laband 24.01.04, 10:18 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,18474.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: konsek jajcaty 24.01.04, 10:22 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,21219.html Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: konsek jajcaty 24.01.04, 10:24 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,15527.html Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: konsek jajcaty 24.01.04, 10:29 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,29737.html Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: konsek jajcaty 24.01.04, 10:34 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,17923.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: konsek jajcaty IP: *.it / 62.233.189.* 30.01.04, 01:45 ...śmioć sie, cy płakać? He? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10664 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: konsek jajcaty - egzamin z anatomii 08.02.04, 13:36 Na uczelni medycznej w dawnym ZSRR student- górol zdaje egzamin końcowy. Egzaminator pokazuje mu szkielet i się go pyto: - Czyj to szkielet? Student poziyro na niego i się zastanowio: pies cy wilk? - To śkielet psa , godo. Dobrze, a ten? Student myśli, myśli i pado: krowa albo żubr. Jee, skąd by ta mieli śkielet żubra? - To śkielet krowy - pado. Dobrze, no i ostatni szkielet. Djasi nadali, cłek albo małpa - myśli student. Abo mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze to cłek, moze i cłek, ftoz wie? No słucham... - ponagla egzaminator. Kruca, kie powiem, ze to cłek, a to bee małpa, to ni ma śpasu , bo nie zdom, haj! Egzaminator już go naprowadza i podpowiada: - No, o kim uczyliście się przez pięć lat, a może i więcej? Student, górol rodym z Glycarowa przybocył se przecie od razu o kim go ucyli w podstawówce poroniańskiej i we Krakowie bez 5 roków i od razu zgodł : nei przecie to śkielet Lynina ???!!! Jako myślicie zdoł, cy nie? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Lenin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 17:05 Obchodzona była właśnie setna rocznica urodzin Lenina. Znaleźli tedy i bacę starego z Poronina, co to Lenina pamiętał, poprosili go, co by opowiedział im coś o spotkaniu z Leninem, jaki to Lenin był miły i dobroduszny. Siadł tedy baca na rogu chałupy i powiada: - Pamiętam, była wiosna, topniały śniegi, świeciło ślicznie słoneczko. Towarzysz Lenin postanowił się ogolić. Wyszedł tedy na ganek z miednicą, mydłem i pędzlem. Ledwo sobie namydlił pysk, podbiegł do niego mały chłopczyk. Popatrzył na towarzysza Lenina i zawołał: - Towarzyszu Lenin, łysiejecie! Towarzysz Lenin uśmiechnął się, ...a mógł zabić! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Lenin jajcaty??? 09.02.04, 20:28 Gość portalu: ola-f napisał(a): > Obchodzona była właśnie setna rocznica urodzin Lenina. Znaleźli tedy i bacę > starego z Poronina, co to Lenina pamiętał, poprosili go, co by opowiedział im > coś o spotkaniu z Leninem, jaki to Lenin był miły i dobroduszny. Siadł tedy > baca na rogu chałupy i powiada: > - Pamiętam, była wiosna, topniały śniegi, świeciło ślicznie słoneczko. > Towarzysz Lenin postanowił się ogolić. Wyszedł tedy na ganek z miednicą, > mydłem i pędzlem. Ledwo sobie namydlił pysk, podbiegł do niego mały > chłopczyk. Popatrzył na towarzysza Lenina i zawołał: > - Towarzyszu Lenin, łysiejecie! > Towarzysz Lenin uśmiechnął się, ...a mógł zabić! Olaf padosz ze tyn chop uod lyjny boou tysz taki jajcaty jak tyn na tym uobrosku, abo se ino "jajca robiyu" fun.from.hell.pl/2002-11-30/co-ty-wiesz-o-cojones.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ... jajcaty??? cycaty??? 10.02.04, 13:11 Jeee...tyn, ftorego pokozołeś to nie Lynin, a on nie ino jajcaty, hale i cycaty...hale, hale. cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze to do Lynina nie przystaje. Tele roki był w Poroninie, jee... ka by my tele roki takiego dziada tam trzymali, he? To juz jo protestuje, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: ... jajcaty??? cycaty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 09:16 O kochaliśmy go bardzo... Jeszcze w październiku chyba 78 roku tam bylismy z wizytą. I patrzyliśmy jak w obrazek, a On szykował się cały czas do drogi. Była orkiestra, recytacje, przemówienia, patos. Należałam do harcerstwa, więc trzeba było zebrać dziatki i popędzić ich do Poronina. Ale ogólnie było fajnie, szczególnie jak wracaliśmy po odstaniu tam 4 godzin. Dzień wolny i tatrzańska jesień, żyć się chciało. Niech żyje młodość, nawet za pomnika Lenina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Koniec z tym ;-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 07:44 "Jest konieczność skończenia tego, co się w tej chwili w kraju wyrabia" - powiedział Jarosław Kaczyński w programie "Siódmy dzień tygodnia" w Radiu Zet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Koniec z tym ;-)))))))))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 23:20 dobrze ola-f dlatego powiem dobranoc Leninie a Zakopanemu śpijcie spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec z tym ;-)))))))))) 13.02.04, 11:40 To juz wiym, cemu ni mogłak nic wysłać wiecór na Forum Zokopane. Juz Ola mo zastępstwo na pstryk turn out? He? Dowcipne, hehe precki z takom Ritom, haj! I tak nos góroli, choćjakik gości poprzeganiajom stąd i beecie rzeźbić? He? Nic to, przegnomy Wos kie przydzie na to CAS! ZAMKNĄĆ FORUM I PO KRZYKU. MOZE JAKIE WRÓBLE BEDOM LEPSE, HAJ! K O N I E C Z T Y M !!! - teroz jo mom prawo pedzieć tyz i o tym! A wy idźdzcie sukać sklepu z torbami, hehe... kie nie pasujom Wom orły i sokoły. No wiycie, wiycie, ceko to sie docekałak... Forum na kłodke! I do widzynio! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: konsek jajcaty 13.02.04, 11:49 laband napisał: > mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,17923.html Laband! Przyznaj się, ze to Ty śpiewasz i grasz! Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: konsek jajcaty 13.02.04, 15:28 "dlatego powiem dobranoc Leninie" Ja Ci powiem Ciupazko dlaczego nie mogłaś wliźć do forum. Cenzurze szczęka opadła rozwiązując dylemat "Czy Lenina to blondyna?" i zablokował serwer! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: konsek jajcaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:16 "Czy Len(in)a to blondyna?" Roomtsays jak to zgadłeś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: konsek jajcaty 13.02.04, 20:05 - Jak wygląda luka prawna? - Siedzą sobie dwaj prawnicy, a pomiędzy nimi blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ..jak wygląda luka prawna? IP: *.it / 62.233.189.* 13.02.04, 20:28 Ola! tak! Ty dobrze wiesz i ją znasz! www.rense.com/general49/bush_gollum.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: .cos walentynkowego IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 23:10 W noc poślubną panna młoda mówi do swojego świeżo poślubionego: - Ponieważ jesteśmy teraz małżeństwem, musimy wprowadzić pewne zasady dotyczące seksu - Jeśli wieczorem mam uczesane włosy oznacza to, że nie mam wcale ochoty na seks, jeśli są w lekkim nieładzie, to znaczy, że mogę, ale nie muszę mieć ochoty na seks, a jeśli są w nieładzie, to znaczy, że mam ochotę się kochać. - W porządku kochanie - odrzekł mąż - żeby wszystko było uporządkowane musisz wiedzieć, że wieczorem po powrocie z pracy zawsze piję drinka. Jeśli wypiję tylko jednego, to znaczy, że nie mam ochoty na seks, jeśli wypiję dwa to znaczy, że mogę, ale nie muszę mieć ochoty na seks, a jeśli wypiję trzy, to stan twoich włosów nie ma znaczenia. wszystkim życze dobrego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: .ola - prezent IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 23:15 uwaga - oglaszam - pierwszy stopień odśnieżania ciupazko , postaw oli przy łóżku szuflę do odśnieżania, jak rano wstanie zrobi sobie ginastykę poranną, nasypało śniegu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: .walentynki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 07:37 nie napadało, a stawiałam na dużą ilość śniegu, szufle precz :) a serduszko puka w rytmie czacza miłego weekendu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: konsek jajcaty 06.03.04, 08:55 Hej! Faktycznie konsek jajcaty z tym wysiadywaniym jaj, hehe... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: konsek jajcaty 09.02.05, 13:55 Ku wiyrchowi, kontynuować!!!Hej! Mości Panowie, jak se ftory nie spróguje, do ślubu nie pódzie... itd, a jo za niom do stodoły, a jo za niom do ....Fajne to! Posłuchojcie se sami! Bo mi sie tyz rusol hej mości Panowie... kapelus na głowie...A labandowi dzięki! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś