Dodaj do ulubionych

Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:34
Witam,

Zastanawiam się nad zainwestowaniem w domek w Kościelisku, znalazłam w
internecie właśnie tak jak napisałam w temacie apartamenty "Pod Turniami".
Co Państwo sądzą na ten temat? Czy warto inwestować? Czy lokalizacja jest w
porządku?

pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 19.11.09, 14:14
      to znaczy że co??
      że chcesz se kupic domek????
      • Gość: Magda Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 15:34
        Tak, chcę kupić domek.
        Znajomi kupowali od tego dewelopera mieszkanie więc jest sprawdzony, tylko
        zastanawiam się jak te domki. To ma być teraz jako taki domek sezonowy, a za
        parę lat do zamieszkania na stałe.
        Zależy mi na ciszy, spokoju. Nie pochodzę z Zakopanego więc nie wiem jak jest w
        tej lokalizacji.
        • billy.the.kid Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 19.11.09, 16:26
          to mogłaś od razu napisac w jakim ludzkim języku.
    • Gość: Anna Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.autocom.pl 19.11.09, 17:34
      Kościelisko to wymarzona miejscowość. Blisko Zakopanego, ale to nie Zakopane.
      nie jest obładowana i droga:) Co do domku to bardzo skromniutki, prosty, ale
      ładny. Wreszcie coś bez beli i innych pseudogórlaskich gadżetów.
    • dorka556 Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 20.11.09, 08:59
      Napisz, gdzie to jest, jaka lokalizacja. Kościelisko jest b.rozległe, są tam
      piękne miejsca i takie, których nawet wrogowi bym nie życzyła. Na tej stronce
      nie ma nic na ten temat a to wydaje się już podejrzane.

www.dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/655/zakopane-koscielisko-pod-turniami
      • Gość: Magda Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.autocom.pl 20.11.09, 09:43
        Inwestycja stoi przy ulicy Królewskiej. To robi jakąś różnicę?
        • dorka556 Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 20.11.09, 17:46
          Lokalizacja niezła, to główna ulica Kościeliska. Znajomi kupili apartament z
          pięknym widokiem na całe Tatry, ale żeby dostać się do domu musieli dokupić
          samochód terenowy z napędem na 4 koła. Tutaj raczej dojazd dobry.
    • dewastatoronly Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 20.11.09, 11:04
      Świetnie, że Wawel-Service wychodzi po za Kraków. Na razie Zakopane, a może
      wreszcie doczekam się domku nad morzem:)
    • ciukrulka Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 20.11.09, 22:36
      Jeżeli chodzi o ścisłość ta ulica zdecydowanie nie jest główną ulicą jest raczej
      na końcu wioski bardzo blisko do doliny Kościeliskiej i stadionu biathlonowego.
      Bardzo cicho i dosyć ciemno brak oświetlenia. Zależy kto co lubi ogólnie 90 %
      Kościeliska jest czyste i ciche dobrze zorganizowane i dosyć "nowoczesne" w
      porównaniu do innych miejscowości wokół. Osobiście polecam.

Naga przed Toba nie czulam wstydu. Tylko dlatego, ze cie pokochalam...
    • Gość: gość Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:00
      Mieszkam w Kościelisku,kilka dni temu przejeżdzałam
      obok tych apartamentów, piękna lokalizcja,
      widok na panorame Tatr, polecam ...
      • Gość: Magda Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 12:02
        to brzmi naprawdę zachęcająco!
        przekonuję się coraz bardziej do zakupu :)
        a Osadę Czorsztyn ktoś widział z bliska?
        • Gość: Anna Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.autocom.pl 23.11.09, 12:32
          Ja widziałam tylko na stronce. Śliczne. Jak się ładnie komponują te domki. A za
          stronkę właściciel powinien dostać nagrodę:)
          • mierzwiciel Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko 16.12.09, 12:20
            Byłem w Kościelisku rok temu na sylwestrze :) Świetne miejsce na wypoczynek,
            zakochałem się! Byliśmy w kwaterze u takiej miłej Pani Ireny, która przy okazji
            świetnie gotowała. W tym roku niestety nie jedziemy do Kościeliska, ale pewnie
            za rok pojedziemy ;)
        • Gość: barbud Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.net.autocom.pl 29.11.09, 10:16
          Ten czorsztyn to bardziej ludowy (biorąc pod uwagę lektora i muzyczkę), mnie
          bardziej podoba się nowoczesny styl w Kościelisku. Ale co kto woli. Ważne że
          wawel=service buduje po za Krakowem.
          • Gość: Anna Re: Apartamenty "Pod Turniami" Kościelisko IP: *.autocom.pl 03.12.09, 19:24
            pewnie, że budują poza Krakowem, co się będą ograniczać:) Szkoda tylko, że nie
            dotarli jeszcze nad morze. tak mi się marzy taki kościeliskowy domeczek np. w
            Międzyzdrojach. Panowie z WS, nie da się coś z tym zrobić?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka