Gość: Sebar IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.12.03, 22:25 No prosze.., czy zawsze Polak nawet w filmie musi byc robotnikiem pracujacym na czarno?:))) Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roxie Re: Polak w amerykańskim filmie IP: 63.81.72.* 02.12.03, 23:27 Czy zawsze Polacy musza tyle narzekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarani Polak w Hameryce! IP: 200.232.138.* 03.12.03, 01:01 Co za kompromitacja?! Nie dosc ze gra robotnika nielegalnego to faciu jest z Farmigton czyli Koziej Wolki chodzi do szkoly w Forham czyli szkoly dla idiotow w Oslej Wolce,.. A tu sie kolesi podniecaja i pisza o nim artykuly bo Polak..... Przyklad do czego doprowadza wyemigrowanie biedakow,..staja sie szmatami i kompromituja kraj (chyba ze ktos za sukces zyciowy uznaje ze ow sie przelecial samolotem a dawniej w Koziej Wolce nikt nie latal) a tu jeszcze bedzie sie podziwiac,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Polak w Hameryce! IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 03.12.03, 02:28 Juz dobrze, Guarani, wszystko bedzie dobrze. Tylko niczego wiecej dzis nie lykaj, odespij swoje a jutro pojdz prosto do swojego lekarza po Rohypnol. To minie i gdy przejrzysz na swiat trzezwymi oczyma, dojrzysz swa glupote w pelni porannego slonca. Tylko juz niczego dzis nie cpaj. A teraz w barlog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarani dziekuje za rady IP: 200.232.138.* 03.12.03, 02:50 wkrotce zastosuje sie do panskiej rady,... Dziekuje, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Gupi Guarani, miales klopoty z wiza USA? IP: *.nott.cable.ntl.com 03.12.03, 04:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarani Jeszcze nie IP: 200.232.138.* 03.12.03, 04:11 bo de facto jestem tez obywatelem jednego z panstw ktore nie potrzebuja wiz,... ale po znajomosci z szanownym kolega to moge miec problemy,.. cale szczescie ja juz tam nie jezdze, i coraz mniej osob tam jezdzi (dlaczego? moze szanowny przedmowca wyjasni? i dlazcego sei kapital wycofuje? Ale kolega bez wyksztalcenia, nie moze duskutowac, ja nie dyskryminuje nie wyksztalconych)..., Prosze tez o jasne wyjasnienie,... czy jesli bede pisal co Pan mi kaze to bedzie wiza? a jesli bede pisal rzeczy anty-amerykanskie, to nie bedzie wizy? Ja zawsze bylem uczciwy, wiec,..pokazemy te e-maile ambasadzie USA w kraju gdzie pan rezyduje i zapytamy sie czy rzad USa popiera takie naduzywanie wladzy przez swoich bylych pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Jaki Polak?... IP: 216.139.138.* 03.12.03, 05:44 koles sie urodzil w stanach wiec jest amerykaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polus Sukces!! Amerykanin polskiego pochodzenia gra IP: 212.77.217.* 03.12.03, 06:57 drugoplanowa rolke w jakiejs szmirze. Duze brawa!!! I am proud to be Polish. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z Hameryki Re: Polak w Hameryce! IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 06:13 Mysle patalachu ze gdybys mial okazje pojechac do Koziej Wolki to bys pierwszy siedzial w samolocie a drugiego dnia myl samochody z rozesmianym pyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Polak w Hameryce! IP: *.gdynia.mm.pl 03.12.03, 06:42 Gość portalu: Polak z Hameryki napisał(a): > Mysle patalachu ze gdybys mial okazje pojechac do Koziej Wolki > to bys pierwszy siedzial w samolocie a drugiego dnia myl > samochody z rozesmianym pyskiem. Gratuluję szczytnych "życiowych celów". Wybacz, ale praca za 4$ za godzinę to troszkę mało, żeby jeżdzić na drugi koniec świata. No chyba, że się jest kompletnym głąbem i nic się nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z Hameryki Re: Polak w Hameryce! IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 15:28 Widze ze ciagle marzysz o takiej pracy i jestes gotowy podjac ja nawet ze mniejsza zaplate. Przyjezdzaj cos zalatwimy bucu z wielka ambicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Wow!!! IP: 64.208.4.* 03.12.03, 02:29 Ciekawe czy poczta wyda znaczki z tej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarani Sie wyda! IP: 200.232.138.* 03.12.03, 03:31 Uzbekistan wydal znaczki z okazji jakiejs rocznicy smierci Lennona,... tak, tak, a tu film duzo wazniejszy niz "miedzynarodowa piosenka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Sie wyda! FORDHAM UNIVERSITY IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.03, 05:35 Jest dosc wysoko notowany,wiec nie ma sie co nabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: A ja tak !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.85.227.* 03.12.03, 08:24 A ja w najbliższym czasie będę budował dom w Koziej Wólce. Bo jest tu bardzo, ale to bardzo ładnie. I tak sobie myślę że lepiej być sołtysem w Koziej Wólce niż pomywaczem samochodów w wielkim mieście ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Polak w amerykańskim filmie IP: 195.85.227.* 03.12.03, 08:26 Gość portalu: Sebar napisał(a): > No prosze.., czy zawsze Polak nawet w filmie musi byc > robotnikiem pracujacym na czarno?:))) > >TAK ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Polak w amerykańskim filmie IP: 81.15.189.* 03.12.03, 15:34 Obejrzyjcie film . Wcale nie jest tam przedstawiany Polak sterotypowo. Pracują sumiennie a w przerwach jeden z nich czyta Miłosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Polak w amerykańskim filmie IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.03, 00:58 Ale czy Milosza czyta po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Polak w amerykańskim filmie IP: *.ga.at.cox.net 04.12.03, 04:59 Dlaczego nie mozecie byc dumni z Pawla? Jak by ktos inny gral jako polaka w tej filmie, to tez byscie narzekali. Wiem ze nie byc zasdrosnym to trudno, ale ... dajcie sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś