Gość: trop IP: *.chello.pl 09.07.06, 16:25 brawo Gdynia, brawo ZKM Gdynia!! brawo Alte-Art!! swietna organizacja, swietni wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u79 Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.crowley.pl 09.07.06, 16:58 gratuluje sukcesu!! w tym roku nie moglem tam byc ale juz czekam na nastepna edycje. mam nadzieje, ze w koncu organizatorom uda sie sciagnac Radiohead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loopitall Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 17:09 Dla mnie tez revela!!! Fantastyczna organizacja i fanatastyczna zabawa!!! Tysiaca ludzi i odbylo sie bez zadnych ekscesow, napadow itp. Oby wiecej takich imprez w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:44 w przyszłym roku ściągnijcie redhotsów a będę was wielbić bez końca. wreszcie za organizację koncertów wziął się ktoś z dobrym gustem muzycznym i profesjonalnym podejściem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misioo Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:22 Zgadzam sie! Sciagnac RHCP, Chicane, z hip-hopu proponuje The Roots, moze jeszcze NAS'a w koncu. Ale najwiekszy bajer bylby, gdyby udalo sie wskrzesic Pink Floyd!! Nastepny cud swiata normalnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.gtech.com / 192.156.102.* 10.07.06, 08:32 Red Hot'y, Pink Floyd ?? Ludzie, po co komu dinozaury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magrat Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.eranet.pl 09.07.06, 18:34 fantstyczny, na bardzo wysokim poziomie i rewelacyjny organizacyjnie; to była prawdziwa przyjemność w nim uczestniczyć; gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednorożec Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.chello.pl 09.07.06, 18:34 Świaaaatowy poziom.Super organizacja,super nagłośnienie,super atmosfair`a.Ludziska uśmiechnięci zero agresii.Pozdrawiam wszystkich uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:38 Też jestem na tak dla tej imprezy. Jedno mnie tylko dziwi; dlaczego w artykułach wyborczej prawie wcale nie wspomina się o występach Scissor Sisters, a przede wszystkim o FRANZ FERDINAND!!! Byłam, widziałam i oba zespoły wypadły fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 18:52 Open'er był bardzo udaną imprezą. Czekam z niecierpliwością na t co będzie za rok!! Tym co byli dziękuję za wspaniałą wspólną zabawę, a tym co nie byli powiem tylko tyle, że mają czego żałować! Dzięki, Heineken! Odpowiedz Link Zgłoś
zero1979 Re: Podsumowanie festiwalu Open'er 09.07.06, 19:37 Po prostu kapitalny dobór gwiazd a do tego cena za festiwal niewygórowana. Kolejny raz okazało się że czarni artyści potrafią rozruszać każdą publiczność (nie tylko bo the streets też to potrafią vide wskoki :) ). Troszke brakowało takiej naprawde dużej gwiazdy rockowej jak by pojawili się RedHoci byłoby super. Dla mnie jedynym minusem były ceny na miasteczku festiwalowym jeżeli jeszcze mogę zrozumieć cene 6PLN za Heinekena (choć uważam że powinno być taniej) to ceny jedzenia były już po prostu zdziercze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:49 było super. pełen profesjonalim.... byłam zszokowana profesjonalnym obrazem na telebimach.... jedyne co mi sie nie podobało- wnoszenie aparataów. napisali w regulaminie że pow. 3,2 nie można wnoscić a potem zmienieli i nie wpuszczali z 3,2. wykłuciłam sie i zmienili reguilamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.chello.pl 09.07.06, 21:48 Babie Doły SĄ częścią Gdyni, jedną z jej dzielnic, a nie leżą pod Gdynią! Dziennikarz powinien chyba sprawdzać takie rzeczy! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.cable.satra.pl 09.07.06, 23:11 Doskonała organizacja! Brawo. Świetne koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Swietny festiwal, beznadziejny artykul o nim IP: *.ghnet.pl 09.07.06, 23:53 Kapitalna impreza, ale osoby piszace o nim do Wyborczej, to jacys kompletni dyletanci. Jezykowo - tragedia, merytorycznie - jeszcze gorzej. Czy ktos z ich przelozonych moglby sie przyjrzec ich "szkolnej" relacji z tego superciekawego przedsiewziecia? Czy naprawde tego typu impreze powinien komentowac ktos, kto nieudolniepisze o muzyce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blehg Re: Swietny festiwal, beznadziejny artykul o nim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:42 oj, zazdrosc przemawia przez kolezanke age. dziennikarze tez ludzie, festiwal skonczyl sie o swicie, a rano trzeba bylo siadac do komputera i pisac tekst - po trzech nieprzespanych nocach moze to byc raczej trudne... troche wyrozumialosci. a gdziez mozna przeczytac mniej "szkolne" i "nieudolne" od tego artukulu teksty kolezanki agi? moze dziennikarze sie czegos z nich naucza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Swietny festiwal, beznadziejny artykul o nim IP: *.ghnet.pl 10.07.06, 14:02 Nie jestem zazdrosna dziennikarka. Jestem jezykoznawca i wielbicielka swietnej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ao Re: Swietny festiwal, beznadziejny artykul o nim IP: *.acn.waw.pl 10.07.06, 18:30 Gorąco popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: 193.151.48.* 10.07.06, 00:02 rewelacja, festiwal świetnei zorganizowany, super artysci, oby tak dlaej:) juz się nie mogę doczekac następnego festiwalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islandka Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:29 tak chcaialm byc na sigur ros :( :( :( :( nie wyszlo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.06, 08:35 swietnie bylo. jedna uwaga. stanie w kolejce 3 godziny by potwierdzic rezerwacje na kamping to troche za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietro Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 12:07 tak samo jak wpuszczanie kanarów do autobusów miejskich żeby dorobić sobie na biednych imprezowiczach!!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bole69 BRAWO!! IP: *.bbtec.net 10.07.06, 06:47 NIESAMOWITE!!!! Cos jednak w Polsce sie udalo. Wszyscy sa zadowoleni. Wszystko dzialalo jak powinno. Nikt nie zostal pobity lub zadzgany. Naprawde niesamowite. Gratuluje i czekam na wiecej takich wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niceOldLady Podsumowanie festiwalu Open'er- Wystawiamy Oceny IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.07.06, 07:17 Festival DeLux Kakao! - Wystawiamy Oceny bez kity czegas takiego w Polsce jeszcze nie było. Póki emocje jeszcze świeże proponyje zabawe w ocene (skala 0-10)wystepów poszczególnych artystów - oczywiscie pod wzgledem show jakiego dali na scenie, kontaktu z publicznoscią itp... Konentowany artykuł w GW, 0.5/10 Basement Jaxx, 10/10 Coldcut, 8/10 Franz Ferdinand, 10/10 Nightmares On Wax, 8/10 Kanye West, Ladytron, 7/10 Manu Chao, 9/10 Pharrell Williams, 6/10 Placebo, 7/10 Scissor Sisters, 11/10 Sigur Ros, 9/10 The Streets. 6/10 Made in Poland: Myslovitz, 7/10 AbrrrrraDaB 9/10 Sofa, Niewinni Czarodzieje, 6/10 Pustki, 10/10 Maria Peszek, 8/10 Kanał Audytywny, 7/10 The car is on fire Cool Kids Of Death, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik, oraz makeUp oceny IP: *.gtech.com / 192.156.102.* 10.07.06, 08:52 Basement Jaxx, 10/10 Coldcut, 9/10 Franz Ferdinand, 10/10 Nightmares On Wax, 7/10 Kanye West, 6/10 Ladytron, 10/10 Manu Chao, 8/10 Pharrell Williams, 4/10 Placebo, 9/10 Scissor Sisters, 10/10 Sigur Ros, 7/10 The Streets. 7/10 Made in Poland: Myslovitz, 8/10 AbrrrrraDaB 9/10 Sofa, 1/10 Niewinni Czarodzieje, 5/10 Pustki, 10/10 Maria Peszek, 1/10 Kanał Audytywny, 8/10 The car is on fire 6/10 Cool Kids Of Death, 5/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: oceny IP: *.mediadirection.com.pl 10.07.06, 11:33 Basement Jaxx, 10/10 Coldcut, - Franz Ferdinand, 10/10 Nightmares On Wax, - Kanye West, 5/10 Ladytron, - Manu Chao, 9/10 Pharrell Williams, 4/10 Placebo, 9/10 Roger Sanches, 9/10 Scissor Sisters, 8/10 Sigur Ros, 10/10 Skin, 10/10 The Streets, 10/10 Moim zdaniem najgorsi byli Williams i West - bufoniaste narcyzy, marzace o dymanku i cipkach, i majace w dupie publicznosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:32 szkoda ze zapominacie O TWORZYWIE. wystepowali jako pierwsi wiec dopiero sie schodzilismy ale koncert wypasny, ciekawszy napewno niz wychwalany cool kids. z zagranicznych - sigur ros i the streets!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espelho Re: oceny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 12:12 zgadzam sie tworzywo dalo bardzo dobry koncert szczegolnie ciekawie wypadły wystepy gosci - wojtka waglewskiego, marii peszek choc zastanawiam sie czy nie lepsza bylaby dla nich mala scena o lepszej porze niz 19 - tam 'rozniesliby' publicznosc :) poza tym swietne koncerty: Manu Chao, Nightmares on Wax, Coldcut, Maria Peszek, Masala (choc troche za duzo Duze Pe i troche za slabe naglosnienie) i Kanał Audytywny :) A Babie Doły ekstra miejscówka szczególnie wioska rybacka hehe pozdro dla ekipy wycieczkowej!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: 195.164.6.* 10.07.06, 07:22 Zdecydowanie najlepiej wypadł Coldcut. Kto wytrzymał w piątek do drugiej w nocy, wie o czym mówię. Sigur Ros - totalna porażka i nuda! Jak można coś takiego było wpasowac na dużą scenę w momencie kiedy wszyscy chcieli zabawy. Zarżnęli wieczór, a ludzie pouciekali. Organizacja ok, trochę wku..ają te kupony na wszystko. Za to kibli dużo i czyste. Ale ten browar: nie do picia! Fuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sterol Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.herbapol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:20 Fakt browar to był kał. Wg mnie jeśli już panowie redaktorzy podsumowują festiwal to następnym razem proponuję to zrobić po dniu przerwy na spokojnie, bo z tego co zostało napisane to wnioskuję, że ciężkie głowki były w trakcie pisania:). Najlepsze o których nie było ni słowa: Manu Chao, Franz Ferdinand, Bassement Jaxx, the Streets. Dzięki Gdynia, dzięki Alter-art za 3 magiczne dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael_s Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: 217.153.6.* 10.07.06, 10:46 ja nie wiem gdzie Ty widziałeś ludzi uciekających przed Sigur Rós, bo ja widziałem cały tłum wychodzący po ich koncercie, kiedy zostało już tylko beznadziejne Scissor Sisters i dość niszowy Coldcut. Za to koncert Sigurków był przepiekny i wzruszający. O gustach się nie dyskutuje, ale w opinii większości ludzi, z którymi miałem okazję się zetknąć, jak również dziennikarzy to właśnie SR zagrało najlepszy koncert na festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espelho Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 12:15 Zgadzam sie w 100% najlepszy koncert na małej scenie na festiwalu - COLDCUT goście pokazali co to znaczy OLD SCHOOL sa po prostu profesorami :) A na dużej bezdyskusyjnie najlepszy MANU CHAO po nich w zasadzie mógłby zakonczyc sie festiwal i bylbym zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panadol Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.man.poznan.pl 10.07.06, 08:26 organizacja rewelacyjna, koncerty, atmosfera- wszystko git! warto było jechać do Gdyni:)! Odpowiedz Link Zgłoś
rollo82 Re: Podsumowanie festiwalu Open'er 10.07.06, 08:31 Wypas jak 150!!!kurcze, rewelacyjna impreza, każdy zespół grał na 100% możliwości. Chyba ;) Za rok tez pojadę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.A.L.I.S. Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.ite.pl 10.07.06, 09:53 Rewelacyjna impreza. Swiatowy poziom organizacji i mega gwiazdy - wykonawcy. Pogratulowac ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek79 Babie Doły są w Gdyni!!!!! IP: *.chello.pl 10.07.06, 10:57 Babie Doły sa w Gdyni szanowny panie redaktorze!! To Pruszków leży pod Warszawą! Babie Doły to dzielnica Gdyni!. Najdalej na północy miasta, ale w Gdyni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najwytrwalszy... dzięki dzięki dzięki! Było wspaniale! IP: *.acn.waw.pl 10.07.06, 12:59 Byłem do samego końca... finał w namiocie z Nowiką którą praktycznie siłą ze sceny zdjął organizator (ale pełne zrozumienie :) i tak skończyła jakieś 1.5h po ustalonym czasie) .. potem jeszcze bardzo szybki i energetyczny postfinał w namiocie z djem i afterek na plaży... Wszystko było piękne.. Fish, Tworzywo Sztuczne + reszta na pierwszym koncercie bardzo bardzo miłe zakoczenie, piękny koncert, bardzo dobre wprowadzenie. Zdążyłem tylko na końcówkę The Car Is On Fire - bardzo dobrą końcówkę ;) Manu Chao - nie jestem fanem ale było ok :) C.K.O.D. - grali super, ale miałem wrażenie że z nagłośnieniem był lekki kłopot. Na Butelkach szaleństwo i zabawa Pharel Williams już grał jak skończyli CKOD. To już dla mnie była totalnie obca muzyka ale od połowy koncertu bardzo pozytwnie popłynąłem ;) Duży plus. Mimo tego wolę klimaty Nightmares On The Wax .. byłem prawie od początku a potem się wyludniło bo miała grać gwiazda :) Placebo. Jak to mówią: masz babo Placebo. Było ok. Chłopaki z Masali zapewnili doskonały humor na powrót z pierwszego dnia. Potem było coraz lepiej coraz bardziej :) żałuję troszkę że przez totalny wkręt który zrobił Sigur Ros nie dotrwałem do końca ślicznie śpiewającej i biegającej po scenie Marysi Peszek a potem spóźniłem się na Ladytron.. ale cóź. Takie są prawa festiwali :) Trzeci dzień to dla mnie był spokojny rapowy początek i totalny odjazd poczynając do BasemenJaxx, pełnego emocji pokazu Greenwaya i odlotowego finału z Sanchezem i Beats Friendly (którzy troszkę przegrali z Sanchezem ale po godz. 2 zaczęła się odlotowa zabawa.) Dziękuję organizatorom, artystom i wszystkim tym którzy tam byli. Bardzo wspaniali ludzie z którymi można się świetnie bawić ;) ps. jeżeli ktoś z was pamięta grupkę szalejący ludzi, wrzeszczących i dopingujących artystów to ten który robił salta na rękach to ja ;) pozdrawiam wszystkich szalonych imprezowiczów. Do zobaczenia za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tierry Re: dzięki dzięki dzięki! Było wspaniale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:29 Co do C.K.O.D. to ja nie wiem czy widzialm ten sam koncert na Open'erze co pozostali. Dla mnie byl on bardzo słaby. Dużo lepiej wypadła grąca przed nimi formacja The ar Is on Fire, ktorzy z publiką miely dużo lepszy kontakt, no i przede wszystkim nie przyszli na koncert nawaleni. Nie wiem, mnie to troche przeszkadzalo. Zwlaszcza, ze slatalm w pierwszym rzedzie. Wyszłam w połowie. Sigur Ros bylo genialne, z tym sie musze zgodzic, choc niefortunnie umiejscowione. Najglupszy to byl pomysl z zakazem wnoszenia butelek, przez co ludzie na koncerach mdleli z pragnienia siedzac na pelnym sloncu. No bo, bez jaj, nikt przeciez nie bedzie rzucal w artystow butelkami. Bez przesady. Jakis poziom cywilizacyjny jeszcze prezentujemy. Doskonała była Skin i Basement Jaxx, ktorzy dali jak dla mnie, dwa najlepsze koncerty na festiwalu. A z polskich artstów, to Fish, ktory byl swietny i Freak of Nature, ktory byl jakos malo popularny, ale bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthvader Re: dzięki dzięki dzięki! Było wspaniale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:33 Koncerty były genialne - to co się działo na Basemencie i Manu Chao było niszczące. Szczerze przyznawszy rozczarowali mnie Kanye west i Pharell - zachowywali się jak jakieś bubki i wozili się jak fura z sianem. Ciekawi mnie tylko ta relacja w gazecie - wszystkie wymienione koncerty były niezłe (z wyjątkiem Sigura - toż to był jeden wielki sen) ale nie umywają się do atmosfery z chociażby Franza Ferdinanda (gra we trzech na jednej perkusji to jest to!). Gratuluję tym którzy skakali jeszcze na Rogerze Sanchezie bo to był wyczyn tylko dla najtwardszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eukaliptusica :) IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 15.07.06, 00:29 Roger też pokazał klasę:) szkodaże tak krótko grał:) Ale dj w hangarze też ładnie wymiatali:) jedyne do czego można się doczepic to za mała ilość prysznicy- ale w sumie ...WARTO BYŁO:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:10 Muszę tam być za rok! Było tak niesamowicie, że nie da się tego opisać! Największe wrażenie wywarł występ Sigur Ros - oni są nadzwyczajni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:08 Wszystko było jak najsuperowsze ... z wyjątkiem całego kempingu. Pole kempingowe: ściernisko na którym można sobie było połamać nogi, prysznice: razem 30 na około 5tys osób, kolejki do pryszniców po 30 minut minimum, żarcie koszmarne i koszmarnie drogie, mogliby się w przyszłym roku troche bardziej postarać z polem kempingowym bo poza nim to wszystko było na jak najwyższym światowym poziomie. Dzięki czemu można było spędzać jak najmniej czasu w/koło namiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.axelspringer.pl / *.axelspringer.pl 14.07.06, 20:28 zgadzam się z tą krytyką. kemping organizatorzy olali. już nie wspominając o tym, ze w niedzielę autobusu do dworca juz nie było, więc te kilka tysięcy ludzi musaiło się upchnąć w autobusie miejskim, który jeździł co pół godziny... w przyszłym roku pojadę, ale już sobie daruję nocleg organizowany przez alter art... ale koncerty- super:) poza pharellem, który odwalił totalne gwiazdorstwo i miał publicznośc w poważaniu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espelho Kemping IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 12:27 Na kempingu najlepszy był PINGWIN który wyznaczał drogę do mojego namiotu jak zniknał gdzieś 3 dnia (podobno odleciał do bardziej zimnych krajów :) to 3 razy zgubiłem drogę do 'domu' :))) Pozdro dla PINGWINA!!! Hope to see u next year :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Podsumowanie festiwalu Open'er 17.07.06, 10:53 o tak camping... po pierwsze kolejka do rejestracji pierwszego dnia. ja rozumiem ze nie da sie przewidziec ze wszyscy przyjada na ostatnia chwile, ale kolejka na 5 h czekania to ostra jazda. a najlepsze jest to ze nie potrzebnie. wystarczyła informacja ze mozna wejsc na teren imprez wymuieniajac bilet na opaskę, a później bezproblemu zakwaterowac sie na polu namiotowym... przez co ja i wielu czekajacych stracilo pare koncertow... poza tym informacja/dezinformacja na miejscu, czy zabrakło ludzi do informacji? przed wejsciem na duza scene bylo z 4/5 punktów wymiany, a tylko jedna informacja gdzie biedna dziewczyna przez pare godzin zasowala probujac doslyszec co interesant chce zza kretynsjkiego plotku oddalonego od stoliczka o metr, gdzie tuz obok niej siedzialo bezczynnie grubo ponad 10 osob nudzacych sie (ci od wymiany biletow na opaski...) dogadanie sie w takich warunkach jest niemal niemozliwe... a no i ceny.. czego oczekiwałem to to że kupując szybko bilet za lekko niższą cenę załapię sie na camping. i sie załapałem, ale oczekiwalem że jak juz zagwarantowałem organizatorom lepszy wynik w przedsprzedarzy to oni zadbaja tez o mnie. np. prysznice/wc dno. sklepik... dno. punkt ladowania komórek (niesłusznie nazwany bo chyba powinien sie nazywac punktem pozostawiania komórek, liczac ze znajdziesz ja po paru godzinach ladowania, chyba ze masz kupe czasu zeby jej pilnowac...) itd itd. swietnie się bawilem przez trzy dni, ale zanim dotarłem przed wielką scene na 15 min przed manu chao, kosztowalo mnie to sporo zachodu mimo wrodzonej umiejetnosci zadbania o siebie i bliskich... dziekuje za uwage zycze milej zabawy za rok i jeszcze lepszej organizacji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mers Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.resetnet.pl 20.07.06, 13:40 Ja przyjechałam w środę wieczorem, i stałam chyba 2 minuty w kolejce, wiadomo było że dużo ludzi przyjedzie ostatniego dnia.. moim zdaniem organizacja była dobra, tylko mogliby wymieniać toitoi'e częściej... co do koncertów to uważam że basement jaxx dał najlepszy, chyba wszyscy sie dobrze na nim bawili... A co do wielkich "gwiazd" sceny pop/rap, pharrell nie był taki zły tylko text I wanna fuck tonight i I wanna see some pussy nie za bardzo mi odpowiadal. Koncert Kanye był beznadziejny, ok fajnie że miał orkiestre itp, to mi sie podobalo, ale co on dał??? znikanie na 10 min, puszczanie piosenek ktore mu sie podobaja, kłócenie się z operatorem świateł... nie wiem spodziewalam sie wiecej po nim... Szkoda że groove armada nie przyjechala, bo to dla nich kupilam glownei bilet, ale mam nadzieje ze przyjada w przyszlym roku:) poza tym festiwal extra klasa, organizacja super, i tez ze strony miasta gdynia wspolpraca byla dobra. pozdro i do nastepnego open'er-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajv Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:52 Było wspaniale, bosko, nieziemsko, NIE DO OPISANIA! Do zobaczenia za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eukaliptusica:) Re: Podsumowanie festiwalu Open'er IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 15.07.06, 00:26 najlepsza impreza na jakiej w życiu byłam:) wszystkim wielkie dzięki:)do zobaczenia za rok:):):) Odpowiedz Link Zgłoś