Dodaj do ulubionych

Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupowkach

13.01.04, 09:31
srednio liczac 4-5 dom od Gazdy (stojac tylem do Gazdy), mniej wiecej drugi
za bankomatem. Bede szczerze i dozgonnie wdzieczna za ewentualne namiary
telefoniczne. Z gory wielkie dzieki!
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 13.01.04, 09:39
      Torba torby suko, hehe....No wiycie, wiycie, nie fcemy z takimi wdzięcnymi
      torbami sie nawet zadawać... ftore w necie torby sukajom na Krupówkak. To
      twój jenteres, a nie nas.
      • nowamloda Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 14.01.04, 09:25
        Nie gwaruj, tylko godoj jak sie nazywa ten sklep!!!!
        • Gość: Ciupazka Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo IP: *.it-net.pl 14.01.04, 09:54
          Przyjedziys, to se sama posukos, haj!
          Telo i ino telo. Pozdr.
          • nowamloda Ale nie moge przyjechac, a musze sie skontaktowac 14.01.04, 15:11
            w pilnej sprawie. Probowalam przez informacje telefoniczna, ale to niemozliwe z
            zagranicy, zeby sie na miejska informacje do Zakopanego dodzwonic. No nie
            badzcie gorale takie nieuzyte i pomozcie mi, co?
            • nowamloda No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie 18.01.04, 20:52
              bo znowu probowalam skorumpowac miedzynarodowa informacje telefoniczna, ale
              byly nieprzekupne. Przeciez tamtedy pewnie kilka razy w tygodniu
              przechodzicie...
              • roomtsays Re: No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie 18.01.04, 21:25
                My sie nie wyglupiamy - TEZ mamy daleko do Zakopanego, a odwiedzamy to forum
                bo krew nie woda... Pozdrawiam.
                • Gość: Jan Re: No nie wyglupiajcie sie tylko pomozcie IP: *.it / 62.233.189.* 18.01.04, 21:32
                  A czy ta pani umie o czyś innym rozmawiać, czy tylko w kółko o torbie...
                  Współczuję...
                  • nowamloda Ja nie o torbie tylko o misiu, bo moje dziecko zos 19.01.04, 10:28
                    tawilo, a to ukochany misio i jeszcze jest szansa, ze jak sie w miare szybko do
                    tego sklepu dodzwonie, to go nie wyrzycili i moze ich namowie, zeby wyslali
                    poczta. A zostawilo w sklepie z torbami na Krupowkach, ktorego nazwy nie
                    pamietam, wiec zadna informacja telefoniczna mi nie moze pomoc. Czy na tym
                    forum nie ma nikogo z Zakopanego?
                    • Gość: Cover Re: Ja nie o torbie tylko o misiu, bo moje dzieck IP: 80.48.246.* 19.01.04, 21:42
                      Trzebabyło dziecku pokazywać góry, dolinki, krajobrazy a nie biegać po
                      snobistycznych sklepach w których takie samo badziewie jak gdzie indziej tylko
                      5 razy droższe.
                      • nowamloda Dzieci gory widzialy, a sklepy to my mamy lepsze u 20.01.04, 09:34
                        siebie, wiec shopping w Zakopanem to zadna atrakcja. Wczoraj weszlam na sposob
                        i zadzwonilam do hotelu w ktorym mieszkalismy. Nie tylko podali mi nazwe
                        sklepu, ale sami zadzwonili. Misia nie ma, a Wy mozecie sie wszyscy wypchac.
                        • Gość: ola-f "weszłam na sposob" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 10:13
                          Szkoda, że tak nieelegancko zakończyłaś pobyt na FZ.
                          • ciupazka Re: "weszłam na sposob" 20.01.04, 10:37
                            Juz teroz wiys Ola cemu nazwałak na pocątku jom "torbom". Więcej Ci nie
                            trza tłumacyć, hej!
                            • roomtsays Re: "weszłam na sposob" 20.01.04, 15:32
                              Hehehe! Ciupazko! Ty masz nosa!!! ;o)))
                              • Gość: Cover Re: "weszłam na sposob" IP: 80.48.246.* 20.01.04, 22:47
                                Jedna baba drugiej babie sprzedała na targu grabie - "shopping w Zakopanem to
                                zadna atrakcja"... iiiiiihihihihihbuahahaha.... powiedział Misio i zniknął w
                                lesie.
                                P.S No proszę jacy mili ludzie, zadzwonili :)
                                • Gość: ola-f A las daleko, daleko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:26
                                  Cover - lubię Twoje poczucie humoru ;-)
                                  • Gość: Cover Re: A las daleko, daleko... IP: 195.245.222.* 21.01.04, 08:49
                                    Dzięki bardzo. Wychowałem sie na kabarecie Dudek..... i z wiekiem nabrałem
                                    złosliwości (ale takiej z przymróżeniem oka. Pozdrowionka.
                                    P.S Hehehe nadal pamietam gdzie parkować w centrum ;)
                                    • Gość: ola-f Re: A My cichcem, cichcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:54
                                      Tylko cicho sza, bo się inni dowiedzą i ...
                                      • Gość: Cover Re: A My cichcem, cichcem... IP: 195.245.222.* 21.01.04, 09:03
                                        Jasne, jasne.... w dzisiejszych czasach taka informacja to skarb hahaha. A jak
                                        tam podjazd odśnieżyłas ? ... to może przyjade hihihi ;)
                                        • Gość: ola-f Re: A My cichcem, cichcem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:22
                                          Tylko kołami samochodu przejeżdzam i już - gotowe!
                                          Weź ze sobą saperkę ;-)
                                          • nowamloda Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na forum 21.01.04, 09:48
                                            Przykro mi natomiast, ze za nieeleganckie Olu-f uwazasz "wypchajcie sie", a
                                            przezywanie od toreb ciupazce uchodzi bez protestow...
                                            • Gość: ola-f Re: Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:08
                                              To nie do mnie było o tej torbie, a ja nie jestem, ani z cenzury, ani nie
                                              oceniam wypowiedzi innych. Ponieważ napisałaś - "wypchajcie się" to już zaczęło
                                              mnie dotyczyć i dlatego odpisałam.

Istnieje również jeszcze coś takiego, jak poczucie humoru ;-)

Forumowicze teraz zobaczą, jak mogło "torbę" za przeproszeniem, zdenerwować
                                              słowo, które nie jest obraźliwe, a boli (ten wkręt dotyczy innego wątku, ale
                                              pozwoliłam sobie go tu upchnąć)"" nieelegancko""
                                              Twój temat "misiowy" skończony.
                                              Jeżeli uznajesz, że pobyt na FZ nie - to nie pisz żebyśmy się wypchali.
                                              Przymruż oczy - pomimo...
                                              • Gość: Cover Re: Zakonczylam temat torby/misia a nie pobyt na IP: 195.245.222.* 21.01.04, 10:24
                                                Saperkę ?!....hmmmmm, no to ja może poczekam do wiosny :))))))
                                                • Gość: ola-f Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:31
                                                  A co zdziwiony?
                                                  Ja mam ją zawsze w bagażniku.
                                                  Często się przydaje, no i nie tylko do śniegu...
                                                  A Ty wiesz? - Wiosną to się dopiero można ... zakopać ;-)
                                                  • Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 195.245.222.* 21.01.04, 10:39
                                                    Zdziwiony to nie. Co dziennie odkopuje rano samochód, oj jak ja tego nie
                                                    cierpie.
                                                    Racja wiosna też można, ale prawdopodbieństwo mniejsze.

P.S do czego jeszcze często Ci sie przydaje saperka ? lejesz nią kogo czy jak ?
                                                  • Gość: ola-f Re: Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:49
                                                    Miałam na myśli wykopywanie kół z błocka, bo ja mam garaż, więc gimnastykę
                                                    robię w domu na macie... ;-)

A co do saperki...
                                                    Czasami kobieta potrzebuje argumentów...
                                                  • Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 21.01.04, 21:03
                                                    a z kim Ty się tak gimnastykujesz ? na tej macie ?...
                                                    Ładne te argumenty góralskie, jak nie ciupaga to saperka. Strach się bać.
                                                  • Gość: ola-f Re: Saper(kowanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 07:01
                                                    Tyle Ci powiem, że ciupaga to delikatny sprzęt...
                                                    No, a saperką "argumentujesz" również nad morzem - ciupaga tam nie skutkuje...
                                                    No i nijak tą ciupagą wygarnywać piasek np ;-)
                                                    Trzeba być uniwersalnym.

Cover, na macie to można ćwiczyć na przykład z ciężarkami...

Myślę, że temat wątku odbiega daleko od jego zawartości...
                                                    Oczywiście jeżeli chodzi o torbę, bo wydaje {(mi)sie)},że reszta jest w
                                                    porządku ;-)

ps. A saperkę można też wsadzić do ...torby
                                                  • Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 195.245.222.* 22.01.04, 09:48
                                                    Hehehe reszta jak najbardziej w porządku. Ta argumentacja, co do saperki jest
                                                    całkiem przekonywujaca.
                                                    ...z ciężarkami... hmmmm... no można, ale lepiej z instruktorem !
                                                  • roomtsays Re: Saper(kowanie) 22.01.04, 21:07
                                                    Przychodze i co widze? Snieg nie odrzucony a Wy sobie na macie... fajna gadke
                                                    macie!!!;o)))
                                                  • Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 22.01.04, 21:09
                                                    śnieg i tak z wiosną sie roztopi, nie panikuj... a Ty nie podglądaj !Chyba, że
                                                    chcesz się przyłączyć ...
                                                  • roomtsays Re: Saper(kowanie) 22.01.04, 21:56
                                                    Hehehe! Fajnie se gruchacie... Ale uwazaj, bo saper myli sie tylko raz!;o)))
                                                  • Gość: Cover Re: Saper(kowanie) IP: 80.48.246.* 22.01.04, 23:14
                                                    Na wysokim dębie gruchały gołębie.... a jeden nie gruchał bo to była wiewórka !
                                                    hej !
                                                    P.S ty sobi ejuż pogruchałeś... a ja mam bliżej ;)
    • hanys_hans Re: Jak sie nazwywa nowy sklep z torbami na Krupo 22.01.04, 22:26
      Lerzoom se dwa kutasy na plazy i jedyn godo do drugigo:
      -Wiysz co?? Popilnuj mi torby, jo ida sie wykoompac´!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka