hanys_hans 13.01.04, 19:27 Nojserdeczniejsze zyczynia dlo Rumcajsa i Hanki z okazji prawje ze uokroonguy rocznicy pozycio mauzynskego! schlesien.nwgw.de/Dlo_Rumcajsa_i_Hanki.mp3 Zyczy hanys_hans razym ze swojoom czelotkoom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: DLO RUMCAJSA I HANKI 13.01.04, 19:56 Piyknie dziękujemy! Jak zwyobyrtom mojom Hanke wte ji powiem, co ta "druga połowa" to od Hanysa, hehehe! Ni ma mnie! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: DLO RUMCAJSA I HANKI 14.01.04, 08:45 A jo Wom dedykuje syćkie śpiywki ze "Śpiewnika górali polskich" Władysława Motyki z zapisem nutowym i slowami w oryginalnyj gwarze góralskiej. Autor śpiywnika jest prezesem Beskidzkiego Towarzystwa Oświatowego w MILÓWCE, członek ZP, z zawodu historyk. "Śpiewnik górali polskich" jest efektem jego wieloletniej pracy, przedstawia pieśni zaczynając od górali śląskich, poprzez czadeckich, żywieckich, babiogórskich, orawskich, podhalańskich, spiskich, pienińskich, zagórzańskich, łąckich, kończąc na góralach nadpopradzkich. Śpiywojcie se oboje razem ś nim przez następne roki wspólnego zywobycio !!! Telo. Pozdr. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: DLO RUMCAJSA I HANKI 14.01.04, 13:57 Dziękujemy za piękne życzenia i PREZENTY! Jesteście WSPANIALI!!! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: DLO RUMCAJSA I HANKI 07.07.04, 00:18 A teroz życzymy, coby sie marzenia spełniły. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: DLO RUMCAJSA I HANKI 03.06.05, 20:04 Ano w tym rocku, w tym rocku... ino w stycniu nom durkło i mi w marcu jak u kocurków, hehehe! R. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś