niceface 19.09.08, 11:33 Pamiętacie? "Czuj mózg" albo "Dynastia" rozbawiały mnie do łez :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.syrenka Re: Szymon Majewski w Radio Zet... 20.09.08, 16:42 Pewnie, że pamiętamy! Dynastia rządziła! I Spontony :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylgu Re: Szymon Majewski w Radio Zet... 21.09.08, 17:16 kiedyś to zetki i rmfu można było słuchać... :( a'propo rmf, była dawno temu taka audycja o 20:00 w niedziele w tytule nawiązujaca do Klosa, co to było...? pamięta ktoś? pamiętam, że śmiałam się do łez Odpowiedz Link Zgłoś
niceface Re: Szymon Majewski w Radio Zet... 22.09.08, 10:33 Chyba chodzi Ci o JW-23. Program prowadzili Marcin Jędrych(ciągle RMF) i Marcin Wrona(TVN). Dziś stateczni Panowie. Wtedy dokazywali ze hej... Dziwaczne konkursy, śmieszne piosenki. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-szadko Re: Szymon Majewski w Radio Zet... 22.09.08, 13:14 Oj zgadzam się. W sumie nie wiem jak RAdio Zet, ale RMFka miała swój klimat. A JW23 mistrzostwo Świata. W konkursie trzeba było powiedziec stop, przy nagrodzie jaka sie chce. Jedna było "Dobre słowo od MArcina" i jedna laska to wybrała kiedyś. Oj mieli kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Szymon Majewski w Radio Zet... 22.09.08, 16:17 Wtedy jeszcze RMF był naprawdę dobrą stacją, łączącą komercję z wcale niezłym poziomem muzycznym i rozwrywkowym. A teraz... :( Odpowiedz Link Zgłoś