Gość: kmjz IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 24.12.02, 00:56 Czy są na forum miłośnicy drugiego programu? Patrząc na posty ( zaznaczam, że dośc pobieżnie) widać inne stacje, ale nie 2:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinek Re: Dwojka IP: spc:* / 126.42.51.* 24.12.02, 08:25 > Czy są na forum miłośnicy drugiego programu? Patrząc na posty ( zaznaczam, że > dośc pobieżnie) widać inne stacje, ale nie 2:( Są, są... I to tacy, których dążenie wiadomego, kultowego programu do formuły idioten-radio tak rozeźliło, że w kilka tygodni prawie całkowicie przestawili się na dwójkę... I trudno będzie ich przekonać do powrotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dwojka IP: *.ltk.com.pl 24.12.02, 08:47 Gość portalu: marcinek napisał(a): > > Czy są na forum miłośnicy drugiego programu? > Są, są... Są, są... Niżej podpisany często do dwójki zagląda. Dzisiaj np. przymierzam się do dwugodzinnej o 17.00 "Radosnej Wigilii w Dwójce" Autor: Hanna Maria Giza mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Dwojka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.02, 11:52 Gość portalu: kmjz napisał(a): > Czy są na forum miłośnicy drugiego programu? Patrząc na posty ( zaznaczam, że > dośc pobieżnie) widać inne stacje, ale nie 2:( Jest wielu, ale może oni wolą słuchać radia niż o nim pisać ? Swoją drogą procent słuchalności stacji nijak się ma do procentów ilość postów dotyczących danej stacji. Bo gdzie są te 20-30% ZET i RMF ? Jest tylko te 4,3% Trujki i 0,2 Dwójki, trochę BIS i Radiostacji. Czasem jakieś lokalne. Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuhanka Re: Dwojka IP: *.paradox.pl 24.12.02, 12:29 Ja czasem slucham, bo to dobre radio - zwlaszcza staram sie pilnowac audycji Hanny Marii Gizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmg Re: Dwojka IP: proxy / *.radio.com.pl 06.01.03, 20:14 Wszystkim życzę najpiękniejszego Nowego Roku - wzruszona wiernością - Hanna Maria Giza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dwojka IP: *.ltk.com.pl 06.01.03, 20:21 Gość portalu: hmg napisał(a): > Wszystkim życzę najpiękniejszego Nowego Roku - wzruszona wiernością - Hanna > Maria Giza Szczęśliwego Nowego Roku! I do usłyszenia! mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dwojka IP: *.ltk.com.pl 06.01.03, 20:30 Gość portalu: mk napisał(a): > Gość portalu: hmg napisał(a): > > > Wszystkim życzę najpiękniejszego Nowego Roku - wzruszona wiernością > > - Hanna Maria Giza > > Szczęśliwego Nowego Roku! > I do usłyszenia! Najblizszy(?) Klub Ludzi Ciekawych Wszystkiego Pani Hanny Marii o 16:05 11 stycznia. mk Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dwojka 27.12.02, 15:47 Oczywiście, że słucham Dwójki. Kiedyś tylko wybranych audycji, a teraz, gdy Trujka pojawiła się na antenie zamiast Programu 3 PR, to słucham jej praktycznie cały czas. Jeszcze do niedawna wybierałam co ciekawsze audycje z Trujki, ale niestety przyłapuje się na tym, że zapominam o aktualnych programach 3. A szkoda, bo wychowałam sie na PR 3. Miało byc o PR2, a jest lament nad Trujką :(((. Ale PR2 zawsze był obecny w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: Dwojka IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 18:18 > Oczywiście, że słucham Dwójki. Kiedyś tylko wybranych audycji, a teraz, gdy > Trujka pojawiła się na antenie zamiast Programu 3 PR, to słucham jej > praktycznie cały czas. Jeszcze do niedawna wybierałam co ciekawsze audycje z > Trujki, ale niestety przyłapuje się na tym, że zapominam o aktualnych > programach 3. A szkoda, bo wychowałam sie na PR 3. Miało byc o PR2, a jest > lament nad Trujką :(((. Ale PR2 zawsze był obecny w moim życiu. Sąsiadki miały rację: mam siostrę-syjamkę :-) Kręcąc nosem na dzisiejszą trUjkę jedną zasługę muszę jej przypisać: jeszcze do niedawna do dwójki zaglądałem sporadycznie, dzisiaj nie wyobrażam sobie, by program ten zniknął z eteru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dwojka IP: 212.244.27.* 28.12.02, 01:17 Gość portalu: marcinek napisał(a): > > Sąsiadki miały rację: mam siostrę-syjamkę :-) Kręcąc nosem na dzisiejszą trUjkę > > jedną zasługę muszę jej przypisać: jeszcze do niedawna do dwójki zaglądałem > sporadycznie, dzisiaj nie wyobrażam sobie, by program ten zniknął z eteru... Nie bój, nie bój nic... - pewnie niedługo "derechcja" pójdzie po rozum do głowy i stwierdzi, że nie ma sensu utrzymywać tylu programów kulturalnych i z Dwójki i BIS-ki zrobi się jeden kanał... (obym się mylił) Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: Dwojka 28.12.02, 09:54 X juz chyba kiedys sie tego obawiano. Przeciez kilka lat temu mocno " ucieto" ramówkę dwojki ( chyba w zawiązku ze zmianą częstotliwości). Były listy, prosby żeby przywróc program itp. PO dość długim okresie Dwojka znowu jest przez 24 godz na dobę:)) Skoro wtedy się jej nie pozbyto, to miejmy nadzieję w przyszłości tez sie to nie stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunosch Re: Dwojka IP: 217.11.133.* 28.03.03, 13:30 Gość portalu: x napisał(a): > .. > > Nie bój, nie bój nic... - pewnie niedługo "derechcja" pójdzie po rozum do głowy > > i stwierdzi, że nie ma sensu utrzymywać tylu programów kulturalnych i z Dwójki > i BIS-ki zrobi się jeden kanał... (obym się mylił) Tfu, na psa urok, przez lewe ramię... W 1997 roku rozpoczęto "remont" i na krótki czas (miało byc to kilka tygodni) połączono PR2 i Bis w jedno. Bis od świtu do 17,oo a PR2 od 17 do czarnej nocy. Jak się domyślasz, ów remont trwał kilka lat, a PR2 musiał w kilkugodzinnym programie zmieścić wszystko to, co najcenniejsze. Na dobre to nie wyszło. Ale chyba właśnie wtedy po raz pierwszy słuchacze stanęli w obronie stacji radiowej i jej programu. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dwojka 28.12.02, 22:19 Witaj - coraz nas więcej myśli podobnie - rosniemy w siłę:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dwojka 28.12.02, 22:17 Proszę nie straszyć kasacją Dwójki! Jeśli mnóstwo ludzi stojących w obronie Trójki nic nie mogło (i nie może) zrobić, to co dopiero garstka słuchaczy PR2. Czarne myśli musimy odegnać i mieć nadzieję, że nie zostaniemy pozbawieni kolejnego programu radiowego dla ludzi myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: Dwojka 28.12.02, 22:55 Wedrowcze, janie straszę. ręcz przeciwnie, jestem niepoprawna optymistka i mam nadzieje , ze Dwójka bedzie jeszcze lepsza niż jest obecnie , ze przybedzie jej słuchaczy, ze nie bedzie zagłuszana, ze nikomu nie przyjdzie do głowy jej zamknąc i wiele innych " noworocznych zyczen";)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dwojka 29.12.02, 14:47 Ja też jestem optymistką i mam nadzieję, że wszystkie Twoje (a więc i słuchaczy PR2) życzenia spełnią się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPZ Re: Dwojka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 11:50 Pewnie, że są! czego ma słuchać ktoś, kto szuka dobrego radia, jak nie Dwójki? A że na forum temat się nie pojawia, to chyba dobrze. To by znaczyło, że większych uwag nie ma i "tak trzymać"!! JPZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaak Re: Dwojka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 02:03 Ja kocham wręcz muzyke klasyczną i słucham na zmianę to Dwójki, to Klasyki i chwała im za to że istnieją. Oprócz tych stacji, reszta gra jedno i to samo, ratuje ich jedynie ciągłe powtarzanie nazwy i czestotliwosci, co tez może zbrzydnąć. W klasyce tez znalazłam fajne audycje i nawet całe utwory, ale są późno po 21. Moje dzieci tez kochają muzyke klasyczną i cieszy mnie to bo rozwija ona intelekt i wyobraźnię. Polecam. wielbicielka wszystkiego co piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Dwojka IP: 217.11.133.* 28.03.03, 13:36 Pewnie że są :) Tylko w Dwójce można zetknąć się ze świetnie robionym radiem - profesjonalnym i inteligentnym, gdzie nie oddaje się czci boskiej słupkom, za to robi się rzetelny program dla słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś