nowamloda 13.01.04, 09:31 srednio liczac 4-5 dom od Gazdy (stojac tylem do Gazdy), mniej wiecej drugi za bankomatem. Bede szczerze i dozgonnie wdzieczna za ewentualne namiary telefoniczne. Z gory wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 13.01.04, 09:39 Torba torby suko, hehe....No wiycie, wiycie, nie fcemy z takimi wdzięcnymi torbami sie nawet zadawać... ftore w necie torby sukajom na Krupówkak. To twój jenteres, a nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 14.01.04, 09:25 Nie gwaruj, tylko godoj jak sie nazywa ten sklep!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo IP: *.it-net.pl 14.01.04, 09:54 Przyjedziys, to se sama posukos, haj! Telo i ino telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Ale nie moge przyjechac, a musze sie skontaktowac 14.01.04, 15:11 w pilnej sprawie. Probowalam przez informacje telefoniczna, ale to niemozliwe z zagranicy, zeby sie na miejska informacje do Zakopanego dodzwonic. No nie badzcie gorale takie nieuzyte i pomozcie mi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie 18.01.04, 20:52 bo znowu probowalam skorumpowac miedzynarodowa informacje telefoniczna, ale byly nieprzekupne. Przeciez tamtedy pewnie kilka razy w tygodniu przechodzicie... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie 18.01.04, 21:25 My sie nie wyglupiamy - TEZ mamy daleko do Zakopanego, a odwiedzamy to forum bo krew nie woda... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie IP: *.it / 62.233.189.* 18.01.04, 21:32 A czy ta pani umie o czyś innym rozmawiać, czy tylko w kółko o torbie... Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Ja nie o torbie tylko o misiu, bo moje dziecko zos 19.01.04, 10:28 tawilo, a to ukochany misio i jeszcze jest szansa, ze jak sie w miare szybko do tego sklepu dodzwonie, to go nie wyrzycili i moze ich namowie, zeby wyslali poczta. A zostawilo w sklepie z torbami na Krupowkach, ktorego nazwy nie pamietam, wiec zadna informacja telefoniczna mi nie moze pomoc. Czy na tym forum nie ma nikogo z Zakopanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Ja nie o torbie tylko o misiu, bo moje dzieck IP: 80.48.246.* 19.01.04, 21:42 Trzebabyło dziecku pokazywać góry, dolinki, krajobrazy a nie biegać po snobistycznych sklepach w których takie samo badziewie jak gdzie indziej tylko 5 razy droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Dzieci gory widzialy, a sklepy to my mamy lepsze u 20.01.04, 09:34 siebie, wiec shopping w Zakopanem to zadna atrakcja. Wczoraj weszlam na sposob i zadzwonilam do hotelu w ktorym mieszkalismy. Nie tylko podali mi nazwe sklepu, ale sami zadzwonili. Misia nie ma, a Wy mozecie sie wszyscy wypchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f "weszłam na sposob" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 10:13 Szkoda, że tak nieelegancko zakończyłaś pobyt na FZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: "weszłam na sposob" 20.01.04, 10:37 Juz teroz wiys Ola cemu nazwałak na pocątku jom "torbom". Więcej Ci nie trza tłumacyć, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: "weszłam na sposob" 20.01.04, 15:32 Hehehe! Ciupazko! Ty masz nosa!!! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: "weszłam na sposob" IP: 80.48.246.* 20.01.04, 22:47 Jedna baba drugiej babie sprzedała na targu grabie - "shopping w Zakopanem to zadna atrakcja"... iiiiiihihihihihbuahahaha.... powiedział Misio i zniknął w lesie. P.S No proszę jacy mili ludzie, zadzwonili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f A las daleko, daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:26 Cover - lubię Twoje poczucie humoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: A las daleko, daleko... IP: 195.245.222.* 21.01.04, 08:49 Dzięki bardzo. Wychowałem sie na kabarecie Dudek..... i z wiekiem nabrałem złosliwości (ale takiej z przymróżeniem oka. Pozdrowionka. P.S Hehehe nadal pamietam gdzie parkować w centrum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: A My cichcem, cichcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:54 Tylko cicho sza, bo się inni dowiedzą i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: A My cichcem, cichcem... IP: 195.245.222.* 21.01.04, 09:03 Jasne, jasne.... w dzisiejszych czasach taka informacja to skarb hahaha. A jak tam podjazd odśnieżyłas ? ... to może przyjade hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: A My cichcem, cichcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:22 Tylko kołami samochodu przejeżdzam i już - gotowe! Weź ze sobą saperkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na forum 21.01.04, 09:48 Przykro mi natomiast, ze za nieeleganckie Olu-f uwazasz "wypchajcie sie", a przezywanie od toreb ciupazce uchodzi bez protestow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:08 To nie do mnie było o tej torbie, a ja nie jestem, ani z cenzury, ani nie oceniam wypowiedzi innych. Ponieważ napisałaś - "wypchajcie się" to już zaczęło mnie dotyczyć i dlatego odpisałam. Istnieje również jeszcze coś takiego, jak poczucie humoru ;-) Forumowicze teraz zobaczą, jak mogło "torbę" za przeproszeniem, zdenerwować słowo, które nie jest obraźliwe, a boli (ten wkręt dotyczy innego wątku, ale pozwoliłam sobie go tu upchnąć)"" nieelegancko"" Twój temat "misiowy" skończony. Jeżeli uznajesz, że pobyt na FZ nie - to nie pisz żebyśmy się wypchali. Przymruż oczy - pomimo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na IP: 195.245.222.* 21.01.04, 10:24 Saperkę ?!....hmmmmm, no to ja może poczekam do wiosny :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:31 A co zdziwiony? Ja mam ją zawsze w bagażniku. Często się przydaje, no i nie tylko do śniegu... A Ty wiesz? - Wiosną to się dopiero można ... zakopać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 195.245.222.* 21.01.04, 10:39 Zdziwiony to nie. Co dziennie odkopuje rano samochód, oj jak ja tego nie cierpie. Racja wiosna też można, ale prawdopodbieństwo mniejsze. P.S do czego jeszcze często Ci sie przydaje saperka ? lejesz nią kogo czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:49 Miałam na myśli wykopywanie kół z błocka, bo ja mam garaż, więc gimnastykę robię w domu na macie... ;-) A co do saperki... Czasami kobieta potrzebuje argumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 21.01.04, 21:03 a z kim Ty się tak gimnastykujesz ? na tej macie ?... Ładne te argumenty góralskie, jak nie ciupaga to saperka. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 07:01 Tyle Ci powiem, że ciupaga to delikatny sprzęt... No, a saperką "argumentujesz" również nad morzem - ciupaga tam nie skutkuje... No i nijak tą ciupagą wygarnywać piasek np ;-) Trzeba być uniwersalnym. Cover, na macie to można ćwiczyć na przykład z ciężarkami... Myślę, że temat wątku odbiega daleko od jego zawartości... Oczywiście jeżeli chodzi o torbę, bo wydaje {(mi)sie)},że reszta jest w porządku ;-) ps. A saperkę można też wsadzić do ...torby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 195.245.222.* 22.01.04, 09:48 Hehehe reszta jak najbardziej w porządku. Ta argumentacja, co do saperki jest całkiem przekonywujaca. ...z ciężarkami... hmmmm... no można, ale lepiej z instruktorem ! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Saper(kowanie) 22.01.04, 21:07 Przychodze i co widze? Snieg nie odrzucony a Wy sobie na macie... fajna gadke macie!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 22.01.04, 21:09 śnieg i tak z wiosną sie roztopi, nie panikuj... a Ty nie podglądaj !Chyba, że chcesz się przyłączyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Saper(kowanie) 22.01.04, 21:56 Hehehe! Fajnie se gruchacie... Ale uwazaj, bo saper myli sie tylko raz!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 22.01.04, 23:14 Na wysokim dębie gruchały gołębie.... a jeden nie gruchał bo to była wiewórka ! hej ! P.S ty sobi ejuż pogruchałeś... a ja mam bliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 22.01.04, 22:26 Lerzoom se dwa kutasy na plazy i jedyn godo do drugigo: -Wiysz co?? Popilnuj mi torby, jo ida sie wykoompac´!! Odpowiedz Link Zgłoś