Gość: widz-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 04:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WIERCIOCH Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 05:17 SKANDAL! BARBARZYŃSTWO! WSTYD! wwwiercioch.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Powinni zostawic tylko TVP Kultura - jedyny kanał, 17.07.09, 08:18 który realizuje tzw. misję. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.jacek_i_placek Re: Powinni zostawic tylko TVP Kultura 17.07.09, 08:50 Trudno się nie zgodzić z przedmówcą, jeżeli np. w TVP Historia można obejrzeć tak pasjonujące filmy historyczne jak "Zmiennicy" czy "Podróż za jeden uśmiech" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Powinni zostawic tylko TVP Kultura IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 00:05 za to Klossa tlumacza,pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Powinni zostawic tylko TVP Kultura 06.08.09, 11:41 Gość portalu: Piotr napisał(a): > za to Klossa tlumacza,pol godziny ####### Bo te programy firmuje i prowadzi w sposób potwierdzający jego tezy nawet wbrew rozmówcom mistrz nad mistrze propagandy historycznej red. Krzysztof Kłopotowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Kanały TVP do likwidacji? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.09, 13:10 politykom na Kulturze nie zależy - i tak się tam nie pokazują... a ja tam przepracowałam 3 lata i jest mi teraz strasznie przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Kanały TVP do likwidacji? IP: *.179.rev.vline.pl 17.07.09, 06:26 właśnie dlatego, żadnych abonamentów, żadnych dotacji budżetowych - niech tvp przeżyje lub zdechnie ale musi się przstać opłacić grzać dupę tam rozmaitym "specjalistom" od mediów. Zostaną może ludzie, którzy mają trochę pojęcia jak media misyjne powinny funkcjonować i zaproponują jakieś sensowne rozwiązania. Na początek proponuję jeden raz w tygodniu zamiast dziennika o 19.30 .... kurs o udzielaniu pierwszej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 06:37 To nie specjalisci od mediow tylko Farfal przyglupie.Trzeba podziekowac za ten stan Donaldowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.179.rev.vline.pl 17.07.09, 07:06 Gość portalu: Jan napisał(a): > To nie specjalisci od mediow tylko Farfal przyglupie.Trzeba podziekowac za ten > stan Donaldowi. ----------------- a ty jesteś z tych grzejących dupę, że nie potrafisz opisać tego o czym myślisz? Skup się.... to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.09, 07:25 Z tego co pamiętam, to tego pana zaprosił znany Wolak pan Kaczyński, więc to jest przede wszystkim jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 07:30 > To nie specjalisci od mediow tylko Farfal przyglupie.Trzeba podziekowac za ten > stan Donaldowi. Rozumiem, że chciałbys, żeby PO przejeła TVP siłą, tak jak koalicja Kaczyńśkiego, Leppera i Giertycha w 2005 czy 2006? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmiM Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.aster.pl 17.07.09, 09:26 TAK,TAK TAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 06:42 widz-ka napisał(a): > PierwszE do likwidacji KANALY TO WSZYSTKIE KANALY KATOLICKIE...<Głupi na zawsze POzostanie głupim.AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.09, 07:36 Mieszkam za granica na stale.To co teraz pokazuje np. TV Polonia staje sie po prostu nie do obejrzenia.Jedna katolicka audycja goni druga. W programie dla dzieci "Ziarno" namawia sie dzieci ,aby te swoje kieszonkowe wysylaly do "Caritasu". W kazdym programie jest obecny przynajmniej 1 ksiadz rzymokatolicki.Probuje sie ludzi oglupic na wszystkie sposoby.A gdzie sa programy telewizyjne dla wyznawcow innych Kosciolow chrzescijanskich? Czy musze co niedziele ogladac katolicka msze ,czy nie mam juz prawa w poludnie obejrzec transmisje nabozenstwa innych Kosciolow? Toz to gorzej niz za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oioouy Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:16 Widzę w tobie przejmującą troskę o los pomniejszych Kościołów w naszej ojczyźnie. Nie udawaj, bo to żenujące, trzeba napisać wprost - jak długo TVP nie zapewni sensownych programów, tak długo nie tylko KK będzie się pchał do publicznej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Kanały TVP do likwidacji? IP: *.pol-net.pabianice.pl 17.07.09, 06:52 I gdzie ta misyjna rola tvp?Na odprawy i płacenie pensji byłym członkom zarządu kasa jesta na programy nie ma.pis wie kto winien PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Wymaga się, by płacić podatek nazywany abonamentem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.09, 09:13 Jako tzw. abonent życze sobie, by program TVP Kultura działał i się rozwijał. Życze sobie, by programy TVP z satelity były niekodowane, dostępne dla wszystkich obywateli. Nie życze sobie, by podatki były marnotrawione na odprawy i odrealnione gaże dla rozmaitych prezesów, dyrektorów i gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Wymaga się, by płacić podatek nazywany abonam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 10:50 Ja podobnie, nie życzę sobie tego wszystkiego co Wacuś, a dodatkowo nie życzę sobie katolickiej indoktrynacji religijnej po pięć razy dziennie, bo to obraża moje uczucia i godzi w moją wolność sumienia. Istnieje dostatecznie dużo możliwości zaspokajania potrzeb religijnych aby publiczna telewizja nie musiała być telewizja wyznaniową (w dodatku jednowyznaniową pomimo konstytucyjnej równości wszystkich religii). Katolicy mają swoją telewizję Trwam oraz półreligijny kanał Plus, a ponadto Radio Maryja i niezliczoną ilość lokalnych stacji radiowych. W związku z tym telewizja państwowa powinna byc wolna od wszelkiej religijnej agitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajtrd TRWAM nie jest katolickie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:21 .. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 06:52 A co oni chcą POkazywać w swoim pakiecie PO tej tzw. cyfryzacji za kilka lat?Obawiam się że same PO-wskie mordy nie wystarczą,chyba że chodzi tu o CAŁKOWITĄ,gangsterską likwidację TVP to co innego,idą w dobrym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: 89.228.3.* 17.07.09, 08:17 Pokaż mi gdzie tu jest wina PO? Czy Tusk ze Schetyną wprowadzili tam Farfała i innych "spacjalistów"? Czy PO zlikwidowała abonament? Że chcą to już inna bajka. Czy może winą PO jest fakt, że nie zrobiła bandyckiego skoku na TVP jak PiS i jego "koalicjanci"? A może winą rządu jest to, że nie dosypuje pieniędzy do kasy telewizji zawsze gdy się budżet jej nie dopina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Kanały TVP do likwidacji? IP: *.aster.pl 17.07.09, 06:58 Gazetka znalazła sobie winnego upadku TVP Lultura i II prgramu radia; niestety całkiem innego niż środowisko ludzi kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleman Narpiejw trza przyciąć romaszewską, córeczkie V-ce IP: *.chello.pl 17.07.09, 07:13 marszałka . To jawny nepotyzm , coby takie brzydkie i niemondre cóś beło derektem w telewizorni za nasze piniądze . Jak się romaszeskiemu dziecko nie udało , to niech sam sie niom zaopiekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Nie chrzań, biedny człowieczku... 17.07.09, 10:48 Opowiadasz głupoty, pomawiasz bez żadnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a ile tych domów, skoro to wiadomość dnia? IP: 217.98.64.* 17.07.09, 07:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gondarus Kanały TVP do likwidacji? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.09, 07:43 To nie w/w kanały powinny być zlikwidowane,ale "święta krowa" TVP z tą bandą nieudaczników[tam są klany rodzinne patriotów,katolików]wożących się na zdolnych twórcach telewizji[kompetentnych,wykwalifikowanych fachowcach]wciąż spychanych na margines!TVP już dziękujemy i wołamy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
magde2 Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 07:45 TVP Kultura to jedyny kanał tej spółki,który realizuje misje.Szkoda,że w zarządzie same przygłupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kanały TVP do likwidacji? IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 17.07.09, 08:25 Zgadzam się, to jedyny kanał na poziomie, jaki widziałem w TVP. Cóż, pozostanie naprawdę tylko Polskie Radio Program 3 Odpowiedz Link Zgłoś
extraschaf Re: Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 09:12 Na poziomie?? Człowieku, to jest poziom techniczny i merytoryczny przeciętnego kanału np. w Niemczech w latach 70-tych. W dodatku systematycznie spada, a niektóre filmy czy seriale lecą tam już piąty raz. Nawet czasu i telegazety nie potrafią ustawić tak, by się sypała. Twój post świadczy, jak mierne są oczekiwania telewidzów w stosunku do kuriozalnej, bizantyjskiej struktury jaką jest tvp. Cóż, taką widownię sobie ta instytucja wychowała, specjaliści od tańca na łyżwach i zupy w proszku, tfu! A Trójka gra kiłę, że zęby bolą. Na okrągło Gaby, Lenki, stęki i inne amatorskie dźwięki. Do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchachany co za miernota IP: *.mgsp.pl 17.07.09, 09:19 Oto czlek kulturalny sie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: 83.238.212.* 17.07.09, 10:11 Nic nie mam do Trójki, ale bardziej "na poziomie" jest chyba jednak radiowa Dwójka.. Chociaż tę rozgłośnie też wykańczają powoli, jak TVP Kultura. Smutne, że możemy się tej degrengoladzie tylko przyglądać, nic nie można zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Uszatek Czytajcie ze zrozu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 07:49 Nie likwidują kanałów tylko zbędne etaty. Farfał kilka dni temu informowało o powstaniu platformy satelitarnej na której za darmo będą dostępne kanały TVP. W kilka dni chyba nie zmienił zdania. Tak skonstruowana informacja to pewnie straszak na Donka który namawiał do niepłacenia abonamentu i nie chce dać pieniędzy na TVP z budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Czytajcie ze zrozu IP: 89.228.3.* 17.07.09, 08:25 Jezeli zbędne etaty to niech się nie ograniczają i tną tyle ile można. Poza tym powinni to już dawno zrobić, bo to co w TVP robi 20 osób w Polsacie czy innyn TVN ogarnia maksymalnie 5 pracowników. Ja, jako podatnik osobiście wolę złożyć się na zasiłek dla bezrobotnych, niż na pensje - wychodzi taniej. Chociaż jak znam rzeczywistość, to polecą ci niewygodni, mnający pojęcie o swej pracy, a zostaną mierni ale reprezentujący słuszne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko klan Kanały TVP do likwidacji? IP: 212.160.172.* 17.07.09, 08:24 Teraz to juz tylko Klan zostanie :) jak w rodzinie :) boze zal.pl :) - gdzies slyszalem ze TVP robi dla 1 seriale :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjpies tv 17.07.09, 08:35 W Futuramie był motyw, mianowicie zarządzającymi Box/Fox Network była zgraja bezmózgich trutni, szefował im szympans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 08:36 od kiedy ten pan rządzi sportem z programu 1 i 2 TVP zniknęła prawie całkowicie królowa sportu lekkoatletyka to jest jakiś ułamek procenta tego co było za czasów komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Kanały TVP do likwidacji? IP: *.80-202-60.nextgentel.com 17.07.09, 08:40 Pewnie...walnac nam tylko reality, zuzel i moze jeszcze jakies programy kulinarne. Kultura, jedyny program nadajacy sie do ogladania. Najlepiej wwalic telewizor i pewnie tak zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Kanały TVP do likwidacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 08:46 Powinny zostac dwa kanaly jedynka i kultura.Reszta to wielka klika i tysiace niepotrzebnych stanowisk.W komercyjnych stacjach jest duzo sportu.Tvp sport sport i tak nadaje za pieniadze.Bielsat to stacja stworzona by Romaszewska miala co robic.Romaszewski chcial zostac vice. marszalkiem bo do pracy potrzebny jest mu samochod sluzbowy z kierowca.Pora juz tych panstwa odstawic na boczny tor. Odpowiedz Link Zgłoś
mredziu Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 09:21 czego się czepiacie. wiele moich znajomych /i to głównie nauczycielki/ pasjonuje się klanem, plebanią i innymi modami na sukces. JAKIE SPOŁECZEŃSTWO TAKA TELEWIZJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Kanały TVP do likwidacji? 17.07.09, 09:20 TVP Kultura to jedyny publiczny kanał, jaki jeszcze oglądam, zresztą z upodobaniem. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.mgsp.pl 17.07.09, 09:22 bo u nas zawsze jest odwrotnie niz byc powinno. a powinno zaczac sie od likwidacji TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa Tak wygląda współczesne wyniszczanie narodu. 17.07.09, 09:22 Poleci żenujący serial o dobrym księdzu, zaśpiewa doda, zatańczą cichopki a na deser pseudodziennikarz wykryje następną aferę w następnym pseudourzędzie. Na otarcie łez james bond z 68 r. Po co zabory, po co zabijać polską inteligencję? Teraz czyni to tvp. Brawo buraki nieokrzesane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczniki Nie likwidacja tylko zmiana organizacji IP: *.aster.pl 17.07.09, 09:26 Ten, kto to napisał, to jakiś ignorant chyba... Bo TVP nie likwiduje kanałów jako programów, programy zostaną. Po prostu redakcje będą połączone w nową jednostkę organizacyjną. Ale zawsze to powód postraszyć ciemny lud byłym neonazistą, bo ciemny lud (jak widać z komentów) nie czyta informacji, tylko je komentuje na podstawie samego tytułu i pierwszego zdania. Trochę to smutne, ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: Nie likwidacja tylko zmiana organizacji 17.07.09, 09:34 Zgoda. Ale zmiana organizacji nastawiona na nieosłabianie programów informacyjno- politycznych i trzonu administracyjnego TVP. W takiej sytuacji Kultura musi przegrać. Nic dziwnego, że na ludzie się niepokoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczniki Co za różnica jak się nazywa jednostka w spółce? IP: *.aster.pl 17.07.09, 10:49 Czy dla Ciebie jako telewidza ma jakiekolwiek znaczenie jak się nazywa wewnętrzna jednostka administracyjna w TVP S.A.? Czy Ty na swoim telewizorze widzisz komu podlega jakiś szef jakiegoś programu i w jakim dziale jest formalnie zatrudniony? Czy włączając TVP Kulturę widzisz gdzieś informację że dany program funkcjonuje w ramach jakiegoś departamentu czy centrum TVP? To jest sprawa wewnętrznych rozgrywek personalnych najwyżej kilkunastu osób na Woronicza. A żadnych programów nikt likwidować nie zamierza, przynajmniej na razie. Argument niesłabiania czy osłabiania jest, przepraszam, jałowy - dziś wszystkie media zwalniają na skalę dotychczas niespotykaną, także Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: Co za różnica jak się nazywa jednostka w spół 17.07.09, 12:00 Zdecydowanie widać jakie grupy fachowców tworzą programy TV. Widać na ekranie. Wewnętrzne rozgrywki OK zawsze były i będą- ich sprawa. "Jałowość" argumentu osłabiania, czy nie różnych grup pracowników TV można prześledzić na przykładzie jedynki: od pełnego profesjonalizmu kilka lat temu do chaotycznego programu pełnego "gadających głów" i "warto rozmawiać" przeplatanych vizirem i coregą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Nie likwidacja tylko zmiana organizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 11:01 Gość portalu: sloneczniki napisał(a): > ... ciemny lud (jak widać z komentów) nie czyta informacji, tylko > je komentuje na podstawie samego tytułu i pierwszego zdania. > Trochę to smutne, ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem!!! Ja myślę, że to przede wszystkim dziennikarze powinni nauczyć się pisać zrozumiale czyli jasno i komunikatywnie. Ten tekst napisany jest bardzo mętnie i tak naprawdę to nie bardzo wiadomo co Farfał zamierza zlikwidować. Już sam tytuł wprowadza czytelnika w błąd, a treść artykułu błędu tego jednoznacznie nie prostuje. Winna zamieszania jest bez wątpienia redakcja, a nie czytelnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Ręce precz od Kultury! 17.07.09, 09:27 Na czym chcecie budować misję publiczną? Na szmaciance, polityce i sektach? Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalikona Żałosny to kraj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:38 W którym już tylko sport i polityka mają coś do powiedzenia - igrzyska dla mas. Żałosne. I tragiczne zarazem. Tak odbywa się ogłupianie i eksterminacja narodu - brak pieniędzy na naukę, leczenie i kulturę. Wszystko to już osiągnęliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
raf-ber Tak się dzieje gdy ma się w dupie oglądalność. 17.07.09, 10:38 TVP to mistrzowie w dokładaniu do programów na których inne stacje potrafią zarobić. Robi się programy i emituje na różnych kanałach, których nikt nie ogląda. Proszę mi wytłumaczyć bo nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego program TVP Sport tak późno pojawił się w ofercie platform cyfrowych i telewizji kablowych. Trzeba był czekać miesiącami i emitować w pustkę, program który ma potężnych konkurentów tj. Polsat sport i Canal+ sport? Jak wygląda promocja TVP info, który musi się zmierzyć z dominującym TVN24 i startującym z kopyta programem informacyjnym Polsatu? Jaka była reakcja ośrodka regionalnego Warszawa na nowy program TVN Warszawa czy ośrodka Katowice na TV Silesia? Może w TVP są fachowcy od machania kamerą i za pulpitem monterskim ale wśród dyrektorów nie ma człowieka który by ten rozgardiasz skierował na jakieś tory, wyznaczył cele, opracował strategię. Jest program TVP kultura ale żeby miał np. dźwięk AC3 to już zbyt wiele. Chcemy promować rozrywkę na wysokim poziomie to dajmy wysoki poziom emisji. Jestem dziwnie spokojny że i 10,- miesięcznie wysupłała by moja żona, żeby posłuchać choć by raz w tygodniu koncertu z jakiejś prestiżowej filharmonii. Podobnie jak sąsiadka z góry, obejrzałaby balet czy operę. Tym czasem, możemy z sąsiadem w iście sadomasochistycznym stylu, "relaksować się" występem naszych kopaczy w TVP1 i tylko piwko jest w stanie uratować "spektakl" - to ma być misja? Bo jeśli ktoś nie jest w stanie podziwiać geniuszu braci Mroczek, dostaje torsji na widok pierwszoplanowych polityków, a wiadomości i komentarze przeczytał w sieci już 6 godzin wcześniej to w TVP 1, 2 , info, sport itd. nie ma co oglądać! Słowo klucz "Misja" doprowadza mnie do białej gorączki, średnio raz w tygodniu jest dobry program przyrodniczy na canal+ albo trafia się ciekawy dokument, na hbo jakiś koncert i to wszystko w stacjach, które w pełni konkurują na całkowicie komercyjnym rynku. O ofercie filmowej to w zasadzie nie ma co mówić, jeśli ktoś chce zobaczyć trochę światowego kina produkowanego poza USA to w zasadzie jedyna droga ew. jakieś offowe kina studyjne - dla rodzin z małymi dziećmi z przyczyn logistycznych, rozrywka niemal niedostępna. Lubie oglądać polskie filmy, kroniki itd. sprzed '89 i jest rewelacyjny kanał - Kino Polska, 100% misji. Wole koncert z przed roku z dźwiękiem 5.1 niż na żywo "debiuty", "bursztynowy słowik" czy inne eliminacje do Eurowizji - ratuje mnie szybkie łącze. Zamiast tańczących gwiazd polecam kurs tańca - serio, miła rozrywka. Mam pieniądze na telewizję ale TVP nie ma dla mnie produktu, nie jestem ich grupą docelową - rozumiem, pytam się kto jest targetem dla tej firmy? Jaki planują osiągnąć wynik? Misje to może mieć Ojciec Rydzyk, telewizja musi mieć strategię!!! Sądzę że Ojciec Dyrektor ma daleko lepszą strategię i jest o wiele bardziej skuteczny. Gdyby nie "różnice programowe" był by genialnym kandydatem na stanowisko prezesa TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Kanały TVP do likwidacji? IP: *.128.38.210.static.crowley.pl 17.07.09, 10:39 wydawało sie abstrakcją, a jednak się dzieje. Jeśli coś możemy zrobić - zróbmy. Choćby list, petycja, cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Kanały TVP do likwidacji? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.09, 10:41 Dla mnie niezrozumiałe jest, że TVP Kultura jest dostępny tylko na platformach cyfrowych i w sieciach kablowych (bynajmniej nie w pakietach podstawowych). Ja na szczęście mam ten kanał. Odpowiedz Link Zgłoś