Dodaj do ulubionych

Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.12.06, 13:43
2006-12-19 11:53:55 | Maciej Kozielski
Michał Margański, dotychczasowy dziennikarz radiowej Trójki, przechodzi do
Radia Bis. W młodzieżowej rozgłośni Margański będzie miał swoją autorską
audycję. Program ‘Trendy, ludzie, zdarzenia’ na antenie Radia Bis pojawi się
2 stycznia.
‘Trendy, ludzie, zdarzenia’ będzie cyklem eksponującym modę i styl, sztukę
współczesną, niszową muzykę, teatr i film z pogranicza offu. Michał Margański
przyglądać się będzie również najnowszym trendom.
Nowy program na antenie Radia Bis nadawany będzie codziennie o godz. 10.50,
14.50 i 18.50.
Obserwuj wątek
    • doncabesa Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.06, 16:56
      Ludzie czasami zmieniają pracę!!!
      • wiekszypalec Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.06, 17:02
        > Ludzie czasami zmieniają pracę!!!
        czasem tak, a ostatnim czasem jakoś czesciej, od sierpnia z Trojki sami
        odeszli, bo na pewno nikt ich nie zwolnił:
        1. Burzyńska /sekretarz programu/
        2. Perek /promocja/
        3. Wydrych
        4. Rokos
        5. Jethon
        6. Margański
        ... i cos mnie sie zdaje ze to nie koniec.
        • anczyc Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.06, 17:55
          a ile w tym czasie wyrzucono z biski?
        • ph29 Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 09:17
          > 1. Burzyńska /sekretarz programu/
          > 2. Perek /promocja/
          > 3. Wydrych
          > 4. Rokos
          > 5. Jethon
          > 6. Margański

Poza Jethon, to jest w całości zaciąg smolarowo-laskowitkowy. Jakoś nie będę za
          nimi tęsknił.
        • anczyc Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 03:53
          mnie się wydaje, że to forum to jest główne miejsce załatwiania porachunków
          przez pracowników radia. bo kto z szarych zwykłych słuchaczy śledzi doniesienia
          i zna nazwiska osób (wraz z funkcjami), które zmieniają pracę (co się jednak w
          życiu ludziom przytrafia)? kto dopisuje ideologię?
          skąd taka nagła aktywność (nadaktywność) osoby o nicku "wiekszypalec", skąd
          akurat w takim temacie występujące ożywienie, doskonała znajomość sprawy?
          bo może to jest tak, że sami sobie, drodzy radiowcy, dogryzacie, z nadzieją, że
          innych to wciągnie, a w ten sposób jakoś zalegitymizujecie swoje duszne rozmowy?
          zgadzam się z jurkiem, magiel, po prostu. polskie radio, program magiel.
    • fingoth Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.06, 19:41
      Drugi po Rokosie, który był na mojej czarnej liście. Drugi i ostatni :)
      Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Przyszła Kaczkowska i przestałem mieć awersję
      na dźwięk tego nazwiska. Pojawili się także Marek Starzyk, Grzegorz Połatyński i
      dj Luna :) Zmiany jak na razie są ciekawe. Zobaczymy jeszcze co z muzyką, według
      zapowiedzi, głębsze zmiany w grajliście w 2007 roku.
      • un1 Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 09:07
        Jeden z pierwszych na mojej białej liście. Szkoda że odchodzi z Trójki, dobrze
        że będzie miał własną audycję.
        Przyszła Kaczkowska i zacząłem mieć awersję do tego nazwiska.
        Wszystkim Do Siego Roku 2007:-).

_

Bóg jest urojeniem - Fryderyk Nietzsche, Richard Dawkins.
        • viking73 Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 15:23
          un1 napisał:

- Przyszła Kaczkowska i zacząłem mieć awersję do tego nazwiska.

W czasie, kiedy w Trójce produkuje się córka, w Radiu Bis program prowadzi
          niejaka Ula Kaczyńska (nie wiem, czy to jakaś krewna bliźniaków), a o 18:00
          pojawia się jej zmiennik Bartek Czarkowski i to jest baardzo dobra alternatywa
          dla córki. Językowo to styl mają oboje taki, jaki ja miałem mniej więcej 10 lat
          temu, ale nic to - oboje są sympatyczni i muzycznie bez porównania lepsi od
          córki.
          W ogóle Radio Bis muzycznie, jak dla mnie, zrobiło się ostatnio dużo ciekawsze.
          Męczy mnie trochę młodzieżowy język tej rozgłośni (no, ale w końcu to radio z
          założenia dla młodych), wiadomości nigdy u nich nie słucham, bo są dla mnie za
          szybkie, ale muzyka naprawdę godna polecenia.
    • jureek Re: Marganski odchodzi z Trojki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 09:59
      Jakoś nie bardzo kojarzę, kto to. Jeśli to ten, który opowiadał, co jest trendy,
      a co passe, to mała strata.
      Jura
    • grzmucin Który to Margański? 20.12.06, 11:15
      I po co tyle wykrzykników? ;)
      • dragaja Re: Który to Margański? 20.12.06, 11:29
        Wiadomo odszedł to był słaby. Dziwne tylko że wszystkie te osoby Skowronski
        chciał zatrzymac na wiele sposobow.
        O Kaczkowskiej szkoda gadac, wystarczy posluchac, raz posluchac, bo w kazdej
        audycji jest ten sam zestaw piosenek. Ale coz gdybym sie nazywala Niedzwiecka
        tez bym mogla prowadzic program w Trojce. Nie, jedanak nie, Niedzwiedz nigdy
        nie zgodzilby sie na taki numer. Byłoby mu WSTYD.
        • jureek Re: Który to Margański? 20.12.06, 12:20
          dragaja napisała:

> Wiadomo odszedł to był słaby.

Nie wiem, czy był słaby, czy nie. Wiem, że z _mojego_ punktu widzenia (a raczej
          słyszenia) to mała strata.

> Dziwne tylko że wszystkie te osoby Skowronski
          > chciał zatrzymac na wiele sposobow.

A skąd o tym wiadomo? Z magla?

> O Kaczkowskiej szkoda gadac, wystarczy posluchac, raz posluchac, bo w kazdej
          > audycji jest ten sam zestaw piosenek.

Jak się raz posłuchało, to nie mam podstaw, żeby napisać, że w każdej audycji
          jest ten sam zestaw piosenek. Ja słuchałem wiele razy i dlatego mogę napisać, że
          to nieprawda.

> Ale coz gdybym sie nazywala Niedzwiecka
          > tez bym mogla prowadzic program w Trojce. Nie, jedanak nie, Niedzwiedz nigdy
          > nie zgodzilby sie na taki numer. Byłoby mu WSTYD.

I znowu magiel.
          Jura
          • sutekh1 Re: Który to Margański? 20.12.06, 12:34
            kaczkowska puszcza jakąś kichę niemiłosierną
            do wylotu baba - skąd ją wyjęli?
            • fingoth Re: Który to Margański? 20.12.06, 12:49
              Kaczkowska odeszła z radia BIS jak Sobala zlikwidował autorskie audycje muzyczne.

sutekh1 napisał:
              > do wylotu baba

Gdyby spełniać życzenia wszystkich słuchaczy, Trójka opustoszałaby.
              Ja nie lubię P.Kaczkowskiego oraz Bugalskiego, zdaję sobie jednak sprawę, że są
              słuchacze, którzy ich lubią i słuchają, dlatego idę na pewien kompromis i
              wyłączam wtedy radio. W Trójce jest teraz sporo audycji muzyczny, jest w czym
              wybierać. Jak się kogoś nie lubi to się nie słucha. Dajcie słuchać też tym,
              którzy te audycje lubią.
              • ronron Re: Który to Margański? 20.12.06, 21:39
                "Kaczkowska odeszła z radia BIS jak Sobala zlikwidował autorskie audycje
                muzyczne." - bardzo ciekawa interpretacja :)
      • wist1994 Re: Który to Margański? 22.01.07, 19:45
        to ten, który w każdym zdaniu obowiązkowo umieszcza słowa projekt i przestrzeń.
        • muka77 Re: Który to Margański? 22.01.07, 20:41
          :)))
          Rzeczywiscie
        • marmots Re: Który to Margański? 23.01.07, 20:51
          hehehe, no złośliwe to jest ("przestrzeń" i "projekt"), ale mnie sie podoba, bo
          i owszem złośliwe, ale trafne i prawdziwe. Brawo za spostrzegawczość Wist1994
          (szczerze i bez sarkazmu)
          Co do samego Margańskiego to lubiłem te jego pigułki kulturalne, bo były
          zgrabnie podane, bez "nowomowy artystów", chłopak mimo młodego wieku i stażu
          miał swój styl . Myślę, że nieraz jeszcze o nim usłyszymy i że jego kariera na
          Radiu Bis się nie skończy. Chociaż pewnie jak usłysze "przestrzeń" i "projekt" w
          jego wykonaniu to ponownie mnie to rozweseli
          • iza_bel Re: Który to Margański? 03.02.07, 22:44
            "przestrzeń" i "projekt" ???
            Znaczy projektuje przestrzenie ???
            To go do TVN bo tam jest taki program " Maja w ogrodzie" :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka