zmienia się. Taka prosta zasada.
            • Gość: pz Re: kiedy wyleci Laskowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:03
              Radio publiczne powinno być radiem dla wszystkich.Taka prosta zasada.
              • szakal35 Re: kiedy wyleci Laskowski? 06.07.06, 23:18
                Niemożliwe stało się możliwe:)
                • 2tik Re: kiedy wyleci Laskowski? 06.07.06, 23:27
                  Nie wiem z czego sie cieszysz. Teraz moze byc pisowo.
                  I zastanawiam sie co stanie sie z Radiem BIS i co zlego zrobil Dabrowa i w
                  ogole pozostali dyrektorzy?
                  Klasyczna zmiana stanowisk - ku** polityka. I tyle.
                  • prawdziwy_europejczyk4 Re: kiedy wyleci Laskowski? 08.09.06, 14:09
                    Wyleciał ? A jeśli tak,to co teraz robi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka