Gość: św. Mikołaj w 2007r. UBecka szmata nie zrobi z nikogo wariata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Orm Kultura 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:40 Czyli łatwo, prosto i przyjemnie. Tak jak z hamburgerem: pożreć, przetrawić i nie zastanowić się. Chyba czas umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Staniemy się jeszcze "bardziej normalni" - cytat: 30.12.06, 17:49 "W ogóle telewizja bardzo się zmienia. Teraz albo walisz z grubej rury jak Kuba Wojewódzki lub Szymon Majewski, albo rozmowa staje się nudna. (...) Jeszcze rok temu, gdy jako Doda miałam powiedzieć do Joli, która wcielała się w postać Kwaśniewskiej: ""Stara nawet nie wies, jak cię rozumiem, że cię serducho napie.."", długo biłam sie z myślami, czy coś takiego przejdzie mi przez usta. Dziś takie teksty są na porządku dziennym i traktujemy je jako część naszej pracy. CHYBA STAJEMY SIę CORAZ BARDZIEJ NORMALNI" Katarzyna Kwiatkowska, aktorka z show Majewskiego w Dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prognoza pogody Kultura 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:52 Wiara w TVP1 i TVP2 to naiwność. Kanały tematyczne tworzy publiczna po to, by tam była tak zwana misja - bo wychodzą z założenia, że "normalny człowiek" tego nie ogląda. Na głównych zaś antenach będą niewybrednie chachać w o wiele większym stopniu niż do tej pory. Taka jest moja prognoza. Odpowiedz Link Zgłoś
antyczub Kultura 2007 31.12.06, 22:57 Ja to bym się nigdy nie odważył do Jolanty powiedzieć per stara. do żony pomazańca bożego po prostu nie wypada, bo to tak jakby nasmarkać na portret Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Kultura 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 23:03 redaktorki z gw podniecaja się tą TVP Kultura non stop i nieustannie, a ja się pytam: kto to odbiera? Choćby nie wiem jak świetny był to program nie wykupię tylko dla niego pakietu cyfrowego, bo zapłacę więcej niż za kablówkę, a stracę kilka programów, które mam. To jest tak jak już ktoś wcześniej napisał, w tvp mogą powiedzieć: jakby kto pytał o misję to proszę - mamy kanał o kulturze. To, że nie da się go oglądać, nie nasza wina (niby dlaczego?). A w tym czasie na kanałach, które oglądać można wszędzie puścimy jeszcze więcej teleduperel niż teraz. I nie zmieni się to, niech sobie redaktorek nie marzy, kasa jest kasą, a rolą spółek jest zarabianie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydentrp666 Kultura 2007 IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 12:39 Ciekawy artykul - tez trzymam kciuki ze nasze mlode artysty beda sie promowac nie tylko w polsce. Polecam np strone zespolu The Poise Rite, ktory dziala w anglii - www.myspace.com/poiserite Odpowiedz Link Zgłoś