Dodaj do ulubionych

Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami

IP: 81.193.6.* 13.06.06, 19:53
widziałem w TV koncert lizboński. grzeczniutki, ładniutki. nieoryginalny, bez
zbytnich emocji. taki sobie, dobry zespół. moim zdaniem axl ma kłopoty
finansowe i nie może już sobie pozwalać na zbytnie ekscesy. szkoda, że nie
pozwala też sobie na więcej fantazji.
Obserwuj wątek
    • Gość: john gunsi byli dobrzy 10 lat temu IP: *.aster.pl 14.06.06, 09:38
      wszystkie laski na dyskotece wyrywalo sie do piosenki "don't cry", hehehe. ale
      to bylo dobre w podstawowce.
      • Gość: Dalrin Zagra gość co nie chciał dla Polaków grać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:42
        Jakieś 10 lat temu, gdy to było popularne wspaniały wokalista powiedział, że nie
        zagra dla Polaków i Żydów.
        Teraz mu się odmieniło?
        Myślę, że ten koncert powinien być zignorowany przez Polaków.
        • Gość: Anjew Bzdety, za dużo brukowców czytasz... (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:53
          • Gość: adam Niestety prawda IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.06, 10:04
            Niestety prawda. Jeszcze dolozyl " ? i reszte brudasow". Tak dla informacji.

Pozdrawiam

Adam
          • Gość: grześ Re: Bzdety, za dużo brukowców czytasz... (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:04
            żadne bzdety... Axel Rose powiedział że nienawidzi Polaków i Żydów i nie będzie
            dla nich grał... pisała o tym prasa muzyczna a nie żadne brukowce (w Polsce np.
            Brum a nawet MetalHammer o tym wspomniał)... najwyraźniej na starość
            uprzedzenia panu "artyście" przeszły... no cóż trzeba odkładać na emeryturkę
            • Gość: drex1 Re: Bzdety, za dużo brukowców czytasz... (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:40
              '..Axel Rose powiedział że nienawidzi Polaków i Żydów i nie będzie
              dla nich grał..."

Ja znam inną wersję. Że takie plotki wzięły sie ze złego
              przetłumaczenia "polished jewish" co w slangu miało oznaczać japiszonów i
              innych karierowiczów.
            • larwinia Re: Bzdety, za dużo brukowców czytasz... (n/t) 14.06.06, 11:05
              co za roznica co on powiedzial czy tam nie powiedzial jak chodzi przeciez o
              muzyke. ale zawsze nadeci polacy znajda cos na co mozna sie obrazic i podkreslic
              swoja dume narodowa.
          • Gość: ganzenrouzez to nie bylo w brukowcu, tylko w Teleekspresie. n/t IP: *.fbx.proxad.net 14.06.06, 12:37
            • Gość: Tomi_78 Re: to nie bylo w brukowcu, tylko w Teleekspresie IP: *.chello.pl 14.06.06, 13:56
              Tylko do dzis nikt nie potrafi powiedziec, czy na koncercie w Pradze, czy w
              Budapeszcie, takie przynajmniej wersje slyszalem. A i tak wole obejrzec mundial.
            • debeo Re: to nie bylo w brukowcu, tylko w Teleekspresie 14.06.06, 14:47
              A Teleexpress to nie brukowiec? Tyle że telewizyjny :)

P.S. Nie zdziwiłbym się gdyby tak powiedział (nie takie rzeczy wyśpiewuje na
              płytach) i tak naprawde niewiele mnie to obchodzi. Muzyka jest muzyką, a w jej
              tworzeniu byli po prostu świetni.
        • Gość: gnr - BZDURY piep.. PS. Izzy będzie grał + Dizzy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.06, 10:16
          bzdury piszesz, nie wiesz jak było to nie powielaj ploty!

Są dwie wersje, że nie zagra dla pol i żydów a druga ze dla pol i czarnych,
          obie sa g... prawdziwe, bo powstały przez złą interpretacje piosenki!

Poza tym, mogło coś takiego paść na początku lat 90-tych GDY WSZYSCY poważni
          muzycy świata mówli, że nie zagrają na wschodzie (symbolem była Polsca) bo tak
          kradnie sie ich muzyka, czyli lewe kasety.

Mówił to Sting i inne gwiazdy.

Nie chodziło wiec o polaków jako takich tylko o kradzież, którego symbolem była
          Polska.
          Troszke to dziwnie dziś brzmi w erze mp3, ale wtedy były inne czasy.

Wex sie wiec obraź na wszystkie gwiazdy, bo wszystkie tam wtedy mówiły.

rozwaliły mnie te linki,
          ktoś tam był ?

Palmsales.ca - sztyczne wyspy w kształcie palmy - PalmSales;
          dubai/palm_jebel_ali.php - Palm Jebel Ali;
          dubai/palm_islands.php - Palm Islands;
          dubai/burj_dubai.php - najwyższy budynek świata;
          TheWorld.ae - kup swoją wyspę "państwo", za jedyne 75 mln $;
          Theworld.ae/video/video.html - video promocyjne The World;
          Burj-al-arab.com - niesamowity hotel w kształcie żagla, przepych aż do
          przesady...(i niesamowicie drogi);
          En.wikipedia.org/wiki/Category:Projects_by_Al_Nakheel - projekty w Wikipedii;
          PalmIslandDubai.JPG - zdjęcie wysp;
          Rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/aeronet/?
          Dhabi/2006164/AERONET_Dhabi.2006164.aqua.250m.jpg - kilka widocznych już z
          kosmosu (zdjęcia satelitarne) gotowych projektów, poszukaj tych wysp przy
          brzegach Zjednoczonych Emiratów Arabskich;
          Dubai-city.de/index_news.htm - inne projekty, takie jak podwodne miasto
          (Hydropolis Dubai), sztuczny stok narciarski (Ski Dubai) na pustyni itp. Już
          wiesz, co chciałbyś odwiedzić tego lata?

--
          Poza tym będzie grał Izzy, Dizz i AXl ze starego składy (dizz z okresu
          środkowego :)))
          • Gość: grześ Re: - BZDURY piep.. PS. Izzy będzie grał + Dizzy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:31
            > Poza tym, mogło coś takiego paść na początku lat 90-tych GDY WSZYSCY poważni
            > muzycy świata mówli, że nie zagrają na wschodzie (symbolem była Polsca)

hmm... to ciekawe bo już w latach 80-tych grały w Polsce takie zespoły jak Iron
            Maiden czy Helloween... ale wszystko wyjaśnia to :

> Mówił to Sting i inne gwiazdy.

jeśli to ma być "poważny muzyk" (bo gwiazdą to on pewnie był/jest?) podobnie
            jak GnR to... no cóż nie moje klimaty
            a co do Polaków to wydaje mi się że czytałem to właśnie w prasie (no chyba że
            się mylę w końcu parę latek już minęło) bo na pewno nie w tekście piosenki gdyż
            ci kolesie nawet jak byłem mały byli dla mnie za cieńcy (takie dzisiejsz Łzy
            albo Ich Troje)
            • Gość: gnr Re: - BZDURY piep.. PS. Izzy będzie grał + Dizzy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.06, 11:16
              no tak Ironi to Mickiewiczem zalatywali buhahhaa

Podac ci tekst kultowych dziś the beatles?

A Mozatr to był taki debil, że nawet słów nie pisał.

No zobacz, muzyka jego wiec musi byc fatalna, bo muzyka to tylko jakiś podkład
              pod świete słowa

;)
              • Gość: gmr Re: - BZDURY piep.. PS. Izzy będzie grał + Dizzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:04
                żałosny typ, który widzi wszystko przez pryzmat gloryfikowanego zespołu. Akurat
                pamiętam, czytałem w gazecie (czyt. gazeta, nie brukowiec), axl powiedzial, ze
                nie zagra dla polaków bo ich nienawidzi.
          • Gość: Jura Mówisz że zagra Izzy Stradlin? IP: *.lodz.mm.pl 14.06.06, 11:21
            Jeżeli Axl i Izzy są w składzie kapeli, to gdyby nie ta wypowiedź o Polakach,
            którą dobrze pamiętam, pojechałbym na koncert. Mimo że bez Slasha i Duffa.
            • Gość: hol Re: Mówisz że zagra Izzy Stradlin? IP: *.server.ntli.net 14.06.06, 13:01
              w ostatnia niedziele w anglii grali z izzym 6 kawalkow poza tym 5 nowych i jeden
              z goscinnym udzialem sebastiana bacha ze skid row a te plotki to straszna bzdura
              dziwie sie ze jeszcze ktos w to wierzy ehh
            • Gość: asia Re: Mówisz że zagra Izzy Stradlin? IP: 62.77.174.* 14.06.06, 13:27
              W Dublinie nie bylo Izzy'ego.
              NIe moge pochwalic sie znajomoscia doglebna skladu na przelomie lat, ale tego
              akurat pamietam i nie bylo. a dodam ze mam dobry sluch i slysze co gadaja i na
              koncercie bylam 5 metrow od sceny wiec widzialam tez co nieco....
              • Gość: hol Re: Mówisz że zagra Izzy Stradlin? IP: *.server.ntli.net 14.06.06, 13:33
                to niestety w dublinie mieliscie pecha bo w castle donnington gral w 6 kawalkach
                napislaem nizej posta z setlista ... a wogole to na youtube sa filmiki z tego
                koncertu wiec mozna sobie zobaczyc ;) pzdr btw koncert byl niesamowity czyz nie
            • larwinia Re: Mówisz że zagra Izzy Stradlin? 14.06.06, 16:12
              slash jest boooski...
        • Gość: kasia Re: Zagra gość co nie chciał dla Polaków grać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:45
          Myślę, że należy również ignorować jakieś doniesienia wyrwane z kontekstu, których nikt nigdy na piśmie nie widział, a wszyscy sobie je jakoś przekazują. Wiesz, że powiedział też kiedyś, że chciałby pozabijac wszystkie pudle? Czy mamy się z tej okazji bać o swoje psy?
          Pozdrawiam, życzę wszystkim miłych wrażeń!
          • Gość: gmr Re: Zagra gość co nie chciał dla Polaków grać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:18
            ze skrajności w skrajność ..
    • rask Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 09:43
      Szukam ludzi z OLsztyna, którzy chca się załapać z nami do samochodu, składka
      na benzyne. Kontakt na maila
    • drogba666 Jade na koncerto!!! 14.06.06, 09:57
      I bede sie dobrze bawił, niech tylko bedzie kolorowo i głośno
      • Gość: Robson Guns n' Roses IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:09
        Zawsze bedą najwieksi !!!
        • larwinia Re: Guns n' Roses 14.06.06, 11:07
          taaaaak ;) szkoda ze mam w piatek exam z hist sztuki i nie jade, by to...!
    • Gość: peter.steele Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: 213.17.200.* 14.06.06, 10:13
      a metallica gra nadal te sam dobry metal.
      A GNR kiedyś słuchałem i nie wiedze powodu aby iśc na koncert gdy z
      oryginalnegko skladun jest tylko jeden członek.
      A Metallica pokazala np w Berlinie 06.06.2006 ze sa w super kondycji. A GNR to
      juz przebrzmiala gwiazda.
      • Gość: grześ Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:18
        Metallica przestała grać metal po 3 pierwszych płytach czyli w 1986 roku...
        GnR zawsze grali rock dla panienek i przypuszczam że nic się w tym temacie nie
        zmieniło
        • Gość: macio Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: 212.64.224.* 14.06.06, 10:55
          O guru! jestes moim mistrzem... ja tam zawsze myslalem ze $Metallica$ przestala
          grac po pierwszych 5 plytach, ale widze ze sa wieksi twardziele... pozdrawiam!
          Keep on rockin'!!! A G'N'R w swojej klasie jest super!
      • larwinia Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 11:08
        nie nazywaj axla czlonkiem, dobra?
    • Gość: kasia anglia Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.bulldogdsl.com 14.06.06, 11:10
      Zawsze beda wielcy , mysle ze Axel dostal 2 szanse i GUNS N ROSES znowu bedzie
      wielki ..............TRZYMAM KCIUKI
    • dwietonykapusty Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 11:20
      Przestałem ich słuchać po niegdysiejszej wypowiedzi Axla Dupka Rose'a, że nie
      będzie grał dla Polaków i Żydów. Czyżby kasa się kończyła? Następny koncert w
      Telawiwie...........
      • Gość: majki Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 11:38
        Przecież GUNS N' ROSES grali w Tel Avivie... haha... Żal mi Polaczków chcących
        siebie dowartościować i wymyślających historię o rockmanach, którzy rzekomo
        łaskawie wspomnieli coś o Polsce. Bidulki...

Jutro z 20 tysiącami Polaków będę świętował rockowe boże ciało i nie mam
        wątpliwości, że się nie zawiodę.
    • Gość: FAN Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.onlinesc.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:25
      Przecież ów zespolik wygadywał, że nie gra dla Polaków i Żydów!!! Brakuje już
      im na waciki? Mogą sie wypchać i wcale nie przyjeżdźać. A tak naprawdę to czy
      do Polski muszą zapraszać zespoły-EMERYTEN PARTY!!!!!
    • Gość: muntu A mówili że dla Żydów i Polaków nie zagrają. IP: *.chello.pl 14.06.06, 11:32
      brak im kaski?
      • Gość: ROSE Re: A mówili że dla Żydów i Polaków nie zagrają. IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 11:41
        Kaski im nie brakuje, a ja chętnie się dołoże do fortuny Rose'a i spółki...
        Jutro na gigu obecność obowiązkowa. Pajacyki powtarzający bzdurne ploty są
        oczywiście zwolnieni z tego obowiązku.
        • Gość: ff Re: A mówili że dla Żydów i Polaków nie zagrają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:04
          pajacyk twoj stary
    • abch1 Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 11:52
      Tak, początek lat 90-tych to były piękne czasy:) GN'R i Don't cry, albo November
      rain... hmmm i te piekne videoclipy:), ale co się stanie z tymi piosenkami bez
      solówek Slasha?? Czekam z niecierpliwością na te nowe brzmienia w ich wykonaniu.
      Choć pamiętam też ten tekst Axl'a o Polakach i Cyganach... może się czepiam, ale
      pamietliwa jestem:) Choć nie każdy twórca, żeby tworzyć piękną muzykę musi od
      razu mądrze gadać;P
      Jednak przyjedzie tu, niezbyt słownym facet.
    • lelek Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 12:11
      Dziwny ten artykul. Autor pisze ze podczas trasy po wydaniu "UYI I&II" nastapila
      w skladzie karuzela. Po pierwsze Adler odczdl przed nagraniem "Ilussionow", a
      doszedl Matt Sorum (perkusja)oraz Dizzy Reed (klawisze). W trakcie trasuy
      odszedl Izzy Stradlin , ktorego zastapil Gibly Clark. Tak wiec tych zmian nie
      bylo az tak duzo. Dopiero po Spaghetti sie wszystko rozwalilo.
      Cieszy mnie bardzo powrot Stradlina, bo patrzac na autorow, to on byl mozgiem
      staruch Gunsow. Po jego odejsciu GN'R ne nagrali juz zadnej autorskiej plyty,
      tylko Spaghetti z coverami.
      Caly czas czekam na nowa pyte. To juz bedzie z piaty rok ;)
    • bob75rob1 Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 12:26
      Prawie 20 lat czekania na nich, i gdy teraz przyjezdzaja do Polski ja wynioslam
      sie na Krete. To zespol mojej mlodosci, gdyby przyjechali w skladzie z 1990
      roku to na pewno bym sie zjawila. Widzialam w zasadzie wszystkie swoje ulubione
      zespoly na zywo (od LB, Papa Roach po Godsmack, KoRna i Slipknota), ale ten
      jeden jest jak brakujace ogniowo. Moze przyjada do Aten, ale bez Slasha to nie
      jest ten sam zespol. Szkoda.
    • czarek702 Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami 14.06.06, 12:34
      Jak można się tak obciachowo ubierać. Jaja jak berety
    • Gość: ganzenrouzes To ci co nie graja dla Polakow??? bieda cisnie?? IP: *.fbx.proxad.net 14.06.06, 12:36
      Ale jaja!
      Wracaja skruszeni!
    • Gość: asia Axl is back:) bylam, widzialam, polecam IP: 62.77.174.* 14.06.06, 12:42
      Bylam w zeszly piatek na koncercie w Dublinie. Jak za starych dobrych
      rokendrolowych czasow wepchnelysmy sie z przyjacioleczkami pod sama scene i
      mialysmy Axla na wyciagniecie reki wrecz. Metafizyczne to wrecz przezycie, tak
      blisko byc obiektu nastoletnich westchnien:)
      Przez pierwsze 20 minut Axl byl jak prosto spod resporatora, jakis taki nie do
      konca wyreanimowany, cieniutki kolo generalnie. Ale tuz potem przy Live and let
      die sie rozkrecil i juz bylo dobrze. Przebieral sie chyba 5 razy w ciagu 2.5
      godzin koncertu, ale ani razu sie nie rozebral...cos jakby pare kilo za duzo,
      choc brzuszek plaski:) Nie podoba mi sie wcale jego nowa fryzura, jesli fryzura
      mozna to w ogole nazwac, ale ubranka ma fachowe.
      Zespol za to mial Axl niezwykle przystojny. Nikogo z tych muzykow nie znam, ale
      chetnie polowe z nich zabralabym na wynos do domu. Drogie panie, zwroccie
      szczegolna uwage na klawiszowca, pianiste i perkusiste Dizzy'ego:) No i byla
      niespodzianka. Zupelnie z kosmosu Sebastian Bach, piekny, norlmalnie mlody -
      stary Bog...;)
      Dobra, muzycy byli przystojni, ale muza tez byla niezla. Mysle, ze wcale nie
      bylo glupio ze strony Axla, ze zagrali hiciory przede wszystkim. Same
      najpiekniejsze: November rain, paradise city, patience, sweet child of mine,
      live and let die, don't cry tylko gitara ale i tak extra. Nowe byly trzy
      kawalki, ale jakos tak mi nie zostaly w glowie zupelnie...
      I wcale nei byl taki znowy grzeczniuki...Moze nie bylo plucia w publicznoscale
      za to byly biegi przelajowe po scenie, rzucanie statywem od mikrofonu (chyba ze
      trzy razy), rzucalnie butelkami z woda, spacer po scena. No i byly ognie i
      fajerwerki, piekne byly.
      Jestem zachwycona. Moze dlatego ze sie spodziewalam bylejakosci, slyszalam
      raczej negatywne glosy przed.
      Polecam i pozdrawiam
      a.
    • Gość: wef No i przyszedł w łache... IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 14.06.06, 12:47
      W czasach świetności ("November rain", "Don't cry") pan Axl
      powiedział w jakimś wywiadzie, że dla Polaków i Żydów grał
      nie będzie. Taki tani chwyt...
      Tandeciarz.
    • Gość: daggy Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.ip.fastwebnet.it 14.06.06, 13:05
      a czy oni teraz robia jakies turne europejskie?
    • Gość: Mr.Brownstone Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.crowley.pl 14.06.06, 13:05
      To już nawet nie jest śmieszne, gdy się setny raz czyta bzdury o rzekomym nie
      graniu dla Polaków i Żydów(Cyganów,Czarnuchów - wstaw co tam chcesz)...
      Najczęściej wypisują je ludzie, którzy nigdy tak naprawdę nie interesowali się
      tą Kapelą. Fakty są inne: rok 1993-koncert w Telavivie (nie sądzę, żeby wtedy
      AXL zbierał na waciki...).
      Na pewno GN'R dziś to już zupełnie inna bajka i patrząc na fotki z ostatnich
      koncertów mam mieszane odzczucia - przecież to tylko W.Axl Rose i Dizzy Reed
      (swego czasu Slash nazwał go heavymetalowym pianistą ;))... Niezłą gratką jest
      udział Seba Bacha ze Skid Row... W latach 1991/94 koncert GN'R ze SKID ROW (z
      materiałem ze SLAVE TO THE GRIND)to był dla mnie set marzeń...
      Minęło jednak kilkanaście lat i to se ne wrati...
      Dziwne, że Polskim supportem nie jest TSA - wg mnie błąd organizatorów (zamiast
      Kobranocki powinni zagrać).Kiedyś Piekarczyk ciepło wypowiadał się o muzie
      gunsów.
    • Gość: hol potencjalna setlista !! IP: *.server.ntli.net 14.06.06, 13:10
      tak to wygladalo w niedziele
      setlista :
      01- Welcome To The Jungle
      02- It's So Easy
      03- Mr. Brownstone
      04- Knockin'On Heavens Door
      05- Sweet Child O'Mine
      06- Ron Thal Solo
      07- You Could Be Mine
      08- Richard Fortus and Robin Finck Solo (Beautiful)
      09- Better
      (...)
      10- Think About You (/w Izzy Stradlin')
      11- November Rain
      12- My Michelle (/w Sebastian Bach)
      13- Smoke On The Water intro / Patience (/w Izzy Stradlin')
      14- Nightrain (/w Izzy Stradlin')
      15- Madagascar
      16- Rocket Queen
      17- IRS
      18- Chinese Democracy
      19- Used To Love Her (/w Izzy Stradlin')
      20- Robin Finck Solo
      21- Paradise City (/wIzzy Stradlin')

koncert bl cudowny momentami na 4 gitary axl w siwtnej formie woklanej ... nie
      odczuwa sie wogole braku slasha i duffa
    • Gość: delprado Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 13:22
      Czy to aby czasami nie wokalista tego zespołu powiedział kiedyś ,że dla
      murzynów , Polaków i Żydów nie będzię nigdy grał ? :)
      • Gość: larwinia Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:09
        przestan! co druga osoba na tym forum musi to napisac?!
    • Gość: simon Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.dyn.optonline.net 14.06.06, 13:31
      niewielu z was wie , ze w grupie Sebastian Bach po raz pierwszy zagra w Polsce
      urodzony w Warszawie i wychowany w Grodzisku Maz. (wyjechal jako 13-latek)-Metal
      Mike Chlasciak, chyba jeden z najlepszych obecnie gitarzystow metalu. Perkusista
      Bobby Jarzabek tez ma Polskie korzenie ale dalsze.Przywitajcie ich dobrze.
      • Gość: asia Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: 62.77.174.* 14.06.06, 13:42
        A to taki twor jak grupa sebastian bach istnieje? bo ja zawsze myslalam ze
        sebastian bach to z grupy skid row byl, a z axlem byl solo jako gosc w jednym
        kawalku....;)
        dopuszczam opcje ze to ja sie myle;)
        • Gość: simon Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: *.dyn.optonline.net 14.06.06, 13:46
          Oj mylisz sie dziecko, mylisz
          • Gość: metal for life Metal Mike Chlasciak IP: *.dyn.optonline.net 14.06.06, 13:57
            polski wirtuoz gitary
    • Gość: Esprit Re: Guns N' Roses - gwiazda z pretensjami IP: 87.246.214.* 14.06.06, 14:09
      Czego to Axel po wypiciu i naćpaniu się nie opowiadał. Obrażał kogo się dało,
      gdzie się dało i jak się dało, a na koncerty i tak przychodziły tłumy. Na
      koncert nie mogę jechać, ale chętnie poczytam opinie forumowiczów po. Bo to
      kiedyś była gwiazda pierwszej wielkości.
    • krzysio28 ten pajac powinien miec zakaz wstepu do Polski 14.06.06, 14:15
      kiedy jeszcze to gowno bylo na topie to axle pozwolil sobie na stwierdzenie ze
      dla Polakow i Zydow nie zagra.... proponuje go odpowiednio potraktowac... kasa
      sie prostakowi skonczyla to moze pojechac do Irlandii gary myc
      • Gość: hol Re: ten pajac powinien miec zakaz wstepu do Polsk IP: *.server.ntli.net 14.06.06, 14:19
        a takim jak ty powinni zabronic korzystania z komputera
    • Gość: gab czy sa jeszcze bilety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:18
      sa jeszcze bilety? po ile? gdzie? moze jakas dobra dusza ma do odsprzedania? ->siurpryza@o2.pl
    • piotrek12321 odstąpię bilet - tanio 14.06.06, 14:21
      info na mail piotrek12321@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka